FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2699)
mapcycle ->snajper.pl
czekam na propozycje mapek ktore chcielibyscie widziec w nowym mapcycle na snajper.pl
aktualna propozycja to:
ut_abbey
ut_sliema
ut_laneway
ut_docks
ut_bronx
ut_mlb24
ut_streets
ut_Paradise
ut_iran
ut_casa
mam nadzieje na wasza pomoc i propozycje (w koncu nie ja sam gral bede na snajper.pl), umieszcze pakiet 12 mapek zroznicowanych zarowno pod wzgledem wielkosci, klimatu mapki, 'wieku' mapki i innych mniej waznych kryteriow ....
poza tym na snajperze jush jest umieszczony pakiet niestandardowych map oto one :midnight, armory, kriegerhorn-final, peru, bronx, bungalow, cambridge, encounter, garten, golgothabeta, haussturm, hotelhell, industrial1v1, iran, laneway, laststop, mlab24, museum, overseas, pal_street, downtown (moj wybor z wielu map) oraz mapki z nowego mappacku: paradise, sliema, dam, complex, campus, ...
ottar mam nadzieje ze podlinkujesz mapki i kazdy bedzie mogl sobie sciagnac z ftp fpp.pl
odswiezmy oblicze UT grajac na nowych mapkach .. i mam nadzieje jush niedlugo bez starego NVG
pozdrawiam serdecznie
no lepiej zrobcie sobie linki bo tak to ja nie mam polowy z tych mapek i nie wejdzie mi na serwa, a co do mapcycle to hmhm czemu az dwanascie mapek nie za duzo i nie umieszczaj duzych samych bo z tych nowych sliemy itd to wszystkie takie duze ze uuu
ScreeM
A ja bym sobie
pozwoli� na sugesti� by wywali� Mlab24. IMHO nawet po przer�bkach to gniot i w dodadku za du�y.
Za to bardzo ch�tnie Armory, Laneway, cambridge i nawet niedo�wietlony bronx
za mala ... za duza ...
no tak .... wiem jush ze iran za mala, mlab za duza ... ale gdzie sa wasze propozycje koledzy??? caly czas chodzi o propozycje ???
od kilku dni czytam forum, znalazlem kilka postow typu 'oj ale byloby fajnie jakby na serwerze A znalazly sie mapki XYZ'
admin przychodzi z prosba do was o okreslenie w co chcecie grac, jak chcecie grac ... mozecie zaproponowac co wam sie zywnie podoba .... a wy nic, widze ze chyba nie wybralem dobrej drogi ;P
Heh
Asik zerknij troszk� wy�ej, bo pisa�em to info z 20 min a potem poprawia�em b��dy
mapcycle ->snajper.pl
Dla mnie kolejnosc pojawiania sie mapek jest obojetna , ale chcialbym zeby zostalo kilka mapek ze starej wersji jak UT_:street's , abbey , dock's , swim , rico oraz uptown.
Nie wiem jak inni ale ja sie przyzwyczailem do tych mapek , powinniscie zostawic te mapki na ktorych najczesciej sie gralo....
Wybrac np. 5 nowych i 5 starych map i jakos je "posklejac". Dla mnie kolejnosc map nie jest wazna ale nie mozna zrobic 10 nowych map i 1 czy 2 starych bo ludzie beda sie pol roku przyzwyczajac do tego...
:)))
po pierwsze to prosze Cie wywal BRONX bo to jest najorsza mapka, ale za to wstaw tam afterhours in the mall bo fajnie is� tam gra
ps. co do kolejno�ci jestem oboj�tny jak kilerek
aha i jeszcze wywal cambridge a wstaw japangarden
-ut_docks
-ut_paradise
-ut_streets
-ut_laneway
-ut_abbey
-ut_bronx
-ut_uptown
-ut_sliema
-ut_rickochet(nie wiem czy dobrze napisalem)
-ut_jakas nowa bo wiecej nie znam
pewnie sie nie zgodzicie ale kto wie...))
gurias nie rozumiem co jest pieknego w japan_garten
A mo�e te????
Zacznijmy:
ut_Sliema-dla tych kt�rzy maja s�abe kompy to bedzie slabo ale mapka jest O.K
ut_docks-no comment
ut_uptown-to samo
ut_paradise troszke biegania bedzie
ut_abbey-no tu se mozna pokazac swoje umiej�tno�ci
ut_laneway-HO Ho HO dla kamper�w dobra plansza
ut_musum-Fajna mapka, klimacik jest O.K
ut_afterhours-ehheeh, wszyz cy sie beda musieli z mapka zapoznac
ut_bronx-napewno fajna jak ottar m�wi, ale jeszcze ja musze �ci�gn��.
ut_ricohet-no bez komentarzu
To s� moje wszystkie propozycje.Moim zdaniem w tym zbiorze map jest cos dla ka�dego.�eby by�y r�wne szanse zawodnik�w radzi�bym na snajpe wrzuci� o te w�a�nie przepi�kne mapki.
ut_streets-zapomnia�em o tym napisa� na pocz�tku posta, ale raczej ta mapka jest dla kamper�w. Trudno tu biega� z noktowizorem(NVG).Ale ja cos dla ka�dego to i to
Mam pytko nie na temat. KTO ulicza jest w za�aczniku pietro wyrzej ??? Je�eli to ty gr8aj to sorry ale chyba za duzo grasz i za moa�o �pisz bo wyg�dasz jak Z0mMb1 (moj kolega, nie odrywa sie od kompa, gra 21,5 h na dobe)
A co do tematu to nie polecam japanise_garden (no chyba ze ktos lubi oriental) za to plecam bardzo te nowe mapki z mappaka chodzia� sa troche przydu�e, no i te standardowe (streets powinno by�, mimo �e kamperiada, docks i abbey)
eh
bo dobra z japan_garden moge zrezygnowa� ale prosze wywal bronx bo moim skromnym zdaniem jest ona do DOOPSKA...
