FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1967)
r3 VS av
Proponuje tutaj umowienie sie na klanowke miedzy av oraz r3. Wprawdzie ja sam raczej nie zagram z powodow tymczasowych, jednak nie chce zeby caly team cierpial przez al1enka
Umowie sie jeszcze z deenem i ottarem ale proponuje wystawic nastepujacy sklad r3:
:: Ottar
:: Grucha
:: deen [jezeli mialby duze lagi to piotra5 albo gurias]
:: duk3
Chetnie wejde w czasie meczu na specta i bede trzmyal porzadek w zwiazku z rezerwistami itp. Wszystko proponuje omowic tutaj, graczy r3 oraz av prosze o dodanie tutaj swoich propozycji daty meczu.
[email protected]
[email protected]
Siur
Chetnie zagramy, tyle ze narazie cze�� naszego sk�adu jest zajeta, mi Gadu Gadu nie dziala i nie mam z nimi chwilowo kontaktu, co do pierwszego skladu to bedzie problem :> ja proponuje:
Luzny
Mystikal
Fatal
i chyba ja 
a na rezerwie ci to beda to beda, chcialbym widziec tam Karwola Blooda, Snejka-(choc nie wiem co z nim) Rudego i TKK, wiem ze wszyscy sie nie wyrobia....
ale pierwszy sklad bylby mile widziany :>
CZesc,
CO do CW zawsze jestem ch�tny dajcie tylko sensown� date no wiecie nie zawsze mam czas. Mam nadzieje ze damy im popalic : ) (oby hehe). A co do sqladu Av proponuje wstawic koniecznie 8lo0da bo mni sie z nim dobrze gra.
Hehe. To jest to. Wystawcie blooda i macie zwyciestwo jak w kieszeni, bardzo polecam

[email protected]
[email protected]
Jedna osoba to nie wszystko. Trza sie zgrac przedwszystkim bez tego ani rusz (poprostu dobrze sie zgrywam z 8lo0dem : ).
Oczewiscie sa tez gracze SOLO np. taka grucha sam w sobie jest mocny : ) , ale liczy sie TEAM WORK.
LOL. fatal, ja zartowalem, to byla ironia, rozumiesz? Mowisz teamwork tymczasem blood w ogole nie umie grac w druzynie, dlatego z reszta wylecial z r3 zaraz po powstaniu. On potrafi zdobywac rzeczywiscie bardzo duzo killi, ma niezle umiejetnosci. Ale jak zagracie AV na r3, ktore z ottarem, dukiem i grucha opieraja sie wlasnie glownie o gre zespolowa[a nie bieganie SOLO po mapie] to taki blood bedzie biegal sam ze SPASem i ciagle ginal. Z reszta to moja opinia, robta co chceta. Ja tam sie tylko nabijam.
[email protected]
[email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez al1en
LOL. fatal, ja zartowalem, to byla ironia, rozumiesz? Mowisz teamwork tymczasem blood w ogole nie umie grac w druzynie, dlatego z reszta wylecial z r3 zaraz po powstaniu. On potrafi zdobywac rzeczywiscie bardzo duzo killi, ma niezle umiejetnosci. Ale jak zagracie AV na r3, ktore z ottarem, dukiem i grucha opieraja sie wlasnie glownie o gre zespolowa[a nie bieganie SOLO po mapie] to taki blood bedzie biegal sam ze SPASem i ciagle ginal. Z reszta to moja opinia, robta co chceta. Ja tam sie tylko nabijam.

(no i musze gegre zaliczyc z 2 lat
dlatego troche odpuscilem trening
)__________________
I'm with stupid
||
||
\/
eh
co do squadow..
ja pie|rdole! czy wszystkie klanowki musza byc 4 na 4, albo mniej.
nie mzoecie dac 6 na 6 gdzie znajdzie sie tez miejsce dla snajera?!?! bo rozumiem ze 4 na 4 to tylko M4 i G36... chociaz snajp tez powinien byc...
tak pisze tego posta zeby zagrac w klaowie ;pppp
eh
co do squadow..
ja pie|rdole! czy wszystkie klanowki musza byc 4 na 4, albo mniej.
nie mzoecie dac 6 na 6 gdzie znajdzie sie tez miejsce dla snajera?!?! bo rozumiem ze 4 na 4 to tylko M4 i G36... chociaz snajp tez powinien byc...
tak pisze tego posta zeby zagrac w klanowie ;pppp
Moim zdaniem 5na5 to maximum. W takim ustawieniu tez mog abyc snajperzy. Poza tym zeby grac na 6na6 to najwyzej 1-2 mapki sie nadaja [w tym sands ktora ejst dla tempakow i cwokow bo prosta jak autostrady we francji].
[email protected]
[email protected]
deen
deen mi potrzebny
jestes deenku? Odezwij sie tutaj jak to czytasz pls.
[email protected]
[email protected]
RE: [w tym sands ktora ejst dla tempakow i cwokow bo prosta jak autostrady we francji].
hehe dobrze powiedziane al1en

maps
zaproponujcie pls mapki, na ktorych moglibysmy rozegrac to spotkanie [r3 av]. ja proponuje napewno 2 mapki:
docks i uptown
Jakies inne?
[email protected]
[email protected]
hehe
ja to chyba tu nie musze moich propozycji podawac, bo wszyscy wiedza :p
ale dobra
ja bym zaproponowal ut_streets i ut_streets 
Jestem ponownie !!!!
SIemasz ludziska !!!!!!!!!
nareszcie udalo mi sie zreperowac necik i jak widzicie juz jestem !!!!
co do klanowki , to spoko , tylko musze tronke pocwiczyc , nie gralem tydzien ...
yo yo yo, no i problem z glowy Mystikal zagra za mnie bo ja to przez ta zaje.bana szkole na nic czasu nie mam (pozdro dla nauczycieli
), a w piatek ide na polmetek do brata i bedzie niezle
no, a sobote to bede niezle jeszcze
no i wtedy to byscie (r3) nie mieli szans

