FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2278)
K*** Co Za Jebana Cafe !!!!!!!
Ludzie oglaszam wszem i wobec ze niejestem cziterem !!!
Gram uczciwie i sam tepie tym zjebkow cziterow...ale czemu o tym pisze ???
Bo k**** przyjeli mnie do SPECNAZ z czego sie bardzo cieszylem i po sparingu z null weszlem na serwer top-gun a tam natychmiast dostalem bana ....
Pisalo ze uzywam czita (jakies tam literki) i ban...
Cala to sprawa jestem zamotany jak *** i wnerwiony...
Gram z cafe i niekontroluje co ktos wrzuca do countera ani jakie komendy tam wpisuje...
A wiec wyjasniam ze niejestem cziterem i niemacie podstaw mnie o to oskarzac !!!Kolo z cafe mowil ze wpisal gl_maxsize 1 i za to tez sie bany dostaje a ja nic o tym niewiedzialem !!!!!Pozatym gdy w komunikacie bylo ze uzywam OvS!@321 (cos takiego) to zdziwilem sie jak H** ja nic podczas siadania na kompa NIEWLANCZAM !!!!!!!!!!!!!
Prosze o pomoc doswiadczonych graczy o pomoc w udowodnieniu mojej niewinnosci !!! Plisss...........
Bylo juz pare takich spraw mam nadzieje ze ktos kto to przechodzil ci teraz pomoze to udowodnic, albo ktos poprostu z doswiadczeniem
ale jak nie widziales GL size zmienionego bez zartow
Jezeli PB wykryje gl_maxsize 1 to jak to pisze w kosoli ???Bo moze sprawa sie szybko wyjasni
hyhy http://topgun.e-lux.pl/CheaterList.txt mi to nie wyglada na gl_max_size "1"
Sun Nov 18 22:27:36 2001 Name: [SPECNAZ*]Qspy from WONID: 1842392 listed as detected due to cheat xlock from OGC4.3.
POWIEDZCIE MI CO TO ZA CZIT BO SAM NIE WIEM !!!!!!!!Qrrwaaaa !!!!
Az mi sie odechciewa grac w countera przez te os�dy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
?
..i to jest b�l grania z kafejki .
,..mo�e kto� powie, �e powinno si� sprawdzi� kompa za nim si� do niego si�dzie, jednak kto� mo�e nie wiedzie� czego szuka� i gdzie (ja bym nie wiedzia�), no chyba �e po odpaleniu CSa odrazu widzia�bym �e jako� "inaczej" wygl�da m�j Counter Str.(prze�roczyste skrzynie itp...).
Pisz� to jako zwyk�y gracz, a nie cz�onek SPECNAZ, wi�c nie wiem jak dzia�a xlock i inne wymienione w logach --> ale pewnie zaraz jakis guru Csa mnie o�wieci i czy da sie grac z tym nie zauwa�aj�c jakiej� oczywistej r�znicy.
Mniemam, �e gra�es w tym dniu razem z Night Hunterem z tej samej kafeji ?
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ*]Qspy
Sun Nov 18 22:27:36 2001 Name: [SPECNAZ*]Qspy from WONID: 1842392 listed as detected due to cheat xlock from OGC4.3.
POWIEDZCIE MI CO TO ZA CZIT BO SAM NIE WIEM !!!!!!!!Qrrwaaaa !!!!
Az mi sie odechciewa grac w countera przez te os�dy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
lol
Gralismy z cafe razem z Hunterem ale niezauwazylem zadnej roznicy...
Xlock ???Kojarzy mi sie to z automatycznym namierzaniem ale nic takiego na kompie niemialem !!!Gralem zupelnie zwyczajnie i w tym tkwi problem nie wiem o co chodzi !!!Pozatym na sparingu z null bylo all ok i status moj na maly dowod byl najzwyczajniejszy w swiecie np. 12:8...
Mowie wam jezeli wiecie jak to usunac prosze o pomoc...
Dzieci... jeszcze jednak dzieci... nie umiecie czytac dokladnie po angilesku ?!
--
Sun Nov 18 22:27:22 2001 Name: [SPECNAZ*]Qspy from WONID: 1842392 listed as probable due to cheat xlight from OGC4.3.
--
Sun Nov 18 22:27:24 2001 Name: [SPECNAZ]Night_Hunter*** from WONID: 587761 listed as probable due to cheat xsniper from OGC4.3
--
probable - prawdopodobnie !!!
Ale naprawde nie mam pojecia w jakis sposob PRAWDOPODOBNIE ?! Co to znaczy ? Admin sobie cos takiego pisze, ze ten MOZE cituje i cos ktaeigo wyskakuje czy PB tak mowi...
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
propable to prawdopodobnie? Mnie zawsze uczyli, ze propably to prawdopodobnie, ale nie bede sie klucil![]()
w koncu do jednej szkoly chodzilismy nie?
