FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2393)

Posted by 8lo0d on 25-11-2001 10:57:

Exclamation Klan dT

W piatek oficjalnie powstal nowy klan dT ( Devil's Team ). Do klanu naleza: cl.ScreeM, cl.UnKnOwN, M4b1o, N3o, CopKiller, 8lo0d a takze przyjety sposrod rekrutow Kondzio. Moze i nie jestesmy najsilniejszym klanem w Polsce ale bedziemy sie strarali grac jak najlepiej i kopac dupy innym cieniasom :-)). Bardzo chetnie zagramy sparing lub klanowke z jakims Polskim klanem. Zglaszac sie mozna do ScreeM'a ([email protected]) lub UnKnOwN'a ([email protected] - tylko koniecznie prze zero a nie o). Prace nad stronka trwaja, robi ja dla nas al1ien lub jak kto woli sxl. Powinna ona byc juz za niedlugo gotowa. Spotkac nas mozecie na snajper.pl:27966 lub 217.8.168.234 - COOLNET, a takze na gg. To by bylo wszystko. Acha - prosimy nie smiejcie sie z nas juz wczoraj slyszalem takie zdania jak: co znaczy dT - odp.Debile teams. oksik koncze do zobaczenia na servie.

Posted by on 25-11-2001 10:59:

Thumbs up

kolejny klan...

nice

Posted by sxl on 25-11-2001 11:35:

Red face

ehhh... nie komentuje. a ze stronka to troche zejdzie bo nie mam w ogole corela w domciu

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by deen on 26-11-2001 03:29:

Re: Klan dT

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
W piatek oficjalnie powstal nowy klan dT ( Devil's Team ). Do klanu naleza: cl.ScreeM, cl.UnKnOwN, M4b1o, N3o, CopKiller, 8lo0d a takze przyjety sposrod rekrutow Kondzio. Moze i nie jestesmy najsilniejszym klanem w Polsce ale bedziemy sie strarali grac jak najlepiej i kopac dupy innym cieniasom :-)). Bardzo chetnie zagramy sparing lub klanowke z jakims Polskim klanem. Zglaszac sie mozna do ScreeM'a ([email protected]) lub UnKnOwN'a ([email protected] - tylko koniecznie prze zero a nie o). Prace nad stronka trwaja, robi ja dla nas al1ien lub jak kto woli sxl. Powinna ona byc juz za niedlugo gotowa. Spotkac nas mozecie na snajper.pl:27966 lub 217.8.168.234 - COOLNET, a takze na gg. To by bylo wszystko. Acha - prosimy nie smiejcie sie z nas juz wczoraj slyszalem takie zdania jak: co znaczy dT - odp.Debile teams. oksik koncze do zobaczenia na servie.

powodzenia GL, btw jezeli sxl nie bedziesh w stanie zrobic strony, sproboje ja, lubie blooda wiec mala pzysluge moge dla niego zrobic, ale najpierw mushe cos wyknuc dla LC bo obiecalem lc.holy'emu ze zrobie im strone.
8lo0d 'czarna owco' nie sluchales brata...i musiales sam zalozyc klan
jeszcze raz GL

Posted by deen on 26-11-2001 03:36:

btw mash racje sxl trzeba wylonic 2 sklady, jeden ktory preferuje szybka gre, a drugi taktyczna, to tyle na dzisiaj ide spac....

Posted by Duke on 26-11-2001 06:40:

Thumbs up

a ja proponuje, ze jesli chcecie grac na uptown to musze wam pokazac jednego rika ktory bardzo sie przydaje.

Posted by deen on 26-11-2001 06:43:

quote:
Napisane oryginalnie przez Duke
a ja proponuje, ze jesli chcecie grac na uptown to musze wam pokazac jednego rika ktory bardzo sie przydaje.

w duku sila =] a pokazuj, napewno sie przyda trzeba poszerzac horyzonty

Posted by Duke on 26-11-2001 06:52:

hehe, te triki to mozemy wam z ottarem pokazac on je dobrze umie

Posted by on 26-11-2001 08:31:

Re: Re: Klan dT

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

sxl jezeli nie bedziesh w stanie zrobic strony, sproboje ja, lubie blooda wiec mala pzysluge moge dla niego zrobic, ale najpierw mushe cos wyknuc dla LC bo obiecalem lc.holy'emu ze zrobie im strone.

qfa, a nasz site?

Posted by Duke on 26-11-2001 09:38:

ej dt jak chcecie to zrobilem wam designa: www.q3arena.gry.wp.pl/duke/dt/

Posted by on 26-11-2001 09:43:

hmm - sadzac po kolorystyce ta strona jest o lalkach barbie?

Posted by Duke on 26-11-2001 09:52:

MajeS nie... to ma byc krwawa strona. podkreslam krwawa!!!!!!!!!!!!!!

