FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2018)
F|S|G Sux?
Wyslalem maila do borga, w sprawie rejestracji do jakiejs tam ligi i oto mail:
"Slyszalem bardzo zle rzeczy o waszym klanie ... ale tak czy inaczej ... miejsc brak !
The BORG"
hmmm moze mi ktos powiedziec co nasz klan F|S|G zle robi???? jakie bardzo zle rzeczy? albo kto rozsiewa te plotki, moze jakis kolo co ginal w co 2 rundzie od heada?
i nie czituje !!!!!!!!!!
yyyyyyy spoko
Ja tam nie znam First Strajkowcow (zawsze chetni do strajku. bez obrazy ale znam Owocka i to sporzo koles. Boja sie was i tyle bo zagralbym zamiast kogos z waszego skladu i bysmy rozgrozmili wszystkich 100:0 wiec po co im to
mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen
Chodzi o ta mala lige CS ?
Jezeli tak to nie polecam waszemu klanu. Zarejestrowani sa tam raczej slabe lub srednie klanu. Nie ma sensu grac ze slabszymi. Zwycieswto nie jest wtedy zadna satysfakcja bo z lepszymi i tak sie w dupe dostanie. Najlepiej zapiszcie sie na CB, o ile juz jestescie.
FSG sux ? No co ty. Niby czemu. Nie spotkalem narazie nic NEGATYWNEGO zwiazane z wami.
GO FSG GO ! Nie dajcie od nikogo
Hehehe
Nie wiem czy by�my wymietli wszystkicha ale spox jak tak uwa�acie to na lige zak�ady. hehhe
Ja przechowuje kase
To odrazu dajcie na kase i spadamy do domu po nowe kompy hehe
Hm...No coment
Wchodze na serwa...zabilem 2 gosci, sprzatnal mnie trzeci i taki tekst...
jak w zalaczniku
Hm...NO COMMENT, ale ten Clan_dragon tak czesto ... moze ja mu im cos kasy wisze albo co...w sumie nie chcial ROKOKOKOKO wytlumaczyc dlaczego tak mowi, a moze to jakis fanatyk religijny?
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania
moze poprostu maja do was jakies uprzedzenie![]()
[F|S|G] member
Clan_dragon to same debile, ktore mysla ze sa debest, a jak sie ich rozwala(co jest zreszta banalna sprawa )to wyzywaja od cziterow, lamoosoof itp. A nie wiedza sami, ze to oni wlasnie sa tymi lamoosami he he
eh szkkoda gadac
poprostu sa lamerami i nie umieja sie zachowac
nie nasza wina ze zle sa wychowani
poprostu sa daremni
mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen
Masz racje Lis3n tak jak oni czsem si� zachowuj� na serverach to ma�o kto widzia� !
[F|S|G] member
JA jednak mam do was jedno zastrzezenie kiedy zaczynaliscie pamietam ze co was niespotkalem na servie to rzcaliscie bluzgami mi to rybka ale niektorzy nie lubia brzydkiego zachowania a pozatym niezapomne jednego przypalu z klanowka z klanem bC. kiedy to naprawde nieladnie sie zachowaliscie (rzeby niepowiedziec po hamsku) (widzialem to na sqrinach wasze teksty i kickowanie kolesi ) nie wiem jak teraz sie zachowujecie i czy wydoroslaliscie a moze kolesie niekulturalni odeszli bo podobno duzo osob opuscilo klan.... ale najwazniejsze to ze dobrze gracie a inni niech mowia co chca oby do przodu i tak trzymac
Ehh macie Problemy zagrajcie klanofke z Clan_Dragon i zobaczymy kto bedzie lamusami ?? Co wy na to ?
