FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1626)
zjazd UT w wawie
Wpadlem na pomysl zrobienia zjazdu graczy UT w warszawie... Wiem ze 4 osoby z [pro] mieszkaja w wawie,[+ moj brat mazi] wiec mamy juz 5 osob . Napewno znajde wiecej chetnych i np. w sobotke wszysy bo do mnie wpadli i bysmy pograli bez lagow
). Co wy na to?
dobry pomysl ale w wakacje bym mogl
ale teraz ech to problem wiecie 5h do waw-y (samolotem sie boje bo terror i komornik )
spox pomysl, ale niestety u mnie sie wszysko o kase rozbija jak o kant dupy, bo wiesz trza gdzies spac, trza cos jesc, no i trza cos pic nie mowiac o przejezdzie
\/
qrcze jakby jakis inny termin (im pozniej tym lepiej - po nowym roku okolice ferii? ) to bym moze monete skrecil i na bank przyjechal, a tak jakby to mialo byc w ta sobote to niestety nie ma szans
\/
ee
zadne spanie, zadne bajerki...
chodzilo mi o ludzi z wawy.
przyjezdzaja do mnie o 9 rano w sobotke i siedzimy np. do 9 rano w niedzielke [albo konczymy troche wczesniej].
mam huba na 9 kompow. U mnie w lokalnej sa 3 osoby slabo grajace w UT [zawsze to cos], wiec jak by oprocz tego wpadli: ottar, mystikal [on chyba ma najblizej] i FaTaL. Razem z Mazim byloby 8 osob... moze jeszcze znalazby sie jakis chetny.
czekam na propozycje
hehe znowu nie zalapalem o co chodzi, a sie wtracam myslalem, ze chodzi o taki ogolno krajowy
a tu tylko dla ludu z warszawy (dyskryminacja czy co
) ale sie pocieszam nie jestem jedyny, ktory nie wiedzial o co chodzi (hi TKK
)
\/
:P
zawsze sie mozna do wawy przeprowadzic...
[email protected]
[email protected]
welcome wawa
wlasnie
zapraszam alien...:>
najlepiej do centrum.. wyjdz wieczorem sam na ulice to zobaczymy czy wrocisz...
O
Grozisz mi ?! Ohh shit
[email protected]
[email protected]
hehehehe ))))
Re: welcome wawa
quote:
Napisane oryginalnie przez rudy101
wlasnie
zapraszam alien...:>
najlepiej do centrum.. wyjdz wieczorem sam na ulice to zobaczymy czy wrocisz...
\/
Witam all, przyszed�em zrobi� porzadek
i niech muzyka ggra !
a co do tematu to bardzo ch�tnie (zw�aszcza w sylwestra) ju� co� takiego organizowa�em u kumpla. (o�miu ch�opa, osiem komp�w, na o�miu m kawadratowych, grali�my dwie pe�ne doby i by�o ql jest tylko jeden problem (trza znale�� lokal i mie� transport qomp�w.
Po takiej e-balandze byli�my troche
FaTaL moze nie odrazu 2 dni tylko ja bym proponowal 1. U mnie w chacie jest miejscowka, mam huba, qmpli z lokalnej tylko trzeba ustalic kto przyjezdza i kiedy.
Nie m�wie �eby to tra�o 2 dni , ale najgorszy jest problem z czasem (kiedy to zrobi�-proponuje sylwestra, bo wtedy jest najwi�cej czasu zw�aszcza w nocy
). Acha jeszcze jeden Bug trza wyprosi� strszyzn�, bo co po nie kt�rzy (w tym ja) musz� mie� zgode na wyniesienie kompa gdzie� tam, w innym przypadku bedzie
.
a tak po za tym �eby by�o weso�o trzea troche na te granie i bedzie ql. (sie rozumie bez przesady nie chce
a dalczego do sylwestra czekac?
ja moge prawie w kazda sobotqe :)
i % tez moge :))))
a co mowiles o starych? bo trochen nie zrozumialem...
quote:
Napisane oryginalnie przez rudy101
a dalczego do sylwestra czekac?
ja moge prawie w kazda sobotqe
i % tez moge)))
a co mowiles o starych? bo trochen nie zrozumialem...
%%%%
quote:
Napisane oryginalnie przez F4+4L
eee tzn no widzisz komp (monitor + dysk nie jest m�j) i nim to wyniose musze to uzgodnic ze starszyzna, ale za to pozwalaja mi na %%% hehe.
[email protected]
[email protected]
hehe
hehe ok :))))
a grales kiedys po %%%?
ja gralem w cpma to sie jakos dalej skacze, a w ut to mniejsza celnosc :))))
hehe a to myslisz ze raz gralem? Facet, wtedy dopiero mozna grac na luzie. Dostajesz 20:-5 w CPMa i w ogole myszka nie rzucasz z nerwow
A w UT tego jeszcze nie praktykowalem.
[email protected]
[email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez al1en
hehe a to myslisz ze raz gralem?Facet, wtedy dopiero mozna grac na luzie. Dostajesz 20:-5 w CPMa i w ogole myszka nie rzucasz z nerwow
A w UT tego jeszcze nie praktykowalem.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:14.