FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1699)

Posted by Havoc on 19-10-2001 19:15:

do wszystkich przykozaczonych cs-owców

Niech ten temacik bedzie przestrogą dla wszystkich graczy!!!
Pamiętajcie,ze nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie monitora,dlatego nigdy nie ublizajcie ludziom bo to jest tylko zabawa.
Niech przykładem dla was bedzie ta historia.
Mielismy różne przygody z klanem Pluton,po kilku rozmowach stwierdzilismy,ze temat jest zamknięty jednak nistądnizowąd pewni zawodnicy z tego klanu przykozaczyli.Obie strony szybko doszły do wniosku,ze na gadce się nie skonczy.18.10.2001 klan ten zapowiedział,ze przyjadą do nas schaby by nas stłuc.Po jakims czasie pojawiło sie 3 rzekomych "schabów".Siedziałem wówczas sam,jako przedstawiciel mojego klanu(paru znajomych było w kafejce) kiedy weszli.Spytali,jakie klany tu grają i ze są z Plutonu-odrazu wiedziałem o co chodzi.Spytałem:to wy macie problem,odparli:tak,ja na to :zaraz mozecie miec problem.W tym momencie jakis grubas(wszyscy mieli ok 24 lat,ja mam 20)powiedział,ze ktos mial mu dac w morde(chodziło o Pablosa),odparłem ze moge po niego zadzwonic,ale to byłoby z pewnoscią na ich niekozysc,więc tego nie zrobiłem.Spytalismy z kolegą,czy chca miec napewno problem a oni odparli,ze przyjechali tylko pogadac(chyba zobaczyli o co chodzi).Wtedy juz nie wytrzymałem i powiedzielismy z kumplem 2 słowa:zrywac sie,wypierdalac co zrozumieli dosłownie(gesiego opóscili lokal).Nie mielismy serca ich krzywdzic,wiec ich wysmialismy.
POTWIERDZIC TO MOZE KT Stora,który ryczał ze smiechu.
Chłopaki mieli farta,ze miłem dobry humor i ze smiesznie wyglądali oraz,ze chłopaki wczesniej wyszli,bo nie wierzyli,ze przyjadą(WASZ FART BO NIESZCZESCIE BYLO BLISKO).
NIKOGO NIE PROWOKUJEMY,JESTESMY ZWYKŁYMI CHŁOPAKAMI Z OSIEDLA ALE NIE BEDZIEMY TOLEROWAC TAKIEGO ZACHOWANIA W PRZYSZŁOSCI.
POZDRAWIAMY WSZYSTKICH ZAPRZYJAZNIONYCH CHŁOPAKÓW,DLA WAS SZACUNEK,a co do plutonu.... zgol wasy matole!!!

BAWCIE SIE DOBRZE GRAJĄC W CS-a A AWANTURY ZOSTAWCIE INNYM

Posted by CZ@rek on 19-10-2001 19:25:

good schow havoc ))

Posted by MaslaV on 19-10-2001 19:51:

Puton to lamy i koniec pieśni...

Posted by Crack on 19-10-2001 20:04:

Mądre słowa HAVOC, mądre...

Posted by on 19-10-2001 20:54:

A najlepsze jest to, ze srednia wieku Plutonow to 15 lat!
Co za lamusy!

Posted by [SUN]SnipeR on 19-10-2001 21:19:

trochre nie jaze kto do kogo przyszedl i o co chodzilo znaczy dlaczego tamci se poszli

Posted by Rzeznik on 20-10-2001 08:00:

Granie w Countera to tylko zabawa, ja ich naprawdę nie rozumiem...

Posted by CZ@rek on 20-10-2001 09:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]SnipeR
trochre nie jaze kto do kogo przyszedl i o co chodzilo znaczy dlaczego tamci se poszli

sniper bo pluton pyskowal i straszyl sila fizyczna ) a gdy pszyszli wreszcie to zje... ze starchu lol

Posted by [SPECNAZ]N3o on 20-10-2001 13:02:

od dzisaij panowie z plutonu sa moimi idolami

Posted by on 20-10-2001 14:06:

Panowie z Plutonu lubia chyba kozaczyc! To samo bylo na naszej klanowce!
Zaczeli mnie i mojego kumpla bluzgac od cziterow bo dostali po kilka headshotow!(powiem, ze takich bluzgow jakich oni uzywali to nawet nie znalem). Jednemu z najbardziej bluzgajacych(Hucker chyba to byl) powiedzialem, ze jak jest taki mocny to moze pogadamy w 4 oczy. Zdziwilem sie gdy po kilku sekundach uslyszalem pzreparszam(od kazdego pokoleji)
Co za lolki z nich, szkoda slow!

