FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2004)
nowa era [pro]...
Sluhajcie popelnilem dardzo razacy blad przeoczajac podstawowa ceche naszego klanu ... a mianowicie jego aktywnosc .... tak tak jestesmy klanem bardzo aktywnym i nie ma u nas problemu z frekwencja i postanawiam ,ze gramy mecze co niedziele czyli nastepny juz w ta a zagramy z Dead by Dawn (zgodnie z czyas teza ze powinnismy wyzywac przegranych...)
Po glebszym zastanowieniu postanawiam nie zglaszac tego lamerskiego walkowera do ligi gdyz wydaje mi sie ,ze prawdziwi wojownicy powini zdobywac punkty chonorowo a nie na takich lamach jak Finowie...
przypuszczam ze Darek B. da mi rcona na qllneta co powinno nam ulatwic organizacje meczy...
jutro rano pisze maila do [dbd] ale nie podaje mapy.... czekam ze 2 dni az narysujecie strategie na swim(lub wymyslicie co innego) i wtedy podam...
pamietajcie ze system punktowy na ut-w promuje aktywnosc.. a ja zamiezam to wykozystac....
jak cos so powiedzalem sie komus nie podoba ... niech pisze
acha i jeszcze jedno jak jakis klanbedie zachowywal sie nie powarznie od razu mowie "fuck you" i motam nastepny
dbd
dbd wygladaja bardziej powaznie...
umowilem sie wstepnie na ten piatek o 20 naszego na coolecie
typ to ts 5v5
a mapki to nasza plywalnia i ich rykoszet.....
zamieszczam przebied dialogu w zalaczniku
... nie musze mowic o trenowaniu mapki i ukladaniu taktyki na swim... czasu maczie niewiele wiec mogli byscie sie wziac za robote i przynajmniej mi odpisac...
taktyki
moge cos sprubowac zrobic taktyki na swim i puzniej se lookniecie i powiecie czy dobre, ale chcialbym znac squad tego meczu..
taktyki...
http://q3arena.gry.wp.pl/propl/taktyki.html
^^^^ rudy azmiescil tam 2 dobre strategie jedna def i jedna off
ale tylko od strony sid hq.... a przydala by sie def od basenu...
no i rico tesh bysmy se pokminili...
A jakie taryfy oferuje Era [pro] ? Czy to moze [pro] jest jakas taryfa? I nie wiem czy sie na Ere przestawiac, jestem w Idei obecnie...
[email protected]
[email protected]
Oferta
Oferujemy panstwu bardzo dogodny system abonamentowy, 720 darmowych minut (alien to jest 12h na wypadek gdybys pytal :> ) i 50 esemesow gratis. Zapisy do przyszlego tygodnia w salonach Era [pro] na terenie calego kraju.
RE: TKK
quote:
.... a przydala by sie def od basenu...
"era czekoladowego bohatera"
trening....
czis o 20 robimy trening pro na coolnecie i cwiczymy strategie na basenie (te co rudy namodzil)...
sorry ze tak pozno....
Mecz z dbd...
ok mecz jest gotowy.... jesli qlnet wstanie to nie bedzie problemu i meczyk odbedzie sie ... w TA srode o 20 naszego czasu...
wystawia 5 lub 6 graczy (zalezy czy przyjma tego 6)
gramy na swim i rico...
mam skromna nadzieje ze Darek B. postawi qlnwt na czas .. jak by nie to bedzie drobny klopot gdyz moze bedzie trzeba grac na servach bareji...
czy wszyscy mnie slysza ???
niech sie zglasza ci co moga grac .. .licze na was...
jak sie zglosicie to zorganizujemy squad...
acha.. tym razem nic nie mowilem o spectach wiec.. pys+yar cwiczcie komunikacje PP
to kul
Ja bede! pokazemy tym ludziom na co nas stac
moze w koncu przyda sie nam tylko kto by sie na niego nadal...
dobra teraz juz na prawde ide do budy
Jestem
Ja tez bede .
Moge wejsc za fatala , ale oczywiscie zalezy to ood TKK
pozdro ....
hmm..
a jak zwykle bym prosil Pana TKK o squad jaki wystawi przeciwko dbd
squad
no fajnie tylko napiszcie kto moze we srode...
hmm.. ja moge
Ja moge, ale wcale sie nie narzucam... wiecie jak to rudy z M4 sobie radzi... czasem nie wiem jak ten wynalazek przeladowac
eejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ej ja chce grac ))))))
heheheheh
ej , kiedy beda sklady podane ?
bo ja chce grac )
w srode spoko moge ( chyba ) !!
boje sie cos smiesznego napisac bo mnie niektorrzy by zbesztali ze piosze nie na temat ( hi deen )))
ale panowie , tak dla rozweselenia
www.osamatubyl.prv.pl - dobre
ale to jest lepsze )))
www.antidres.phg.pl --- jezu , wymiata stronka ) poczytajcie tamte artykuly
)
Mecz -Taktyka - spostrze�enia
Jako� nie uda�o mi si� wcze�niej znale�� czasu na napisamie czegokolwoek o taktyce. jesli si� da ;-)) zamie�� to co z siebie wyrzygam na propl.
