FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2222)

Posted by GuriaS on 16-11-2001 22:24:

Post ekipa PRO

witam
odrazu na wstępie chciałbym powiedzieć że nie chcec nikogo urazić ani poniżać tylko powiedzieć to co myśle (prawde?)...
Moim zdaniem kilu graczy PRO nie powinno w nim być ponieważ grają ... ekhm jakby to powidzieć... za SŁABO...np. sz.p duk3 moim zdaniem nie powinien być w PRO bo często ma KISZNY ping... i gra nieco słabiej od innych z pro i powinien grać normalnie w barwach r3. to samo mam o sz.p SN@KE'u który też nie zazsługuje żeby być w PRO bo nie gra tak dobrze jak grają inni gracze z PRO...

Na koniec powiem że jeżeli nie mam racji to prosze o poprawienie mnie, ale ja DUK3'a i SN@KE'a tak właśnie widze w moich oczach [na monitorze ofcourse ]

pozdrowienia dla PRO i powodzenia w UT-W

Posted by Duke on 19-11-2001 07:45:

thx

Posted by GuriaS on 19-11-2001 10:00:

DUK3 sorx ale ja tak uważam... powiedziałem "nie chcee nikogo urazić ani poniżać"... wyraziłem ylko swoją opinie...

Posted by Duke on 21-11-2001 06:26:

... chcialem zauwazyc ze ostatnia cos mi lepiej idzie, i jestem czasem wyzej niz ty...

Posted by *Av*MystikaL on 21-11-2001 10:19:

...

A ja chcialbym sie pozalic , ze vodka za droga , ki\obiety coraz brzydsze , wiecej nauki ,,,,,,,,,
Tak powaznie , to Napisalem tak samo jak gurias , ze tez mi pare osob nie pasuje w pro to zostalem odrazu zjechany przez naszego mastera ( jak niektorzy momwia , czyzby geje ) OTTARA

No ale nic nie chce sie kłócic , zaznaczam .

Pawle , wez umow nas na jakas klanufke !!! PLIZZZZZZZZZZZZ

Posted by Duke on 21-11-2001 12:41:

mist jak ty wyjedziesz z jakim textem to o moj Boże.

Posted by on 21-11-2001 13:52:

i cholernie trudno sie rozczytac w postach mista...

Posted by *Av*MystikaL on 21-11-2001 17:55:

Talking LOL

u straszne , chyba sie zaraz zaje....

Posted by Duke on 21-11-2001 18:02:

dobrze by bylo...

Posted by Duke on 21-11-2001 19:07:

gurias mowiles ze sie nie nadaje...

i tak na odrazu powiem ze lol = ottar, i on gral troche wczesniej i poszedl na specta na chwile, ale jak gral to i tak mialem wiecej fragosow, poza tym wczesniej byl mist, ale co do niego sie nie bede wypowiadal... a reszte sami widzicie...

Posted by -v3-Yarecki on 21-11-2001 20:25:

Daliście se po razie...

..no i może skończmy z tym, fajny był topic ;-PPP...bo nikt go długo nie ruszał ;-)0 w końcu "gówno nieruszane śmierdzi"...
Panowie, wiadomo ze prezenrujemy różny poziom. Kazdy z nas ma swoje 5 minut, i kazdy ma swoje porażki. Jedni częściej, drudzy rzadziej. Dopóki nie dorobimy się zasad "bycia członkiem pro" nie ma o czym gadać. Kto chce do pro, niech uderza (najwyżej zostanie przed drzwiami). Grucha nie miał większych problemów z dostaniem sie. Każdy kto gra, wie dlaczego (w każdym razie nie przez koneksje ;-)))
Sam gram w kratkę ;-)) ostatnio głownie z powodu wymiany sprzetu na lepszy (co oznacza cholerne kłopoty z instalacją wszystkiego, walenie sie systemu, kłaka itp.). Od paru dni gram na jakimś tam poziomie (narezcie kłak nie wywala się do gruntu po kilku minutach) i to mnie cieszy. Graczy którzy "prawie zawsze są dobrzy" jest na razie kilku. TAK KILKU. Pewna grupa (średniacy ;-PPP) gra na poziomie podobnym do mojego, większość robi za mięsko.
I tak będzie (nie z umiejscowieniem graczy, ale proporcjami w grupach ;-))). Jak nie będziecie trenowali w inecie i po lanie, to zapomnijcie o dobrym poziomie. Pozostanie wam wyzywanie innych od cieniasów, fuksiarzy, kamperów i tak dalej.......w końcu trza miec "jakąś przyjemność" z gry...

Z wyrazami.......

Y.

Posted by Duke on 22-11-2001 05:47:

ostatnio duzo gram. NAwet moj tata mowi: "Kiedy skonczysz ta gry?" hehe

Posted by GuriaS on 22-11-2001 16:58:

hehe to mnie się "czepiają" rodzice żebym zlazł z tego komputera bo "mi oczy wyjdą"
hmmm w sumie mają racje bo siedze (jak jestem w domu) non-stop od 4 lat... okólarów nie nosze i nie mam zamiaru bo widze dobrze i mnie oczka bolą ale żadko

Posted by GuriaS on 22-11-2001 16:58:

PS. zaje*ista ocenka duk3

Posted by -v3-Yarecki on 22-11-2001 17:37:

..do zera jeszcze troch ebrakuje ;-)))

Y.

Posted by GuriaS on 22-11-2001 17:38:

niestety nie da się dać 0 (szkoda)

Posted by Duke on 22-11-2001 19:00:

dzieki GuriaS juz wiem kto dal by mi zero...

Posted by GuriaS on 22-11-2001 19:30:

przecież żartuje duk3!!!
btw. musze przyznać grasz coraz lepiej w UT...

Posted by Duke on 22-11-2001 19:51:

thx! od razu mi lepiej...

Posted by *Av*MystikaL on 23-11-2001 12:27:

Exclamation wachania formy

Wiesz duke , mi tez sie zdaza ze jestem pierwszy pod koniec mapki . Jak chcesz to tez moge ci pokazac setki skrinow gdzie jestem pierwszy?
A wogole to po co pokazujesz te skriny ? Chesz udowodnic nam ze jestes najlepszy ?? hmm , ciekawe ....

Posted by GuriaS on 23-11-2001 14:49:

ekhm chyba KAŻDY ma jakiegoś skrina że na końcu mapki jest najlepszy... ale i tak musze przyznać że duk3 gra już bardzo dobrze... TRENING CZYNI MISTRZA
ja też jak zaczynałem grać w UT beta 2.0 to ledwo z botem na 2 poziomie wygrywałem a teraz to zupełnie inna gra...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:44.