Posted by Mantis on 20-10-2001 19:59:

Moze nas pozaczepiaja hehe (jak ktos chce sie umowic na sparing to nie ma problemu :p) jest nas troche a parametry fizyczne sa nie najgorsze .

Posted by on 20-10-2001 20:52:

EJ BO JESZCZE CS SIE ZAMIENIW RZECZYWISTOSC I CO BEDZIE?
Bedzie cool wojna uliczna

Posted by Mantis on 20-10-2001 21:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez [C4]==DeStRuCt0r==
EJ BO JESZCZE CS SIE ZAMIENIW RZECZYWISTOSC I CO BEDZIE?
Bedzie cool wojna uliczna

Ja nie widze problemu dajcie mi kalacha i mozemy sie ganiac .

Posted by on 20-10-2001 21:07:

Ja bym sobie pare wzial i zrobil wjazd do supermarketu
Albo z AWP czekal na nauczycieli

Posted by MaslaV on 20-10-2001 21:10:

quote:
Napisane oryginalnie przez [C4]==DeStRuCt0r==
A najlepsze jest to, ze srednia wieku Plutonow to 15 lat!
Co za lamusy!

Ekhem, Ekhem, Kaszl, Kaszl kciałbym zauwarzyć że obraziłeś całkiem sporą grupę ludzi, a kilku przedstawicieli tego przedziału wiekowego znajduje się na boardzie więc twoje słowa okazały się lekko nietaktowne.

Posted by ShizO on 20-10-2001 22:34:

Czyli wyglada na to ze Havoc pewnie wyciska na silowni i nie ogranicza sie tylko do countera... grunt to zdrowie
Ja nikogo nie chce obrazac jestem watlej budowy ciala i niech nikt do mnie nie przyjezdza na becki, bo mam duzego psa najwyzej na reala to walcze w papier,kamien, nozyczki i trzeba przyznac ze ciezko mi o dobrego przeciwnika

he he

Posted by on 21-10-2001 09:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV

Ekhem, Ekhem, Kaszl, Kaszl kciałbym zauwarzyć że obraziłeś całkiem sporą grupę ludzi, a kilku przedstawicieli tego przedziału wiekowego znajduje się na boardzie więc twoje słowa okazały się lekko nietaktowne.

Ekhem ekhem.............
Chyba nie zrozumiales o co chodzilo...........
Ale wytlumacze tobie o co biega:
Chodzilo o to, ze stawiaja sie do bicia, a maja zaledwie 15 lat! Wiec po co pyskuja na necie i groza sila fizyczna skoro gowno moga zrobic?

Posted by pesel on 21-10-2001 17:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez ShizO
Czyli wyglada na to ze Havoc pewnie wyciska na silowni i nie ogranicza sie tylko do countera... grunt to zdrowie
Ja nikogo nie chce obrazac jestem watlej budowy ciala i niech nikt do mnie nie przyjezdza na becki, bo mam duzego psa najwyzej na reala to walcze w papier,kamien, nozyczki i trzeba przyznac ze ciezko mi o dobrego przeciwnika

he he

LoL ShiZo, ze mną się zmierz, ja tesh jestem w to dobry))))
A może korespondencyjne szachy???))))))

Posted by [F|S|G] Fruit on 23-10-2001 07:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Panowie z Plutonu lubia chyba kozaczyc! To samo bylo na naszej klanowce!
Zaczeli mnie i mojego kumpla bluzgac od cziterow bo dostali po kilka headshotow!(powiem, ze takich bluzgow jakich oni uzywali to nawet nie znalem). Jednemu z najbardziej bluzgajacych(Hucker chyba to byl) powiedzialem, ze jak jest taki mocny to moze pogadamy w 4 oczy. Zdziwilem sie gdy po kilku sekundach uslyszalem pzreparszam(od kazdego pokoleji)
Co za lolki z nich, szkoda slow!

No... tak. Havoc ma racje, ale nie nalezy tak odrazu ich wyzywa od lamosoof, lolkoof, lamek... Moze chcieli sie wyzyc strachowo na sobie i przyszli do Was do cafe, zeby sobie zaraz w strachu pojsc ....... Moze to ednak sa lolki

[F|S|G] member

Posted by =34= on 25-10-2001 11:34:

Question ?!?

Eeeeee?......?

To chyba tych "panów" trzeba skierować na rozmowę do szkolnego psychologa... chyba chodzą do szkoły? Ja w tym wieku chodziłem.

Jak dla mnie jest to sytuacja nie do pomyślenia.

