FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1836)
Polska Liga UT... - "Mała Liga Urban Terror"
Mam nadzieje, ze z czasem bedzie przybywalo graczy, z pomoca UT.pl scena polska nabierze nowy ksztalt, miejmy nadzieje ze modzik spotka sie z zainteresowaniem podonym do CS'a
Wtedy zalozenie polskiej ligi UT nie bylo by zlym pomyslem, mozna juz teraz zrobic miedzy klanowa "Małą Lige Urban Terror"
Na dzien dzisiejszy, jest 10 klanow, oficjalnie grajacych w UT(dane z fpp.pl/ut)
Chodzi tutaj o dobra zabawe, nie bylo by zadnych nagrod.
Dlaczego liga ??
1. Pomoze w rozgrywaniu spotkan, nie bedzie odleglych terminow.
2. Klany zapisane beda mialy obowiazek stawienia sie na umowionym spotkaniu, w przeciwnym razie przegrywaja.
3. Ustalenie regulaminu, pomoze w rozwiazywaniu sporow.
Sa i minusy..ale o tym nie bede pisal
no... calkiem niezly pomysl..
hyhy mala znaczy 2 na 2
bo klanowo to jak by to bylo?
Re: hyhy mala znaczy 2 na 2
quote:
Napisane oryginalnie przez Ottar
bo klanowo to jak by to bylo?
![]()
ligaaaaaaaaaa ;PPP
http://explosiv.pl/pck/ - niezly pomysl, podoba mi sie, ale zmienilbym to na 3/3 lub 4/4 ;>>>
Ehh panowie. WSzyscy juz 5 razy wspominali o lidze, nawet ja. Ale jak widac i tak nikt nie podjalby sie zorgnizowania tego czegos. A swoja droga lepiej moim zdaniem zrobic mini lige z 4 klanami niz wieksza z 10 duetami. Dlaczego? Poniewaz grajac teamy regularne mozna sie czegos wiecej nauczyc o grze zespolowej, bo w duetach duza czesc opiera sie indywidualnych umiejetnosciach. PRzy czym o wiele lepiej oglada sie demka 4na4 niz 2na2. A z kolei ladne demka UT moglyby przyciagnac nowych graczy.
Jezeli ktos jest chetny zorganizawania ligi to luzik, ja tam zostaje przy swojej biernosci co do takiego przedsiewziecia.
[email protected]
[email protected]
Jak ruszy ut.pl
moglbym sie podjac z kims wspolorganizowania tego ale wtedy organizator jest wylaczony z grania...
moze rzeczywisie warto sie czyms takim zajac?
E tam panowie. Nie przesadzacie? To ma byc liga po to zbey troche sie cos zaczelo dziac i zeby sie wprawic w pojedynkach "na serio", a nie liga z narodami [czytaj o zlote gacie]. Nie widze przeszkody zeby Ottar i ktos inny gral. A jak ktoremus klanowi to nie bedzie pasic to nie zagra, choc mysle ze i tak wszyscy sie zgodza. Mam racje?
[email protected]
[email protected]
hm
wlasnie czemu organizatorzy nie moga grac? powinni
Re: Jak ruszy ut.pl
quote:
moglbym sie podjac z kims wspolorganizowania tego ale wtedy organizator jest wylaczony z grania...![]()
ekhmm nie spijcie
ruszcie glowami i wykombinujcie jak mozna zorganizowac taka lige
3 na 3
ctf?
albo cus? :| warto by poczekaz az ruszy ut.pl bedzie latwiej z organizacja...
Re: 3 na 3
quote:
ctf?
albo cus? :| warto by poczekaz az ruszy ut.pl bedzie latwiej z organizacja...
Czyli deen, majes i gurias byliby chetni do organizacji ligi UT po powstaniu ut.pl? Powiedzcie czy raczej tak/nie, jezeli ma sie odbyc to lepiej ja jak najszybciej rozglaszac, ut sie wypromuje.
mail - [email protected]
no ja moge pomoc oczywiscie ale to dopiero jak ut.pl rozkwitnie...
Pytanie
Liga bylaby grana w TIMACH ( 4vs4 ) czy np. 2vs2 ?
Liga? czemu nie... ale kto się tym zajmie?.,... i z tą popularnością podobną do CS to chyba trochę przesadzacie... to myślenie o niebieskich migdałech, niosiągalne... ale coś trzeba robic więc czemu nie.... dlaczego jednak mam wrażenie ze wsyscy chcą grać ale jakoś nikomu nie chce się organizować czegoś wię kszego...
No co do teamow to pewnie bedzie sie myslalo dopiero jak ktos zacznie organizowac, ale ja wolalbym zeby bylo 4na4 [chociaz nie bede ogranizowal] wtedy teamy nie musza byc klanowe, moga np klany wsytawiac 2 zesoply, np r3#1 i r3#2, tak samo AV itp... Wtedy moze z 6 by sie teamow zebralo? Moze nowe klany by powstaly [ludzie tworzyliby klany zeby moc zagrac] ? Wszystko zalezy od organizatorow takiego przedsiewziecia.
mail - [email protected]
jezeli ja mialbym sie tym zajac to byloby to na pewno 2v2
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
jezeli ja mialbym sie tym zajac to byloby to na pewno 2v2
mail - [email protected]
hmmm
do takiego zadania trzeba by zgranej zazłogi (jak UT.PL ) no i oczywiście serverek (np. snajper) a tak to większośc jest
można by sprubować takie coś zrobić... mogłbym pomóc
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
na lige to potrzeba osobnego i wlasnego serverka - moze na fpp.pl zalatwie takowy wiec wtedy zrobi sie lige...
mail - [email protected]
no ale te serverki co juz sa, sa za wolne... fpp.pl stoi na 36mbit/s
a no to rzeczywscie
mail - [email protected]
ludzie powiedzcie mo co trzeba do zooranizowania ligi... PLZ
ale wymieńcie WSZYSTKO"
duk3 of sYnthesis
ale właśnie po to by była ta MINI LIGA żeby nauczyć się rać z innymi klanami i opracować jakąś technike, a nie po o żeby grac 2 na 2 bo 2 na 2 to można zagrać w każdeej chwili na JEZUSIE albo SNAJPERZE...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:20.