FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2553)
serwer RTCW
Postawilem serwer pelnej wersji RTCW.
nazywa sie ByRy Full Server
adres: 212.244.147.194
statystyki: http://www.bracka.pl/~byry
serwer dziala pod linuksem
nie wymaga poprawnego cdkeya, ale przez to ze dziala bez tego cdkeya jest troche problemow z polaczeniem, sprawdzcie sami jak dziala
Jezeli ktos ma sugestie co do dzialania serwera prosze o email.
Jezeli ktos zna inne serwery RTCW w polsce, nie wymagajace cdkeya prosze o informacje o namiarach.
Serwery nielegalne sa blokowane po jakims czasie i nie widac ich
w liscie serwerow, prawdopodobnie nie widac ich takze w programie eye
Pozdrawiam
byry
Acha, nie moge sie z moim serwerem czesto polaczyc
wisi bardzo dlugo na pobieraniu informacji z serwera, czasami to trwa 5 minut, czasami wogole sie nie konczy.
Lacze mam szybkie, komputer tez
Znacie jesteszcze jakie� szybkie serwy?
wpadne tam zaraz i lookne
chyba jednak nie wejde
zaliczylem zwieche kompa, gdy probowalem wparowac
Hmm tak offtopic : Nie wiem kto wpadl na ten pomysl zmiany Avatarow ludzi z http://rtcw.fpp.pl/ . Nie wiem jak inni ale ja zwykle identyfikuje ludzi po wlasnie po Avatarach bo tak jest znacznie szybciej . A teraz to trzeba czytac xywy by wiedziec czy to DarkXenocide czy moze ZimZum
tamten avatar mi sie znudzil
narazie mysle sobie nad jakims innym kozackim
w sumie to taki sobie ten swerwer, ale nale�a�oby go bardziej rozpromowa� i ping te� nie za du�y
quote:
Napisane oryginalnie przez rados
w sumie to taki sobie ten swerwer, ale nale�a�oby go bardziej rozpromowa� i ping te� nie za du�y![]()
Ja wstalem pewnego pieknego dnia i sie obudzilem bez mojego avatara i zabrali nawet podpis [POISON] pod nim a dali link to rtcw.fpp.pl... Odgornie, nie mam pojecia kto to zrobil. Pewnie jakis Wielki Brat bo o nic mnie nie pytano.
quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
Byry : dorzuc jeszcze mp_generator i bedzie okix
No ladnie sie gra, gralem juz pare razy i chodzi spoxz
Jest ten plus ze wiara troche inna, mniej bydla z testu bo wiekszosc juz kuma, i nie musze prosic lugerem LT o ammo zazwyczaj
Po grze na byry.pl wlazlem na CDA tak o 3-4, nie pamietam Jezz znow (#)%()#$ 4-5 LT bylo... az tylu... i co "gowno" hehz 0 ammo, z nozem konczylem w kaluzy krwi swojej
Ja nie wiem, taki glupim or zlosliwy baranom to chyba trzeba kicki dawac or co? Bo te jelopy nie moga nie kumac, ze musza ammo dac, specjalnie to robia , Kill all LT sUx0rZ, zostawic normalnych
PS: Warmup jest za dlugi 12 czy 15 sek byl wczoraj zasnac idzie Ja bym go wylaczyl poprostu.
Poprosilem o sv_pure off i jest, poprosilem o zlikwidowanie warmup - tez jest. Pingi sa mistrzowskie. Fajna sprawa z tymi statsami. Tak jak powiedzial xeno - duzo mniej trzody sie pojawia (oby tak dalej). Ogolnie wszystko ma sie ku lepszemu. Jak ktos ma jakies specjalne zyczenia co do ustawien to mozna by tutaj to przedyskutowaca Byry pewnie przeczyta i przeanalizuje zagadnienie wspolnie z nami. Ja mialbym banalna prosbe o zmiane nazwy servera na jakas hardkorowa np. Slaughter-house.
Pozdrowienia
. Nic tylko grac i grac .
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
...Po grze na byry.pl wlazlem na CDA tak o 3-4, nie pamietam...
Napisane oryginalnie przez Przecinek
Prawda ... PrawdaJa poprosilem o mp_generator i tez sie pojawil , wielkie dzieki
. Nic tylko grac i grac .
cos widze ze bedziemy wysylac wszytkich nowych adminow serwerow do ByRy na przeszkolenie potrzeba nam wiecej takich serwerow, naprawde mozna byc w niezlym szkou [w pozytywnym znaczenui] - ja wczoraj wieczorem na assault po stronie Allies bralem udzial w takim teamplay jak nigdy, kazdy robil swoja robote, tak trzymac i nie puszczac
...Ja mialbym banalna prosbe o zmiane nazwy servera na jakas hardkorowanp. Slaughter-house.
Pozdrowienia
Zapisane bedzie to admonowi
Staty sa? ugh nie lubiem to w duzym stopniu lami gre i teamplaya, bo wiara na staty grac zaczyna solo. Moze tu bedzie inaczej w koncu sa profesje, i beda lepiej swoje obowiazki wypelniac dla statow
Co do nocnego grania to kiedys tylko tak gralem non top. Rano jednak bylem martwy W CSka potrafilem do 12 rano , wstac o 16 i znow :>
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Staty sa? ugh nie lubiem to w duzym stopniu lami gre i teamplaya, bo wiara na staty grac zaczyna solo. Moze tu bedzie inaczej w koncu sa profesje, i beda lepiej swoje obowiazki wypelniac dla statow
KOHAM GRANATY
Mnie osobi�cie nie podoba sie rozwi�zanie �e jaki� ENG kt�ry zamiast strzela� [i gin�� za mnie ] lata sobie za ca�� dru�yn� i podk�ada bomby za co ma wi�kszy score ni� taki ja kt�ry masowo nasy�am "Kumpli z lotnictwa
" na szkop�w... To nie jest fer, bo on ma za to du�o wi�cej punkt�w ni� ja za zabawe w �w. Miko�aja i roznoshenie paczushek po ludziach kt�rzy nie umiej� ekonomicznie zurzywa� amunicji... [
] Naturalnie szanuje ENG'�w ale wi�ksho�� ludzi kt�rzy wybieraj� t� profesje robi to jedynie z powodu ch�c bycia na 1 miejscu w tabeli
Naturalnie nie chce obrazi� rzadnego mi�o�nika in�ynierii, [LOL] lecz uwa�am �e NERV'usy ich troche rozpie�cili
...
