FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2138)
Reprezentacja Do Cb !!!!!
A więc mam miłą wiadomość dla (mam nadzieje) dużej części polskich graczy.Mianowicie chodzi o start Ankiety z "narazie" 50 osobami kandydującymi do reprezentacji naszej ojczyzny w rozgrywkach Clan Base'u
Chętnych do kandydatury zapraszam do napisania na mojego maila [email protected] .Natomiast chetnych do glosowania zapraszam tutaj http://kafe-slizg.pl/cs/article.php?sid=129 .
Jezeli macie jakieś zastrzeżenia piszcie na boardzie, bardzo chetnie przyjmę jakieś propozycje co do rozwiązań technicznych itc.
No to panowie zaczynamy jazde w CB
Chyba jakis pojeb robil ta ankiete, albo osoba nie ma pojecia o scenie, takie osoby jak no, ziggie i yossarian od 3 miechow nie graja w DUNE (!). Pawelix nie gra w TK. Jest jeszcze pare razacych bledow. Prosta zasada: nie pchaj sie na afisz, jesli nie potrafisz.
A jak Ci sie nie podoba to nie musisz brac udzialu w glosowaniu.No chyba ze bedziesz na tyle uprzejmy i podasz mi klany w ktorych graja przez Ciebie wymienieni gracze !
Kernel Panic!
narazie popytalismy tylko ok 40 osob i sie zgodzily a reszta to sie jeszcze zapyta.Aha a mogl bys mi podac skad Ci ludzie sa ??? (jakie klany)
MoJa DoMoWa PaGiNa
ROTFL !!!!!!!!!! I TO WIELKI !!!!!!!!
tam sie znalazly takie osoby ktore graja 1 w miesiacu .. pod innymi juz nickami .. i nie sa az tak dobre jak kiedys, moja lista wygladalaby inaczej, duuuzo inaczej
Jest kilka bledow alw w czym problem. Przeciez mozna wszystko poprawic. W nastepnych dniach powspieram Quantina i lista sie "naprawi". Fakt sa osoby ktorcyh nawet ani razu nie widzialem na serwie. Ale TO CO ! Nikt nie zmusza was abyscie wlasnie ta osobe wybierali. Wybor jest zbyt duzy, a jezeli wam nie wystarczy to napiszcie do Quana, a on ich dopisze na liste. Ludzie zglosuja, wyloni sie 10tke z najwieksza iloscia glosow i mamy WSTEPNY squad (jezeli ktos nie bedzie chcial grac w reprezentacji, to nie. Nikt go nie bedzie zmuszal)
Wy wszyscy strasznie pesymisztycznie podchodzicie do sprawy. Poczatki nigdy nie sa latwe. Quantinowi naleza sie wlk. BRAWA za podniecie takiej proby. Mysle ze jezeli sie wszysccy zmotywujemy voting przebiegnie pomyslnie, a Polska bedzie sie wkrotce mogla chwalic wlasnym squadem
W skrocie :
- WY wybieracie kogo chcecie
- Jezeli nie ma kogos na liscie a uwazacie ze powininen tam byc PISZCIE do QUANTINA
- Jezeli zauwazyliscie jakies bledy w xsywach i przynaleznosciach do klanow zgloscie to do mnie lub znow do Quanta.
I tera marsz glosowac
quote:
Napisane oryginalnie przez Partyzant
qu@ntin moze wez na liste 50 pierwszych osob ze statoff
no nareszcie!!!!! POLSKA FRAGA!!!!!! GO GO GO!!!!!!
i jak mowi Nemesis "poczatki nigdy nie sa latwe".....cos z tego wyjdzie....bedzie zajebiscie pokibicowac reprezentacji.
Qu@ntin BIG beer 4 U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
It shit and died !!!!!!!!!
ej no, czemu mnie nie ma na liscie, przeciez jestem dobrym graczem...no powiedzcie ze jestem dobry..no ej...niech ktos powie.....!!! lol
buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
A tak powaznie, to jestem z geruły optymistą, ale nic z tego nie wyjdzie.
It shit and died !!!!!!!!!
Nie, dzieki, ja popatrze tylko
Polacy nie gesi , swoj team beda miec
hehehe glosny LOL dla incjatywy sie nalezy bravo chlopaki ale jedno zastrzerzenie ja bym podalw tej ankiecie jeszcze pare osob z grynetu i sphere bo jakos tak okrojona ta liczba zawodnikow a niektorzy nie weim czy zasluguja tm byc
POLSKA!!!!!!!!!!!!
to bedzie tak jak z reprezentacja w pilke nozna.....jak kiepsko grali to kazdy(no prawie) lache na nich kladl,a jak zaczeli wygrywac to POLSKA POLSKA!!!!!!!!!!!!!
bedzie sklad, rozegra sie kilka meczy i bedzie zajebiscie!!!!! nawet jak na poczatku bedzie kiepsko to na pewno po jakims czasie bedzie POLAND MASTA KILLAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zastanawialiście się nad konsekwencjami czegoś takiego???
Wyjdzie polska reprezentacja do zawodów i co?
Na przeciw nim staną na przykład Rosjanie (jedni z najlepszych graczy na świecie)... I to nie wybrani z listy, tylko tacy, którzy tworzą razem klan (może jedna/dwie osoby z poza) - i grają ze sobą od dawien dawna/nie mają sobie równych!!! Powiem jedno: złoją ich 30:0!!!!! I będzie jedno wielkie pośmiewisko.
