FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1967)

Posted by al1en on 04-11-2001 10:59:

Exclamation r3 VS av

Proponuje tutaj umowienie sie na klanowke miedzy av oraz r3. Wprawdzie ja sam raczej nie zagram z powodow tymczasowych, jednak nie chce zeby caly team cierpial przez al1enka Umowie sie jeszcze z deenem i ottarem ale proponuje wystawic nastepujacy sklad r3:

:: Ottar
:: Grucha
:: deen [jezeli mialby duze lagi to piotra5 albo gurias]
:: duk3

Chetnie wejde w czasie meczu na specta i bede trzmyal porzadek w zwiazku z rezerwistami itp. Wszystko proponuje omowic tutaj, graczy r3 oraz av prosze o dodanie tutaj swoich propozycji daty meczu.

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Posted by Pwael on 04-11-2001 13:30:

Thumbs up Siur

Chetnie zagramy, tyle ze narazie cze�� naszego sk�adu jest zajeta, mi Gadu Gadu nie dziala i nie mam z nimi chwilowo kontaktu, co do pierwszego skladu to bedzie problem :> ja proponuje:

Luzny
Mystikal
Fatal
i chyba ja

a na rezerwie ci to beda to beda, chcialbym widziec tam Karwola Blooda, Snejka-(choc nie wiem co z nim) Rudego i TKK, wiem ze wszyscy sie nie wyrobia....
ale pierwszy sklad bylby mile widziany :>

Posted by F4+4L on 04-11-2001 15:40:

Talking

CZesc,
CO do CW zawsze jestem ch�tny dajcie tylko sensown� date no wiecie nie zawsze mam czas. Mam nadzieje ze damy im popalic : ) (oby hehe). A co do sqladu Av proponuje wstawic koniecznie 8lo0da bo mni sie z nim dobrze gra.

Posted by al1en on 04-11-2001 16:10:

Talking

Hehe. To jest to. Wystawcie blooda i macie zwyciestwo jak w kieszeni, bardzo polecam

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Posted by F4+4L on 04-11-2001 16:17:

Lightbulb

Jedna osoba to nie wszystko. Trza sie zgrac przedwszystkim bez tego ani rusz (poprostu dobrze sie zgrywam z 8lo0dem : ).
Oczewiscie sa tez gracze SOLO np. taka grucha sam w sobie jest mocny : ) , ale liczy sie TEAM WORK.

Posted by al1en on 04-11-2001 16:28:

Talking

LOL. fatal, ja zartowalem, to byla ironia, rozumiesz? Mowisz teamwork tymczasem blood w ogole nie umie grac w druzynie, dlatego z reszta wylecial z r3 zaraz po powstaniu. On potrafi zdobywac rzeczywiscie bardzo duzo killi, ma niezle umiejetnosci. Ale jak zagracie AV na r3, ktore z ottarem, dukiem i grucha opieraja sie wlasnie glownie o gre zespolowa[a nie bieganie SOLO po mapie] to taki blood bedzie biegal sam ze SPASem i ciagle ginal. Z reszta to moja opinia, robta co chceta. Ja tam sie tylko nabijam.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Posted by LuZnY on 04-11-2001 22:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez al1en
LOL. fatal, ja zartowalem, to byla ironia, rozumiesz? Mowisz teamwork tymczasem blood w ogole nie umie grac w druzynie, dlatego z reszta wylecial z r3 zaraz po powstaniu. On potrafi zdobywac rzeczywiscie bardzo duzo killi, ma niezle umiejetnosci. Ale jak zagracie AV na r3, ktore z ottarem, dukiem i grucha opieraja sie wlasnie glownie o gre zespolowa[a nie bieganie SOLO po mapie] to taki blood bedzie biegal sam ze SPASem i ciagle ginal. Z reszta to moja opinia, robta co chceta. Ja tam sie tylko nabijam.

no co za wredny brat
a co do meczu to ja zawsze, ale po 20 bo taki mam plan ze z budy o 18 wracam (no i musze gegre zaliczyc z 2 lat dlatego troche odpuscilem trening )

