FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2134)

Posted by DarkXenocide on 12-11-2001 16:02:

R6 vs CS

Po wysluchaniu monologu gracza R6 jakie to CS nie jest padlo w stosunku do swego protoplasty R6 etc. etc. Zastanawiam sie ilu z was gralo w R6 on line i czy ma zdanie na ten temat. Ponoc R6 bardziej realistyczne etc. Ja gralem w 1player only. Nie mam kompletnie zdania na ten temat bo nie moge porownac, wiec nic nie odpowiedzialem na tyrade Poprostu jestem ciekaw praktycznych opini osob majacych porownanie.

Pozdrawiam

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by nemesis.kt on 12-11-2001 16:30:

Re: R6 vs CS

Nie dawno wyszedl Ghost Recon, czyli R6 III. Polecam gierka. Po prostu wymiata Gralem tez w R6 I i II. Tez bylem bardzo zadowlony chcoc dwojka byla o wile lepsza od jedynki. Gralem z scopkiem na LANie i przyzna ze niezle wciagalo. Szczerze mowiac niewiem jak moglem przestaw w nia grac ... (hups, przeciez ja mialem tylko demo )
R6 roX ale CS jest lepszy. Ma jakos inny, "lepszy" klimacik. Pozatym wokol CSa zbudowala sie SCENA ktorej niestety w R6 brak ;[

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by [STER]climhazzard on 12-11-2001 22:56:

w R6 gra�em tylko kilka razy, ale do�� szybko wypracowa�em sobi� opini�, �e s� to dwie r�ne gierki...

CS nie jest nawet w po�owie tak realistyczny co R6...
I o to w�a�nie chodzi - dlatego CS jest tak wspania�y...
Posiada klimat, kt�ry realistyka by zburzy�a (bo gdzie w R6 taka mapa jak Dust!?!?!?)

Posted by Wania on 13-11-2001 18:51:

Ghost Recon -> SUUUUUPER gierka .. zaraz biegne do sklepu .. 1 shot 1 dead

Posted by [STER]climhazzard on 13-11-2001 20:54:

no chyba, �e ma heavy armor - wtedy to kole� jest pancernikiem...

Posted by Partyzant on 13-11-2001 21:08:

hmmm ja nie gralem w r6 ale wiem ze jest fajny!!!! nie wiem o jest lepsze w cs'ie lepiej to wyglada idzie zgraja kolesi i albo dostaje po tylkach albo robia tk albo wygrywaja qlll

MoJa DoMoWa PaGiNa

Posted by Wania on 13-11-2001 21:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
no chyba, �e ma heavy armor - wtedy to kole� jest pancernikiem...
i jest widoczny ja na dloni, oraz ledwo co pierdzi .. nie mowiac o chodzeniu

Posted by Mantis on 14-11-2001 01:35:

Powniem Wam tak R6 rzadzi , sporo gralem kiedys przez net w R6 ale tej grze brak dynamizmu (czekanie po tym jak zginiesz np. 15 min jest troszke denerwujace) co nie znaczy ze nie nadaje sie do trybu multiplayer.

Mowie tu o R6 i o R6:Rogue Spear a nie o Ghost Recon bo tej ostatniej gierki nie widzialem jeszcze ale chetnie ja zobacze i przetestuje wchwilach wolnych !!

Posted by nemesis.kt on 14-11-2001 06:53:

Link do zasysania demka Ghost Recon (kolo 90 MB) :
ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/g...demo_german.zip
Serwer jest bardzo szybki

Posted by DarkXenocide on 14-11-2001 08:12:

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Link do zasysania demka Ghost Recon (kolo 90 MB) :
ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/g...demo_german.zip
Serwer jest bardzo szybki

Thx faktycznie 41kbs

PS: Czy ktos z wa gra/bedzie gral w ReturnToCastleWolfenstein?

