FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1594)
Zabójstwo prawdziwego gracza :(((
Dziś dowiedziałem się, że znaleziono zwłoki mojego kolegi z klasy. Wojtek bardzo kochał Quake3:Arena oraz CPMarenę, często z nim grywałem. Miał 16 lat, został pobity na śmierć... mieszkał w Mielcu, tu gdzie i ja mieszkam. W geście współczucia rodzinie i hołdu dla zabitego, prawdziwego gracza Q3 prosiłbym Was o posta z trescią R.I.P. ... Dziękuję Wszystkim za 2 minuty straconego czasu...
[email protected]
[email protected]
"To w sumie nie jest miejsce na takie informacje. Jednak piszę o tym ponieważ osoba, o której napisze kochała Q3:Arena, a w szczególności mod CPMarena.
Otóż mój kolega znany powszechnie jako Iceman [nie ten z CGLów itp] został dziś znaleziony w lesie w Mielcu [gdzie mieszkam] nieżywy. Wojtek został śmiertelnie pobity. Znałem go bardzo dobrze, chodziłem z nim do klasy, grywałem w Q3 [najczęściej mnie rozwalał] i nie mam pojęcia za co ktoś wymierzył mu tak okrutną karę... Dla podsumowania dodam, że Wojtek miał 16 lat. Niech spoczywa w spokoju... Przykro mi, że piszę tutaj o takiej sprawie, na dodatek mało związanej z tematyką, jednak to był mój obowiązek wobec wszystkich internetowych kolegów Wojtka. "
źródło3arena.gry.wp.pl
Co za po****** kraj qźwa . Ostatnio słyszałem że na jakimś turnieju CS lub Ut (w tym po******m kraju) gostek rozpier... wszystkich (dobry był) a po turnieju rywale w ramach fair play złamali mu ręke nice nie?
Co do Wojtka nie zdziwił bym sie gdyby to była sprawka CSiarzy z którymi może zadarł w kafei (bo grał w queja).
R.I.P
no niestety sa ludzie i "cos w ich typie" ludzie to osoby grajace w q3a lub CSa ale tylko grajacy ktorzy widza roznice miedzy gra a rzeczywistoscia
a to cos w typie ludzi to jakies takie nie wiadomo co ktore nie widzi nic innego niz jakas gra i kazda przegrana biora do siebie
LUDZIE OPANUJSIE SIE Q3A i CS TO TYLKO GRY !!!
R.I.P.
szkoda
zal mi go a mozecie sie na ten temat takze wypowiadac w komentarzach na q3arena.gry.wp.pl
..............................
R.I.P
Napisane oryginalnie przez D1onE
no niestety sa ludzie i "cos w ich typie"ludzie to osoby grajace w q3a lub CSa ale tylko grajacy ktorzy widza roznice miedzy gra a rzeczywistoscia
a to cos w typie ludzi to jakies takie nie wiadomo co ktore nie widzi nic innego niz jakas gra i kazda przegrana biora do siebie
LUDZIE OPANUJSIE SIE Q3A i CS TO TYLKO GRY !!!
R.I.P.
[email protected]
[email protected]
al1en wiem ale ile razy juz widzialem wyprowadzanych kolesi z gralni bo sie prawie zaczeli tluc o gre ...
generalnie nie nawidze przemocy w realnym swiecie ale kiedy slysze o takich przypadkach jestem za surowa kara dla sprawcy lub sprawcow tego mordu, moim zdaniem powinno sie wykonac na nim lub nich takie same czynnosci jakich doswiadczyl Wojtek
R.I.P.
generalnie nie nawidze przemocy w realnym swiecie ale kiedy slysze o takich przypadkach jestem za surowa kara dla sprawcy lub sprawcow tego mordu, moim zdaniem powinno sie wykonac na nim lub nich takie same czynnosci jakich doswiadczyl Wojtek
- mojej babci
- mojego dziadka
- chomika (sorka oxy ze znow o tym, ale akurat tak wyszlo...)
