FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2187)
:))) ! Nadchodzi
Ah, the three loveliest words in the English language: "Wolfenstein's gone gold". That's right! Here's the w3rd straight from Activision:
The blitzkrieg has BEGUN -- Return to Castle Wolfenstein has gone gold!
To celebrate, Corky Lehmkuhl of Gray Matter has, once again, created a great image announcing RtCW's gold status. We encourage you to post the image on your site with your news items -- please link to the official site at www.castlewolfenstein.com, where readers can find lots of great information about the game.
Return to Castle Wolfenstein will hit store shelves on November 21st (look for it at select retailers on November 20th).
See you on the battlefield!
(http://www.3dactionplanet.com/Wolfenstein/)
You must realise that someday you will die
FIRST IMPACT: board.hive.pl
A widzialem ankiete z ktorej wynikalo ze prawie 80% polakow kupi full wersje
BlitzKrieg is commin'
Ps Infinite kupisz o jle nie wykupia Ci izh sprzed nosa
always outnumbered
never outgunned
Re: :))) ! Nadchodzi
Pe�n� pe�n� pe�n� pe�n� a potem medal of honnor zastanawiam ei czy nie zamowic via internet ??
ide poszukac jakis sklepow
taaaaaaak juz to widze tylko jestem ciekaw ilu z was tak naprawde kupi te gre original. Wcale nie popieram piractwa ale na gadaniu sie przewaznie konczy. Zreszta jakby gra kosztowala ponizej 100 zeta to sam bym sobie kupil ale watpie zeby cena byla nizsza niz 100 zloty.
Ja kupie orygina� mozesz sobie wiezyc lub nie ale musze miec orygina�
R[e]dek a.k.a. R[e]d
quote:
Napisane oryginalnie przez R[e]dek
no podobno wolf ma byc za 189 zl buuuuuuuuuuuuuuu
189 papierow? Piknie ... to mnie bardziej utwierdzilo, ze "zaopatrze" sie w wersje legalna inaczej . Sorry Fritz
Wolfa tez kupie, bo warto i im sie nalezy ta kaska. Legalne "lepiej" to gierki na 2-3 dni , spoxz. Kult musi byc czysty hehe legalny
P Nie moge mowic jezz zaje.. giera. Kultowa, etc i miec scierwo na stole
w ktore grac bede z pol roku min.
Warto odkladac na to, poprosic na gwiazdke o RTCW, sprzedac fotki siory, kolekcje zlotych zebow itp zeby miec ORYGINAL Jak bedzie dobrze zabezpieczone to i tak wiekszosci kupi
Np. 1cd key sprawdzany on line z nr serii plyty czy cos. Na 1 cdkey 1 osoba moze grac wiec coz... bedzie trza qpic raczej.
Ostatnio mam krucho z hajsem to i sam sie bede musial grubo zastanowic czy wydac 189 (!!!) zl.
Mam nadzieje ze nie bedzie takiego zdzierstwa. Bo moim zdaniem wieksze zlodziejstwo to zadanie tyle kasy za oryginalna gre w takim kraju jak nasz niz kupienie pirata.
Pozdry
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:12.