FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2634)
it's just one of those days...
no i nadszedl ten dzien w ktorym starzy sie w.kurwili i odje.bali mi net :< z roznych powodow [szkola itp. *******y] wiec niestety przez najblizszy miech mnie nie bedzie online wiec prosze sie nie denerwowac kiedy nie bede odpowiadal na maile, posty, gg itd. ale mysle ze przed swietami albo najpozniej na poczatk nowego roku wroce do gry z nowym netem [bez zwiech ] i w szczytowej formie [ wiec cwiczcie duzo bo jak juz wroce to nie ma zmiluj sie
] no i gwoli scislosci ja nie opuscilem Av i [pro] , prosze nic nie insynuowac, prosze takze aby cl tych klanow wzieli pod uwage moja trudna sytuacje i nie skreslali mnie ok?
no i jeszcze prozba, oszczedzcie mnie trocha i piscie mniej na forum bo ja to wszystko bede musial przeczytac
pozdro all i thx za przeczytanie tego posta :>
\/
:(:(:(:(:(
przer�bane Luzly cz�owieku... ps. wracaj jak najszybciej bo b�dziemy teskni�
duk3 of sYnthesis
LUZY witaj w klubie
Mam ten sam problem.HEHEHHEEH
Ale wruci�em do domu i dla mamy nagada�em �e tu 6 i tu6 i tam 6
Wi�c mama sie zlitowa�a i jako� mi pozwoli�agra�.Niewiem co bedzie jak mama dowie sie o tym �e ja tych ocen naprawde niemam.Wi�c musze wykorzysta� ten czas do nast�pnej wywiad�wki.Luzny niebierz wzoru zemnie.HEHEHEHH
Ale jak chcesz to nagadaj dla swojej mamy o dobrych, nieprawdziwych ocenkachAle pod warunkiem �e nieb�dziesz dla mamy m�wi� kiedy wywiad�wka
Oczywi�cie pozdr�wka dla wszystkich UT graczy
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Mam ten sam problem.HEHEHHEEH
Ale wruci�em do domu i dla mamy nagada�em �e tu 6 i tu6 i tam 6
Wi�c mama sie zlitowa�a i jako� mi pozwoli�agra�.Niewiem co bedzie jak mama dowie sie o tym �e ja tych ocen naprawde niemam.Wi�c musze wykorzysta� ten czas do nast�pnej wywiad�wki.Luzny niebierz wzoru zemnie.HEHEHEHH
Ale jak chcesz to nagadaj dla swojej mamy o dobrych, nieprawdziwych ocenkachAle pod warunkiem �e nieb�dziesz dla mamy m�wi� kiedy wywiad�wka
Oczywi�cie pozdr�wka dla wszystkich UT graczy![]()
mail - [email protected]
problem
tez mialem taki sam problem
wiecie co zrobilem ? proponuje kazdemu tak robic !!
Jak przyjdziecie ze szkolki to ODRAZU wezcie sie za lekcje . Ustalcie sobie czego macie sie nauczyc , i nauczcie sie tego !!
Niech to wam zajmie z 3 godzinki !!! ZAPOAMITEACJIE ZE NIE UCZYCIE SIE DLA RODZICOW , TYLKO DLA SIEBIE !!!
Teraz jestem na studjach , wiec ten problem nie obowiazuje mnie NARAZIE
. Na studjach nie trzeba sie uczyc , naprawde . !! Tylko jak przyjdze wam SESJA ( takie egzaminy 2 ,3 to roznie bywa , pod koniec semstru ) to trzeba sie wziasc do roboty , czyli dwa tyg non stop sie kuc !!
jeszcze jeden pomysl :))
Wpadlem jeszcze na jeden pomysl Tylko musicie miec KIESZENIE NA DYSKI TWARDE . Powiedzcie starym , ze wystarczy tylko wyjac taka kieszen , bo tam jest dysk . Zademonstrujcie , odpalice system . Jak starzy sie zajaraja to looooz . I teraz , wyjmijcue dysk z tej kieszni , wlozcie tam cos w miare cieszkieg ( waga podobna do dysku , ja wkadalme kompakty bez pudelek , tak na fula ) .Dysk zamontujcie sobie normalnie w kompie i juz
)). Starzy przyjda z wywiadowki , opierdo.la , wezma dysk
, Wy walcie skruche
, ale dalej morzecie sobie pograc
Ogolnie to w sumie pochwalam sxl'a . Zrobcie tak jak ja robilem , w poprzednim poscie . Naprawde jeste spoko . Nie odkladajcie nauki na pozniej !! Np.: najpierw sobie pogram a pozniej sie poucze ,,,,,, BEZSENSU !!!
powodzenia w robieniu starych w ***a
Co do szkoly, mam srednia narazie 4.0 i bede zagrozony z matmy, fajny kontrst co nie ?
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Co do szkoly, mam srednia narazie 4.0 i bede zagrozony z matmy, fajny kontrst co nie ?![]()
:):)
ja jush ko�cze poprawia� ocenki i narazie wyliczy��m sobie �redni� oko�o 4,4 jest QL ale jeszcze musze co� tam poku� bo sprawdziany i inne i UT mniej i komopa mniej ale za to potem bedzie luzik i ostra sieka... sxl jestm w trakcie za��twiania meczu (tzn. wysy�am maila do klanuff) ale jeszcze nic nie wiem...
Prosze r3 o powiedzienie daty, czyli kiedy by�aby wi�kszo�� sqadu i potrenowaliby�my troszke
Napisane oryginalnie przez GuriaS
ja jush ko�cze poprawia� ocenki i narazie wyliczy��m sobie �redni� oko�o 4,4jest QL ale jeszcze musze co� tam poku� bo sprawdziany i inne i UT mniej i komopa mniej ale za to potem bedzie luzik i ostra sieka... sxl jestm w trakcie za��twiania meczu (tzn. wysy�am maila do klanuff) ale jeszcze nic nie wiem...
Prosze r3 o powiedzienie daty, czyli kiedy by�aby wi�kszo�� sqadu i potrenowaliby�my troszke![]()
qrde
wys�a�m jush jakie� 5 maili do klanuff i nikt nie odpisuje... jak na IVQ chce kogo� z�apa� to nikt si� nie odzywa... ci�ko jest zaa�atwi� klanuffke...
A jak tak, to jak ty masz czas na gre???
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:04.