Posted by on 26-11-2001 09:54:

krwawa? musialaby byc czerowna - a jest rozowo-pomaranczowa

przynajmniej u mnie

Posted by Duke on 26-11-2001 10:02:

cos masz nie tak
wysle ci screna ode mnie. [email protected]?
chyba tak zaraz posle

Posted by Duke on 26-11-2001 10:05:

wyslalem juz
btw: wejdz na irca to pogadamy

Posted by sxl on 26-11-2001 13:55:

Thumbs up

u mnie tez taka pomaranczowa jak u gosci z drogowki

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by GuriaS on 26-11-2001 14:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
u mnie tez taka pomaranczowa jak u gosci z drogowki

a u mnie jest wszysko QL czyli czerwono-czarno
ps. o co Ci deen chodzi z tym podzia�em na 2 teamy?

Posted by Duke on 26-11-2001 15:44:

no wlasnie gruias ma dobrze tzn ze jest dobrze a jak cos to podajcie jakis kolor w tych dziwnych znaczkach ktory by pasowal wzamian za ten

Posted by sxl on 26-11-2001 16:34:

quote:
Napisane oryginalnie przez deen
btw mash racje sxl trzeba wylonic 2 sklady, jeden ktory preferuje szybka gre, a drugi taktyczna, to tyle na dzisiaj ide spac....

No tak deenq, ale jak to zrobic biorac pod uwage ze nas jest 6u? Chyba ze mozna parami poustawiac tych co lubia szybka gre i tych co wola podchody i wtedy da sie grac.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by deen on 29-11-2001 01:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

No tak deenq, ale jak to zrobic biorac pod uwage ze nas jest 6u? Chyba ze mozna parami poustawiac tych co lubia szybka gre i tych co wola podchody i wtedy da sie grac.

oto mi wlasnie chodzi.. pomyslimy na dniach teraz ide spac

Posted by Duke on 01-12-2001 08:12:

cze. Jestem taki mily ze przetestowalem rekruta z waszego klanu wiem ze wyniki pewnie nie bede zadowalajace ale zawsze to cos gralismy rano i gralo mi sie po prostu suuuuuper. teraz stwierdzam ze najlepiej gra sie rano no a teraz juz skriny

a tak dla porownania mojej kondycji do neo to ten ostatni skreen pokazuje jego dalsza gre z tym rekrutem. bo jak pewnie zauwazyliscie to na drugim screenie nie jest mapka dokonczona i tam wlasnie gra neo dalej

Posted by Duke on 01-12-2001 08:14:

jak widzicie po ostanim screenie i przedostatnim to en rekrut w tym czasie zdobyl 10 ptk a neo tylko 5. hmmm chyba neo mial zla kondycje, a ja?

Posted by 8lo0d on 01-12-2001 09:58:

hym

Dobra Duke wiemy ze jestes dobry ale nie strzelaj mi tu takich rzeczy i to jeszcze w dwoch tematach to samo
wrrrrrrr

Posted by GuriaS on 02-12-2001 14:04:

fajnie fajnie ale na cholera znowu tyle tych skrinuff? ta strona si� ��duj3 10sekund!
ps. proponuje klan�wki gra� rano albo w po�udnie bo wtedy wi�kszo��i polak�w (miejmy nadzieje �e TYLKO polak�w ) gra si� najlepiej... mi zreszt� te� a na wiecz�r to ka�dy chce spa�...

Posted by 8lo0d on 02-12-2001 14:07:

Wieczorem lepiej

Hymm to k ktorej ty chodzisz spac ?? . Mi wieczorem gra sie lepiej, poza tym wieczorem sa lepsze pingi i mi sie lepiej gra. No ale to tylko moje zdanie :-)

Posted by GuriaS on 02-12-2001 14:15:

Smile hehe

ja chodze spa� 12-1-2 ale wtedy nie gram tylko siedze na necie i �ci�gam r�ne pierdo�y a rano wstaje 9-10 i mi idize bnajlepiej "to tylko moje zdanie"

Posted by 8lo0d on 02-12-2001 15:27:

hymmm

Ehs nie wiem co odpowiedziec ! :0

Posted by sxl on 02-12-2001 15:54:

Re: hymmm

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Ehs nie wiem co odpowiedziec ! :0

To jak nie wiesz to nie pisz nic a nie osmieszaj sie stary. Widac ze pierwszy raz masz do czynienia z czyms akim jak board/forum.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by GuriaS on 02-12-2001 18:22:

Arrow yo

nie chce si� chwali� sxl ale powiedz czy ten obrazek ujdzie w t�oku czy pracowa� nad nowym ?

Posted by sxl on 03-12-2001 20:50:

Talking Re: yo

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
nie chce si� chwali� sxl ale powiedz czy ten obrazek ujdzie w t�oku czy pracowa� nad nowym ?

Ano jest calkiem fajny. Jak Ci sie kiedys bedzie nudzilo to zrob mi cos w tym stylu z sxl napisem, a bedziesz mial u mnie sporego plusa, choc nie wiem po co ci u mnie plus

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:49.