FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=194)

Posted by [FPP]zorro on 13-06-2001 21:31:

Humorek

Troche smiechu nie zaszkodzi nikomu.....

Jak znacie jakies fajne kawaly to tutaj dawajcie

---
Dlaczego zona soltysa nie puszcza go na bale przebierancow?
Bo raz sie przebral za ser szwajcarski - stal w kacie i smierdzial

---
Dlaczego w kosciele w Wachocku wszyscy leza podczas mszy?
Bo ksiadz ma bardzo niski glos

---
Dlaczego w Wachocku wszyscy chodza w kaskach?
Bo w telewizji mowili ze cisnienie spadnie

---
Ile Zydow wejdzie do malucha?
104 - 4 siedzi a reszta w popielniczce

---
Jak zrobic z murzyna kwiat?
Obciac mu c.h.uja i bedzie czarny bez

---
a wiec dwa dresy spotykaja sie w sobote po poludniu i rozmawiaja o piatkowej imprezie...
mowi pierwszy: ty no **** nie kumam kupilem se dresiki za 500 buty za 400 i czapke za 50 wchodze na dyskoteke i nie moge zadnej wyrwac... a drugi... hmm... ja se kupilem dresiki za 800 buty za 800 i czapke za 200 wchodze do dyskoteki wyrywam najladniejsza troche tanczymy i ona zaprasza mnie do siebie do domu.. pojechalismy do niej no i jestesmy w sypialni zdiela mi czapke i mowi: zrob to co umiesz najlepiej... no i co? (pyta pierwszy) no i wy.jebalem jej z bani...

Posted by [FPP]zorro on 13-06-2001 21:34:

jeszcze jeden
Byly sobie zawody w piciu.
Nasz komentator jest na mijscu i komentuje dla nas te zawody.
Komentator:
Pierwszy startuje "francuz".Co bedzie pil? Bedzie wino pil! A czym bedzie pil? Bedzie kieliszkami pil! I tak zaczyna pierwszy, piaty, dziesiaty, pietnasty i zlamal sie, francuz sie zlamal.
Drugi startuje "niemiec".Co bedzie pil? Bedzie piwo pil! A czym bedzie pil? Bedzie kuflami pil! I tak zaczyna pierwszy, piaty, dziesiaty, pietnasty, dwudziesty i zlamal sie, niemiec sie zlamal.
Nastempnym na zawody wychodzi maly, gruby z czerwonym nosem. Kto to, kto to? Tak to nasz zawodnik, tak to "polak".Co bedzie pil? Bedzie pil wodke! A czym bedzie pil? Bedzie pil czerpakiem! I tak zaczyna pierwszy, piaty, dziesiaty, pietnasty, dwudziesty, trzydziesty, czterdziesty i zlamal sie, zlamal sie czerpak.. polak pije z wiadra

Posted by [FPP]Shooler on 13-06-2001 21:35:

LOL! Stare i znane - ale dobre

Posted by [FPP]zorro on 13-06-2001 21:43:

to prosze o nowe nieznane i dobre

Posted by on 13-06-2001 21:44:

ten o dresach wymiata...

Posted by alienzero on 13-06-2001 22:01:

Talking

ten gosc w twoim podpisie z denatem wymiata

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Posted by on 13-06-2001 22:05:

heiheeh

Posted by on 13-06-2001 22:13:

hmm... eee... cool
---------------
Rybak zlowil zlota rybka, rybka chciala spelnic jego trzy zyczenia, ale on nie chcial nic od niej i ja wypuscil. Rybka mysli sobie tak: "on byl taki dobry, spelnie jego trzy pierwsze zdania po przebudzenia nastepnego ranka!"
Rybak sie budzi: "**** w dupe! Kotwica w plecy! Mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda!"

