FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1649)
Boom wraca !
Przez kilka miesiecy myslalem, ze Razer (najlepsze myszki dla graczy) juz umarl a jednak znowu jawia sie nam na horyzoncie. Boomslang uwazany przez wiele osob za produkt wręcz idealny (kultowy), znowu ma trafic do seryjnej produkcji. Razer podpisal wlasnie umowe partnerska z mala firma Synergy Media, Inc. Ona to wlasnie stanie sie dystrybutorem Booma na caly swiat. Przedstawiciele Razera obecnie znajdują się w Azji, gdzie maja prowadzic rozmowy z ich producentem. Z dniem 1 grudnia 2001 roku ma się pojawic na rynku około 8.100 nowych Boomslangow (4,800 sztuk 2000 dpi i 3,300 1000 dpi). Jezeli posiadacie odpowiednio zasobne portfele (60-100$), to juz teraz mozecie zakupic taką mysz w eBay (www.ebay.com). Produkty Razera, ogolem 100 sztuk wersji 1000 i 2000, beda licytowane co jakis czas (ponizej podam link). Miejmy tylko nadzieje, ze wznowienie produkcji sie uda i kiedys kazdy bedzie mogl sie cieszyc tym produktem. Ja podczas wakacji zakupilem sobie Booma 1000 (tylko takie byly w Zurichu - 3 sztuki ) i powiem wam, że jestem bardzo zadowolony. Jak tylko uzbieram troche pieniedzy to wymienie sobie go na 2000. Gra sie praktycznie zupelnie inaczej niz zwykla myszka (sam mam 5 myszek w domu), a wiem cos bo przetestowalem takowych dziesiatki. Z obserwacji wynika, ze optyczne sa do kitu. Sadze tak po mojej myszcze w ktorej czasami optyka sie pier...la (kursor sam biega po ekranie itd.). Z myszek do grania polecam najbardziej zwykle Logitechy (black label) oraz oczywiscie Wingmana.
Teraz czekam tylko na Booma 2000
Napisalem ten topic aby podzielic sie ta nowina oraz zachecic do rozmowy na temat myszek oraz wszelkiego rodzaju ustawien tychze .
link do licytacji na eBay - http://cgi.ebay.com/aw-cgi/eBayISAP...item=1286083867
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
hmm ja mam do grnaia zajebista myszke logitecha
mousman oem
jest fajnie wyprfilowana ma 4 przyciski(tylko ze ja moge zbinadowac 2 ew 3) i kolko
a kosztuje 63pln
Już lecę wydać 100$ na mychę do gry (jednej gry)
Testowałeś może mychę A4Tech model: www 31 - 4D++. Jakie są twoje wrażenia w porównaniu do innych (nie boomslaga bo to już opisałeś)?
Tylko, że znajomi mają gorsze więc wpadnę do ciebie jutro rano przed pracą bo przecież z warszawki do Poznania to rzut beretm
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
pisalem o tym kilka dni temu na fpp no i tez jestem zadowolony... mam jednak nadzieje ze troche te mychy stanieja to wtedy pomysle o kupnie. teraz wydanie 100$ na myche troche mi nie pasi
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
pisalem o tym kilka dni temu na fpp no i tez jestem zadowolony... mam jednak nadzieje ze troche te mychy stanieja to wtedy pomysle o kupnie. teraz wydanie 100$ na myche troche mi nie pasi
więc wpadnę do ciebie jutro rano przed pracą bo przecież z warszawki do Poznania to rzut beretm![]()
hehe zapraszam - wlasnie skaldam nowego kompa na pojedynki na lanie. postawie sobie siec w domq i to dopiero bedzie jazda.
(c500 mmx2 356 ram, 8 gb twardy i monitorek 15 powinno starczyc). - mycha bedzie optyczna podpieta
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [sD]Q
Stary tyko nie optyczna... zwykła szeregowa ale nie optyczna (chyba ze za 2zl)
Spoko, spoko moge tam dac myszke jaka chce. Optyczna dlatego, ze siostra ja sobie wybrala
. A myszek ci dostatek
![]()
e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------
quote:
Napisane oryginalnie przez [h4n3k]
A ja tam uzywam zwykle tech'a.... najlepsza mysz na swiecie (nie testowalem jeszcze nigdy logitech'a - u mnie w domu ta myszka to jush tradycja)
mi wygodnym ksztaltem i gumowymi bokami to tez nie duzoD
"Poland the spirytual homeland of C PMA"
Gówno chodzi po ludziach
3091589
quote:
Napisane oryginalnie przez [sD]Q
A co powiesz na mychę z 3 guziorami za 125 ??
![]()
ja kiedys widzialem winga za 69
A ile gwarancji dostaliście bo ja 2 roki
ja dostalem gwarancje "modl sie zeby sie nic nie ******o"
Ja tak samo , zaluje ze jak kupowalem mysz to nie pytalem sie o gwarancje. Myslalem tylko o tym zeby wrocic do domu i railowac w quaka
ja tez nie wiem ile ale juz mi sie pewnie skonczyla... a wogole wing sie i tak nie popsuje wiec...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
a wogole wing sie i tak nie popsuje wiec...
nigdy nic niewiadomo :))))))))))))))
saari.deviantart.com
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:39.