FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2117)

Posted by [JdP]Heihachi on 11-11-2001 15:48:

MLCS - [JdP] vs. [nH]

Wczoraj wieczorem miałem "przyjemność" rozegrania meczu Małej Ligi CS (http://www.mlcs.prv.pl) [JdP] vs. [nH]. Zacznijmy od tego, że mecz rozpoczął się z kolosalnym opóźnieniem, ale to chyba normalka w tego typu spotkaniach. Mieliśmy z jakieś 7-8 osób, natomiast gości z nH było 4... Rozpoczęliśmy więc z pewną przewagą (było umówione 6/6), w między czasie niektórzy wylatywali z serwera. Ale o tym później...

Cały czas przed meczem skarżyliśmy się na warunki techniczne serwera, jednak bez skutku. Pingi wachały się od 100 (to absolutne minimum!) do 1200 (!!!). Admin ([sir] Fr4z1er| - czy jakoś tak...) nic sobie z tego na początku nie robił, wreszcie po długich staraniach było głosowanie. Mieliśmy wolny serwer, gdzie można było grać. Klan nH jednak nie wyrazieł zgody na zmianę serwera (czyli woleli grać przy tym pingu!), a admin się z nimi zgodził!!! To jeszcze nie koniec wrażeń...

W trakcie meczu zostaliśmy wykopywani z serwera za (uwaga, uwaga...) r_drawviewmodel 0!!! Po trzecim kicku dostałem bana na serwer i mecz dokończono już beze mnie... Po prostu paranoja! Admin pewnie nawet nie wiedziedział co to jest (biedne dziecko), ale dawał kicki bo PB pokazywał... Jeszcze tamten klan wyzywał nas przez to od cziterów!!! LOL!

Mimo tego wszystkiego mecz zakończył 4:0 dla nas. Przy normalniej grze pewnie nawet nie ruszyli by się z miejsca.

Posted by on 11-11-2001 18:57:

No i?
Niesamowite, a chwaliles sie juz na boardzie cs.pl? Pewnie nie bo nie dziala, ale radze sie pochwalic, pokonaliscoie w koncu elite polskiego cs. Jestescie niesamowici. A wogole czitowaliscie i wynik sie nie liczy. PB pokazuje, ze czit to znaczy, ze to jest czit i nie mow mi ze sie myle, bo ja swoje wiem! Jestescie po prostu cziterzy i tyle i nic was nie usprawiedliwia. A niedlugo bedziesz mial bana na wszystkich dobrych serwerach za czitowanie! Ja ci tu dam r_drawviewmodel 0 to skandal!

Posted by Rzeznik on 11-11-2001 19:42:

Destructor: He, he... LOL

Z tą ligą to był niezły pomysł, szkoda tylko że nie wziął się za nią ktoś bardzej profecjonalny. The BORG (wielki "góru" ligi) pewnie konfiguruje CS'a z menu i gra na strzałkach.

Posted by nemesis.kt on 11-11-2001 19:52:

Nie mam tera czasu ... Destructor co ty piszesz ?!?!? r_drawviewmodel 0 = czit ? HaHa, oj lolq

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by DarkXenocide on 11-11-2001 19:54:

Destro tak na cs.pl sie juz chwalili

co do reszty ROTFL

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by on 11-11-2001 20:11:

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Nie mam tera czasu ... Destructor co ty piszesz ?!?!? r_drawviewmodel 0 = czit ? HaHa, oj lolq

oj nemesis nemesis jie chce mi sie tlumaczyc nawet, ze czesc tego posta byla pisana zartem lolq PEACE 4 EVER

Posted by on 11-11-2001 20:12:

Sorry NEMESIS NEMESIS powinno byc napisane, bo jeszcze pomyslisz, ze Cie nie szanuje i co bedzie ?

Posted by Wania on 11-11-2001 21:56:

Re: MLCS - [JdP] vs. [nH]

quote:
Napisane oryginalnie przez [JdP]Heihachi
Wczoraj wieczorem miałem "przyjemność" rozegrania meczu Małej Ligi CS (http://www.mlcs.prv.pl) [JdP] vs. [nH]. Zacznijmy od tego, że mecz rozpoczął się z kolosalnym opóźnieniem, ale to chyba normalka w tego typu spotkaniach. Mieliśmy z jakieś 7-8 osób, natomiast gości z nH było 4... Rozpoczęliśmy więc z pewną przewagą (było umówione 6/6), w między czasie niektórzy wylatywali z serwera. Ale o tym później...

Cały czas przed meczem skarżyliśmy się na warunki techniczne serwera, jednak bez skutku. Pingi wachały się od 100 (to absolutne minimum!) do 1200 (!!!). Admin ([sir] Fr4z1er| - czy jakoś tak...) nic sobie z tego na początku nie robił, wreszcie po długich staraniach było głosowanie. Mieliśmy wolny serwer, gdzie można było grać. Klan nH jednak nie wyrazieł zgody na zmianę serwera (czyli woleli grać przy tym pingu!), a admin się z nimi zgodził!!! To jeszcze nie koniec wrażeń...

W trakcie meczu zostaliśmy wykopywani z serwera za (uwaga, uwaga...) r_drawviewmodel 0!!! Po trzecim kicku dostałem bana na serwer i mecz dokończono już beze mnie... Po prostu paranoja! Admin pewnie nawet nie wiedziedział co to jest (biedne dziecko), ale dawał kicki bo PB pokazywał... Jeszcze tamten klan wyzywał nas przez to od cziterów!!! LOL!

Mimo tego wszystkiego mecz zakończył 4:0 dla nas. Przy normalniej grze pewnie nawet nie ruszyli by się z miejsca.

Pomyslcie .. nie lepiej bylo poprostu opuscic server i napisac do organizatora ligii, ze mecz mial sie odbyc w karygodnych warunkach ... klan nH stawil sie w za malej liczbie graczy, aby pojedynek toczyl sie 'normalnie', a zachowanie administratora przekraczalo wszelkie dopuszczalne normy

Posted by [FPP]zorro on 12-11-2001 06:30:

wydaje mi sie ze to nie miejsce na tego typu rozmowy, moze jak byscie stali na wyzszym poziomie, ale wiekszosc nie zna was i maja to gdzies, jak mi wiadomo to mala liga ma swoj board i tam kieruj swoje zale. z reszta jak prowadzi ja jakis debil, ktory uwaza ze drawm 0 to cheat to lepiej zrezygnujcie i zapiszczcie sie do clanbase.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:07.