WRESZCIE
LUDZIE MOZE WLASNIE O TO CHODZI PRAWDOPODOBNIE )) W DUUUUUPIE MAM TEGO ADMINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A WIEC MOZE NARESZCIE MACIE UDOWODNIONE HUUUUUURA
Nie wiem czym sie tak podniecacie Na goralcu jest tak zrobione ze jak jest " Propableeee" to wali zolty napis w konsoli, taki jak You have been authenticated, dopiero jak admin mod "jest pewny" wylatuje z tsay'em uprzedzajacym innych graczy o domniemanym czicie.
Jakis czas z tym gram i wyskoczylo przy mnie to tylko moze ze 3 razy, wiec raczej nie dziala na zasadzie rosyjskiej ruletki , no chyba ze Goral mial dobry dzien i siedzial przy con i sie bawil.
Jezeli nie uzywacie czitow to sprawa niedlugo przycichnie
Wiec wrzoccie looza bo jest duzo dobrych serwkow
Wyjasnie wam wszem i wobec
Wystarczy ze uruchomisz cs-a z takimi wlasciwosciami skrotu
CSIERRA\Half-Life\ogc.exe -zone 8000 -console -game cstrike -w 1024 -h 800 -wavonly.
Interasuje nas jeden kawalek "ogc.exe -zone 8000"
Tylko tyle.
Majac w katalogu cs-a ogc zostaniesz namierzony i zbanowany za uzywanie OGC.
Nawet jesli grasz normalnie i ktos wczesniej wylaczyl wszystkie ulatwienia.
A do ciebie nalezalo sprawdzenie co i kiedy uruchamiasz.
I teraz niezaleznie od wszystkiego zostales czeterem.
I tyle. Za brak wiedzy sie placi i to duzo.
Dzieci... jeszcze jednak dzieci... nie umiecie czytac [b]dokladnie po angilesku ?!
hehe wystarczy�o klikn�� ikone skr�tu cs-a a nie skr�t ogc i nie by�oby problemu no chyba �e kto� jest �lepy i nie widzi r�znicy
Nie wiem czy mi sie zdaje ale w Polsce jest jakos z tymi cziterami tak... dziwnie? Jakies 90% ich procent zaraz wywala jakies bzdury typu : kafejka, mlodszy brat czy chcec sprobowania. Ludzie sciemniacie prosto w zywe oczy i jeszcze udajecie niewinnych.
Dzieci... jeszcze jednak dzieci... nie umiecie czytac dokladnie po angilesku ?!
--
Sun Nov 18 22:27:22 2001 Name: [SPECNAZ*]Qspy from WONID: 1842392 listed as probable due to cheat xlight from OGC4.3.
--
Sun Nov 18 22:27:24 2001 Name: [SPECNAZ]Night_Hunter*** from WONID: 587761 listed as probable due to cheat xsniper from OGC4.3
--
probable - prawdopodobnie !!!
Ale naprawde nie mam pojecia w jakis sposob PRAWDOPODOBNIE ?! Co to znaczy ? Admin sobie cos takiego pisze, ze ten MOZE cituje i cos ktaeigo wyskakuje czy PB tak mowi...
Czity?
A czy uwazacie roznego rodzju skrypty w configu za Czity??????
Ja naprzyklad nie.......ale chcialbym znac wasze zdanie.....
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
A czy uwazacie roznego rodzju skrypty w configu za Czity??????
Ja naprzyklad nie.......ale chcialbym znac wasze zdanie.....![]()
logi Ci prawde powiedza... eh, a jednak...
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
??
Roznego rodzaju skrypty to znaczy jakie? NA crouch jumpa np
Podaj jakis przyklad skryptu, yo powiemy czy uwazamy to za czit czy nie! Dla mnie jedyna zrecza, ktora uznaje za czit, jest gl_max_size 1. Inne zmiany w configu to dla mnie nie czit.
ale mnie to wkurwia jak temat jest na temat i nagle przylazi jakis ciec, wpierdala sie miedzy wodke a zakaske i zaczyna sie dymanie slonia od tylu.. chce poczytac o rzeczach zwiazanych z tematem a nie o waszych problemach ze skryptami itp
zalozcie sobie osobny topic bo inaczej bedzie b�l.. duzo b�lu..
szefo a tu kolejny twoj post , gdzie znowu sie wkurzasz , ale okey juz nic nie bede mowil .... nie powiem ani slowa ...... naprawde juz niczego takiego nie bede mowil ...... no dobra moze bede , ale nie wkurzaj sie i nie wzucaj mi za tego maila
!
MSN [email protected]
Skrypty??????
Chodzi mi o skrypt dotyczacy np.blokady na puszczaniie seri dokladnie taki ze masz sobie switcha na klawiaturze ze mozesz strzelac seria albo tylko pojedynczym strzalem....
Jak myslicie to jest czit czy nie???
Chcialbym znac wasze zdanie...
[email protected]
GG 1123174
ICQ 122973095
MSN [email protected]
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:41.