FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=43)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2333)

Posted by Coen Hunter on 22-11-2001 16:22:

Exclamation Pleezee HELP !!!

Mam maly problemik jak sie tym glupim helikopterem steruje grrr ! Moze to ja jestem nie kumaty , ale niewazne ! Jakby mial ktos chwile czasu to niech objasni po krotce jak to sie robi ok ? Bede wdzieczny za wszelka pomoc !

MSN [email protected]

Posted by [SPECNAZ]esede on 22-11-2001 21:58:

a jak sie ewakuluje z tej wyspy bo mam lekkie problemy rozwalilem wszystko wokol tej farmy ale nie mam ciezarowki a na piechte troche ciezko...

Posted by Coen Hunter on 23-11-2001 12:21:

Jesli chodzi ci o jedna z pierwszych misji to musisz niestety zasuwac na piechote do plazy ! Po drodze czeka cie kilka niespodzianek !

MSN [email protected]

Posted by RaDziO on 23-11-2001 13:48:

Re: Pleezee HELP !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Mam maly problemik jak sie tym glupim helikopterem steruje grrr ! Moze to ja jestem nie kumaty , ale niewazne ! Jakby mial ktos chwile czasu to niech objasni po krotce jak to sie robi ok ? Bede wdzieczny za wszelka pomoc !

Powiedz mi na jakim jestes etapie
Czy udalo ci sie odpalic maszyne i masz klopoty z awionika , czy ogolnie jeszcze nic nie odpaliles ??

Posted by [SPECNAZ]esede on 23-11-2001 14:03:

quote:
Jesli chodzi ci o jedna z pierwszych misji to musisz niestety zasuwac na piechote do plazy ! Po drodze czeka cie kilka niespodzianek !

na plaze przeciez on mi kaze isc do lasu do nowego punktu ewakuacji bo ten stary (pierwszy jest juz nie akutalny)

Posted by Coen Hunter on 24-11-2001 12:17:

No to zasuwaj do lasu ! Ciezarowki mu sie zachciewa ! Jakiwygodnicki ! Move soldier ! Go ! Go ! ( jak bedziesz siedzial w namiocie i reozpeta sie walka szybko z niego wyjdz i zabierz karabin najblizszemu martwemu ruskowi )

MSN [email protected]

Posted by [SPECNAZ]esede on 24-11-2001 12:43:

quote:
No to zasuwaj do lasu ! Ciezarowki mu sie zachciewa ! Jakiwygodnicki ! Move soldier ! Go ! Go ! ( jak bedziesz siedzial w namiocie i reozpeta sie walka szybko z niego wyjdz i zabierz karabin najblizszemu martwemu ruskowi )

jaki namiot...

ja jestem w momencie kiedy cala jest ewakulowana a ja mam sprawdzic jakas farme...
po sprawdze niu jej (czyli zabiciu ruskich i straceniu ponad polowy swoich) mam ruszyc do pkt. ewakuacyjnego jednak po chwili kaza mi isc do lasu bo tam jest rezerwowy punkt (ten pierwszy jest juz nie aktualny)

Posted by Coen Hunter on 24-11-2001 13:14:

Esede wiem , zasuwaj na piechote do drugiego punktu ewakucyjnego ! ( namiot zrozumiesz sam jak tam dotrzesz ) !

Radzio dzieki za zainteresowanie , ale juz sobie poradzilem ! Dzieki !

MSN [email protected]

Posted by frE on 04-12-2001 19:43:

Talking

He he ... ewakuacja wyspy , nawet herr genera� bierze dup� w troki , a tu jakis szeregowy domaga sie ciezarowki ;D . Tylko tak dalej ))

Posted by KaT (ZZ KaT) on 05-12-2001 23:20:

Sprobuj przejsc sobie ta misje jeszcze raz. Jezeli w Montignac niewybija ci calego oddzialu to misja bedzie wygladala inaczej !!!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:34.