No dobra to by� taki OFFTOPIC, a teraz co� na temat - Server jest QL, bo moge zaoshcz�dzi� 169 zeta
... To nie jest fer, bo on ma za to du�o wi�cej punkt�w ni� ja za zabawe w �w. Miko�aja i roznoshenie paczushek po ludziach kt�rzy nie umiej� ekonomicznie zurzywa� amunicji... [] Naturalnie szanuje ENG'�w ale wi�ksho�� ludzi kt�rzy wybieraj� t� profesje robi to jedynie z powodu ch�c bycia na 1 miejscu w tabeli
Naturalnie nie chce obrazi� rzadnego mi�o�nika in�ynierii, [LOL] lecz uwa�am �e NERV'usy ich troche rozpie�cili
...
Napisane oryginalnie przez Zoltan
Szczerze jesli chodzi o stats ?? To mnie tylko interesuje Kills i Deaths oraz roznica miedzy nimi ... Score LT nigdy nie osiagnie takiego jak ENG ... z drugiej strony ENG nie osiagnie takiego Killa jak LT ... paradoksy ?? Nieeee wcale, tylko kod od statow jest imho lekko powalony i nie uwzglednia profesji. Tabela powinna byc podzielona na LT/M/E/S i po sprawie. A w sumie to olac te staty bo wszystko i tak zalezy w jakim teamie grasz (statysci czy nie) i oczywiscie od pingu. Pozdry
Moim skromnym zdaniem [pff... skromnym... pff...] score powonno sie dostawa� tylko i wy��cznie za kills'y... Cho� z drugiej strony ludzie by szerokim �ukiem omijali ENG'a... No chyba �e jest sie samobujc�
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL
Moim skromnym zdaniem [pff... skromnym... pff...] score powonno sie dostawa� tylko i wy��cznie za kills'y... Cho� z drugiej strony ludzie by szerokim �ukiem omijali ENG'a... No chyba �e jest sie samobujc�
... Albo inaczej... Nadal by sie score za bomby dostawa�o ale znacznie mniejszy... To by by�� chyba najsprawiedliwshe rozwi�zanie...
Ale bym mia� beke gdyby w CS 1.4 dodali fragi za podk�adanie bomby or ratowanie zak�adnikuff
Mam nadzieje �e fkrutce NERV'usy zrozumi� sw�j b��d![]()
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Eeee??? Nie skleilem. Przecierz to punkty za objectivy, wypelnianie zadan i wspoldzialanie w grupie tworza to czym jest RTCW. Fragi sa tu srodkiem do celu.
To ciagle narzekanie CS'owcow na tym forum mija sie z celem. Po co krytykowac jak mozna wrocic do kochanego CS'a i przestac sie katowac smiesznym wolfem.
Mam nadzieje ze fkrutce CS'owcy zrozumia swoj blad
Pozdry
Dlatego najlepiej by bylo zlikiwidowac punkty -> wszystkie problemy by sie rozwiazaly i zaczela by sie gra w teamie . Naprawde te Kwakowe nawyki powinny odejsc do przeszlosci a jak kto gra to mozna sie latwo rozeznac i bez punktow ( na ktore zreszta i tak nie zwracam uwagi )
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL
�adne mi pkt. ca�ej dru�yny... pkt. gdyby to by�y kunkty ca�ej dru�yny ka�dy by m�g� wykona� objectiw. [mowa o obj. typu wysadzenie czego�] A tu zonk ! pkt. dostaje TYLKO i wy��cznie ENG! I to s� twoim zdaniem pkt. ca�ej dru�yny ? Mnie sie nie wydaje... Bo gdy taki SOL lata z Venomem po ca�ej mapie i robi przej�cie aseqrowany przez air strike'i oraz leczony dzi�ki medykowi, taki ENG Nie wychylaj�c mu sie na cm zza plecuff lata za nim i czeka tylko jak kolo dojdzje do miejsca gdzie uw pan ENG �askawie postawi bombe. I to jest twoim zdanie sprawiedliwe �e taki ENG jest na 1 miejscu w rankingu ? Zawsze pierwshe miejsca po wykonaniu misji zajmuj� ENg'owie... No chyba �e jest jaki� niesamowity wymiatacz na mapie...
A co do tego CS'owca... Co z tego �e nim jestem ? to jaki� grzech ? Lubie CS'a i "�mieshnego wolfa" - Jak to rze� uj�... W CS'ie na 1-wshych miejscach s� gracze kt�rzy utrzymuj� sie tam tylko z frag�w. Po tym mo�na pozna� kt�ry gracz ma jakie� poj�cie o tej grze. natomiast w RTCW 1-she miejsca s� "zarezerwowane" dla ENG'a co nie odzwierciedla tak naprawde umiej�tno�ci gracza... No chyba �e to jaka� mastah killah gra ENG'iem...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:10.