FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2631)

Posted by TKK on 06-12-2001 20:11:

Thumbs up Vice cl w [pro]

Przedewszystkim chcialem was wszystkich bardzo przeprosic za ewidentne zanidbywanie przezemnie obowiazkow cl'a mialem zabrac sie do roboty jush w tym tyg. lecz postanowilem zainstalowax win XP ... i jak nie trudno sie domyslec uziemilo mnie to na ok 3 dni
ale teraz sytuacja sie uspokoila.. i cale szczescie bo mialem uczucie jak bym ozwajal jakiegos znarowionego ogiera.. a nie mily produkt firmy microsoft...

a wracajac do topica.. naprawde dziekuje wam panowie ze w chwili mojej niedyspozycji wzieliscie sprawy w swoje rence.. bo fakt jest faktem ze potrzebujemu vice cl'a .. krotko mowiac.. kogos kto zajmie sie sprawami strategii i squadu .. bo ja jak widac zupelnie sobie z tym nie radze...
sprawy typowego MO obiecuje i solennie przysiegam spelniac z nalezyta starannaoscia.. i wlasnie zaczynam instalowac icq.. (mam nadzieje ze nie bedzie problemow jeszcze z tym) .. a mowili ze xp bedzie BARDZIEJ stabilny... buhahahah
ok...

2 mecze to prawde planuje albo umowic sie z fat czy z y2k albo Fortres Protectors.. co z tego wyjdzie pokaza najblizsze dni .. w kazdym razie caly wolny piatkowy i sobotni czas poswiece umawianiu mecza i mozecie na mnie liczyc.. a co do mapki to bede proponowal doki

Posted by *Av*MystikaL on 06-12-2001 22:03:

Talking ?

Dziwne . Po raz piewrszy moge pochwalic produkt Micro$oftu. Mi chodzi stabilnie , nie zawiesza sie itp.

Posted by GuriaS on 06-12-2001 22:40:

wielki siur

mi sie ten syf wiesza jak cholera... wole LINUXA ni� to... grafika jest EXTRA ale stabilmno�c u mnie jest traiczna!

Posted by on 07-12-2001 10:31:

hehe

ilu ludzi tyle roznych opinii na temat win xp

Posted by Pwael on 07-12-2001 23:19:

Talking niom

rozni ludzie rozne zestawy panvitan

apropos mam jakas wersje xp proffesional nie wiem co za ****stwo, oplaca sie instalowac, starsza mnie meczy bo chce offica xp obadac, eeee wiec jaka rada? :/

Posted by on 08-12-2001 08:22:

a co masz teraz?

Posted by Ottar on 08-12-2001 13:02:

Hm

WinXp Pro corporate pl.

+Fajny, wygodny, szybki w necie i w opercjach na dysku.

-Rezerwuje sobie 1,8gb na syf, polowy programow nie da sie odinstalwoac a nawet po odinstlowaniu sa w systemie, wymaga sciagniecia kilku smieci z netu bo inaczej wiesza si� przy internet explorerze, no i co najgorsze quake mi sie kaszani�

A jak jest z linuxem i q3? Warto nie warto?

Posted by TKK on 08-12-2001 13:19:

Wink stracona duma :P

Zwracam honor firmie Micro$oft bo xp nie zawieszal sie sam z siebie ale przez beznadziejne stery do mijej drukarki ... notabene firmy HP
ale po wywaleniu polowy bzdurnych uslug systemowych .. wywaleniy ..przywracania systemu .. i przyznaniu dynamicznego pliku stron system chodzi "jak ta lala"

acha i przypominam ze dzis o 21 na qlnecie mamy trening...

Posted by sxl on 10-12-2001 21:15:

Re: Hm

quote:
Napisane oryginalnie przez Ottar
WinXp Pro corporate pl.

+Fajny, wygodny, szybki w necie i w opercjach na dysku.

-Rezerwuje sobie 1,8gb na syf, polowy programow nie da sie odinstalwoac a nawet po odinstlowaniu sa w systemie, wymaga sciagniecia kilku smieci z netu bo inaczej wiesza si� przy internet explorerze, no i co najgorsze quake mi sie kaszani�

A jak jest z linuxem i q3? Warto nie warto?

Linux? Slyszalem magiczne slowo? Ott, teku zawsze gral na Linuxie. On zawsze bardzo chwalil ten system i tylko jego uzywal. Ale musisz jeszcze stery wszystkie poszukac do linucha, btw moze pogadaj z teku? Zawsze te 5 min rozmowy telefonicznej bedzie cie kosztowac 1 dzien isntalowanie i reinstalowania mniej...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by Ottar on 11-12-2001 00:21:

Mo�e

W �wi�ta si� za to wezm�. Przygotuje przez ten czas co trzeba, po�ciagam itp. Z WInXP chyab sobie daruj�, nie umiem doj�� z tym systemem do porozumienia w sprawie q3 - w k�ko uruchamia mi si� z ramk� szeroko�ci oko�o 3cm - niezale�nie od wybranej rozdzielczo�ci i ustawie� systemowych... mo�e co� z driverami...

