FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2401)
Counter-Strike - Lameriada 2001
Lamuchy. Kazdy z was boi sie grac w Q3 bo dostal by takie baty ze az milo. Kamperstwo sie szerzy. w Counter-Strike moze zagrac najgorszy lamuch i nigdy nie bedzie uchodzil za cieniasa. Wystarczy przykampowac ze snajpera i jestes juz MISTRZEM.
Proponuje turniej LAMERIADA 2001.
Jaki wjazd na Borda koles zrobil... chyba nigdy lamus nie gral w CS'a tylko mu quakem odpier#### Idzi sie leczyc lamusie... To nieprawda, ze mistrzem jest ten kto umie tlyko przykampowac... napradwde idz sie leczyc lamusie i zastanow sie najpierw co napiszesz a nie walisz takei topicy !!!
5 minut wybaluszania gal, zagapisz sie na sekunde i cala rozgrywke szlag trafil. Przykre
#f0rgotten-fans @ irc.quakenet.org
quote:
Napisane oryginalnie przez Bulls
5 minut wybaluszania gal, zagapisz sie na sekunde i cala rozgrywke szlag trafil. Przykre
...inside/outside seeking the presence of the God...
khe,khe
No i mamy Panowie... Nigdy ten gosc nie poprze swej marnej teorii rzadnymi argumentami a to dlatego, �e to jest autenticated lamer he he. Wpad� na board'a i chcia� zrobi� zamieszanie ale nie dajmy si�, olejmy to a pomy�lmy o tym, �e jego nick koja�y (przynajmniej mi) nie z bykiem ale z jego (byka)...
JAJAMI he he...a to ci jajcarz)))))
Lamuchy. Kazdy z was boi sie grac w Q3 bo dostal by takie baty ze az milo. Kamperstwo sie szerzy. w Counter-Strike moze zagrac najgorszy lamuch i nigdy nie bedzie uchodzil za cieniasa. Wystarczy przykampowac ze snajpera i jestes juz MISTRZEM.
A ja do -----
Jesli o twoim zwyciestwie/przegranej decyduje raz na pare minut jeden niecelny strzal, zagapienie sie, czesto przypadek po ktorym nie mozna jednoznacznie stwierdzic ze kolo ktory cie zabil jest lepszy to ZLE.
Na wysokim poziomie roznice miedzy najlepszymi graczami sa niewielkie.
Wiec o wyzszosci gry jednego goscia nad drugim decydowac jedno posuniecie.
Podczas wymiany w Q3 takich posuniec jest kilka -4-5-6. To jest Hardcore . Jest mozliwosc przetestowania czy spr. umiejetnosci. W Counter-Strike kolo moze wypasc ci zalozmy z 3 miejsc. Wypada z jednego z nich z ktorego zalozmy odwrociles wzrok i lezysz. PRZYPADEK. Rozumiem ze za chwile jest mozl. rewanzu, ale jest w tym sporo losowosci. Moim zdaniem za duzo jak na czas rozgrywki "podchodow" czy jak tam to sobie nazwiecie.
Osio� jestes, CS to nie s� g�oopye podchody jak Q3 tylko gra DRӯYNOWA !!! Ta gra nie polega na chodzeniu f pojedyke i zgadywaniu z kturego wyjscia koles leci tylko na rushowaniu ca�� dr�yn�. Gra polega na dobrym przeprowadzeniu ataq. A nawet jak na mapie zostan� 2 os. to doswiadczony gracz zna na tyle dopshe mapy �e z palcem w dupie mo�e powiedzie� sk�d wyjdzie osoba, footstepy, logika. Pozatym na mapach sie nie biega jak ostatnia pala tylko rozgl�da sie we fshystkie zakamarki by sie nie da� zaskoczy�.
A je�eli uznajesh bronienie BombSite'�w za kamperstwo to bardzo mi przykro ale musish sie leczy�...
"w Counter-Strike moze zagrac najgorszy lamuch i nigdy nie bedzie uchodzil za cieniasa. Wystarczy przy kampowac (pisze sie przy kampic) ze snajpera i jestes juz MISTRZEM.".-BZDURA !!!!!!.....zycze ci powodzenia:]:]:]
Jak nie umiesz strzelac i nie wiesz w ktorym miejscu mozesz kucnac i przycelowac to ci nawet snajperka nie pomoze .
POza tym nie znasz mapy to bedziesz sie szukal...proste , w KlEjU tak samo jest nie kumasz planszy to jestes darmowy frag.