Posted by Ripeer on 14-06-2001 16:36:

Idzie Rusek,polak i niemiec pszes pustynie i spotykaja diabla,ta i diabe� im moowi pszynie�cie karzdy yakiegos kfiatka bo w ryj,
i niemiec pszynioos go�dzika,i diabe� mu moowi wsad� se go w doope bo w ryj ,niemiec se fsadzi� i sie pobecza� i poszed,
idzie rusek z roo��,i diabe� mu moowi wsad� se w dupe kfiatek co �e� pszynioos bo w ryj,rusek se fsadzi� i zaczo� �mia� sie pszes �zy,diabe� sie pyta -co ci **** yest
-bo polak s KAKTUSEM idzie

Posted by [FPP]xen0m on 14-06-2001 23:21:

ej wezcie wrzucajcie jakies smieszne

Posted by PiaSkuN on 15-06-2001 02:36:

luknijcie na to:

Posted by MaslaV on 15-06-2001 10:52:

Ja� i Krzysiek k�uc� si� w piaskownicy-
-ty jeste� tak brzydki, �e mama musi ci przywi�za� kotleta do szyi zeby pies chcia� si� z toba bawi�.....
- a gdyby m�j pies by�by tak brzydki jak ty to ogoli�bym mu ty�ek, i kaza�bym mu chodzi� ty�em....

Posted by PiaSkuN on 15-06-2001 13:38:

do autobusu wchodzi pijany gosciu
patrzy na jedna babke i mowi:
- ale panie jest brzydka!!!
- a pan jest piajany
- ale jutro bede trzezwy ! ! !

Posted by PiaSkuN on 15-06-2001 13:40:

Jakie krawaty nosza zydzi????

- jedwabne

Posted by MaslaV on 15-06-2001 15:01:

Jaki jest ulubiony samoch�d �yd�w...?
-Gazik

Posted by nea*1337 on 15-06-2001 17:47:

Talking

Budzi si� facet rano, patrzy, a s�siad ma na podwurku kort tenisowy a na nim same gwiazdy se w tenisa graj�... Idzie do s�siada:
- te, co masz tam na podw�rku?
- a wiesz, znalaz�em d�ina za miastem...
(go�ciu d�u�ej nie s�ucha� tylko pobieg�...)
Znalaz� lamp�... potar�... wylecia� d�in trze�wy inaczej
- Cze szefie, mog� spe�ni� twoje jedno �yczenie
- chc� mie� g�r� z�ota na podw�rku...
- mo�e by� na jutro?
- mo�e by�!
Rano facet si� budzi, patrzy a na podw�rku ma kup� b�ota... biegnie do s�siada...
- Stary co to ma by�, ja poprosi�em o g�r� z�ota, a dosta�em g�r� b�ota???
- A TY MY�LA�E� �E JA CHCIA�EM WIELKIEGO TENISA???

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty si� u�miechniesz?
Frozen do expansion packa.

Posted by Ripeer on 15-06-2001 19:36:

ql-hiehjeiheiheiheiheiheeieeeeeeeeeh

Posted by nea*1337 on 15-06-2001 19:43:

Talking

Dobra, a teraz mocniejsze, jak nie masz 40 lat to nie czytaj .

Zwierz�ta w bushu dowiedzia�y si� �e za 3 dni koniec �wiata, lew zebra� narad�... Po d�ugich rozmowach zwierz�tka dosz� do wniosku, aby te ostatnie dni sp�dzi� na wieeeelkiej orgii...

No i tak muchy robi�y to z motylami, krokodyle z hipopotamami a s�o� z �yraf�...
W pewnym momencie �yrafa odwraca si� do s�onia...
- Te s�o�, po co ci guma, przecie� za 3 dni koniec �wiata
- To nie guma, to w�� mi loda robi

Posted by Ripeer on 15-06-2001 19:59:

buehehehehehe
kurede a ja znam kawaloof tak ma�o �e ni mam co pisac

Posted by S4i1or on 16-06-2001 09:19:

