FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1869)
pirackie płyty
zaintersował mnie ten temat. No właśnie ilu z was ma pirackie płyty q3a? tylko szczerze proszę!
Re: pirackie płyty
w domu nie mam plyty z q3 , a w slizgu mamy oryginaly
Mam nadzieję, że kolega Jarz@bek nie pracuje dla instytucji walczącej z piractwem
P.S. dostałem pirata od kolegi na imieniny, a prezentu się nie wyrzuca
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
ja wole uzbierac i wydac kase na myszke
Ja mam pirata , ale oszczedam na oryginal
Nie pracuje dla żadnej, heheh, organizacij antypirackiej. A żeby było śmieszniej powiem, że obecnie sam gram na pirackiej płycie. Widzieliście polska wersjie?
z tego co slyszalem to polska wersja jest tak skopana ze sie odechciewa patrzec na q3a
Jaka polska wersja? q3areny???
ja nie mam ani pirata ani orginala....ale q3 na dysq mam :>
jedyna orginalna gra jaka kupilem to diablo...i nie zaluje zakupu....a przy q3 sadze ze bym zalowal...
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
ja nie mam ani pirata ani orginala....ale q3 na dysq mam :>
jedyna orginalna gra jaka kupilem to diablo...i nie zaluje zakupu....a przy q3 sadze ze bym zalowal...![]()
i mozliwosc gry na bn...orginalny cdkey i pelny support ze strony tworcow gry...satysfakcje....to chyba styka?
ja gram tylko w q3 i diablo...reszta gier mnie nie interesuje zreszta nie mam na nie czasu...
ya mam oryginalnie nagranego pirata
a ja mam oryginal
pirackie płyty sux
ja mam za slaby sprzet aby pograc w q3 to gram u kumpla (na piracie) albo w cafe (orginaly)
that's all folks....
W domu mam 4 oryginalne plyty ( na okolo 50 ) :
1 - windows 98 ( pozyczona od taty z pracy - tam musza miec oryginaly )
2 - 3 gry z czego dwie kupili dawno temu rodzice a jedna to Giants ktore po prostu taniej kupilam niz pirata
A reszta ..to plyty tzw prawie legalne
Co tam duzo gadac ....
PIRAT |200|_Z
W originale jest tylko instrukcja ..... i pudelko no tak a po co nam instrukcja
quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion
Co tam duzo gadac ....
PIRAT |200|_Z
W originale jest tylko instrukcja ..... i pudelko no tak a po co nam instrukcja![]()
![]()
za duzo quake, co
Aktualnie nic nie kupuje, kiedys kupowalem piraty. Jestem zdania ( i zadne CD-ACTION nie wcisnie mi kitu) ze jak mam wybor, albo nie kupic nic, albo kupic pirata, to lepiej jest dla wszystkich gdy kupie pirata. Lepiej dla mnie (naciesze sie giera) i lepiej dla dystybytora/producenta gier, gdyz jezeli giera bedzie dobra (a tylko takie kupowalem) to polece ja kumplom, napisze pare postow w necie, slowem w jakims tam stopniu rozreklamuje produkt, co moze zaowocowac ze ktos kupi oryginal.
wiem wiem, wrodzony ze mnie altruista :>
Aktualnie nic nie kupuje, kiedys kupowalem piraty. Jestem zdania ( i zadne CD-ACTION nie wcisnie mi kitu) ze jak mam wybor, albo nie kupic nic, albo kupic pirata, to lepiej jest dla wszystkich gdy kupie pirata. Lepiej dla mnie (naciesze sie giera) i lepiej dla dystybytora/producenta gier, gdyz jezeli giera bedzie dobra (a tylko takie kupowalem) to polece ja kumplom, napisze pare postow w necie, slowem w jakims tam stopniu rozreklamuje produkt, co moze zaowocowac ze ktos kupi oryginal.
wiem wiem, wrodzony ze mnie altruista :>
teraz kiedy coraz wiecej ludzi ma wypalarki , kupuje pirata praktycznie za cene plyty czyli 2.50 zl
quote:
Napisane oryginalnie przez Lo_fatt
teraz kiedy coraz wiecej ludzi ma wypalarki , kupuje pirata praktycznie za cene plyty czyli 2.50 zl
quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
faktycznie, teraz wiele osob ma dostep do wypalarki. to robi konkurencujne ceny dla piratow
quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
faktycznie, teraz wiele osob ma dostep do wypalarki. to robi konkurencujne ceny dla piratow
W Polsce np. psx'a mialo by z 50 % mniej osob, jesli nie bylo by mozliwosci przerobienia jej w celu gry na piratach , orginaly kosztuja z 200 zl a pirat 15 zl .Watpie zeby ktos kupil taka konsole za 500 zl i gry za 200 zl , chyba nie mial by za duzej kolekcji plyt (no chyba ze jest kasiasty) a tak piraci umozliwili nam cieszyc sie tym cudenkiem.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:56.