A ja i tak jestem za tym |eby nic nie zmienia , przyzwyczailem sie do starego UT icholernie ciezko bedzie mi sie przestawic. Ja bym zostawil noktowizor taki jaki "jescze" jest , mapy i bronie( nie ,jednak wolaBbym bym kilka nowych broni bo teraz nie ma za du|ego wyboru). Wiem , ze zmiany na nowe ( nie wiem czy lepsze czy gorsze ) nie da sie uniknac ale postaram sie dostosowac , chociarz wolalbym zeby mapy zostaly takie jakie sa
potem wpisujac : snajper.pl:27966
pozwoli to na to by serwer snajper.pl nie laczyl sie z masterserverem quaka -> MOZNA BEDZIE GRAC BEZ CD_KEY !!!!!!!
no taka mam nadzieje pozyjemy zobaczymy ....
jednoczesnie podkreslam ze jest to rozwizanie tymczasowe
Re: cd_key, a snajper.pl
quote:
Napisane oryginalnie przez [AS]ik
snajper.pl nie bedzie widoczny w konsoli w liscie serwerow, ale polaczyc sie z nim mozna bedzie naciskajac ~
potem wpisujac : snajper.pl:27966
pozwoli to na to by serwer snajper.pl nie laczyl sie z masterserverem quaka -> MOZNA BEDZIE GRAC BEZ CD_KEY !!!!!!!
no taka mam nadzieje pozyjemy zobaczymy ....
jednoczesnie podkreslam ze jest to rozwizanie tymczasowe
mail - [email protected]
mapcycle
Wedlug mnie mapcycle jest spox poza jedna mapa - mianowicie iran ktora jest mapa wedlug mnie beznadziejna i nudna - a reszta spox
Re: mapcycle
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Wedlug mnie mapcycle jest spox poza jedna mapa - mianowicie iran ktora jest mapa wedlug mnie beznadziejna i nudna - a reszta spox
mail - [email protected]
Nie mam
Nie mam wszystkich ale wlasnie zaczynam sciagac nie mam tylko 2 a jak je juz sciagne to ci powiem
Luzik. Mow.
BTW, Prosze Was wszystkich o odpowiedzenie na moj temat zwiazany z CoolNetem i Master Serverami Quake'a.
THNX
mail - [email protected]
HEHEH
Ej spokojnie, ja natym zdj�ciu mam 11 lat
A �e tak wygladam to to �e te zdj�cie by�o robione po paru l.
i jeszcze jedno, czemu niemo�na mie� w swoim wypasie np.t�umika,kamizelki i nokto???
B�dzie to w nowej wersji UT 2.4???
Wiecie ja moim zdaniem na servie snajper.pl wstawi� te mapki kt�re poda�em, opr�cz bronx!!! niewiem dlaczego ja wpisa�em, ale chyba z tego powodu �e jeszcze w ni� niegra�em i ottar co� dobrego powiedzia� o tej mapce
No to koniec!
Di END
:)
GrEaTEyE nie wymagaj za duzo , moze jeszcze cos do latania i samonaprowadzanie , co? I to wszystko mozna miec , aha no i o wyzutni samonaprowadzajacych rakiet zapomnialem
. Dobrze jest jak jest i nie zmieniajmy tego , za powerny bys byl z tym wszystkim
ehehehhe
Kiler dobrze gadasz.Przyda�a by sie bro� samo naprowadzaj�ca np. m4-pociski same bez celownika trafiaj� w przeciwnika
Kilerq a ty bys takiego wypasu niechcia�???
Moim zdaniem cos takiego by sie przyda�o, ale to za 100 lat
hehehe
P.S>to jest nie do tematu, ale chcia�bym si� spyta� jak robic te obrazki pod xyw�???
Fajnie to wygl�da
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Kiler dobrze gadasz.Przyda�a by sie bro� samo naprowadzaj�ca np. m4-pociski same bez celownika trafiaj� w przeciwnika
Kilerq a ty bys takiego wypasu niechcia�???
Moim zdaniem cos takiego by sie przyda�o, ale to za 100 lat
hehehe
P.S>to jest nie do tematu, ale chcia�bym si� spyta� jak robic te obrazki pod xyw�???
Fajnie to wygl�da
odp.
Tylko , |e jakby to wszystko byBo to nie byBo by juz UT tylko zwykle szare CPMA , a tego chyba nie chcemy
sxl
peace bro'!
contact by:
mail - [email protected]
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:48.