FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2045)

Posted by [FPP]f0rgotten on 07-11-2001 21:33:

First Person Perspective cs.fpp.pl

Chailbym bardzo abyscie napisali (tak na powaznie) tu, w tym temacie co wam sie nie podoba na naszej stronie http://cs.fpp.pl ?

Posted by [FPP]f0rgotten on 07-11-2001 21:40:

Talking

No i oczywi�cie co wam si� podoba : ]
Fajnie by by�o jakby�cie napisali jakies fajne pomys�y, jak by nasz servis ulepszyc itp.

Z g�ry THX !

Posted by mAJKiEL on 07-11-2001 22:46:

Talking

Fajny servis tylko dlaczego nie mozna zadnych plikow sciagac Demka nie sa dostepne bo przynajmniej mi nie wiem jak innym mowi ze nie ma pliku i to mnie w cs.fpp.pl wkur**** najbardziej

Posted by DarkXenocide on 08-11-2001 07:41:

Yyy jako ze nie ma nic do roboty teraz to napisze:

-ostatnio szualem listy komend konsoli, nie znalazlem szczeg. ale nie bylo
-rozbudujcie poradniki dla newbies nawet ze skrinami,demami, pamietam jak zaczynalem , lykalem kazdy jak swiesha bule szkoda, ze nie byly wieksze, wiec pochlonely mnie zagraniczne produkcje. Nie kazdy jednak zna jezyki No i czemu my mamy byc gorsi zrobmy swoje P (zrobcie) heh.
-wiecej newsow z PL sceny, zegescic klimat Moze ogolnie zrobic jakas liste wynikow klanowek roznych. Ja bardzo lubie takie rzeczy czytac i szukac, chyba nie tylko ja. Najlepiej z demkami szkoda ze ich tak malo z polskich teamow wychodzi.
-wiecej wywiadow ja moge udzielic *kiddin*
-wiecej grzechow nie pamietam. Reszta jest ok

PS: Staralem sie cos doradzic

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by kag on 08-11-2001 09:16:

Lightbulb

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Fajny servis tylko dlaczego nie mozna zadnych plikow sciagac Demka nie sa dostepne bo przynajmniej mi nie wiem jak innym mowi ze nie ma pliku i to mnie w cs.fpp.pl wkur**** najbardziej

tez sie zainteresowalem tym niedzialajacym downloadem i wynik jest taki ze prace nad nim trwaja, a jak juz ruszy to helmy z glow z drugiej strony wiem, ze co komu po downloadzie, ktory 'niedlugo ruszy' no ale mam nadzieje, ze to juz wkrotce

Posted by nemesis.kt on 08-11-2001 15:43:

DarkXenocide juz dal kilka ciekawych pomyslow. Brawo gosciu
Popieam go w 100 pro i chcialbym dolaczyc jeszcze moje propozycje :
- DUZO o scenie, nie tylko polskiej
- jakis dzial o skryptach itp
- wiecej newsow

CS.PL was po prostu newsami porzera [bez URAZY ale maja chyba troszke bardziej doswiadczonych ludzi]
Pierwsz� strone ktora odwiedzam to wlasnie cs.pl
Praktycznie co chwile jakis news, a w dodstaku fajnie napisany (luznie i tresciowo)
cs.gracz.net juz przestalem odwiedzac iz tam to praktycznie nic sie nie dowiesz ciekawego, a pozatym brak NEWSow.
Na cs.fpp przydaly by sie rowniez "dluzsze" newsy

THX za uwage

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by nemesis.kt on 08-11-2001 15:53:

HUH, post pisalem przed looknieciem na wasza strone, WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W koncu FPP pokazaliscie jak powinna wyladac stronka. WIELKIE BRAWA panowie !!!!!
gj FPP

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by kag on 08-11-2001 16:04:

ale nieraz jest tak ze po prostu newsow jest malo i przeciez nie bede nic zmyslal zeby tylko zapelnic strone, a co miazdzenia nas newsami przez cs.pl to ja chyba na inna strone cs.pl wchodze codziennie gdzies od 2 tyg zawsze porownuje newsy i jakos nie widzialem tej miazdzacej przewagi cs.pl .....

ale tak czy inaczej - newsow bedzie wiecej, a raczej - tyle ile sie naprawde dzieje

oczywiscie czekamy na dalsze uwagi i jesli glosujecie to piszcie co chcecie na cs.fpp.pl bo te wrozki sa strasznie nieskuteczne

Posted by Partyzant on 08-11-2001 21:14:

Cool

niom fajny jest cs.fpp.pl. moze byscie dolaczyli jakas subskrypcje, sondy. watpie zeby ktos cos subskrybowal ale zawsze mozna sprobowac osobiscie bardziej lubie cs.pl ale wy nie jestescie zli 3majcie tak dalej

MoJa DoMoWa PaGiNa

Posted by Partyzant on 08-11-2001 21:19:

Talking

aha i zapomnialem dodac!!!
moglibyscie zrobic updejta dzialu klany (nieznam sie na polskich jak i zagranicznych ale wydaje mi sie ze cos jest nie tak)

MoJa DoMoWa PaGiNa

Posted by on 08-11-2001 21:27:

Mysle, ze koledzy boardowcy juz powiedzieli to co i ja chcialem powiedzic

Popieram NEMESISA jesli chodzi o skrypty(a bardziej o znaczenie komend w cs np. takich jak cl_bob itp co one tak do konca daja)
Nie bede nic dodawal wiecej bo sadze, ze wszytstko co tzreba juz napisano.
Aha jeszcze jakies demka ciekawe jak by sie znalazly np. z jakimis wynikami ekstremalnymi w stylu 96:2 czy inne tego typu akcje

Posted by Partyzant on 08-11-2001 22:03:

Wink zegarek...

tez by sie przydalo zmienic czas na zimowy

MoJa DoMoWa PaGiNa

Posted by RoliNN on 08-11-2001 22:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez SubZero.
No i oczywi�cie co wam si� podoba : ]
Fajnie by by�o jakby�cie napisali jakies fajne pomys�y, jak by nasz servis ulepszyc itp.

Z g�ry THX !

a co juz cie przyjeli.... ty tam narazie pisz newsy

Posted by kag on 08-11-2001 22:16:

ok, przekaz odebrany, i zostana przekazane gdzie trzeba i pamietajcie - piszcie co i jak chcecie, zebym tu za kwartal juz nie musial czytac ze wolicie cs.pl

Posted by DarkXenocide on 08-11-2001 22:40:

Co do newsow to sprawa jest prosta, cs.pl sporo poprostu tlumaczy i sciaga z serwisow zagranicznych lacznie ze skrinami Nie krytykuje bo nie kazd zna jezyki, ja poprostu czytam zachodnie i dla newsy.cs.pl sa niezbyt newsowe bo maja logiczne opoznienie do oryginalow lol

Posted by kag on 09-11-2001 10:29:

no ale to na tym polega ze masz te wszystkie newsy w jednym miejscu, czyli u nas i w dodatku robie co moge i czego nie moge zeby to opoznienie miedzy pierwszym opublikowaniem newsa na swiecie i u nas bylo jak najmniejsze. auu auuu

Posted by DarkXenocide on 09-11-2001 10:39:

NO tez mowie ze nie krytykuje tylko mowie ze ja czytam na zagranicznych stronach

Posted by kag on 09-11-2001 15:33:

Talking

no to ja juz sie postaram dotrzec do newsow na stronach na ktore nie zagladacie, na razie wzialem sie za Hiszpanie i Argentyne, a przede mna jeszcze troche krajow zostalo

Posted by on 09-11-2001 15:59:

Proponuje rosje i rumunie

Posted by Partyzant on 09-11-2001 16:08:

Talking

a mosze iraku i afganistanu?
a tak jak jusz o talibach to wejdzcie na http://karate.republika.pl
buahaha qpa smiechu swietne intro

MoJa DoMoWa PaGiNa

Posted by Crack on 09-11-2001 16:43:

...

Szczerze m�wi�c nigdy nie zagl�dam na co� innego ni� counter-strike.pl
Od czasu do czasu wpadam tu na boarda...

Posted by MaslaV on 09-11-2001 17:01:

I do Patryka na loda

Posted by kag on 09-11-2001 17:24:

First Person Perspective Re: ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Crack
Szczerze m�wi�c nigdy nie zagl�dam na co� innego ni� counter-strike.pl
Od czasu do czasu wpadam tu na boarda...

to moze zajrzyj czasem co tam w newsach na cs.fpp.pl moze sie okaze ze newsow jest wiecej niz na cs.pl

a tak wogole [ oczywiscie nie bierz tego do siebie Crack ] to uwielbiam cos takiego : uwazam ze najlepsza jest strona x, nigdy nie wchodzilem na y ale x i tak jest lepsze

Posted by blinq.kt on 09-11-2001 21:29:

Odwiedzam zar�wno cs.pl i fpp.pl ale moja ocena nie bedzie obiektywna z wiadomych wzgled�w.
W fpp.pl nie podoba mi sie wyglad newsow. Ciezko mi sie je czyta... a moze ja jestem jakis dziwny albo sa za madre dla mnie Co do przewagi cs.pl nad fpp.pl to : cs.pl wyrobilo sobie opinie wsrod graczy i jakies 60% - 70% (bynajmniej tych co znam) wybiera cs.pl. Moze dlatego ze newsy pisane na fpp.pl sa za powazne, a przy tym sztuczne? Pozatym brakuje spisu klanow, jakis fajnych porad czy wywiadow, info o skryptach roznych (nie mam o nich pojecia), galeri artow Za to ostatnio pojawia sie duzo newsow ale po pierwszych 10 slowach przechodze do nastepnego

Posted by kag on 09-11-2001 21:48:

Question

powiedz jakie chcesz newsy a takie doataniesz, bo ja chyba nien wiem o co chodzi : male zestwienie zeby mozna bylo mowic na przykladzie:

cs.pl :

"�ap skina! 9-11-2001 16:21
Komentarze (5)

Zn�w du�y update na CsSkins. Ch�opcy przy�o�yli si� porz�dnie i dos�ownie zasypali nas skinami. Prawie 100 podmianek!
Niestety nie wszystkie s� "pierwszej �wie�o�ci", ale to nie przeszkadza w radosnym buszowaniu po sajcie... Ja znalaz�em co� dla siebie.
Prosz�:
To "co�" podmienia standardowa kur� i od dzisiaj b�d� to mija� na w�oskim bazarku.
Dziwol�ga mo�esz �ci�gn�� lokalnie (30 kilo).

FrugO
"

cs.fpp.pl

" Nowe skiny

09�11�2001 - 11:45 - kag - -
Counter-Strike Skins zosta�o zaktualizowane. Odwalili kawa� dobrej roboty i maj� dla was 90 ! nowych skin�w, na pewno mo�na co� dla siebie wybra�, je�li tylko macie ochot� na zmian�. Zapraszam . "

Czy i jaka jest tu jakosciowa roznica w stylu napisania tych newsow ? Help please, bo jako newsman nie moge tego tak zostawic, ze 'moj' czytaelnik nie moze czytac tego co ja pisze bo za powazne i sztuczne, no ja nie wiem, ja tego w piwnicy nie skladam z klockow L , tylko pisze to co sie dzieje... Jak tylko bede wiedzial co robie zle to moge to poprawiac, ale jak na razie nie wiem

Posted by DarkXenocide on 10-11-2001 02:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez kag

Zn�w du�y update na CsSkins. Ch�opcy przy�o�yli si� porz�dnie i dos�ownie zasypali nas skinami. Prawie 100 podmianek!
Niestety nie wszystkie s� "pierwszej �wie�o�ci", ale to nie przeszkadza w radosnym buszowaniu po sajcie... Ja znalaz�em co� dla siebie [..].

cs.fpp.pl

Counter-Strike Skins zosta�o zaktualizowane. Odwalili kawa� dobrej roboty i maj� dla was 90 ! nowych skin�w, na pewno mo�na co� dla siebie wybra�, je�li tylko macie ochot� na zmian�. Zapraszam . "

No wiec widac to odrazu jak dla mnie w stylu :) przeczytaj slowo po slowie odnoszac je do siebie w 2 newsach ;)

Zn�w du�y update na CsSkins. - Counter-Strike Skins zosta�o zaktualizowane.

Ch�opcy przy�o�yli si� porz�dnie i dos�ownie zasypali nas skinami.Prawie 100 podmianek!
-Odwalili kawa� dobrej roboty i maj� dla was 90 ! nowych skin�w

Niestety nie wszystkie s� "pierwszej �wie�o�ci", ale to nie przeszkadza w radosnym buszowaniu po sajcie...
-na pewno mo�na co� dla siebie wybra�, je�li tylko macie ochot� na zmian�. Zapraszam . "

na cs.pl slownicto luzniejsze bardziej takie hm "podworkowe" nie wiem jak to nazwac :) i wieksze jego natezenie zarazem :)
U was bardziej powaznie jakby, faktycznie ;)

Nudzi mi sie to tak sobie porownalem eheh :)

Podsumowujac ja juz napisalem co bym dodal , ale zgadzam sie z Blinq tez o tym myslalem wczesniej , na CS.PL newsy latwiej sie czyta - budowa www, font etc. Niz na fpp.pl. Ma racje.

Pozdrawiam ;)

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:43.