Posted by OnE on 14-11-2001 11:49:

A moze chcecie link do pelnej wersji :-) heehheh

Posted by [STER]climhazzard on 14-11-2001 14:52:

wania - wlasnie dlatego napisalem, ze jest pancernikiem - wiesz takie statki

Posted by ShizO on 14-11-2001 15:05:

quote:
Napisane oryginalnie przez OnE
A moze chcecie link do pelnej wersji :-) heehheh

Jak masz linki do jakichs szybkich warezow to moglbys mi podeslac na majla

[email protected]

bede wdzieczny, z checia bym sciagnal warcrafta 3

Posted by Venotom on 14-11-2001 20:33:

R6 jest lepsze od CS m.in. pod tym wzgl�dem, �e do CS jest mn�stwo (cenzura) skrypt�w itp. W CS je�li nie jeste� maniakiem to nie masz szans na zwyci�stwo. Tak samo Q3- po (cenzura) jest co� takiego jak r�czny edit configu? Mam nadziej�, �e do GR nie powstan� �adne takie (cenzura) "u�atwiacze".

Posted by cthsqd on 14-11-2001 22:22:

r6 jest niezly, mniej dynamiczny niz CS ale duzo zalezy od mapki, szybka runda FFA na killhouse2stories czasem trwa 15-30 sekund 8) Bardzo dobry cooperative, ale tylko na dobrych laczach zwlascza serwera, najlepiej na lanie, inaczej trzeba prac do wroga pare sekund, a zdycha sie za jego pierwszym.. zwlaszcza RS jest taki zlagowany.
Kiedys na Zone RS byl #1 w ilosci grajacych w jednej chwili.
Grac mozna przyjemnie jesli dysponuje sie rozsadna ekipa, na lanie urzadzalismy sobie survival albo team survival, a na sieci dlugie coopy, czasami jednorazowe z przygotowanym wczesniej scenariuszem. Polecam fanom symulacji, do szybkiej akcji lepszy CS. Pozatym jesli sie nie myle, w r6/rs grac moze chyba tylko 8 osob max.

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 15-11-2001 10:54:

Yo! Widzia�em R6 GR, brat demko zci�gn��, niebardzo przepadam za d�ugimi przygotowaniami do akcji (mo�e to niekt�rych jara), ponadto rozbudowana klawiszologia tez nie przysparza grywalno�ci

Co mi si� podoba to grafa ----> miodzio, realistyczne akcje, czasem niewiadomo kto cie zabi� i sk�d (lol), no i dzwieki te� niczego sobie. My�l� jednak �e gierka typowo na LAN ale mo�e si� nieznam.

Posted by [STER]climhazzard on 15-11-2001 13:59:

cs: c0 - te� b�dzie mia� niez�� graf� - polecam screenshot'y na gamespot.com...

Posted by nemesis.kt on 15-11-2001 14:16:

screeny masz tez na cs.fpp.pl

Posted by =34= on 15-11-2001 14:28:

Arrow

W GR para r0x. Tu to dopiero mo�na se wparowa� do domku, nie to co w CS (niestety ). No i grafa i d�wi�k te� z full wypasem. A, i wybuchy granat�w w GR te� wygl�daj� bardzo fajnie.

Ale �eby wpa�� na chwile postrzela� to CS chyba lepszy, szybszy , przygotowania nie zajmyj� tyle czasu i jest sporo serwer�w.

P.S. Czy grafika w CS jest ograniczona mo�liwo�ciami HL'a ???

Posted by DIoDA on 15-11-2001 19:24:

mi tam sie cs podoba... ma swoj klimat, ciezko go bedzie czyms zastapic. Co z tego ze zrobia gre w ktorej na akcje zabierasz sobie np batonik. bo gosc zglodnieje...i pozniej musisz np isc zrobic siku i zamaskowac szczochy. CS moze nie ma pelnego realizmu, ale jest po prostu zajebisty. po wyeliminowaniu jeszcze paru bugow bedzie idealna gra.

Posted by DarkXenocide on 16-11-2001 12:29:

CS ma swoj klimat ma chyba ze nas cheat zezra

U mnie demko GRecon sobie spi na hdd juz tydzien i jakos narazie go nie odpalalem, ale bede musial to obwachac w koncu to sciagalem potencjal lacza nie moze byc zmarnowany

Pozdrawiam

Posted by Soltom on 16-11-2001 19:01:

Ja w grach komputerowych szukam symulacji �o�nierza. Im bardziej gra odbiega zasadami od rzeczywisto�ci tym gorzej dla niej.

Posted by Lis3n on 17-11-2001 00:28:

juz myslalem ze jakis klan wygral z CSami w CB
chyba sie przeliczylem

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:44.