FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2116)

Posted by GuriaS on 11-11-2001 15:33:

CS vs UT

hmmm ...
nie wiem może ten temat był już poruszany ale i tak o dodam...
w co Wam sie lepiej gra w CS'a ( chyba wiadomo że to Counter Strike? ) czy w UT (o nie... tego nie bede tłumaczył ) ?

Posted by Pwael on 11-11-2001 16:15:

Talking UT ofkoz

wydaje mnie sie ze Ut jest bardziej dynamiczny, jest trudniejszy przez to ciekawszy od csa, mozna sie podciagac, i csa tylko sprawdzalem nie gralem na maxa, ale i tak wole UT :>

Posted by GuriaS on 11-11-2001 16:40:

w CS'a gram jak ide do KAFEJI (a rzadko chodze ) ale i tak UT mi sie bardziej podoba bo np. MAPKI są fajniejsze, i wogóle!

Posted by deen on 11-11-2001 20:06:

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
w CS'a gram jak ide do KAFEJI (a rzadko chodze ) ale i tak UT mi sie bardziej podoba bo np. MAPKI są fajniejsze, i wogóle!

CS swego czasu był super modem, jednak znudzil mi sie ze wzgledu na pingi i lamy, coraz wieksha ilosc cziterow mogla czlowieka dobic, mapy w cs'ie tesh byly fajne, w ut brakuje mi ak47

Posted by GuriaS on 11-11-2001 21:11:

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

CS swego czasu był super modem, jednak znudzil mi sie ze wzgledu na i lamy

Od TEGO właśnie "XYWA" KAMPER STRIKE

Posted by al1en on 11-11-2001 21:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

CS swego czasu był super modem, jednak znudzil mi sie ze wzgledu na pingi i lamy, coraz wieksha ilosc cziterow mogla czlowieka dobic, mapy w cs'ie tesh byly fajne, w ut brakuje mi ak47

A to Cie pociesze bo w nowych patchach maja byc nowe bronie do UT w tym ak47

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Posted by al1en on 11-11-2001 21:19:

quote:

Od TEGO właśnie "XYWA" KAMPER STRIKE

Hehe. Tez zauwazyliscie? Wprawdzie w UT gra mniej o wieeele osob, ale za to gracze UT sa bardziej 'profesjonalni' od tych z CSa. Lata mi o to ze mniejszy [procent graczy to glupie lamy kampujace na kazdym zakrecie lub czitujace

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Posted by GuriaS on 11-11-2001 23:38:

al1en trzeba to opić (CS to KAMPER STRIKE )

Posted by deen on 14-11-2001 00:40:

panowie i tutaj nie miacie racji, znam kupe ludzi grajacych w cs'a z ktorymi naprawde swietnie sie bawilem, normalna sprawa, gry online sa dostepne dla wszystkich i bardziej cs stawal sie popularny tym wiekshe ainteresowanie cziterow, normalna sprawa mlodzi gracze graja, zabijaja swoich nie mam im tego za zle. BTw czy ktorys z was widzial jakis mecz cs'a ? zziwilibyscie sie jakie akcje mozna zaobserwowac, na poczatq moich zmagan z cs'em bylem zielony, w pamieci utkwil mi jeden grac z ak47 zabijal seriami po 4-5 osob :>, bylo minelo coraz wiecej ludzi, dobrych graczy i jego skutecznosc zmalala, w pozniejshym czasie wyrobilem sie i naprawde dobrze wyrzynalem w cs'a, ale stwierdzielm ze lagi i masa ludzi jest meczac, nie lubie sie szczypac dlatego zrezygnowalem.

Posted by GuriaS on 14-11-2001 19:35:

deenq ja widziałem akcyjki w CS'ie (fakt że mogą być zajebiste ale mogą też być kamperskie... większość "kamperów" bierze tzw. AWM'e i ciachają równo z pozycji nie do ściągnięcia)
Zależy kto co lubi... ja wole UT z powodów takich jak: nie trzeba CD i ogólnie moim zdaniem jest lepszy ale (jak już powiedziałem) ZALEŻY KTO CO LUBI bo jedni wolą pobawić się w zawodowego snajpera i robić HED SZOTY a jedni z COMANDO iść na jeden ogień i rozpieprzać wszystkich po koleji
ale czasem snajperzy się przydają

Posted by sxl on 15-11-2001 13:53:

Talking

deenq, a oceniajac wg Ciebie: powiedzmy ze jakis dobry klanik zgrany gra i w CS i UT. W ktorym modziku moglby grac 'ladniej' tzn, piekne akcyjki, kille, ze az milo patrzec. Hmm?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by GuriaS on 15-11-2001 16:02:

chyba logiczne?
zaależy od klanu... jak grają, czy są zgrani itp.
ale dając przykład moich QMPLI grających w UT i w CS'a w CS'ie jest "więcej" możliwości na zrobienie ładnej akcyjki

Posted by sxl on 15-11-2001 16:04:

quote:
chyba logiczne?
zaależy od klanu... jak grają, czy są zgrani itp.
ale myśle żę w CS'ie jest "więcej" możliwości na zrobienie ładnej akcyjki

