FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1868)
Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a
jak dluga przerwa w grze odbija sie na grze czyli jak dlugo nie graliscie i jakie sa potem objawy jak juz zasiadziecie do countera bo ja ostatnio jestem chory i niegram juz ponad tydzien a zadko mi sie to zdarza
wiem ze napewno cel staje sie gorszy i gra napoczatku wydaje sie taka obca po dluzszym czasie nie pykania w cs'a jak to jest u was i jak najlepiej utrzymywac dobra forme w cs'a jak cwiczyc itp ?
Re: Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a
Czlowieku ja bylem na wakcajch 3 tyg bez kompa ale jakos przezylem (nakupowalem tyle gazet komputerowych ze szok
)
Po powrocie do domu pierwsze co zrobilem do odpalenie CSa
Wow ale grafa itd se pomyslalem. Pierwsza runda i co moge powiedziec ? Troszke dziwnie bo skosilem chyba z 5 gosci, lol.
Niewiem jak ale jakos zaczalem wymiatac na maxa
Czestao tak jest jezeli jestes NAPOLONY na CSa. Jezeli zas grasz BEZ CHECI to nigdy nie pokazesz dobrej formy. Liczy sie CHEC !!!
Czasami gdy sie ma juz dosyc CSa watro go odlozyc na okolo 1 tydzien, a potem znow sie rzucic na niego
Trening jest bardzo wazny iz za kazdym razem podskakuje ci skill (nie mowie o STATYSTYKACH) Doswiadczenie to najceniejsza WAROSC jaka istnieje w CSie. Polecam ogladanie DEM, naprawde WARTO. Najlepiej wybierac te z POVa gracza lub HLTV bo te chasy to kity. Osoboscie starm sie grac przynajmniej 1 godz. dzinnie. W weekendy to juz gram do oporu ))
Aby byc dobrym graczem nalezy pamietac iz FFA a klanowa to zupelnie INNE rzeczy. Ja wogole malo lubie FFA, tym bardziej jak nikt z KT nie gra - bo lepiej sie gra z swoimi. KOCHAM klanowki iz to wtedy widac prawdziwy TP, chco musimy troche potrenowac to jak narazie jest niezle.
Podsumujac "Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a" :
- Ogladanie dem
- Duzo cwiczyc (czesto ....)
- Trenowanie poszczegolnych broni
- Granie w TEAMie
- pewnie jeszce wiecej jest rzeczy ale akurat juz mi nic nie wpada ...
Czesc
Gdy gracz gra bardzo czesto i regularnie to popada w monotonnie i nie ma czasu zastanowic sie nad swoja gra. Jak by to powiedziec gra automatycznie. Moim zdaniem mala przerwa w graniu bardzo sie przydaje i moze wplynac bardzo dobrze na gracza. Nabiera wtedy wiecej checi do gry i moze sie zastanowic nad tym, co moze poprawic w swojej grze.
A najlepiej jak sie ma taka przerwe to ogladac duzo demek dobrych klanow.
Pozdrawiam
Czesc
Gdy gracz gra bardzo czesto i regularnie to popada w monotonnie i nie ma czasu zastanowic sie nad swoja gra. Jak by to powiedziec gra automatycznie. Moim zdaniem mala przerwa w graniu bardzo sie przydaje i moze wplynac bardzo dobrze na gracza. Nabiera wtedy wiecej checi do gry i moze sie zastanowic nad tym, co moze poprawic w swojej grze.
A najlepiej jak sie ma taka przerwe to ogladac duzo demek dobrych klanow.
Pozdrawiam
give me a sign GG : 1454393
quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n
dobrze mowi olac mu![]()
Re: Re: Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a
quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Podsumujac "Jak utrzymac dobra forme w grze w CS'a" :
- Ogladanie dem
- Duzo cwiczyc (czesto ....)
- Trenowanie poszczegolnych broni
- Granie w TEAMie
- pewnie jeszce wiecej jest rzeczy ale akurat juz mi nic nie wpada ...
Te� zauwa�y�em, �e po przerwie gra si� du�o �atwiej. W wakacje nie gra�em przez 3 tygodnie a jak usiad�em do kompa to a� sie zdziwi�em jak mi dobrze sz�o . Mo�e trzeba robi� d�u�sze przerwy
.
No ale teraz gram w�a�ciwie codziennie i lamie a� �al (tak sie to pisze?). A demek nie chce mi sie �ci�ga�, to ich nie ogl�dam. Chocia� mo�na si� samemu nagra� i p�niej przeanalizowa� swoje wyczyny .
A tak poza tym, na jak�� olimpiade si� wybieracie �e szukacie trenerskich porad?
[CnT-2]bOleK-rOzkUrwiAcz
gg: 814986
mail me: [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez =CoolNet=bOleK
ja tam mam takie samo zdanie jak wy, po przerwie sie lepiej gra, ale kto z nas wytrzyma chocby kilka dni bez naszej "ukochanej" gry?![]()
[F|S|G] member
ja najchetniej to bym bral cs'a na wakacje
quote:
Napisane oryginalnie przez =CoolNet=bOleK
ja najchetniej to bym bral cs'a na wakacje![]()
[F|S|G] member
taaaaa, nejlepiej jakis laptopik z polaczeniem do netu przez komorke...
moze kiedys bedzie to mozliwe...