\/

Posted by rudy101 on 05-11-2001 13:34:

eh

co do squadow..
ja pie|rdole! czy wszystkie klanowki musza byc 4 na 4, albo mniej.
nie mzoecie dac 6 na 6 gdzie znajdzie sie tez miejsce dla snajera?!?! bo rozumiem ze 4 na 4 to tylko M4 i G36... chociaz snajp tez powinien byc...

tak pisze tego posta zeby zagrac w klaowie ;pppp

Posted by rudy101 on 05-11-2001 13:35:

eh

co do squadow..
ja pie|rdole! czy wszystkie klanowki musza byc 4 na 4, albo mniej.
nie mzoecie dac 6 na 6 gdzie znajdzie sie tez miejsce dla snajera?!?! bo rozumiem ze 4 na 4 to tylko M4 i G36... chociaz snajp tez powinien byc...

tak pisze tego posta zeby zagrac w klanowie ;pppp

Posted by al1en on 05-11-2001 14:45:

Lightbulb

Moim zdaniem 5na5 to maximum. W takim ustawieniu tez mog abyc snajperzy. Poza tym zeby grac na 6na6 to najwyzej 1-2 mapki sie nadaja [w tym sands ktora ejst dla tempakow i cwokow bo prosta jak autostrady we francji].

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Posted by al1en on 05-11-2001 14:47:

Exclamation deen

deen mi potrzebny

jestes deenku? Odezwij sie tutaj jak to czytasz pls.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Posted by rudy101 on 05-11-2001 17:36:

RE: [w tym sands ktora ejst dla tempakow i cwokow bo prosta jak autostrady we francji].

hehe dobrze powiedziane al1en

Posted by al1en on 06-11-2001 15:29:

Question maps

zaproponujcie pls mapki, na ktorych moglibysmy rozegrac to spotkanie [r3 av]. ja proponuje napewno 2 mapki:

docks i uptown

Jakies inne?

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Posted by rudy101 on 06-11-2001 15:49:

hehe
ja to chyba tu nie musze moich propozycji podawac, bo wszyscy wiedza :p
ale dobra
ja bym zaproponowal ut_streets i ut_streets

Posted by *Av*MystikaL on 06-11-2001 18:53:

Exclamation Jestem ponownie !!!!

SIemasz ludziska !!!!!!!!!
nareszcie udalo mi sie zreperowac necik i jak widzicie juz jestem !!!!

co do klanowki , to spoko , tylko musze tronke pocwiczyc , nie gralem tydzien ...

Posted by LuZnY on 06-11-2001 20:22:

yo yo yo, no i problem z glowy Mystikal zagra za mnie bo ja to przez ta zaje.bana szkole na nic czasu nie mam (pozdro dla nauczycieli ), a w piatek ide na polmetek do brata i bedzie niezle no, a sobote to bede niezle jeszcze no i wtedy to byscie (r3) nie mieli szans

\/

Posted by Pwael on 06-11-2001 21:02:

Cool ekhmmm

No ja bym proponowal ofkozzzzz tak zeby bylo mnij wiecej po rowno... Docks i Streets, ej podajcie termin w miare konkretny, ja mam w sumie piatek wieczor wolny, w sobote ide na Mayday, wiec sobota odpada i niedziela do 17 tez :>
teraz slowo do moich - ci ktorzy sa w pierwszym skladzie napiszcie plz maila czy bedziecie mogli grac - Fatal Mystikal Blood, ofkoz mail do mnie, i przydalyby sie takze maile od reszty skladu (od tych co beda mogli grac) czyli Rudy Snake TKK Karwol by� moze Widus, dobra ide na klop pozniej nad tym jeszcze pomysle, Luzny no to bedzie zabawa w sobote!

Posted by LuZnY on 06-11-2001 23:40:

Re: ekhmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
Luzny no to bedzie zabawa w sobote!

no powiedzmy ze przez weekend
pewnie ze bedzie w trzy dupy nawet ma by ponad 300 osob w ok. 200 panien (wiecie liceum - az mi sie micha sama cieszy )no i full rozweselaczy no i ogolnie taki wypas ze sie juz doczekac nie moge

\/

Posted by *Av*MystikaL on 07-11-2001 08:08:

Thumbs up Av vs. r3

Spoko , ja moge grac , tyko napewno po godzinie 22 , a w piatek i sobote moge grac po godzinie 23 .