Posted by Pwael on 11-12-2001 15:22:

Unhappy

Heh, no to fajnie, ale i tak sprobuje swoich sil w Win XP, a co do problemu Ottarka to... pewnie juz przeinstalowywales karte, ale jak sam wczesniej dodales, ciezko jest usunac soft z systemu... moze powinienes poszukac jakis smieci z poprzednich instalacji driverow, albo o zgrozo cos jest nie tak z openGL/directX, Ottar nie poddawaj sie reinstalka grafy q3 , i czegos tam jeszcze na pewno pomoze zycze powodzenia, a sam zabieram sie wkrotce z zamiane programu

Wilhelm Bramowy prezentuje
Ma�yMiekki
Doswiadczone Okna

Posted by TKK on 11-12-2001 19:09:

Unhappy ech

wiecie co .. niestety .. z wyzwanych 3 cienkich klanow odpowiedzal tylko y2k i moga grac dopiero w przyszlym tyg...
hmm bedze teraz bral na palete nastepna grupe slabiakow i ich wyzywal...

a tak apropos dzis 11 a cos mi sie wydaje ze byla to data startu ut.pl

panowie czyli majes & co. powiedzcie jak sprawy stoja... nie zebym sie nadmiernie niecierpliwil .. tylko dobrze jest wiedzec co jest aktualnie grane..

Posted by deen on 11-12-2001 20:14:

Re: ech

quote:
Napisane oryginalnie przez TKK
wiecie co .. niestety .. z wyzwanych 3 cienkich klanow odpowiedzal tylko y2k i moga grac dopiero w przyszlym tyg...

panowie czyli majes & co. powiedzcie jak sprawy stoja... nie zebym sie nadmiernie niecierpliwil .. tylko dobrze jest wiedzec co jest aktualnie grane..

hyhy ja moge zostac v-CL
btw nie wiem co z ut.pl

Posted by GrEaTEyE on 11-12-2001 20:52:

Exclamation HEHEHE

PO co mi wXP???, ja se jeszcze gram na w98 i jest O.K.
Po co bawi� si� w instalowanie takich windows�w???
przecie� te pierwsze wersje �a do d.....y.Jednak jednym s�owem racze wam zainstalowa� w98, moim zdaniem jest stabilniejszy niz te wymys�y!!!
Ja niemam �adnych problem�w z q3:UT i z rzadnymi innymi grami!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>!!!w98!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
))):

GrEaTEyE

Posted by deen on 11-12-2001 22:11:

Re: HEHEHE

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
PO co mi wXP???, ja se jeszcze gram na w98 i jest O.K.
Po co bawi� si� w instalowanie takich windows�w???
przecie� te pierwsze wersje �a do d.....y.Jednak jednym s�owem racze wam zainstalowa� w98, moim zdaniem jest stabilniejszy niz te wymys�y!!!
Ja niemam �adnych problem�w z q3:UT i z rzadnymi innymi grami!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>!!!w98!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
))):

lubie zmiany, gracze czesto odwiedzajacy board widza ze moj avatar caly czas sie zmienia, jest podobnie z systemem(obecnie siedze na XP)....nie mozemy ograniczac sie do jednego systemu, zycie musi byc kolorowe, niejednostajne, czlowiek stojacy w miejscu pograza sie!

Posted by sxl on 11-12-2001 22:13:

Re: ech

quote:
Napisane oryginalnie przez TKK

Tak sie sklada ze to 15 jest data startu. A wiecej w sumie nie wiem, bo nie pytalem MajeSa no ale chyba data bedzie utrzymana, mysle ze dluzej NASK juz nie moze nic psuc...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by deen on 11-12-2001 22:17:

Re: Re: ech

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Tak sie sklada ze to 15 jest data startu. A wiecej w sumie nie wiem, bo nie pytalem MajeSa no ale chyba data bedzie utrzymana, mysle ze dluzej NASK juz nie moze nic psuc...

sxl zebys sie nie przejechal ludzie lamia obietnice z NASK'iem jest podobnie, jak raz odlozyli date odpalenia domeny, moga zrobic to samo drugi raz.

Posted by sxl on 11-12-2001 22:56:

Re: Re: Re: ech

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

sxl zebys sie nie przejechal ludzie lamia obietnice z NASK'iem jest podobnie, jak raz odlozyli date odpalenia domeny, moga zrobic to samo drugi raz.

Teraz jakbym sie przejechal to bym chyba powiedzial '*******e taki interes'. Ile k*** mozna czekac? 2 tygodnie, 3, 4, ale ponad miesiac? Co Ci goscie to jakies dauny i niedorozwiniete pajace?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by deen on 12-12-2001 00:20:

Re: Re: Re: Re: ech

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Teraz jakbym sie przejechal to bym chyba powiedzial '*******e taki interes'. Ile k*** mozna czekac? 2 tygodnie, 3, 4, ale ponad miesiac? Co Ci goscie to jakies dauny i niedorozwiniete pajace?

hehe nie chce nikogo obrazac, ale nato wyglada, ze nic sobie nie robia z naszych prosb

Posted by on 12-12-2001 12:13:

start planowany jest na 15-ego... co prawda powstaly pewne dodatkowe problemy ale mam nadzieje ze uda mi sie utrzymac date...

Posted by deen on 12-12-2001 13:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
start planowany jest na 15-ego... co prawda powstaly pewne dodatkowe problemy ale mam nadzieje ze uda mi sie utrzymac date...

jakie problemy ??
cos z nask'iem ?

Posted by on 12-12-2001 13:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

jakie problemy ??
cos z nask'iem ?

nie, takie tam...

Posted by sxl on 12-12-2001 15:00:

Red face

A mozna w nich pomoc?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by on 12-12-2001 15:07:

niebardzo...

nawet ja sam nie moge ich rozwiazac...

Posted by GrEaTEyE on 14-12-2001 17:17:

Exclamation nareszcie, a mo�e nie?

nareszcie, a mo�e nie?
Fajnie by by�o, jakby ut.pl ruszy�o pe�n� par�
oby, oby, oby dobrze by�o!!!

GrEaTEyE

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:41.