Dema mozna sciagnac z CLANBASE, counter-strike.de, gamer-tv.de (chyba), www.schroet.com, www.mymtw.de
ale najlpeszy to nie watpliwie jest Clanbase (wejdzcie na eurocup, opencup i cs nation, polecam)
JA mam teraz kolo 38-9 stopni goraczki i caly czas gram w CS'a niezapomniane wrazenia ufff... ludzie jaki ja jetstem szczesliwy jak w cos przypadkiem trafie bo mam mala zacme od tej goraczki i jestem na antybiotykach
ale nie idzie mi tak zle... chyba zrobie sobie przerwe od kompa wogule tygodniowa mysle ze to mi dobrze zrobi .!
quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n
dobrze mowi olac mu![]()
Po co sie wysilac i tak wkoncu zginiesz
Give me a sign
GG : 5344492
mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen
aa..... to presparaszam
co do utrzymania dobrej formy to proponuj� du�o kefiru, 3 razy na silownie w tygodniu, no i METKA codzienne rano i wieczorem
Najlepiej to grac w CSa dla zabawy i nie zadu�o (zaj�c sie tez innymi sprawami w zyciu).
Osobiscie niebardzo wierze �eby np. codzienne strzelanie po 8 godzin w necie, lub zboczenia typu "3 godziny cwiecze celno�� z klacha na lanie" cos daly opr�cz zm�czenia i klopot�w z mozgiem
nie wspomne o ostro�ci wzroku!!!
Dobra ...ide trzoche (jakies 5 godzinek) potrenowac celnosc z AWM/P, bo wczoraj caly dzien trenowalem DE..narazie
taaaaa, nejlepiej jakis laptopik z polaczeniem do netu przez komorke...![]()
![]()
moze kiedys bedzie to mozliwe...
[F|S|G] member
Witam i Pozdrawiam bo to moj pierwszy post tutaj zarazem
Moje doswiadczenie jest przeciwne, po przerwie miesiecznej we wrzesniu wrocilem z wyjazdu i usiadlem do kompa. Szok ludzie biegaja tak szybko Mycha mi lata, klada mnie jak chca, odruchy stare w sensie poruszania sie ale efekty tragiczne... Zmniejszylem czulosc mych pogralem 1 dzien i biegali juz normalnie
Po tygodniu wrocilem do normalnego sensa mychy i bylo ok.
Co do monotoni to fakt, wazne jest tez zmeczenie jak gram z nudy w nocy... Bo nie chce mi sie spac, a zmeczony jednak jestem... oczy , refleks etc... Lamie ale gram bo kocham CSka bez wzgl na to jak mi idzie.
Najlepiej grac wypoczetym, dodatkowo na klanowie dostaje boosta bo chce zebysmy wygrali
Na koniec dodam ze sa i slabe i dobre dni u mnie np i nic tego nie zmienia jak narazie, ze czasem mam serie padaki w grze,a pozniej juz z gorki
Co do demek to fakt, no i nie moge sciagnac z PL stron bo error404 .
quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
jak dluga przerwa w grze odbija sie na grzeczyli jak dlugo nie graliscie i jakie sa potem objawy jak juz zasiadziecie do countera bo ja ostatnio jestem chory i niegram juz ponad tydzien a zadko mi sie to zdarza
wiem ze napewno cel staje sie gorszy i gra napoczatku wydaje sie taka obca po dluzszym czasie nie pykania w cs'a jak to jest u was i jak najlepiej utrzymywac dobra forme w cs'a jak cwiczyc itp ?
...inside/outside seeking the presence of the God...
quote:
Napisane oryginalnie przez kag
gra� odpowiednio czesto i co najwazniejsze : w dobrym towarzystwie![]()
Ja np gdy gram o 18 do 7 rano to mam rozne mapki i jestem pierwszy a czasem i ostatni zal od zmeczenia , skladu, fuxa itp wiele czynnikow. Gram jednak twardo nie zmieniajac nika zaden wstyd przegrywac
jak dla mnie. Za to zawsze po takiej nocce sie czegos naucze, a to ktos jakis trik ladny zrobil, pozycje nowa poznalem, taktyke ciekawa, kto ladnie HE rzucil gdzies i tez podpatrzylem etc etc. Moim zdaniem sila w CS jest doswiadczenie + skill, jedno z drugim mocna wspolgra dajac wlasnie efekt dobrego gracza.
Ktos pisalal tu o lamerii znikajac wieczorem... jak dla mnie to pobozne zyczenie... ja ogladam bluzgi do rano, cale koncerty nie raz... Gdzie dodam najbardziej mnie wq... obrazanie czlonkow rodziny to juz przegina totalna. Cale szczescie ze nigdy sie w to nie mieszam i nie jestem obiektem ale patrzy sie... fatalnie. Oczywiscie nie sluchaja prosb o zakonczenie tego ))
Happy huntinq 4 all
jak mnie to wqrwia !!
mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen
quote:
SubZero to ja cie podziwiamjesli masz caly czas constant forme
![]()
)) i forma LOL
Boj sie Sub
Boj sie Sub![]()
**kiddin**
Napisane oryginalnie przez Lis3n
najgorsze jest jak rano jacys kolesie zlapia shiza
Totalny maniak...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:19.