Jednak w CSie? Hmmm. No ja sie spodziewalem odpowiedzi UT, z powodu wiekszych mozliwosci sterownia playerem [wspinanie sie itp] oraz realnoscia obrazen ciala [uszkodzenia nog, korpusu, rak itp]. Hmmmm.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by GuriaS on 15-11-2001 16:15:

sxlq dałem przyqad moich qmpli... al osobiście uważam że lepsze akcyjki moża robić w UT (powody wymienieś Ty ale dodam jeden):
mapki są lepsze! na DOCKACH albo RICOCHECIE można taką akcje walnąć że nikt z Twojeo TEAM'u nie zginie

Posted by sxl on 15-11-2001 23:12:

Naprawde tak myslisz czy poprostu starasz sie mnie przekonac zeby nie brac tego 11ego Nurofenu?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by GuriaS on 16-11-2001 22:37:

hehe
naprawde tak myśle bo KAMPER STRIKE SUXXX w porównaniu do UT
ale tak pobocznie lepiej nie bierz teo 11 nurofenu bo Ci zaszkodzi (a swoją drogą USZKODZI )

Posted by sxl on 17-11-2001 08:10:

taaa. na opakowaniu pisze dawka maxymalna zdaje sie 3 dziennie. a ja ostatnio najwiecej wzialem 8. nie wiem czy 11 by mi cos zrobilo. trening czyni mistrza

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by GuriaS on 17-11-2001 08:50:

zazleży w co "trening czyni mistrza" ... w UT tak ale w przypadku 4-krotnego przekroczenia dawki dziennej nurofenu to nie był bym tego taki pewien ...

Posted by sxl on 17-11-2001 08:55:

nie boj zaby

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by Silencer_2100 on 17-11-2001 13:02:

Thumbs down

ehh...

Na samym poczatku, kiedy dostalem w moje lapki CS, powiedzialem sobie: ta gierka jest piekna. No tak... moje poczatki byly piekne... wszystko mi sie tam podobalo - bronie, mapki, styl gry. Niestety, po jakims tygodniu grania doszedlem do wniosku, ze gra nie jest taka fajna i ma wiele nieciekawych tak jakby 'bugow', np. kiedy ktos do mnie strzela, automatycznie moja postac zwalnia co nie daje mi szans na ucieczke ani ukrycie sie. Co chwila mnie ktos ze snajperki rozwalal, a granaty zachowywaly sie calkowicie nierealnie. Rzucilem CS'a, i nie mam zamiaru juz go dotykac!

Urban Terror jest bardziej wg. mnie realniejszy i dynamiczniejszy. Moze to rzecz przyzwyczajenia, ale w CS'sie o wiele gorzej mi sie sterowalo...

UT > CS IMHO

A member of r3ssurection.
http://www.q3arena.gry.wp.pl
Mapper, newswritter...

Posted by sxl on 17-11-2001 19:40:

A no tom siem cieszem i zyjem dalej

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by GuriaS on 18-11-2001 00:51:

[POP]ieram
CS suxxx... UT roxxx
taka jest prawda panowie (i panie ofkorz)

Posted by sxl on 18-11-2001 15:47:

Red face

Chcialbym w UT zobaczyc mapke wielkosci sands, ale zrobiona jak docks czy uptown. Wszystko po to zeby w fajnych klimatach [nie nudnych i plaskich jak na sands] moc zagrac meczyki 10na1 przykladowo. Wtedy to by wygladalo jak mala wojna

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by Duke on 19-11-2001 07:31:

gram czasami w csa ale wiecej w ut i sadze ze ut jest lepsze prawie pod wszystkim. jedno co fajnego zauwazylem w csie, ze nie odczuwa sie ilosci fpsow tylko sie gra, a w ut niestety jak gra wiecej ludzi to jest zle. poza tym ut ma wiecej fajnych funkcji, jak podciaganie. jeszcze jedna rzecz, poczatkujacemu graczowi latwiej jest przyzwyczaic sie do ut niz do csa, stwierdzialem to po mnie i po moim koledze. jak zaczynalem grac w csa do dostawalem w du.., i dalej odstaje, a jak moj koega zaczynal grac w ut to juz niezle mudzie. no i to by bylo na tyle

Posted by Duke on 19-11-2001 07:32:

a i jeszcze tym postem chcialem sprawdzic kolorki, znaczy sie nie tym ale tamtym

Posted by GuriaS on 22-11-2001 17:04:

chyba ja zrobie jakąś mapke do UT... zrobiłęm już kilka mapek do q3 akle je gdzieś wciełao no i oczywiście musze sobie przypomnieć RADIANTA (czy jak on sie tam nazywa ) bo bez niego to moge zrobić qpke

Posted by Duke on 22-11-2001 19:04:

kiedys probowalem zrobic mapke do ut ale potem cos mi sie pochrzanilo i juz mi sie nie chcialo

Posted by GuriaS on 22-11-2001 19:53:

ja zaczne robić jak mi się zachce ale jak zaczne to mi wyjdzia jakaś fajna... jaki styl mapki chceecie?
ps. nie obiecuje że mi się szybkom zachce

Posted by Duke on 22-11-2001 20:07:

mi tam obojetne...

Posted by GuriaS on 22-11-2001 21:48:

wszyscy narzekają że nie lubią pustyni... ale co lubicie?
zresztą po cholere ja się pytam jak tej mapki mi sie nie będzie chciało w życiu zrobić

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:21.