Wiele mapek (prawie wszystkie, jak ostatnio zauwazy�em, �ojony niemi�osiernie na SWIMM) nadaje si� do rusha. Przynajmniej czasami. Wspominam o tym dlatego, ze go�ym okiem wida� kilka czynnik�w u�atwiaj�cych rze� niewini�tek, jak� jest walka z askoczonym (i ci�gle zskakiwanym) przeciwnikiem.
1. Szybka akcja musi by� skoordynowana. Nie mo�e by� szybkich i szybszych, ani tym bardziej wy�cig�w po fraga.
2.Ka�dy i ZAWSZE musi mie� swoje miejsce - dzi�ki tenmu niekoniecznie trzeba miec oczy naoko�o g�owy i mozna si� skupi� na mniejszym odcinku (wymagane prawie absolutne zaufanie do partner�w ;-)))
3.Swego czasu z Duke i Pyz� zrobili�my kawa� Teamowej roboty na DOKACH. Sukces wynika� ze skutecznego wykonania (wielokrotnie !!!) planu. Ja i Duke pod tunel (ja z lewej on z prawej) Pyza - okno. Pojawiamy si� najpierw ja lub Duke, i si� szybko cofanmy. Zwraca to uwag� wroga, najcz�ciej po chwili pojawiaj� si� "�owcy frag�w" ;-)). widz� JEDNEGO z nas (drugi musi by� nieiwdoczny) - i do przodu!! Albo Pyza z g�ry, albo kt�ry� z nas za�atwia go. Facet robi za mi�so, czasami kogo� ut�ucze. Tunel by� nie do przej�cia. Przeci�tnie za�atwiali�my 2, czsami 3 �owc�w ;-)), a potem do przodu!!!
NAJTRUDNIEJ BY�O POGODZI� SI� Z TYM, ZE FRAGI ROZK�ADA�Y SI� NIER�WNO ;-))) Podstawowym rze�nikiem musi by� �wietny strzelec, wtedy przyn�ta ma du�e szanse na przezycie i tez zdobywa fragi.
Ta metoda powinna by� stosowana nie tylko na tej mapie. Jest sporo miejsc, gdzie zgrany team du�o zdzia�a.
4.Je�li trzeba wpa�� do jakiej� dziupli, wiedz�c, �e moga si� tam czai� z�e wrogi, trzeba wpada� prawie natychmiast jeden po drugim (mo�e ten pierwszy to przezyje, je�li b�dzie t�um) i ustali�, �e jeden wpada w lewo, drugi w prawo od drzwi (rzadziej si� wtedy strzela kumplowi w plecy).
5.Po rynnach na dach mo�na si� pchac nawet tr�jkami, je�li sie to zsynchronizuje, to nawet niez�e czajni�ki moga tego nie prze�y� ;-)) - je�li na dachu jest jeden i nie od razu zabije tego pierwszego, to drugi ma do�� �atwy cel (ryzykujemy jednak blama� ;-)))
6.Czasami dla jaj (ju� kilka razy nazywano mnie kamikadze na serwach niemieckich i naszych ;-))), aby usun�� jakiego� czajnika z SR-8 czy c�, wyskakuj� z zaskoczenia z dachu budynku i wal� w �osia z M4 (ciekawe jak� ma min�, kiedy go utylizuj� w locie ;-)). Ja lej� na stats, mam frajde jak cholera i usuwam DLA DRU�YNY jednego trudnego przeciwnika (mo�e by� wa�ne, kiedy grozi ROUND DRAW, czajnika ci�zko �ci�gn�c, a obej�� - za ma�o czasu).
7. Czasami lepiej dopa�� zaskoczonych i cichcem wali� z p�ldystansu, czasami trzeba do zwarcia. Zanim wyskoczysz pomy�l (przynajmniej przez czas r�wny Twojemu pingowi pomno�onemu prze iloraz inteligencji dzielony przez wiek ;-))) jak zagra�. Nie zawsze agressiv jest najlepszy.
8. Trzeba pami�ta�, �e w niekt�rych miejscach kto� musi odwali� niewdzi�czna robot� i os�ania� ty�y (np. na ABBEY ;-))).
9.Albo wyle�� na przyn�t� robi�c za mi�cho.
10. Mam nadziej�, ze nie ma w�r�d nas docent�w, ktorzy wy�api� niekonsekwencje, nisep�jno�ci, brak g��bi, itd.... ;-)
To s� lu�ne spostrze�enia obracaj�ce si� wok�l jednego tematu (mam nadziej� ;-))
Y.
he
dobry txt, tylko jeszcze mi powiedz jak to wprowadzic w zycie.. jak to zsynchronizowac?
