FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2631)
Vice cl w [pro]
Przedewszystkim chcialem was wszystkich bardzo przeprosic za ewidentne zanidbywanie przezemnie obowiazkow cl'a mialem zabrac sie do roboty jush w tym tyg. lecz postanowilem zainstalowax win XP ... i jak nie trudno sie domyslec uziemilo mnie to na ok 3 dni
ale teraz sytuacja sie uspokoila.. i cale szczescie bo mialem uczucie jak bym ozwajal jakiegos znarowionego ogiera.. a nie mily produkt firmy microsoft...
a wracajac do topica.. naprawde dziekuje wam panowie ze w chwili mojej niedyspozycji wzieliscie sprawy w swoje rence.. bo fakt jest faktem ze potrzebujemu vice cl'a .. krotko mowiac.. kogos kto zajmie sie sprawami strategii i squadu .. bo ja jak widac zupelnie sobie z tym nie radze...
sprawy typowego MO obiecuje i solennie przysiegam spelniac z nalezyta starannaoscia.. i wlasnie zaczynam instalowac icq.. (mam nadzieje ze nie bedzie problemow jeszcze z tym) .. a mowili ze xp bedzie BARDZIEJ stabilny... buhahahah
ok...
2 mecze to prawde planuje albo umowic sie z fat czy z y2k albo Fortres Protectors.. co z tego wyjdzie pokaza najblizsze dni .. w kazdym razie caly wolny piatkowy i sobotni czas poswiece umawianiu mecza i mozecie na mnie liczyc.. a co do mapki to bede proponowal doki
?
Dziwne . Po raz piewrszy moge pochwalic produkt Micro$oftu. Mi chodzi stabilnie , nie zawiesza sie itp.
wielki siur
mi sie ten syf wiesza jak cholera... wole LINUXA ni� to... grafika jest EXTRA ale stabilmno�c u mnie jest traiczna!
niom
rozni ludzie rozne zestawy panvitan
apropos mam jakas wersje xp proffesional nie wiem co za ****stwo, oplaca sie instalowac, starsza mnie meczy bo chce offica xp obadac, eeee wiec jaka rada? :/
a co masz teraz?
Hm
WinXp Pro corporate pl.
+Fajny, wygodny, szybki w necie i w opercjach na dysku.
-Rezerwuje sobie 1,8gb na syf, polowy programow nie da sie odinstalwoac a nawet po odinstlowaniu sa w systemie, wymaga sciagniecia kilku smieci z netu bo inaczej wiesza si� przy internet explorerze, no i co najgorsze quake mi sie kaszani�
A jak jest z linuxem i q3? Warto nie warto?
stracona duma :P
Zwracam honor firmie Micro$oft bo xp nie zawieszal sie sam z siebie ale przez beznadziejne stery do mijej drukarki ... notabene firmy HP
ale po wywaleniu polowy bzdurnych uslug systemowych .. wywaleniy ..przywracania systemu .. i przyznaniu dynamicznego pliku stron system chodzi "jak ta lala"
acha i przypominam ze dzis o 21 na qlnecie mamy trening...
Re: Hm
quote:
Napisane oryginalnie przez Ottar
WinXp Pro corporate pl.
+Fajny, wygodny, szybki w necie i w opercjach na dysku.
-Rezerwuje sobie 1,8gb na syf, polowy programow nie da sie odinstalwoac a nawet po odinstlowaniu sa w systemie, wymaga sciagniecia kilku smieci z netu bo inaczej wiesza si� przy internet explorerze, no i co najgorsze quake mi sie kaszani�
A jak jest z linuxem i q3? Warto nie warto?
mail - [email protected]
Mo�e
W �wi�ta si� za to wezm�. Przygotuje przez ten czas co trzeba, po�ciagam itp. Z WInXP chyab sobie daruj�, nie umiem doj�� z tym systemem do porozumienia w sprawie q3 - w k�ko uruchamia mi si� z ramk� szeroko�ci oko�o 3cm - niezale�nie od wybranej rozdzielczo�ci i ustawie� systemowych... mo�e co� z driverami...