Posted by nights.kt on 25-10-2001 12:53:

Re: do wszystkich przykozaczonych cs-owców

quote:
Napisane oryginalnie przez Havoc
Niech ten temacik bedzie przestrogą dla wszystkich graczy!!!
Pamiętajcie,ze nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie monitora,dlatego nigdy nie ublizajcie ludziom bo to jest tylko zabawa.
Niech przykładem dla was bedzie ta historia.
Mielismy różne przygody z klanem Pluton,po kilku rozmowach stwierdzilismy,ze temat jest zamknięty jednak nistądnizowąd pewni zawodnicy z tego klanu przykozaczyli.Obie strony szybko doszły do wniosku,ze na gadce się nie skonczy.18.10.2001 klan ten zapowiedział,ze przyjadą do nas schaby by nas stłuc.Po jakims czasie pojawiło sie 3 rzekomych "schabów".Siedziałem wówczas sam,jako przedstawiciel mojego klanu(paru znajomych było w kafejce) kiedy weszli.Spytali,jakie klany tu grają i ze są z Plutonu-odrazu wiedziałem o co chodzi.Spytałem:to wy macie problem,odparli:tak,ja na to :zaraz mozecie miec problem.W tym momencie jakis grubas(wszyscy mieli ok 24 lat,ja mam 20)powiedział,ze ktos mial mu dac w morde(chodziło o Pablosa),odparłem ze moge po niego zadzwonic,ale to byłoby z pewnoscią na ich niekozysc,więc tego nie zrobiłem.Spytalismy z kolegą,czy chca miec napewno problem a oni odparli,ze przyjechali tylko pogadac(chyba zobaczyli o co chodzi).Wtedy juz nie wytrzymałem i powiedzielismy z kumplem 2 słowa:zrywac sie,wypierdalac co zrozumieli dosłownie(gesiego opóscili lokal).Nie mielismy serca ich krzywdzic,wiec ich wysmialismy.
POTWIERDZIC TO MOZE KT Stora,który ryczał ze smiechu.
Chłopaki mieli farta,ze miłem dobry humor i ze smiesznie wyglądali oraz,ze chłopaki wczesniej wyszli,bo nie wierzyli,ze przyjadą(WASZ FART BO NIESZCZESCIE BYLO BLISKO).
NIKOGO NIE PROWOKUJEMY,JESTESMY ZWYKŁYMI CHŁOPAKAMI Z OSIEDLA ALE NIE BEDZIEMY TOLEROWAC TAKIEGO ZACHOWANIA W PRZYSZŁOSCI.
POZDRAWIAMY WSZYSTKICH ZAPRZYJAZNIONYCH CHŁOPAKÓW,DLA WAS SZACUNEK,a co do plutonu.... zgol wasy matole!!!

BAWCIE SIE DOBRZE GRAJĄC W CS-a A AWANTURY ZOSTAWCIE INNYM

qrcze wkleilo mi cala wiadomosc
Havoc z wygladu nie masz 20 PP
A ten koles to byl pewnie Warhead. Pisalem juz na CB, ale sie powotrze przynajmniej nabije posta. Mianowicie, na klanowce troche sie wq**** jak PlutoN wyszedl w polowie mapy z serwa i powiedzial ze gramy na ich, Warhead powiedzial ze bedziemy na bordzie, Ja mu na to zeby mnie nie denerwowal. Jak ze Warhead byl w bojowym nastroju to "Bo co ????". W tym momencie odezwal sie nas maly pyskacz i powiedzial ze jestem z Wwa, a Warhead na to ze ma 20 lat. zrozumial chyba ze kce go natluc to chyba tyle

Posted by [F|S|G] Fruit on 28-10-2001 07:37:

Re: Re: do wszystkich przykozaczonych cs-owców

quote:
Napisane oryginalnie przez NightS

qrcze wkleilo mi cala wiadomosc
Havoc z wygladu nie masz 20 PP
A ten koles to byl pewnie Warhead. Pisalem juz na CB, ale sie powotrze przynajmniej nabije posta. Mianowicie, na klanowce troche sie wq**** jak PlutoN wyszedl w polowie mapy z serwa i powiedzial ze gramy na ich, Warhead powiedzial ze bedziemy na bordzie, Ja mu na to zeby mnie nie denerwowal. Jak ze Warhead byl w bojowym nastroju to "Bo co ????". W tym momencie odezwal sie nas maly pyskacz i powiedzial ze jestem z Wwa, a Warhead na to ze ma 20 lat. zrozumial chyba ze kce go natluc to chyba tyle

Tlukomaniaki... ja tez sie chcem bic... przeprowadze sie do Wawy

[F|S|G] member

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:24.