Co ty mowisz ze w CSku nie mozesz udowodnic ze jestes kiler ????
To sprobuj zalatwic 8 chlopa z kalacha pod rzad- moja akcja z wczoraj na mapie de_dust2:), a w Quakeu tez rzadzi przypadek bo wystarczy ze strzelisz z rakiety w grupke graczy i automatycznie masz kilka fragow wiecej..lol.
Wiec idz grac w ta swoja giere i nie wpie***laj sie na grupe bo pewnie LAMUS jestes zarowno w CS jak i QUAKEa.
Wole nieco pomyslec, jak zabic przeciwnika, zastanowic sie od ktorej sciany ma sie odbic rzucony przeze mnie FL, aby oslepil potencjalnego fraga ... etc ... etc.... TUTAJ TRZEBA MYSLEC, a nie biegac przypakowanym kolesiem, ktory dostaje 200 kul i nic mu sie nie dzieje, to sie staje monotonne w pewnym momencie ...
Ach-a .. co do tolerancji .. naucz sie .. ze gustow sie nie ocenia ...
"w Counter-Strike moze zagrac najgorszy lamuch i nigdy nie bedzie uchodzil za cieniasa. Wystarczy przy kampowac (pisze sie przy kampic) ze snajpera i jestes juz MISTRZEM." -> zapraszam na mano a mano .. mozesz kampic z snajperka .. zobaczymy czy bedziesz takim mistrzem
Ale q3 i cs to sa 2 rozne gry i nie kazdemu moze sie podobac styl grania w drugiej. Mi osobiscie jest na poczatku trudno przestawic sie z rzezni w q3 na taktyczne myslenie w cs. Zawsze robie rushe i jak zgine to sobie przypominam, ze to nie quake
Ale kocham obydwie gry i nikt mi nie zabroni w nie grac! I wale tych co uwazaja granie w cs za kamper show! (chociaz nie raz tak bywa na rooznych serfach )
Cieshe sie �e wyshed� RTCW kt�ry jest "konkurencj�" [dopre sobie ] dla CS'a bo teraz ca�� lameria graj�ca w CS'a zacznie gra� w RTCW "prawem nowej gry" i wreshcie bedzie spoqj na serverach
Panowie z FPP mam prosbe kasujcie konto frajera...
Neo neistety to co napisales nie bedzie mozliwe bo pacjent nie ma mozgu i nie bedzie mogl pomyslec
Re: Re: Counter-Strike - Lameriada 2001
quote:
Napisane oryginalnie przez FrugO
wyjdz
Argumenty
Za duzo szukania sie po planszy i "podchodow" a za malo akcji podczas ktorych mudowadniasz na co cie stac.
quote:
Jesli o twoim zwyciestwie/przegranej decyduje raz na pare minut jeden niecelny strzal, zagapienie sie, czesto przypadek po ktorym nie mozna jednoznacznie stwierdzic ze kolo ktory cie zabil jest lepszy to ZLE.
quote:
Podczas wymiany w Q3 takich posuniec jest kilka -4-5-6. To jest Hardcore .
quote:
Jest mozliwosc przetestowania czy spr. umiejetnosci. W Counter-Strike kolo moze wypasc ci zalozmy z 3 miejsc. Wypada z jednego z nich z ktorego zalozmy odwrociles wzrok i lezysz. PRZYPADEK. Rozumiem ze za chwile jest mozl. rewanzu, ale jest w tym sporo losowosci. Moim zdaniem za duzo jak na czas rozgrywki "podchodow" czy jak tam to sobie nazwiecie.
Jestem glodny i niewyspany
Niezla zadyma sie zrobila.
Potwierdzam wszystko co powiedzialem ale celowo zaczalem ostro zeby zobaczyc jakie beda reakcje. Ciekawy bylem jak wybrniecie z tej prowokacji.
Choc Pesel wyczail co sie kroi KosiFlamastry niezle sie zdenerwowal a n00d3x dostal histerii.
Za to DeStRuCt0r bardzo madrze napisal ze choc nigdy kogos takiego nie widzial to i tak jedzie go do minucha. Destrukcja szarych kom. postepuje. GL nas przyszlosc.
END OF TOPIC - choc ponizej pewnie jeszcze kilka ciekawych )) wypowiedzi LOL
quote:
Napisane oryginalnie przez FrugO
wyjdz
Zyjemy niestety w kraju nietolerancyjnym... na japoncow i chincow od zoltkow przezywawaja... czarnych od asfaltow... graczy CS'a od camperow... taki jush narod nasz jest...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:07.