FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2703)
Znowu !!!!
Znowu wyskakuje mi INVALID_CDKEY !!!!!!!!!!!!!!! co mam zrobic ? wiem ze niektorym osobom tez tak wyskakiwalo ale jakos daly sobie z tym rade ,,,, POMOCYYYYYYYYYYYY
hmmm
Myst mi tesh się tak dzisiaj działo ale tylko na snajperzez jak wpisywałem 'snajper.pl:27966' zamiast '213.77.1.28:27966'... moim zdaniem nie powinno być różnicy no ale cóż...
ps. są w necie programy pozwalające przejście przez 'INVALID_CDKEY', nawet taki miałem kiedyś ale gdzieś mi o wcięło
na ten adres tez mi nie wchodzi '213.77.1.28:27966' bleeeeeeeeeee jezuniu . A jeszcze zpoamnialme zaznaczyc ze mam orginal ale kupiony u ruskich na stadionie za 20 zeta
cd_key
cd_key panowie
i slusznie mozna miec jakies watpliwosci .... sprawdzilem na 2 kompach piraty quake (orginalne cd_keye) te same !!!! na jednym nie wchodzi na serwer ... na drugim bez problemu .... hmmm mozna sie tylko niepokoic ze masterzy kombinuja ...
Re: cd_key
quote:
Napisane oryginalnie przez [AS]ik
cd_key panowie
i slusznie mozna miec jakies watpliwosci .... sprawdzilem na 2 kompach piraty quake (orginalne cd_keye) te same !!!! na jednym nie wchodzi na serwer ... na drugim bez problemu .... hmmm mozna sie tylko niepokoic ze masterzy kombinuja ...
mail - [email protected]
eh
ja teraz musze kuć bo pórocze sie zbliża i trzeba troszke ocen poprawić i mniej gram... ale zaa to w ferie bedzie full grania (jak nie bedzie qmpli) i proponuje r3 więcej treninguff bo jak widzieliście (jush troche minęło) ż przegraliśmy z dT... wiem iem to przez naszą psychikę ale to nie jest wina tylko tego... trzeba więceej treningów organizować bo nie jesteśmy prawie wogóle zgrani a bez tego nie mamy po co istnieć (klan
)
sxl, deen zorganizujcie coś na snajperze i trzeba obmyślić jakieś INTELIGENTNE zaagrania np. na dockach, stritsach albo abbey'u bo jako zespół gramy koszmarnie (chociaż moim zdcaniem lepiej od dT gdzie jest 0 współpracy) ale to i tak bnie powinna tak być...
Napisane oryginalnie przez GuriaS
ja teraz musze kuć bo pórocze sie zbliża i trzeba troszke ocen poprawići mniej gram... ale zaa to w ferie bedzie full grania (jak nie bedzie qmpli) i proponuje r3 więcej treninguff bo jak widzieliście (jush troche minęło) ż przegraliśmy z dT... wiem iem to przez naszą psychikę ale to nie jest wina tylko tego... trzeba więceej treningów organizować bo nie jesteśmy prawie wogóle zgrani a bez tego nie mamy po co istnieć (klan
)
sxl, deen zorganizujcie coś na snajperze i trzeba obmyślić jakieś INTELIGENTNE zaagrania np. na dockach, stritsach albo abbey'u bo jako zespół gramy koszmarnie (chociaż moim zdcaniem lepiej od dT gdzie jest 0 współpracy) ale to i tak bnie powinna tak być...
mail - [email protected]
temat
ehhhh , wydaje mi sie ze zapomnielilsie jaki jest temat tego topica !!! PLIZZZZZZZZZZ POMOCY !!!
kombinatorzy... wy! wy!
ja tez mialem wczoraj takie problemy, mieszalem mieszalem w koncu zaczol mi sie pojawiac komunikat cdkey_inuse(client_ip_change) pozniej wszystko zrobilem tak jak bylo na samym poczatku i zaczelo mi juz spokojnie wchodzic
mam nadzieje mysti ze dasz sobie z tym rade !
Re: kombinatorzy... wy! wy!
quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
ja tez mialem wczoraj takie problemy, mieszalem mieszalem w koncu zaczol mi sie pojawiac komunikat cdkey_inuse(client_ip_change) pozniej wszystko zrobilem tak jak bylo na samym poczatku i zaczelo mi juz spokojnie wchodzic![]()
mam nadzieje mysti ze dasz sobie z tym rade !
mail - [email protected]
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:45.