Egzamin w Wy�szej Szkole Policyjnej w Warszawie. Wchodzi kandydat, siada, pierwsze pytanie:
- Jakiego koloru jest bia�y maluch?
Policjant my�li, my�li, nie wie...
- No niech si� pan dobrze zastanowi.
My�li, my�li, m�wi: Bia�y!!!!
- Dobrze, teraz drugie pytanie: Ile drzwi ma dwudrzwiowy samoch�d. Policjant my�li, my�li, nie wie
- No niech si� pan dobrze zastanowi, na pewno pan wie...
My�li, my�li i odpowiada uradowany: Bia�y!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Krazyla legenda o najwiekszym pedale na swiecie. Dwoch gosci postanowilo to sprawdzic. Pojechali do miasta, gdzie mieszkal ten 'bohater', znalezli go i zagaduja: - "Czesc, ty jestes podobno najwiekszym pedalem na swiecie?" - Tak, jestem nim - A mozemy to sprawdzic? - Jasne, nie ma sprawy! Poszli do jego chaty, no i przechodza do rzeczy: wsadzili mu deske do dupy, pedal mowi: - Deska nieheblowana, drewno jesion, kwadratowa, grubosc 20x20 mm. Troche gosci wcielo, ale dalej, wsadzili mu druga deske do dupy, na co pada odpowiedz pedala: - Deska heblowana, okragla, drewno hebanowe, sciete 2 lata temu, sek na wysokosci 12 cm, srednica 50 mm Znow im opadla szczena, ale wsadzili mu preta w dupe: - Pret metalowy, stop zelaza z weglem, srednica 30 mm, perforowany z Huty Tadeusza Sedzimira. To juz ich powalilo, ale wlali mu herbaty w dupe: - Aaaaaaaauuuu!!!! - Co, goraca? - Nie gorzka!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Prowadzi aniol pedala ale nie jest pewien. Do nieba czy najpierw do czyscca? W pewnej chwili zauwaze, ze rozwiazal mu sie sandal. Schyla sie zeby go zawiazac a pedal natychmiast korzysta z okazji. Aniol ostrzega: Jeszcze jeden taki numer i nawet o czysccu mozesz zapomniec! Ida dalej. Aniol znowu musi zawiazac sandaly i jak poprzednio ledwie sie schylil a pedal juz go dorywa. Wkurzony krzyczy: Doigrales sie! Idziesz do piekla! Po jakims czasie aniol postanawia zobaczyc co sie dzieje z pedalem. Leci do piekla, rozglada sie mocno zaniepokojony. Piece pogaszone... Pyta pierwszego napotkanego diabla: Co jest, czemu nie palicie w piecach? A diabel na to: To schyl sie po drzewo.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Podczas wycieczki do Niemiec, w malenkim miasteczku, pewna angielska rodzina spostrzegla niewielki, sliczny domek, ktory wydal im sie swietnym miejscem na spedzenie przyszlych wakacji. Od sasiadow dowiedzieli sie, ze wlascicielem jest miejscowy pastor. Wkrotce podpisali z nim umowe wynajmu.
Po powrocie do Anglii, pani spostrzegla, ze nigdzie w domku nie
widziala WC, zaniepokoila sie wiec, ze bedzie to wygodka za domem.
Postanowila napisac do pastora i poprosic o informacje, gdzie sie ow przybytek znajduje. Oto tresc listu:
"Drogi Panie! Jestem osoba, ktora wynajela Panski domek. Nie wiem jednak, gdzie sie znajduje WC. Czy moglby Pan mi to wyjasnic?"
Otrzymawszy list, pastor nie zrozumial skrotu WC i pomyslal z zawodowa pewnoscia, ze chodzi o Anglikanski Kosciol Niemiecki nazywany Wales Chapet. Odpowiedzial wiec:
" Szanowna Pani! Doceniam Pani prosbe i mam zaszczyt Pania
poinformowac, ze miejsce, ktore Pania interesuje, znajduje sie 12 kilometrow od domu, co wydaje sie nie byc wygodne dla tych, ktorzy chodza tam czesto.
Dlatego polecam wziac ze soba obiad. Trzeba tam sie udac na
rowerze,samochodem lub tez na piechote, ale wazne jest, by stawic sie punktualnie, zeby miec miejsce siedzace i zeby nie przeszkadzac innym. Warto wspomniec, ze zamontowano tam klimatyzacje. Panuje obyczaj, ze dzieci siedza obok swoich rodzicow i wszyscy spiewaja chorem. Przy wejsciu rozdaje sie
kartki papieru. Ci, ktorzy przybywaja z opoznieniem, moga korzystac z kartki sasiada.
Kartki musza byc zwrocone na koncu, azeby mogly byc uzywane kilka razy.
Chcialbym tez zaznaczyc, ze wszystko, co udaje sie zebrac, jest rozdawane ubogim. Poza tym miejsce to jest wyposazone jest we wzmacniacze dzwieku, aby mozna bylo wszystkiego wysluchac rowniez na zewnatrz. Z balkonow zas mozna podziwiac ogol zgromadzonych."