;-))))))))) do Rudego...i nie tylko
Jak w dowcipie o facecie, kt�ry nie m�g� znale�� we Wrocku filharmonii i spyta� przechodnia "jak trafi� do filharmonii??", a ten mu poradzi� "�wiczy�, �wiczy� i jeszcze raz �wiczy� !!!!"
;-)
Re: squad
quote:
Napisane oryginalnie przez TKK
no fajnie tylko napiszcie kto moze we srode...
\/
rudy mam prosbe przeslij mi haslo na priv lub maila [email protected] bo mi cos irc nawala
\/
eee w srode chyba
moge
Ma si� rozumie� My tesh ;-))
Pyza na pewno bedzie gotowy (jest za ma�o spostrzegawczy, �eby zauwa�y� lagi, dlatego zawsze dobrze gra i tym si� ode mnie r�ni ;-))
Poza tym, to nieuczciwe, bo ja przy lagu gram do dupy...co ostatnio sporadycznie udowadniam - ale i tak jakby co mog� gra� (potem mo�ecie mnie o�wiczy� ;-)
Y.
mecz klanowy i inne takie tam bzdeciki
Ja moge grac , spoko . Co do meczu na rikoszecie , to czy jest jakas strategia ?
Dlaczego nie gramy zadnych sparing�w z innymi klanami ?
Co do posta Yareckiego , u chyba wiem jak mozna cos takiego wprowadzic w zycie . Jezeli np: graja pawle , ottar , jarecki i luzny ( przypadkowo wybralem oprocz luznego , bo to jest najfajnieszy gracz , zawsze moge sobie z nim pogadac , bo ciagle jestesmy DED i jeden sie podejmuje rozpisania taktyki , to pisza ja oddzielnie dla kazdego i wysyla ja . I poprostu trzeba sie podporzadkowac temu i juz .....
Co wy na to ?
Gurias prosiles mnie o jakis napis , daj znac jakie to ma miec wymiary bo zapomnia�em ))
Kiedy stanie wreszcie www.urbanterror.pl ?
majes , co z moja propozycja ? mam nadzieje ze pamietasz ?
rudy , daj no mi haslo do taktyk , na priv anajlepiej albo na imejl ...
a i jeszcze jedno , gralem w Weapons Factory arena , podobo mialo byc lepsze od urbana ......buhahahahahahahahah !!!! zenujace
mecz...
TKK(16:23 PM) :
ok so what about your players .. how many can u get ... the serv is OK
[dbd]numsie(16:23 PM) :
6 players
.
.
.
TKK(16:24 PM) :
so we are officiali setup tommarow at 7 oclock ..
[dbd]numsie(16:24 PM) :
yes sir ! we sure are =D
.
.
.
noo to qll
jap penie przeczytaliscie wystawiaja 6 graczy wiec ja nominuje...
1.Ottar
2.Pwael
3.Fatal
4.Pyzjaty
5.Luzny
6.Rudy101 <--- niby przydal by sie sniper... a z tego co rudy sie przechwala... no nie wiem mam nadzeje rudy ze nie przesadzasz ...za bardzo
jak wiadoma gramy na swim/rico ....
ostatnio wiele gralem na swim (z kumplami z bydy w gry typu 2,3,4!! v JA i wiem ...ze kluczem do tej mapy jest kampowanie w magazynie.. to taka drobna dygresja ...
jak wiecie nic nie mowilem panom z dbd o spectach wiec licze na duet pyz/yar...
krcze mam tylko nadzeje ze Darek B. sie odezwie i dam mi rcona bo bedzie krucho...
a cha przydalo by sie potrenowac dzis wieczorem....
i jutro .. bo jestem jutro w chacie od poludnia wiec mozemy ostro pogierzyc .....
i jaeszcze jeno mam nadzieje ze wszyscy ze squadu mmoga ale jak ktos nie moze to niech pisze ASAP
Re: mecz...
quote:
Napisane oryginalnie przez TKK
jak wiecie nic nie mowilem panom z dbd o spectach wiec licze na duet pyz/yar...
[email protected]
[email protected]
A gdzie gruszka?
na wierzbie?
ej alien nie przesadzaj.... podam ci przyklad w stylu ottara ...
jak zobaczysz ze antyterrorysci mowia przez radia albo podpowiadaja im inni przechodnie to co nazwiesz ich oszustami ...
zreszta .... pewnie oni maja po 2mb i roger wilco uzywaja...
a tak wogoole to mam jush rcona jutro pokminie jak sie tego uzywa
ale jak wam podac haslo ... pewnie jajlepiej na ircu albo ... bedzie takie samo jak do taktyk u rydego co wy na to ?
gruszka..
a wlasnie grucha... dawno sie nie dozywal wiec o nim zapomnialem PPPPPP
niech powie ze moze to cos pokabinuje...
lol
quote:
niby przydal by sie sniper... a z tego co rudy sie przechwala... no nie wiem mam nadzeje rudy ze nie przesadzasz ...za bardzo
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:05.