Normalni ludzie w piatki i soboty wieczor przeznaczaja na cos innego , a niena siedzenie przy kompie

Posted by *Av*MystikaL on 07-11-2001 08:10:

Re: ekhmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
No ja bym proponowal ofkozzzzz tak zeby bylo mnij wiecej po rowno... Docks i Streets, ej podajcie termin w miare konkretny, ja mam w sumie piatek wieczor wolny, w sobote ide na Mayday, wiec sobota odpada i niedziela do 17 tez :>
teraz slowo do moich - ci ktorzy sa w pierwszym skladzie napiszcie plz maila czy bedziecie mogli grac - Fatal Mystikal Blood, ofkoz mail do mnie, i przydalyby sie takze maile od reszty skladu (od tych co beda mogli grac) czyli Rudy Snake TKK Karwol by� moze Widus, dobra ide na klop pozniej nad tym jeszcze pomysle, Luzny no to bedzie zabawa w sobote!

AAAAAAAA ja tez pawle ide na MAYDAY , zanczy ide na 90 % , nie moge sie z kumplem zdzwonic czy bilety za�atwi�

Posted by Pwael on 07-11-2001 09:14:

Talking

hehe no to sie moze spotkamy! powiedz jak wygladasz napewno Cie znajde

Posted by TKK on 07-11-2001 14:39:

Thumbs up

ja tesh moge grac tyle ze po 21

Posted by al1en on 07-11-2001 20:40:

Re: Av vs. r3

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
Normalni ludzie w piatki i soboty wieczor przeznaczaja na cos innego , a niena siedzenie przy kompie

Popieram Dlatego mnie nidgy nie ma w soboty i piatki Pozdroowka dla reszty braci od flszki

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Posted by LuZnY on 07-11-2001 21:18:

Re: Av vs. r3

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL

tylko nie zawsze jest moneta na i

\/

Posted by al1en on 07-11-2001 21:19:

Re: Re: Av vs. r3

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

tylko nie zawsze jest moneta na i

Niestety Szczegolnie jak sie odwiedza puby. No ale trzeba probowac, w koncu kazdy musi miec jakis sens zycia

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Posted by LuZnY on 07-11-2001 21:28:

Re: Re: Re: Av vs. r3

quote:
Napisane oryginalnie przez al1en

Niestety Szczegolnie jak sie odwiedza puby. No ale trzeba probowac, w koncu kazdy musi miec jakis sens zycia

qrcze ale blyskawiczna odpowiedz
co do sensu zycia to oprocz jeszcze by sie przydalo

\/

Posted by al1en on 07-11-2001 21:30:

Re: Re: Re: Re: Av vs. r3

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

qrcze ale blyskawiczna odpowiedz
co do sensu zycia to oprocz jeszcze by sie przydalo

Tiaaa. Ale ja akurat mam i jestem pod tym wzgledem very happy manem, wi�c tylko by sie jeszcze przyda�. Nie ma jak pogadac przy i potem nic nie pamieac

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Posted by deen on 08-11-2001 18:23:

widze ze koledzy rozmawiaja o powaznych sprawach to jest wlansie polska scena UT, dlatego to niemcy postrzegaja nas jako pijakow, brudasow, chamow.

a gdzie glowny watek ??? co do klanowki w tym tygodniu moze zagram, pozrdowienia dla admina co chwile blokuje mi porty UT !
Hmm na tym konczy sie moja krotka wypowiedz bo jestem jeszcze w miare spokojny :|

Posted by LuZnY on 10-11-2001 12:33:

:))))))))))

elo elo! jestem. wlasnie sie obudzilem i bania mnie na.pierdala jak nigdy pozniej o ile bedzie zainteresowanie i bede wstanie to zdam relacje , a tymczasem ide sie czegos napic (byle duzo , a najlepiej ) bo mnie wpi.zdu suszy

\/

Posted by GuriaS on 10-11-2001 21:21:

Meczyk by�by FAJNY ale mam pytanko:
cze OTTAR jest jeszcze w r3?
Jak nie to DO DOOPY...:sad2:

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:19.