FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2091)
PoczĄtkujĄcy
ostatnio na serverach zauważyłem coś niepokojącego
początkujący gracz o ksywie XXXXX zabił koleśa o ksywie YYYYYY koleś YYYYYY jest adminem i banuje kolesia o ksywie XXXXX a właśnie ten koleś przepraszał go ale nic to nie pomogło APELUJE DO WAS LUDzie Wy też kiedyś zaczynaliście dopiero stawiać w CSie pierwsze kroki i też zdażało się wam zabić przez przypadek kolesia więc nie kickujcie lub banujcie tych ludzi oni dopiero zaczynają stawiać pierwsze kroki w tej grze !
Co prawda to prawda , w sumie musze się przyznać że nie pamiętałem swoich początków w tej grze
Ja czasem zmieniam sobie nicka i gram... dobrze mi idzie - mam statsy 26/1 i tu Q-R-#-# nagle admina --- admin use cmd admin_kick MNIE. Ci niektorzy admin sa naprawde POJEBIANI !!! Zeby nie dawac szasny poczatkujacym graczom, ja *******e, pojeby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze bez zadnych powdow kickuja mnie niby citera !
Mnie za to irytuje "robienie miejsca na serwie", na szczescie spotkalo mnie to osobiscie moze ze 2 razy, ale to czeste i wlasnie nieznani gracze, np nowi, sa wywalaniki kickiem bo sie robi miejsce komu innemu. Moze podzielmy od razu graczy na rownych i rowniejszych etc hehz. Inna sprawa to ze stary gracz bluzgnie, moze kogos zbluzgac ale jak mu ktos odpowie albo zachowa sie podobnie to odrazu leci. Jaka lolowa hipokryzja
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
Mnie za to irytuje "robienie miejsca na serwie", na szczescie spotkalo mnie to osobiscie moze ze 2 razy, ale to czeste i wlasnie nieznani gracze, np nowi, sa wywalaniki kickiem bo sie robi miejsce komu innemu. Moze podzielmy od razu graczy na rownych i rowniejszychetc hehz. Inna sprawa to ze stary gracz bluzgnie, moze kogos zbluzgac ale jak mu ktos odpowie albo zachowa sie podobnie to odrazu leci. Jaka lolowa hipokryzja
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.
Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))
Wczoraj na serverze BRO spotakłem się z taką akcją ,że koleś kickował ludzi którzy urzywali AWP ech
Ja tez zaczynalem na lanie i trenowalem z botami zanim wlazlem na net ale rzeczywiscie jak moja ksywa byla malo znana i niebylem w zadnym klanie to czesto spotykalem sie z kickiem ktory mial zrobic miejsce dla kumpla niestety taki juz swiat "**ujowy "
quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Ja tez zaczynalem na lanie i trenowalem z botami zanim wlazlem na net ale rzeczywiscie jak moja ksywa byla malo znana i niebylem w zadnym klanie to czesto spotykalem sie z kickiem ktory mial zrobic miejsce dla kumpla niestety taki juz swiat "**ujowy"
sam bylem tego swiadkem jak admin zbanowal kolesia o xywie adam kolo gral 2 raz w sc'a i zabil 2 swoich granatem....
Re: prawda
quote:od kiedy w sc sa granaty ?!
Napisane oryginalnie przez PawliK
sam bylem tego swiadkem jak admin zbanowal kolesia o xywie adam kolo gral 2 raz w sc'a i zabil 2 swoich granatem....
