FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2056)
Mouse Sensitivity (jak kto ma?)
Elo chcialem sie podzielic i uslyszec jak maja inni.
Mam mysze optyczna microsyftu(intelli optical mouse) i moja ulubiona czulosc myszy to 3. Widzialem gosci ktorzy graja na 11(jak oni wtedy trafiaja heady to ja nie wiem) a taki jeden mistrz gra na 2 chyba i jest niesamowity.
Jeden taki stosuje bindy i jak kupuje to od razu ma czulosc odpowiednia do broni(shotgun 9, snipera 2 itp itd)
Wyzuccie z siebie te dane, pisze prace magisterska z psychologi pt. "Kanter a czulosc myszy" i potrzebuje troche danych
Ja mam sensa zaleznego od myszki ale na swojej mam 2-3 do 3.5
A jak maja inni a czy ktos uzwya m_filter ??
ja mam sensitivity "11.700000"
jakos tak sobie ustawilem w opcjach w kanterze i fajnie jest
wingman- logitech
sensitivity 2.1
mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen
Sensivity zalezy od ROZDZIELCZOSCI w jakiej grasz (im wyzsza tym mniejsze sensivity), od ustawien w WINdowsie i od sterow mychy.
Ja mam :
mycha =A4 TECH www-25 (3 button, 2 scrolls - scrollow i tak nie uzywam)
sens = kolo 6 (kiedys gralem na 15 i tez bylo dobrze. Tera jednak na coraz nizsze wartosci spadam.
m_filter = ON . Bez tego to bezsensu sie gra wedlug mnie bo mycha "jakby" haczy
Ja mam 5.1 i nic pozatym zadnych filtri
Ja gram na jakim mam ochote, a ostatnio eksperymentuje wlasnie z sensami. Na sens 2 gra sie fajnie nawet, tylko do obrotow nie moge sie pzryzwyczajic. Kiedys gralem na 15 i bylo good. Do kazdego sensa mozna sie pzryzwyczajic moim zdaniem, wystarczy tylko troche na nim pograc
Ja ostatnio zmniejszylem sobie na sensitivity "12.200000" i jest oka. Do wszystkich broni uzywam tej samej sens. Choc ten pomysl z sens do kazdej broni osobno jest dobry gralem tak w Q1 i do shafta zawsze inna sens mialem etc.
Pozdrawiam
Moja reakcja na kolescia, ktory laduje we mnie kolki od tylca jest niesamowice super szybka
ja gram na 7 sadze ze to najleprzy sens bo i mozna przycelowac i jak trzeba to mozna sie szybko obrocic ale wsumie to wszystko zalezy od przyzwyczajenia kiedys np grlaem na sensie 15 i niebylo zle
sens 3 (do niedawna 2), mysz Logitech First/ Pilot + USB
I dobra rada .. NIGDY, ALE TO PRZENIGDY NIE KUPUJCIE A4techow
#f0rgotten-fans @ irc.quakenet.org
Mai�em a4 techa i mi sie zj... eepsu�. Teraz mam MEdia Techa za 15 z� i zas�wa 2 razy d�u�ej. Sorry ale musz� zwraca� szuka� kulki
Ja mam sensa 3 mi sie wydaje ze lapiej sie celuje
A ja mam problem mysz mi sie rozwalila i nie wiem co kupic, zeby sie nie rozwalilo za niedlugo. Doradzcie cosik
Ja doradcam mysz optyczna jakiegokolwiek prdoucenta... w niej zepsuc sie moga jedynie przyciski
Destructor, polecam Boomslanga, sam bym chcia� tak� mie�. Zajrzyj na http://www.razerzone.com/ - naprawd� dobra mysz...
ja gram na 4 i jest ok
A ja mam problem mysz mi sie rozwalila i nie wiem co kupic, zeby sie nie rozwalilo za niedlugo. Doradzcie cosik![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Ja mam sensa 4.0 i jest git. Kiedy� gra�em na 2.5, ale uwa�am �e teraz jest lepiej (szybki obracanie). Zreszt� du�o zale�y od myszy i jej ustawie�.
Destructor, polecam Boomslanga, sam bym chcia� tak� mie�. Zajrzyj na http://www.razerzone.com/ - naprawd� dobra mysz...
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP] DIoDA
Ja mam a4tech radiowa 3 przyciski.... sens 4 lub 5, zalezy od humoru![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez ShizO
Ja doradcam mysz optyczna jakiegokolwiek prdoucenta... w niej zepsuc sie moga jedynie przyciski![]()
Ja osobiscie mam sensa na 4 ale gralem nawet na 11 i zle nie bylo... im mniejsze sensitivity tym wieksza celnosc (tak mysle) ale im wieksze tym szybsza reakcja, jak kto woli...
Ja mam a4tech radiowa 3 przyciski.... sens 4 lub 5, zalezy od humoru![]()
100$ kosztuje Boomslang 2000. Ah jak to milo pomarzyc sobie![]()
A wogole pare ossob w Polsce to ma i chwala ta myche
Sens..
Wiecie ja zaczynalem na sens 2.5 ,ale po pewnym czasie chcialem sprubowac na mniejszym sensie i dalem sobie 1.3 i okazalo sie ,ze celniej mi sie szczela i cekniej trafial head'y i zaczelo mi sie podobac i od teraz gram na tym sensie .Sprobujcie sami naprawde warto
_ .A ostatnio nawet gram bez modelu i tez jakos lepiej sie gra !
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:50.