Posted by S4i1or on 16-06-2001 09:33:

Jeszcze co�:

Posted by LaM4 on 16-06-2001 09:34:

Kawal dla ludzi studjujacych (glownie na politechnikach ) -

Zrobiono doswiadcczenie:
w 3 odosobnionych pokojach zamknieto 3 profesorow z politechniki - profesora od fizyki, informatyki i matematyki.
Byli tam zamknieci przez jeden dzien, bez picia, kibla, wody, tylko z puszka konserwy.
Po tym dniu otwieraja drzwi do pokoju z fizykiem. Ten zadowolony, siedzi sobie na lozku, na ziemi lezy otwarta puszka. Pytaja sie jak ja otworzyl?
- ano wyliczylem sily, naprzezenia i wytrzymalosc materialu, dotknalem w odpowiedinm miejscu, a puszka sie otworzyla.
- no ladnie, ladnie....
Wchodza to informatyka, ten tez zadowolony siedzi , puszka otwarta, pytaja sie go:
- jak otworzyles ta puszke?
- ano ulozylem program:

Repeat
pierdul_puszka_o_sciane()
until
puszka_otwarta == 1;

- no ladnie, bardzo ladnie....
wchodza do matematyka, a ten siedzi na podlodze, przed nim zamknieta puszka i czly czas powtarza:
- zaluzmy ze puszka jest otwarta, zaluzmy ze puszka jest otwarta, zaluzmy ze puszka jest otwarta..........

Posted by S4i1or on 16-06-2001 09:45:

Jeszcze jeden...
Poci�giem jecha�o trzech graczy i trzech hacker�w. Gracze kupili sobie trzy bilety, hackerzy tylko jeden bilet na trzech! Kontrola bilet�w, gracze pokazuj� swoje bilety, hackerzy biegn� do kibla i zamykaj� si�. Kontroler puka, oni wysuwaj� bilet. Kontroler sprawdza, po czym idzie dalej... Gracze, zobaczywszy to, w drodze powrotnej te� kupuj� jeden bilet, a hackerzy wcale nie kupuj� biletu! Gracze zamykaja si� w kiblu, hackerzy biegn� za nimi, pukaj�, gracze wysuwaj� bilet, hackerzy bior� bilet, zamykaj� si� w s�siedniej kabinie z biletem...

Posted by DZASKUL on 16-06-2001 14:15:

S4i1or : o biletach jez zajebi...

Teraz cos o demnie

Siedzi w wi�zieniu peda� i masochista, po pewnym czasie peda�owi zacze�o sie nudzi� wi�c mo\�wi do masochisty:

"Sta� pod�cian� sci�gnij majtki pokaze ci sztuczke"

Masochista stan pod sciana sciagna majtki, a pedal podszedl do niego wsadzi� mu h.ja do d.upy i sie pyta:

"czujesz palca w dupie ?"
"czuje"
"a paluszki tutaj"

Masochista chcia� si� odegra� i m�wi do peda�a:

"Sta� pod�cian� sci�gnij majtki pokaze ci sztuczke"

Peda� zadowolony staje podsciana sciaga majtki, masochista wsadza mu granata do d.py

"czujesz granata w dupie ?"
"czuje"
"a zawleczka tutaj"

The End

Posted by [FPP]zorro on 16-06-2001 14:40:

Og�oszenie

looknijcie na zalacznik... ludzie po treningu w CS'a maja chyba duze szanse

Posted by S4i1or on 16-06-2001 23:13:

Czym si� r�ni �yd od trampoliny? Po trampolinie nie skacze si� w glanach...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hans do �yd�w:
- Co dzisiaj robimy? Dyskotek� czy gramy w totka?
- A kto idzie na t� dyskotek�?
- Ja siedz� za CKM'em - m�wi Hans
- Eeeeee, to wolimy totka!!!
No to Hans wyci�ga pistolet, zaczyna strzela� do �yd�w i m�wi:
- W dzisiejszym losowaniu pad�y numery...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przyszed� student zdawa� egzamin. Siada przed profesorem.
Ile jest w tym pomieszczeniu �ar�wek ? - pyta z�o�liwy prof. tak aby student nie zaliczy�.
On liczy szybko �ar�wki na suficie i m�wi po chwili: 10 !
Nieprwda, m�wi prof.: 11 ! i wyjmuje jedn� ze swojej torby. Nie zaliczy� pan prosz� kiedy indziej.

