FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1652)
UrbanTerror.pl - czego chcecie?
No jest ten moment w ktorym moge cos tam konkretnego dorobic jeszcze...
co byscie chcieli/czego oczekujecie/czego wam brakuje na pl serwisach?
rzeczy typu kolumienki itd. juz sa - ale moze macie jakies jeszcze pomysly?
myslcie misiaki....
upload
Zauwazylem na XSreality takie cos jak upload demo. Otoz moze umialbys cosik takiego zastosowac na ut.pl? Wiem ze nie bedzie mial na sprawdzanie wielu dem nikt czasu, ale skoro bede mial kolumienke to czasem sprawdze takowe demko nadeslane przez gracza, a znowoz ile myslisz takich demek bedzie nadsylanych [raz na tydzien jedno?]. Z kolei gdyby bylo duzo to zawsze mozna to wylaczyc.... Co ty na to MajeS ?
[email protected]
[email protected]
hyhyhy
ps. ludzie nawet nie wiecie jaka to radocha w koncu miec stale lacze po tylu latach charowki na modemie. wracam do gry D
[email protected]
[email protected]
no rzecz dobra, ale chyba nie bede potrafil tego zabezpieczyc tak zeby nikt nie wrzuclami zbednych bakcylow, wirusow czy innego spamu...
ale pomysli sie...
cos jeszcze?
bakcyle, wirusy
Ten katalog na servie na ktory ludzie wrzucaliby te demka musialby byc tzw. "zamkniety" czyli server nie moglby wykonywac tych plikow [w przypadku .exe] ani ogolnie dotykac w razie kazdego innego rozszerzenia. No ale masz racje. A co do innych rzeczy to nie wiem bo nie mam na tym kompie [brata, a u niego narazie tylko jest stalka] adresu testowego wygladu ut.pl
[email protected]
[email protected]
ekhm
Moim zdaniem na serwisie powinno znajdowac sie miejsce [cos jak kolumny] w ktorym wszelcy gracze pisaliby jakies artykuliki czy ogloszenia. Przyklad: joozek g. nie wie jak ustawic parametry w configu. Cos mu nie gra. Wchodzi wiec na strone, pisze zapytanie [dluzsze bo to ma byc dluzsze a nie pytanie zlozone z 1 zdania nierozwinietego] i takie cus po szybkim sprawdzeniu kogos z zalogi zostaje dodane. Albo nawet bez sprawdzenia [wtedy czytelnicy beda odpowiedzialni za wyglad swojego wlasnego kacika strony - zadasz czystosci? zachowaj ja sam] :> Co o tym sadzicie?
[email protected]
[email protected]
a o cio chodzi jakby ?
\/
alieneq to jest dobre!
pomysle nad tym...
no ale jak wiara zacznie wrzucac *******y i spam to nie nadaze zeby to wszystko wywalac...
eee tam
Proponuje zeby wtedy wszyscy majacy kolumny na ut.pl mogli wywalac rzeczy z tego miejsca graczy. Kazdy z kolumnistow i tak codziennie by zagladal na ut.pl i paroma klicknieciami moglby wywalac takie cos. Wiec chill out
[email protected]
[email protected]
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:25.