\/
ekhmmm
No ja bym proponowal ofkozzzzz tak zeby bylo mnij wiecej po rowno... Docks i Streets, ej podajcie termin w miare konkretny, ja mam w sumie piatek wieczor wolny, w sobote ide na Mayday, wiec sobota odpada i niedziela do 17 tez :>
teraz slowo do moich - ci ktorzy sa w pierwszym skladzie napiszcie plz maila czy bedziecie mogli grac - Fatal Mystikal Blood, ofkoz mail do mnie, i przydalyby sie takze maile od reszty skladu (od tych co beda mogli grac) czyli Rudy Snake TKK Karwol by� moze Widus, dobra ide na klop pozniej nad tym jeszcze pomysle, Luzny no to bedzie zabawa
w sobote!
Re: ekhmmm
quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
Luzny no to bedzie zabawaw sobote!

ma by ponad 300 osob w ok. 200 panien (wiecie liceum - az mi sie micha sama cieszy
)no i full rozweselaczy
no i ogolnie taki wypas ze sie juz doczekac nie moge 
\/
Av vs. r3
Spoko , ja moge grac , tyko napewno po godzinie 22 , a w piatek i sobote moge grac po godzinie 23 .
Normalni ludzie w piatki i soboty wieczor przeznaczaja na cos innego
, a niena siedzenie przy kompie
Re: ekhmmm
quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
No ja bym proponowal ofkozzzzz tak zeby bylo mnij wiecej po rowno... Docks i Streets, ej podajcie termin w miare konkretny, ja mam w sumie piatek wieczor wolny, w sobote ide na Mayday, wiec sobota odpada i niedziela do 17 tez :>
teraz slowo do moich - ci ktorzy sa w pierwszym skladzie napiszcie plz maila czy bedziecie mogli grac - Fatal Mystikal Blood, ofkoz mail do mnie, i przydalyby sie takze maile od reszty skladu (od tych co beda mogli grac) czyli Rudy Snake TKK Karwol by� moze Widus, dobra ide na klop pozniej nad tym jeszcze pomysle, Luzny no to bedzie zabawaw sobote!
hehe no to sie moze spotkamy! powiedz jak wygladasz napewno Cie znajde 
ja tesh moge grac tyle ze po 21 
Re: Av vs. r3
quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
Normalni ludzie w piatki i soboty wieczor przeznaczaja na cos innego, a niena siedzenie przy kompie
Dlatego mnie nidgy nie ma w soboty i piatki
Pozdroowka dla reszty braci od flszki 
[email protected]
[email protected]
Re: Av vs. r3
quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
Normalni ludzie w piatki i soboty wieczor przeznaczaja na cos innego, a niena siedzenie przy kompie
i

\/
Re: Re: Av vs. r3
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
tylko nie zawsze jest moneta nai
![]()
![]()
Szczegolnie jak sie odwiedza puby. No ale trzeba probowac, w koncu kazdy musi miec jakis sens zycia

[email protected]
[email protected]
Re: Re: Re: Av vs. r3
quote:
Napisane oryginalnie przez al1en
NiestetySzczegolnie jak sie odwiedza puby. No ale trzeba probowac, w koncu kazdy musi miec jakis sens zycia
![]()
![]()

jeszcze
by sie przydalo 
\/
Re: Re: Re: Re: Av vs. r3
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
qrcze ale blyskawiczna odpowiedz
co do sensu zycia to oproczjeszcze
by sie przydalo
![]()
mam i jestem pod tym wzgledem very happy manem, wi�c tylko
by sie jeszcze przyda�. Nie ma jak pogadac przy
i potem nic nie pamieac 
[email protected]
[email protected]
widze ze koledzy rozmawiaja o powaznych sprawach
to jest wlansie polska scena UT, dlatego to niemcy postrzegaja nas jako pijakow, brudasow, chamow.
a gdzie glowny watek ??? co do klanowki w tym tygodniu moze zagram, pozrdowienia dla admina co chwile blokuje mi porty UT !
Hmm na tym konczy sie moja krotka wypowiedz bo jestem jeszcze w miare spokojny :|
:))))))))))
elo elo! jestem. wlasnie sie obudzilem i bania mnie na.pierdala jak nigdy
pozniej o ile bedzie zainteresowanie
i bede wstanie
to zdam relacje
, a tymczasem ide sie czegos napic (byle duzo
, a najlepiej
) bo mnie wpi.zdu suszy 
\/
Meczyk by�by FAJNY ale mam pytanko:
cze OTTAR jest jeszcze w r3?
Jak nie to DO DOOPY...
:sad2

:
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:19.