i gralem sobie bez problemowo no ale trzeba zrozumiec kolesi ktorzy zaczynaja odrazu na necie i patrzyc na nich poblazliwym okiem
mnie to sie tyczy![]()
Napisane oryginalnie przez XvX
Może założyć klany np. "Beginer", dla początkuących?![]()
wania [jakis tam epitet] mielismy isc na piwo w sobote i nie dales o sobie znac
a wiesz jakie sie rzeczy dzialy ? zobaczylbys co daje trening zrecznosci w cs'ie podczas gdy na sale wpada 3 dresow
Albo np. LaMeRs ?![]()
Ups juz taki klan jest![]()
![]()
<<< JoKe >>![]()
![]()
ha-ha-ha
wania [jakis tam epitet] mielismy isc na piwo w sobote i nie dales o sobie znac
a wiesz jakie sie rzeczy dzialy ? zobaczylbys co daje trening zrecznosci w cs'ie podczas gdy na sale wpada 3 dresow![]()
ja tam nienawidze poczatkujacych...jak jednego dnia, w ciagu godziny grania zginalem 7 razy z reki poczatkujacego z mojego teamu to mam prawo sie wkurzyc....tak jakbym ***** mial wybaczac kierowcy co nie umie jezdzic...jak nie umie grac, to niech sobie gra z botami. a nie psuje zabawy innym
Entreating the Daylight to Rage Nevermore
Ale Kwas
Nie mówcie mi ze nigdy wam sie nie zdarzyło zrobić Team Killa?????? Bo nie uwierze
Każdy kiedyś zaczynał i nie można tych ludzi traktować w ten sposób.........To fakt że teź jestem nieraz wkurwiony na takich kolesi ale troszke wyrozumiałości.......
Już kilka razy mi się zdarzyło zrobić TK bo mi koleś z mojej drużyny włazi pod kałacha..................
Pozdrowienia odemnie
|SLIZG-CAFE|*DeS014t0R
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Nie mówcie mi ze nigdy wam sie nie zdarzyło zrobić Team Killa?????? Bo nie uwierze
Każdy kiedyś zaczynał i nie można tych ludzi traktować w ten sposób.........To fakt że teź jestem nieraz wkurwiony na takich kolesi ale troszke wyrozumiałości.......
Już kilka razy mi się zdarzyło zrobić TK bo mi koleś z mojej drużyny włazi pod kałacha..................
Pozdrowienia odemnie
|SLIZG-CAFE|*DeS014t0R
Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania
Zrobienie TK przez przypadek (ot, jakas cholera wskakuje mi pod celownik), a ZLAMIENIE .. TO ROZNICa ..
Lamer widzac KOGOS w ciemnym korytarzu SIEJE nabojami nie patrzac do kogo .. i nie czytajac tych napisow z lewej strony o zaatakowaniu, czlonka wlasnej druzyny !!!!!!!!!
quote:
Napisane orginalnie przez DarkXencide
... zreszta do dzis mam ten odruch generalnie... nie wiem kto nie strzelam proste.
quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
(...)Nagle wpada banda spoznionych na pociag team mates i laduje mi serie albo 2 HE przed siebie hehzLUDZIE JEST RADAR!...
to jeszcze ja sie dorzuce - nie ma to jak taki motyw : strzelam sobie krotkimi seriami ... a tu nagle jakis koles postanawia sobie troche pobiegac i oczywiscie wlazi na linie strzalu. nie dosc ze mi enemy ucieka, to jeszcze ten delikwent zostaje spowolniony po trafieniu i troche obrywa, nie dosc ze nie ubilem zwierza na ktorego polowalem to jeszcze team member oslabiony na wlasne zyczenie
Sam gram w CS'a dopiero od miesiąca.
Na początku TK zdarzały się w miare często ale teraz nie ma mowy żeby to się zdarzyło a jeżeli się zdarży to tylko dlatego że jakiś pacjent włazi mi pod kałacha albo M4.
Miałem sytuacje że pacjent mnie zabił ja dałem forgivetk bo może się zdarzyć......czekam,czekam a on nic....ja mówie mógłbyś chociarz przeprosić a ten domnie spierdalaj.........
I co powiecie na takiego lamera przeciez taki to się tylko prosi o bana....... Szkoda ze ludzie nie sa zbyt wychowani ale to juz jest tylko ich sprawa......
Naszczescie sa tez lepsi ludzi ktorzy jak ciebie zabija to przeprosza i jest spox......... a jezeli nawet ty kogos zabijesz przez przypadek to sa wyrozumiali i nie wyzywaja od kurewek i innych.........
Cóż są ludzie i LOLE...............
to jeszcze ja sie dorzuce - nie ma to jak taki motyw : strzelam sobie krotkimi seriami ... a tu nagle jakis koles postanawia sobie troche pobiegac i oczywiscie wlazi na linie strzalu. nie dosc ze mi enemy ucieka, to jeszcze ten delikwent zostaje spowolniony po trafieniu i troche obrywa, nie dosc ze nie ubilem zwierza na ktorego polowalem to jeszcze team member oslabiony na wlasne zyczenie![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:34.