Nast�pnym razem znowu student dostaje takie pytanie o ilo�� �ar�wek i odpowiada pewnie: 11 !
Nieprawda, m�wi prof.: 10 ! nie przynios�em zar�wki. A student si�ga do plecaka i m�wi: Ale za to ja przynios�em !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wiecie, kiedy kobieta po sze��dziesi�tce ma cycki prostopad�e do reszty cia�a? Kiedy myje pod�og�
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spotyka si� dw�ch g�uchych:
- Idziesz na ryby?
- Nie, id� na ryby.
- To szkoda bo ja id� na ryby...

Posted by nea*1337 on 17-06-2001 10:15:

Kowalski co tydzie� chodzi� do pewnego lokalu . Pewnego dnia �ona nam�wi�a go, aby mog�a i�c z nim... po d�u�szej k�utni go�� si� zgodzi�. Wchodz�, a tu przy wej�ciu portier:
- O dzie� dobry panie Kowalski, dla pana ten sam stolik co zawsze???
Kowalski t�umaczy �onie �e to nieporozumienie... Siadaj�, podchodzi kelnerka...
- Dzie� dobry panie Kowalski, dla pana to samo co zawsze?
�ona z deka wqrwiona ale niec, siedzi...
Nagle �wiat�a zgas�y, na scene wychodzi seksowna striptizerka i zaczyna si� rozbiera�... W ko�cu pyta si� widowni kto pomo�e jej zdj�� ostatni� cz�� bielizny. Na to pytanie widownia skanduje:
- KOWALSKI! KOWALSKI! KOWALSKI!...
Dla �ony to ju� by� szczyt wszystkiego, wybiega z lokalu, Kowalski za ni�... wsiadaj� do taks�wki, Kowalska ca�� drog� robi Kowalskiemu wyrzuty, w pewnym momencie taks�wkarz si� odwraca:
- I co Kowalski, takiej pyskatej baby to� my jeszcze nie wie�li

Posted by nea*1337 on 17-06-2001 10:25:

Lec� se ludzie samolotem nagle na 100 km przed calem s*******i� im si� silnik... Pilot m�wi, �e kto� musi wyskoczy�. Wszyscy pobladli, nagle wstaje francuz:
- jestem z kraju mi�o�ci, i dla mi�o�ci wyskocz�!!!
wyrucha� wszystkie brunetki, wypi� ca�e wino i z okrzykiem "viva la frace!!!" wyskoczy�...
Lec� dalej, nagle, na 50 km przed celem *******no� 2 silnik, pilot m�wi �e zn�w kto� musi wyskoczy�. Wstaje Amerykanin
- jestem z kraju superman'a i spiderman'a, ja wyskocz�.
wyrucha� wszystkie blondynki, wypi� ca�e martini i z okrzykiem "Hasta la Vista baby!!!" wyskoczy�...
Lec� dalej, a� tu nagle, 20 km przed ko�cem sytuacja si� powta�a. Wstaje polak z wielk� walizk� i m�wi.
- jestem z po******go kraju, ja to zrobi�...
Otwiera walizk�, a tam 20 litr�w spirytusu (na przemyt). Wypi� wszystko z walizki, i wszystko co zosta�o w barku, wyrucha� wszystko co si� rusza�o i z okrzykiem "Za Mozambik!!!" wyrzuci� murzyna

Posted by S4i1or on 17-06-2001 10:31:

Dobre!

Posted by S4i1or on 17-06-2001 10:45:

Co� mi si� przypomnia�o...
Policjant zosta� wezwany do wypadku... Przyjecha�, zobaczy�, �e le�y kole� bez g�owy, g�owa le�y na kraw�niku... No to pisze...:" Martwy m�czyzna bez g�owy, g�owa na kraw�... Qwra! Jak si� pisze "kraw�nik"?!?! My�li, my�li, w ko�cu si� wqrwi�, kopn�� g�ow� i pisze: "... g�owa na ulicy"

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:25.