FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2291)

Posted by yebisu on 20-11-2001 09:29:

Angry klan iC - czy warto z nimi grac?

wuasnie wszeduem sobie przed chwila na quest & zed serwer patrze no jest jeden koles... spoko... wyskakuje mi z tekstem ze na noze - mowie jasne nie ma sprawy mapka militia na podworku sie spotykamy...
koles dostaje raz drugi trafia mnie ale i tak ginie...
druga runda - on znowu ze na noze...
spoko biegne dostaje raz drugi trzeci trafia mnie ale ja mam z 70 hp a on ze 20 w pewnym momencie wyciaga mp5 i mnie zabija...
aaa zapomniauem dodac ze przed walka rzuciu we mnie granatem! na szczescie se uciekuem i mi tylko z 10 skosiu....
dobra trzecia runda on znowu ze na noze biegne znowu rzuca granatem spoko mam 78 i tak tamten dostaje i ponownie gdy mi juz jednego ciosu brakuje do zabicia go wyciaga colta i mnie zabija...
douacza sie jeszcze jeden ct biegne znowu na noze (wiem naiwniak ze mnie) tamten "nowy" zaczyna do mnie strzelac wiec ten z ktorym juz walczyuem krzyczy ze na noze zeby do mnie nie waliu... spoko mam 60 hp walcze walcze i zgadnijcie coo?? bohater naszej opowiesci znowu mnie z karabina zabija!!!
boszsze co za ludzie!??!
jeszcze specjalnie drugiemu mowiu ze na noze po to zeby mnei zabic z broni palnej????

byu to koles -iC|- sZOK
chyba dobrze napisauem ksywke
tak mnie zirytowau ze od razu wszeduem na boarda bo sie autentycznie wqrwiuem... bau sie o statsy i tyle co za debil nie moge znalezc suow na takich ludzi przeciez to ma byc zabawa - gra a nie real show....
boszsze.....

NIE POLECAM GRY Z PANAMI z -iC|- bowiem klan to cauosci wiec pan "szok" reprezentowau caua ich grupe....
moje zdanie przynajmniej jest takie...

Posted by RoliNN on 20-11-2001 10:07:

Moze naboie do noza mu sie skonczyly?

Posted by nemesis.kt on 20-11-2001 18:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez RoliNN
Moze naboie do noza mu sie skonczyly?

yebisu wyloozuj. Jak tak zrobil za pierwszym razme to nie potzrebnnie dawal sie robic ciagle w t� sma glupote ... Pozatym to chyba nie swiadczy zle o klanie, a o tej osobie. Lamerek ale spoko. Nie denerwuj sie tak z takich malutenkich powodow bo zawalu dostaniesz

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by Coen Hunter on 20-11-2001 19:09:

Wlasnie , jak mozna wrzocac na caly klan po incydencie z jednym graczem ? Troche powagi ! Ale nie racja gosc zachowal sie jak lama i takie zachowanie powinno sie pietnowac !!

MSN [email protected]

Posted by yebisu on 20-11-2001 20:51:

Exclamation

tiaaaaaa to po prostu pod wpuywem chwili
a czmu sie dawauem robic w to samo??
myslauem ze koles zachowa choc grosz honoru....

a czy zachowanie jednego gracza swiadczy o cauym klanie?
moim zdaniem - tak...
ale pozostawiam to ocenie kazdego z osobna...

Posted by mAJKiEL on 20-11-2001 21:50:

Wink

yebusiu ale masz problem olej goscia szkoda topicu na takie *******y na necie gorsze rzeczy sie dzieja np wyszedl nowy czit ktory nie jest wykrywlany przez pb a jak pb robi screen to on sie amtomaticaly wy;ancza na moment lapania screena ! wiec pomyslcie czy jeszcze warto grac w cs'a poki vlave niewypusci tego swojego nowego odpowiednika PB

Posted by Rolin on 21-11-2001 01:54:

Ej, a mnie wczoraj gosc z daleka, chyba ze 100metrow zabil z wiatrowki, jak to mozliwe?

Posted by Coen Hunter on 21-11-2001 11:14:

Uwazam , ze zawsze bedzie przyjemnosc gry z csa ! Niech sobie ludzie czituja , dla mnie wazna jest przyjemnosc z gry ! Jak widze ze ktos ewidentnie czituje to zmieniam serwer !

MSN [email protected]

Posted by on 21-11-2001 15:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rolin
Ej, a mnie wczoraj gosc z daleka, chyba ze 100metrow zabil z wiatrowki, jak to mozliwe?

No problem

Posted by on 21-11-2001 15:18:

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Uwazam , ze zawsze bedzie przyjemnosc gry z csa ! Niech sobie ludzie czituja , dla mnie wazna jest przyjemnosc z gry ! Jak widze ze ktos ewidentnie czituje to zmieniam serwer !

A jaka masz pzryjemnosc z tego, ze grasz z cziterem, rozwalasz go i on zaczyna cie bluzgac?

Posted by Coen Hunter on 21-11-2001 15:40:

Rozwalam go jeszcze raz i jeszcze raz , i jeszcze raz , az sie zamknie i wyjdzie z sewera !!

