FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1799)
COs zupelnie niezwyklego :)
Gralem dzis na serwerze TOP 2 na mapie as_oilrig.
Bylem w druzynie CT
wcianalem klawisz do kupowania granatu i kupil mi sie glock co mnie zdziwilo wciskam klawisz nextweapon i co mam UPS i Glocka na raz !! i nadodatek granat !! Cos dziwnego zdarzylo mi sie to pierwszy raz w zyciu ,ale kiedys widzalem gdzies w cafe jak koles mial mp5 i p90 naraz ,bywaja czasem takie gugi.
Najlepsze bylo to ze moglem z obu gnatow strzelac .
Zalącznik
Hmm mi takie coś się nigdy nie zdażyło ale chętnie pograł bym sobie z AK i AWP na stanie
a może masz jakieś dodatkowe "oprogramowanie" do CSa?
(żarcik)
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
A ja raz kupilem bron i zniknela![]()
[F|S|G] member
nieraz mi sie zdarzylo ,ze w tablicy wynikow bylem niezywy, a grac moglem
To się akurat zdarza dość często. Jak ktoś wchodzi widać go na liście z dość prawdopodobnymi fragami, a potem dobiero connected i fragi się zerują. Kiedyś nawet pytałem się o coś takiego gościa, zanim wszedł na serwer.
Amdom dokładni tak sama akcje mial semp zaczol z glockiem i usp LOL ale cóż. A tak wgule wracaj jak najszybciej do zdrowia
Nie am sie czego czepiac.
Tak to jest jak sie pisze posty w pospiechu
Święta Racja deStructor
Tak to jest jak sie pisze posty w pospiechu![]()
A nie dysgrafia ?
"Dysgrafia, zaburzenia umiejętności pisania (przestawianie słów, zgłosek, liter, "przejęzyczanie się" w wypowiedziach na piśmie) wskutek organicznych ogniskowych zmian w ośrodkowym układzie nerwowym.
Dysgrafia może być też zjawiskiem fizjologicznym czy objawem zaburzeń psychicznych."
Natomiast dyslekcjia to prawie to samo, tylko że bardziej z czytaniem. W każdym razie zwykle występują razem i używa się tych terminów naprzemiennie.
Dobra, zmieńmy może temat...
quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Nie prawda! Definicjia encyklopedyczna:
"Dysgrafia, zaburzenia umiejętności pisania (przestawianie słów, zgłosek, liter, "przejęzyczanie się" w wypowiedziach na piśmie) wskutek organicznych ogniskowych zmian w ośrodkowym układzie nerwowym.
Dysgrafia może być też zjawiskiem fizjologicznym czy objawem zaburzeń psychicznych."
Natomiast dyslekcjia to prawie to samo, tylko że bardziej z czytaniem. W każdym razie zwykle występują razem i używa się tych terminów naprzemiennie.
----===Crazy People Agency===---
Nie ma co temat idzie dobra droga
Re: COs zupelnie niezwyklego :)
quote:
Napisane oryginalnie przez AMDom®
Bylem w druzynie CT
wcianalem klawisz do kupowania granatu i kupil mi sie glock co mnie zdziwilo wciskam klawisz nextweapon i co mam UPS i Glocka na raz !! i nadodatek granat !! Cos dziwnego zdarzylo mi sie to pierwszy raz w zyciu ,ale kiedys widzalem gdzies w cafe jak koles mial mp5 i p90 naraz ,bywaja czasem takie gugi.
Najlepsze bylo to ze moglem z obu gnatow strzelac .![]()
wkurzajace trzeba sie wtedy reconnectowac
a to z kalahami to bylo jeszcze na wersji CS 7,0 czy jakos tak
quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
Amdom dokładni tak sama akcje mial semp zaczol z glockiem i usp LOL ale cóż. A tak wgule wracaj jak najszybciej do zdrowia![]()
[F|S|G] member
Re: COs zupelnie niezwyklego :)
quote:
Napisane oryginalnie przez AMDom®
Bylem w druzynie CT
Najlepsze bylo to ze moglem z obu gnatow strzelac .![]()
Re: Re: COs zupelnie niezwyklego :)
quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Ja mialem cos podobnego tez na oilrigu -
startowalem jako VIP i mialem USP a na dokladke Glocka
Mam gdzies screeny jak znajde do ladacze do posta![]()
[F|S|G] member
Niestety Cs ma kilka bugow jeszcze.... a moze to i dobzre?
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Niestety Cs ma kilka bugow jeszcze.... a moze to i dobzre?
[F|S|G] member
No to ja takiego szczescia nie mam Za to mam pecha i srednio 1-2 na dzien udaje mi sie podniesc guna np AK po zmarlym wlascicielu (zabijam w samoobronie) i np w mag mam 14 pociskow + napisane 60-2 mag jesio czyli 14/60 wystrzeliwuje 14 i juz tylko cyk cyk cyckckckckckc cisne reload etc i nic, musze wywalic nie moge przeladowac. Czasem tez mam np glocka strzelam i co strzal naciaga zamek reka
ale moge walic plynnie pach pach :> Tylko smiesznie lapka naciaga jakby nie byl automat, cos ala koncowka animacji zmiany magazynka. Dzis podnioslem AUGa po CT i to samo mialem z mag.. no bonus.
PS: zanim umrzesz przeladuj bron i poloz na ziemi
Dzis mialem cos fajniejszego heheh cos nagrzebalem w cfg ostro i jak naciskam fire to co jakis czas bron sie blokuje i wali burst do konca mag i cyk cyk zmieniam recznie reload i jest ok, chyba ze sie znow zatnie..
do tego nie moglem rzucac granatow heeh. To pewnie cfg i naprawie ale bylo lolowo na oil ringu... (choc nie dla kolegow z CT) Znow mi sie zacial fire zaraz po kupnie Machine G jak minelo 5sek zaczal sam walic i pare osob zdrowo oberwalo bo zglupialem w 1szym momencie
Przeprosilem i na szczescie ofiar nie bylo (tzn zgonow) Tak to jest jak lamy grzebia nocami calymi po cfg i rc
W kazdym razie pare ostrych loli mialem z tym fire bo sie zacina czasem w tak glupich momentach ze mozna gryzc siany albo poprostu sie smieac z wlasnej glupoty
Mimo to jednak pare razy zabilem goscia przez to fuxem hehe, wiec sie tez przydalo
Wracam do grzebania w cfg bo ostatnio mnie to pochlania doszczetnie
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:32.