Heh, no to fajnie, ale i tak sprobuje swoich sil w Win XP, a co do problemu Ottarka to... pewnie juz przeinstalowywales karte, ale jak sam wczesniej dodales, ciezko jest usunac soft z systemu... moze powinienes poszukac jakis smieci z poprzednich instalacji driverow, albo o zgrozo cos jest nie tak z openGL/directX, Ottar nie poddawaj sie reinstalka grafy q3 , i czegos tam jeszcze na pewno pomoze
zycze powodzenia, a sam zabieram sie wkrotce z zamiane programu
Wilhelm Bramowy prezentuje
Ma�yMiekki
Doswiadczone Okna
ech
wiecie co .. niestety .. z wyzwanych 3 cienkich klanow odpowiedzal tylko y2k i moga grac dopiero w przyszlym tyg...
hmm bedze teraz bral na palete nastepna grupe slabiakow i ich wyzywal...
a tak apropos dzis 11 a cos mi sie wydaje ze byla to data startu ut.pl
panowie czyli majes & co. powiedzcie jak sprawy stoja... nie zebym sie nadmiernie niecierpliwil .. tylko dobrze jest wiedzec co jest aktualnie grane..
Re: ech
quote:
Napisane oryginalnie przez TKK
wiecie co .. niestety .. z wyzwanych 3 cienkich klanow odpowiedzal tylko y2k i moga grac dopiero w przyszlym tyg...
panowie czyli majes & co. powiedzcie jak sprawy stoja... nie zebym sie nadmiernie niecierpliwil .. tylko dobrze jest wiedzec co jest aktualnie grane..
![]()
HEHEHE
PO co mi wXP???, ja se jeszcze gram na w98 i jest O.K.
Po co bawi� si� w instalowanie takich windows�w???
przecie� te pierwsze wersje �a do d.....y.Jednak jednym s�owem racze wam zainstalowa� w98, moim zdaniem jest stabilniejszy niz te wymys�y!!!
Ja niemam �adnych problem�w z q3:UT i z rzadnymi innymi grami!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>!!!w98!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
)
)
):
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
PO co mi wXP???, ja se jeszcze gram na w98 i jest O.K.
Po co bawi� si� w instalowanie takich windows�w???
przecie� te pierwsze wersje �a do d.....y.Jednak jednym s�owem racze wam zainstalowa� w98, moim zdaniem jest stabilniejszy niz te wymys�y!!!
Ja niemam �adnych problem�w z q3:UT i z rzadnymi innymi grami!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>!!!w98!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
)
)
):
Re: ech
quote:
Napisane oryginalnie przez TKK
![]()
mail - [email protected]
Re: Re: ech
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Tak sie sklada ze to 15 jest data startu. A wiecej w sumie nie wiem, bo nie pytalem MajeSa no ale chyba data bedzie utrzymana, mysle ze dluzej NASK juz nie moze nic psuc...
Re: Re: Re: ech
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
sxl zebys sie nie przejechalludzie lamia obietnice z NASK'iem jest podobnie, jak raz odlozyli date odpalenia domeny, moga zrobic to samo drugi raz.
mail - [email protected]
Re: Re: Re: Re: ech
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Teraz jakbym sie przejechal to bym chyba powiedzial '*******e taki interes'. Ile k*** mozna czekac? 2 tygodnie, 3, 4, ale ponad miesiac? Co Ci goscie to jakies dauny i niedorozwiniete pajace?
start planowany jest na 15-ego... co prawda powstaly pewne dodatkowe problemy ale mam nadzieje ze uda mi sie utrzymac date...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
start planowany jest na 15-ego... co prawda powstaly pewne dodatkowe problemy ale mam nadzieje ze uda mi sie utrzymac date...
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
jakie problemy ??
cos z nask'iem ?
A mozna w nich pomoc?
mail - [email protected]
niebardzo...
nawet ja sam nie moge ich rozwiazac...
nareszcie, a mo�e nie?
nareszcie, a mo�e nie?
Fajnie by by�o, jakby ut.pl ruszy�o pe�n� par�
oby, oby, oby dobrze by�o!!!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:41.