Ej nie badz smieszny dobra? Ten wasz clan_dragon to fsg by rozlozylo jedna reka i grajac bez myszek Takze nie badzcie smieszni bo tylko lamic umiece i bluzgac na serwach,a do gry to sie nie nadajecie!
quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
JA jednak mam do was jedno zastrzezenie kiedy zaczynaliscie pamietam ze co was niespotkalem na servie to rzcaliscie bluzgami mi to rybka ale niektorzy nie lubia brzydkiego zachowania a pozatym niezapomne jednego przypalu z klanowka z klanem bC. kiedy to naprawde nieladnie sie zachowaliscie (rzeby niepowiedziec po hamsku) (widzialem to na sqrinach wasze teksty i kickowanie kolesi ) nie wiem jak teraz sie zachowujecie i czy wydoroslaliscie a moze kolesie niekulturalni odeszli bo podobno duzo osob opuscilo klan.... ale najwazniejsze to ze dobrze gracie a inni niech mowia co chca oby do przodu i tak trzymac![]()
Ehh macie Problemy zagrajcie klanofke z Clan_Dragon i zobaczymy kto bedzie lamusami ?? Co wy na to ?
Napisane oryginalnie przez [FPP] DIoDA
Wyslalem maila do borga, w sprawie rejestracji do jakiejs tam ligi i oto mail:
"Slyszalem bardzo zle rzeczy o waszym klanie ... ale tak czy inaczej ... miejsc brak !
The BORG"
hmmm moze mi ktos powiedziec co nasz klan F|S|G zle robi???? jakie bardzo zle rzeczy? albo kto rozsiewa te plotki, moze jakis kolo co ginal w co 2 rundzie od heada?
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP] DIoDA
ty nie wspominaj o .bc. bo ci kolesie sa calkowicie niepowazni...zaczeli klotnie...juz nie pamietam o co... a kicka dostali od konga za zle zachowanie... nie bez powodu.. jak nie znasz tematu to nie wypowiadaj sie w ten sposob. ja gralem w tym meczu i po nim stracilem jakikolwiek szacunek do klanu bc, jak ktos ci daje takie info to zapoznaj sie ze zdaniem drugiej strony, nie rozsiewaj plotekbo to nieladnie zachowanie (rzeby niepowiedziec hamskie)
quote:
Akurat widzialem ta klanowke jestem w temacie ci kolesie graja z mojej kafe wiec nie mow ze nie weim co sie stalo poprostu niechcieliscie dokonczyc meczu i wszystkich wypieprzyliscie bo powiedzieliscie ze chcecie grac z innym klanem chociaz z tamtym nieskonczyliscie(((( a pozatym pozostaje kwestia bluzgania na serverach np na takich graczy jak STER Ania no wiecie jeszcze na kobiete
byscie sie wstydzili wiec nic nie mow o szacunku
[F|S|G] member
Boze pytaliscie sie dlaczego jest o was taka opinia a wiec mowie (zreszta pisalem wczesniej czy wy nie czytacie ze zrozumieniem) ze ludzie ktorzy byli wczesniej w waszym klanie zabardzo sobie pozwalali z tego taka sytuacja ja osobiscie nic do was niemam bo mi bluzgi w grze nieprzeszkadzaja i mi wisi czy ktos klnie na servie koniec kropka i tyle mialem do powiedzenia....
quote:
Boze pytaliscie sie dlaczego jest o was taka opinia a wiec mowie (zreszta pisalem wczesniej czy wy nie czytacie ze zrozumieniem) ze ludzie ktorzy byli wczesniej w waszym klanie zabardzo sobie pozwalali z tego taka sytuacja ja osobiscie nic do was niemam bo mi bluzgi w grze nieprzeszkadzaja i mi wisi czy ktos klnie na servie koniec kropka i tyle mialem do powiedzenia....
heheh to juz wiem dlaczego wam ta dobrze w lidze poszlo citery jedne !!! przed nastepnym wejsciem do ligi zostaniecie specjalnie zescanowani na obecnosc czitow zrobia wam kontrole osobista (doglebna
) wiec przygotujcie sie na levatywy
Lewatywy ROTFL!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:53.