- swinki morksiej
Z gory THX - takich ogloszen nie powinno byc na boardzie... Od tego sa gazety i inne media...
e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------
a ja uwazam ze alien dobrze zrobil mowiac nam o tym
skladam chold poleglemu
R.I.P
R.I.P.generalnie nie nawidze przemocy w realnym swiecie ale kiedy slysze o takich przypadkach jestem za surowa kara dla sprawcy lub sprawcow tego mordu, moim zdaniem powinno sie wykonac na nim lub nich takie same czynnosci jakich doswiadczyl Wojtek
Bardzo mi przykro z powodu Twojego kolegi Alien ... to tragiczne ze zyjemy w takich strasych czasach Czlowiek jest ... czlowieka nie ma w nastepnej minucie...i takie to dla niektorych proste
Zbooj zgadzam sie z Toba w 100% ...
R.I.P
A tak swoja droga, to moze byc konkrtna bujda... ale pisze to tak na wszelki wypadek jakbym sie mylil...
[email protected]
[email protected]
NIEMAM ***** NA TO SLOW!!!
REST IN PEACE
Napisane oryginalnie przez al1en
hanek co jest niby bujda? Smierc Wojtka? Dlaczego mialbym pisac tutaj jakies bzdury? Od 1.5 roku jestem scenowcem q3 w polsce i jakos nie spieszy mi sie do psucia wlasnej opinii...
e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------
REST IN PEACE
GG 1090334
hanek sorkia ale quakeowcy to jedna wielka rodzina...
wiec jestesmy z nim...i bedziemy go oplakiwac...ale qfa co nas obchodzi twoja babcia i dziadek chomik czy nawet swinka morska? (no chyba ze grali w q3)
znalem tego chlopaka przez net...pamietam przed cglem duzo gralismy pozniej nieco nam sie kontakt urwal jednak bardzo milo go wspominam i jest mi okronie przykro ze spotkalo go takie nieszczescie
mam nadzieje ze nikomu z Was nie przydazy sie podobna historia...
lacze sie w bolu razem z jego rodzina i najblizszymi przyjaciolmi...
R.I.P
Zerknijcie tutaj: http://q3arena.gry.wp.pl/comments.p...ista&id=953
popatrzcie ile tam jest komentarzy w porownaniu z tym boardem. Ludzie potrafia sie jednoczyc w chwilach zlych, szkoda ze normalnie nie dochodzi do takich zjednoczen. Gdyby dochodizlo to nasza scena moglaby byc jedna zs najsilnijeszych w swiecie....
[email protected]
[email protected]
Re: Zabójstwo prawdziwego gracza :(((
quote:
... Dziękuję Wszystkim za 2 minuty straconego czasu...
\/
R.I.P
Przy okazji dodam ze u naz w Zabrzu kilka dni temu kolega z podworka doslownie zmiazdzyl glowe drugiemu koledze oderwana dechą z lawki tyle ze efekt jego zdaniem byl mizerny wiec poskakal jeszcze stalkapami po jego glowie.Efektem jest wyplyniecie mozgu na zewnatrz........kurcze juz sie zaczynam bac co bedzie za kilka /kilkanascie lat........
Niewiem czy slyszeliscie o ym smiertelnym pobiciu- to nie zart,w ramach wspolczucia jeszze jedno rip dla tego chlopaka i jego rodziny....
btw. trzeba pamietac ze po deszczu przychodzi slonce.... wiec glowa do gory kłejkofcy
R.I.P.
R.I.P.
Re: Zabójstwo prawdziwego gracza :(((
quote:
Dziś dowiedziałem się, że znaleziono zwłoki mojego kolegi z klasy. Wojtek bardzo kochał Quake3:Arena oraz CPMarenę, często z nim grywałem. Miał 16 lat, został pobity na śmierć... mieszkał w Mielcu, tu gdzie i ja mieszkam. W geście współczucia rodzinie i hołdu dla zabitego, prawdziwego gracza Q3 prosiłbym Was o posta z trescią R.I.P. ... Dziękuję Wszystkim za 2 minuty straconego czasu...
TO JEST SKANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL
Kazdemu sie to moze zdarzyc
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:12.