FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1675)
r3ssurection clan
deen, blood i ja witamy wszystkich Teraz mozecie nas zobaczyc w necie na serverkach UT jako klan r3ssurection. Niech liczba osob klanu Was nie myli, dopiero budujemy jego fundamenty. Jednak kto grywa na necie wie, ze chlopakami do bicia nie jestesmy i swoje mamy szanse pokazac. Miejmy nadzieje, ze uda nam sie zrealizowac w jak najkrotszym czasie nasz cel - dostac sie do czolowki PL klanow. GL dla wszystkich w graniu z nami
ps. wrocilem on-line :> jednak tylko do ut, nie redagowania...
[email protected]
[email protected]
site
aha i stronka juz sie robi. deen pracuje nad nia, wyglada naprawde wypas wiec bedzie co podziwiac.
[email protected]
[email protected]
no stronka jest naprawde wypas - widzialem ja...
GL
M�a te�
widza�em i stronek cul.
:>
Wszystko bedzie luzik. Mamy na oku paru rekrutow ktorzy juz prezentuje dobry poziom, wiec jak ich dolaczymy i sie zgramy to bedzie roxowa btw, odkad dziala snajper wiele nowego ludu dolacza do scenki ut w polsce :>
[email protected]
[email protected]
czy ktos moglby zapodac adres tej stronki ?
\/
stronka
[email protected]
[email protected]
Re: stronka
quote:
Napisane oryginalnie przez al1en
www.deen.phg.pl
\/
bl bl bl bl
Smiejesz sie trohe, a tymczasem Grucha naprawde jest zarombisty. Pokazal to wczoraj mi i deenowi na snajperze, jak gralismy sami praktycznie caly czas, ten gosc to maszynka do zabijania. A tak poza tym to mamy 3 rekrutow: Duke, Sil2100 i piotra5. Po 2 tygodniach od wczoraj, moze wczesniej, okaze sie kto dojdzie do skladu z tych rekrutow, a kto nie. A narazie sklad ma sie jak na stronie, deen, blood, grucha i ja.
[email protected]
[email protected]
Re: bl bl bl bl
quote:
Smiejesz sie trohe, a tymczasem Grucha naprawde jest zarombisty. Pokazal to wczoraj mi i deenowi na snajperze, jak gralismy sami praktycznie caly czas, ten gosc to maszynka do zabijania. A tak poza tym to mamy 3 rekrutow: Duke, Sil2100 i piotra5. Po 2 tygodniach od wczoraj, moze wczesniej, okaze sie kto dojdzie do skladu z tych rekrutow, a kto nie. A narazie sklad ma sie jak na stronie, deen, blood, grucha i ja.
\/
Re: Re: bl bl bl bl
Tyle ze jak z nim czoraj w nocy kolo 1:00 gralismy to mial pinga 50 a nie 200 wiec bez lagow gral, a i tak gral jak machina de la muerte... Uwierz...
[email protected]
[email protected]
przeciez wierze tylko napisalem ze na lagach jest jaszcze niebezpieczniejszy niz normalnie
\/
Hehe to by bylo logiczne Jednak wole grac z nim jak ma pinga 50
[email protected]
[email protected]
ja tez
\/
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
ja tez![]()
[email protected]
[email protected]
Ottar
Kiedy Ottar bedzie on-line? Mial byc dzisiaj. Polowalem na niego na IRCu i i tak go nie znalazlem :<
[email protected]
[email protected]
no wodka to jezyk uniwersalny
\/
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
no wodka to jezyk uniwersalny![]()
[email protected]
[email protected]
jeszcze tu jestem ;]]
btw jush nie dlugo nowy adres stronki, al1en rozmawial z pewna osoba odnosnie hostingu ]]
Trening
Proponuje spotkanie na IRCu w poniedzia�ek ok 19:00 - klanowe. Trzeba si� dogada� co do jakiego� powa�nego treningu oraz klan�wki z AV, bo jako� tak przesuwa nam si� to coraz dalje i dalej...
[email protected]
[email protected]
uuu
uuuu tylko nie 19. nie bede mogl byc. o tej godz ma przygotowanie do bierzmowania. najwczesniej moge by o 20
Napisane oryginalnie przez Duke
uuuu tylko nie 19. nie bede mogl byc. o tej godz ma przygotowanie do bierzmowania. najwczesniej moge by o 20![]()
[email protected]
[email protected]
Sux :(
Czekam na odpowiedzi co do ostatniego posta i musze dodac ze wynikla do dupy sytuacja
blood polazl do AV [nie bede tego komentowal po tym jak go usunelismy z r3] i teraz w razie grania AV vs r3 mamy z bloodem 2 osobne teamy i 1 komputer [tymczasowo] z dobrym laczem W sumie jezeli AV sie szanuja jako klan to i tak nie pozwola mu grac od razu w skladzie powazny mecz klanowy, ale on i tak na mecz klanowki nie wpuscilby mnie na swoj komputer zebym gral. A sytuacja ma sie tak: ja, blood i screem mamy osobne komputery. Tymczasowo do komputera jedynie blooda podpieto testowe lacze stale. Dopiero za tydzien bedzie podpiete stale na wszystkie 3 kompy [i to w koncu normalne, czyli mniejsze pingi niz 70 w Polsce]. Jak widac kicha
[email protected]
[email protected]
Re: Sux :(
quote:
Czekam na odpowiedzi co do ostatniego posta i musze dodac ze wynikla do dupy sytuacja
blood polazl do AV [nie bede tego komentowal po tym jak go usunelismy z r3] i teraz w razie grania AV vs r3 mamy z bloodem 2 osobne teamy i 1 komputer [tymczasowo] z dobrym laczemW sumie jezeli AV sie szanuja jako klan to i tak nie pozwola mu grac od razu w skladzie powazny mecz klanowy, ale on i tak na mecz klanowki nie wpuscilby mnie na swoj komputer zebym gral. A sytuacja ma sie tak: ja, blood i screem mamy osobne komputery. Tymczasowo do komputera jedynie blooda podpieto testowe lacze stale. Dopiero za tydzien bedzie podpiete stale na wszystkie 3 kompy [i to w koncu normalne, czyli mniejsze pingi niz 70 w Polsce]. Jak widac kicha
![]()
Re: Re: Sux :(
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
nie planujemy chyba gry z AV w tym tygodniu.. ??
a dzisiaj gralo sie fatalnie, nie moglem trafic, duze lagi, ogolnie dno...
[email protected]
[email protected]
Re: Re: Re: Sux :(
quote:
ni mam nadzieje ze to rzegramy w next weeku. a poza tym jednak mnie nie bedzie na ircu dzis [pon] o 20:00 ani poznijej. moze we wtorek spotkanie?
Do r3
Do panow z r3:
szykuje sie spotkanie klanowe z klanem VOD [niemiecki zdaje sie]. Powiedzcie jaki termin Wam pasuje i jakie mapki. Bedziemy z deenem wysylac maila do ich CLa
mail - [email protected]
Re: Do r3
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Do panow z r3:
szykuje sie spotkanie klanowe z klanem VOD [niemiecki zdaje sie]. Powiedzcie jaki termin Wam pasuje i jakie mapki. Bedziemy z deenem wysylac maila do ich CLa
No to szykuje sie w koncu cos powaznego. Ten mecz to bedzie taki na rozgrzewke, potem mam nadzieje uderzymy na cos mocnego z naszego kraju...
mail - [email protected]
sxl to podaj sqad podstawuwy na meczuk!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:47.