MSN [email protected]

Posted by Wania on 21-11-2001 16:47:

dlatego zapamietajcie nna wieki, Z LAMUCHAMI SIE NIE GRA ! (dobra rada wujka Wanii )

Posted by mAJKiEL on 21-11-2001 21:13:

dlatego ja wole grac klanowki wtedy zawsze sie jakos wszyscy staraja no chyba ze nakoncu wyzywaja cie od cziterow jak ostatnio nas wyzywali za to ze gralismy 4 na 5 i rozwalilismy jakislamusow ..

Posted by Venotom on 21-11-2001 21:36:

Re: klan iC - czy warto z nimi grac?

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu
wuasnie wszeduem sobie przed chwila na quest & zed serwer patrze no jest jeden koles... spoko... wyskakuje mi z tekstem ze na noze - mowie jasne nie ma sprawy mapka militia na podworku sie spotykamy...
koles dostaje raz drugi trafia mnie ale i tak ginie...
druga runda - on znowu ze na noze...
spoko biegne dostaje raz drugi trzeci trafia mnie ale ja mam z 70 hp a on ze 20 w pewnym momencie wyciaga mp5 i mnie zabija...
aaa zapomniauem dodac ze przed walka rzuciu we mnie granatem! na szczescie se uciekuem i mi tylko z 10 skosiu....
dobra trzecia runda on znowu ze na noze biegne znowu rzuca granatem spoko mam 78 i tak tamten dostaje i ponownie gdy mi juz jednego ciosu brakuje do zabicia go wyciaga colta i mnie zabija...
douacza sie jeszcze jeden ct biegne znowu na noze (wiem naiwniak ze mnie) tamten "nowy" zaczyna do mnie strzelac wiec ten z ktorym juz walczyuem krzyczy ze na noze zeby do mnie nie waliu... spoko mam 60 hp walcze walcze i zgadnijcie coo?? bohater naszej opowiesci znowu mnie z karabina zabija!!!
boszsze co za ludzie!??!
jeszcze specjalnie drugiemu mowiu ze na noze po to zeby mnei zabic z broni palnej????

byu to koles -iC|- sZOK
chyba dobrze napisauem ksywke
tak mnie zirytowau ze od razu wszeduem na boarda bo sie autentycznie wqrwiuem... bau sie o statsy i tyle co za debil nie moge znalezc suow na takich ludzi przeciez to ma byc zabawa - gra a nie real show....
boszsze.....

NIE POLECAM GRY Z PANAMI z -iC|- bowiem klan to cauosci wiec pan "szok" reprezentowau caua ich grupe....
moje zdanie przynajmniej jest takie...

Ch�opak widocznie cham.

Posted by Rolin on 21-11-2001 22:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania
dlatego zapamietajcie nna wieki, Z LAMUCHAMI SIE NIE GRA ! (dobra rada wujka Wanii )

Na szczescie rzadko widuje GRU

Posted by Wania on 22-11-2001 09:26:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rolin

Na szczescie rzadko widuje GRU

rulon..... bo zawolam szefowa3 ...

Posted by on 22-11-2001 10:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Rozwalam go jeszcze raz i jeszcze raz , i jeszcze raz , az sie zamknie i wyjdzie z sewera !!

Nie mam, az tyle cierpliwosci. Ja robie to inaczej: bluzgam tyle az dostaje kicka albo bana i wtedy mam pelna satysfakcje

Posted by =34= on 22-11-2001 11:01:

A ja si� nie bawie w no�e 1 na 1 na koniec rundy i tyle .

Posted by Mantis on 22-11-2001 11:25:

Ja tam wole noz wyciagnac znienacka

Posted by Coen Hunter on 22-11-2001 15:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Ja tam wole noz wyciagnac znienacka

Pewnie najlepiej zlapac kogos kampiacego i wtedy go ciach !!!! z noza , ale wtedy jest ubaw !

MSN [email protected]

Posted by on 22-11-2001 15:37:

Jeszcze fajniej jest jak kogos zajdziesz od tylca i pzred smiercia piszesz mu jakies glupoty, a on nie zalapie ze to do niego

Posted by Coen Hunter on 22-11-2001 16:02:

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Jeszcze fajniej jest jak kogos zajdziesz od tylca i pzred smiercia piszesz mu jakies glupoty, a on nie zalapie ze to do niego

Ja sie nigdy nie moge opanowac ! Jak widze takiego frajera , to tak sie ciesze , ze nie mam czasu nic wpisywac !

MSN [email protected]

Posted by [SPECNAZ]N3o on 22-11-2001 16:37:

ee zabijanie z noza kolesi z awmka rulz

Posted by Mantis on 22-11-2001 17:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o
ee zabijanie z noza kolesi z awmka rulz

Neo zalapales zajawke mi juz przeszlo ale moze wroci (a tak sie czepiales jak cie z awm %$#$@# - zabijalem )

Posted by Coen Hunter on 22-11-2001 18:00:

Ehh tak apropo freefragow to podobalo mi sie , chyba na goralu przez chwile bylo , ze jak ktos nie poruszal sie przez okreslony czas na respie to o wywalalo i nie bylo sztucznego przedluzania rund !

MSN [email protected]

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:41.