Ja wiem jak się gra za granicą - to jest pro! Tutaj w Polsce, ludzie nie grają profesjonalnie/zawodowo... Nigdy nie czytaliście nawet artykułu o ludziach grających za pieniądze w CS!?!?!?
Co to jest za dziecinada!? Gdybym miał wyłonić najlepszych polskich graczy, to z pewnością wybrał bym team klanu Sphere - ponieważ są oni zgrani.
Tak samo jest w tej waszej kochanej piłce nożnej - brak zgrania = gówno zamiast gry... Trzeba wiedzieć gdzie kto ma być - a jak to się zrobi kiedy ludzie będą z różnych miast i klanów gdzie się gra zupełnie inaczej...
Polecam oglądać zagraniczne mecze między-narodowe. W końcu czemuś służy ten HL-TV (Polacy nie wiedzą co z tym fantem zrobić)!!! I oglądać replay'e najlepszych zagranicznych klanówek - taktyki a właściwie zachowania (bo to mało ma wspólnego z taktyką), wypracowuje się miesiącami!!!
I nie piszcie takich rzeczy nigdy więcej...
Sama lista tesh jest nie najlepsza - bo niektoorych kandydatoow można by usunąć, z powodu samego zachowania na serwerach!
btw. sądzę, że najlepszym polskim graczem będzie ||3o ze spetznazu...
Po pierwsze to nie jest tylko i wylacznie moja lista a po drugie nigdzie sie nie pham a po trzecie powiedzialem abyscie pisali czy sa jakies bledy a jak sa to prosze podac np. prawdziwe dane !!!!
AHA I POJEBEM NIE JESTEM
A jak Ci sie nie podoba to nie musisz brac udzialu w glosowaniu.No chyba ze bedziesz na tyle uprzejmy i podasz mi klany w ktorych graja przez Ciebie wymienieni gracze !
No clim kurde dobrze gadasz masz calkowita racje ja bym na mistrzostwa swiata wystawil tak jak ci przyslowiowi rosjanie ludzi ktorzy wygraja lige czyli powiedzmy BRO + 2-3 zawodnikow dobrych ktorzy wniosa cos nowego do klanu zamknal bym ich wszystkich w domu typu big brother na 3 miesiace z kompami zae*bystmi i stalka ze 12 mb i kazal grac razem przez 20 godz dziennie i dopiero wysylal ich na wojne
hehe majkiel świetny pomysł, ale ma też wady...
zaczeliby tak dobrze grać, że popadliby w samo-uwielbienie i uważali się za nieśmiertelnych bogoow - nie doceniliby przeciwnika (pierwszy cspl - pokazał jak wielkim jest bo błędem)...
i bum zdziwlili by się, że ktoś ich rozwala - a wtedy panika bo nic nie mogą zrobić
Imho - najlepszymi kandydatami do tego zaszczytu (inne słowo nie przychodzi mi teraz do głowy ), byliby zwycięzcy cspl2 - gdyż jak sądzę, na następnym cspl sytuacja będzie o wiele lepsza niż na pierwszym...
wyłoniły się czarne gwiazdy polskiej sceny - a schowały stare konie (np. Ja ), i teraz będzie wiadomo who's the best...
Wyloni sie squad. Potrenuje, powiedzmy z 6 miechow (mozna squad zapisac w CB, pl ladder jako PL Dream Team np)
Klan by sie zgralm, zoorganizowalo by sie dla nich stronke (helllo BQ ), couchow itd. Mysle ze jakos sobie damy rade. Pisalem juz wczesniej ale nikt nie zaczynal o mistrza. Poczatki sa zawsze ciezkie, ale kiedys trzeba ten pierwszy raz
Zgadzam sie z [STER]climhazzardem co do teamu zwycieskiego, iz on powinien z maly reinforcement ruszyc do boju za ziemie nasza
Jak mowilem popieram inicjatywe wylonienia takie drozyny, ale logika faktycznie wskazuje na wybranie gotowego zgranego teamu. Przy okazji mamy z glowy wszelkie spekulacje, spory dotyczace wyboru skladu z najlepszych graczy. Niech MP reprezentuje kraj.
Demka tez loje po nocach i czytam o graczach zawodowych fakt ze to sa maszyny, poprostu sportowcy.
GL
A oto moja dziesiatka do reprezentacji:
[SPECNAZ]N3o
[P12]rr
[BOR-O7]TaZ
[BRO]SubZero.
|CS|RaS
(null)Lugo
[P12]HanSolo
=GryNet=zibi555
[BRO]Spier555
[SpHeRe]AMDom
za niedopuszczalną uważam listę, która zawiera masę błędów, nie będę tu wszystkich wymieniał bo miejsca nie starczy, ale do cholery kto to jest [BRO]Rob@czek ?!?!!!! grrrr Proszę to nastychmiast usunąć! Mam pytanie kto za to odpowida? kto to zamieścił?
[BRO]Easy
"Potrenuje, powiedzmy z 6 miechow"
Nemesis - cos takiego jest po prostu niemozliwe, Ja moowie too o ludziach znajacych sie na wylot, a nie o znajacych sie przez internet...
#f0rgotten-fans @ irc.quakenet.org
W CyBy
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:25.