FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2713)
CoolNet a MasterServer Q
Panowie. Jak wiecie na CoolNecie ciagle buszuja hrody dzikich Niemcow i innych zagranicznych graczy, ktorzy zapychaja i zalagowuja server. Wszystko prawdopodobnie przez to ze wchodzac w UT w multiplayer w przegladarke serverow, CoolNet pokazuje sie tam na liscie. To wlasnie dltego wiekszosc obcokrajowcow tak zna ten server! Moze roziwzaniem byloby zrobic tj [as]ik robi ze snajperem, tzn odlaczyc go od Master Servera ID Software. Wtedy nie byloby go znajdywanego na liscie serverow UT, jednak wpisujac w konsoli /connect 217.8.168.234 moznaby tam wchodzic, a server znow bylby taki zarombisty i daloby sie codziennie pieknie grac Powiedzcie, popieracie ta inicjatywe?
mail - [email protected]
szczera prawda
no wlasnie sadze ze dobre by to bylo bo hamy nawet nie dadza klanowy zagrac a maja pingi powyzej 200 !!
jestem zaz
ps. fajny obrazek sxlq![]()
mail - [email protected]
�wi�te s�owa
Czemu nie...
Fajnie by by�o...mo�na by�oby gra� bez cd_key�w, a niemcy nieb�d� mogli gra�
Po prostu popieram!!!
zrobmy cos dla ludzi ....
mysle, ze coolnet spelnia swoja role - jest serwerkiem miedzynarodowym gdzie wszyscy moga zagrac (czasami ping jest za duzy ale mozna przeciez poprosic admina coolnet'u o nalozenie ograniczenia na serwer, chodzi o low ping only np do 120)
nie myslcie tylko o sobie .... chcecie popularyzacji UT w Polsce?? jesli tak musi .. powtarzam musi byc serwer przynajmniej jeden w Polsce ktory jest widoczny w consoli
pamietajcie ze kazdy z nas kiedys zaczynal swoja przygode z Ut, bez wzgledu na wiek, takze poczatkujacy gracz UT szybko sie zniecheci do grania gdy bedzie musial korzystac z serwerow zagranicznych i grac na wysokich pingach ...
gdy serwer collnet'u ni bedzie widoczny z konsoli, SNAJPER.PL bedzie znowu widoczny .... dlaczego????? DLA LUDZI !!!! nie dla klanow!!!!
racja...
jak wam nie pasi ze na coolnecie macie duze pingi to zawsze jest znajper.pl co nie?
musi byc jeden "otwarty na swiat" server jezeli chcecie zeby to sie rozkrecilo...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
racja...
jak wam nie pasi ze na coolnecie macie duze pingi to zawsze jest znajper.pl co nie?
musi byc jeden "otwarty na swiat" server jezeli chcecie zeby to sie rozkrecilo...
mail - [email protected]
na fpp.pl bedzie serverek - to juz pewne... kiedy? styczen/luty
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
na fpp.pl bedzie serverek - to juz pewne... kiedy? styczen/luty
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Dzisiaj po raz wtory z kolei rzucalem klawiatura podczas grania na coolnecie. Nie pytajcie czemu, to tylko ja mam takie schizy. Jednak to wlasnie ja dostaje 1/2 kazdego deatha w headDoszedlem do wniosku ze zrobie sobie na pare dni, moze tydzien calkowity spokoj od UT bo juz mi sie chce rzygac tymi samymi mapami, ludzmi, niemcami i lagami.
Ja tam po przerwie zobacze, ale raczej o odejsciu od UT nie bede mowil bo chyba zostane przy tym.
Jednak powiem tylko, ze snajper ciagle pusty i nikt z coolnetu nie chce sie ruszac. Takiemu kilerowi to odpowiada gdy jest 10:10 na dockach i rozpierducha. Na coolnecie z kolei nie lubie grac bo taka sieka bezmyslna i jeszcze co chwile przycina bo to ktos sie dolacza, to laguje...
OStatnio czesciej gram w vQ3 na serverach polskich i zagranicznych [o dziwo mam we francji ping 50] i mi kurde dobrze idzie, a w UT sie gra do dupy. Gdyby tak 1 dobry server na miare CoolNetu stal i grali na nim Polacy... A tak snajper ciagle pusty..
mail - [email protected]
wyslac maila!
wyslac maila!
quote:
Napisane oryginalnie przez Duke
wyslac maila!
mail - [email protected]
co ty gadasz? liczba postow na tym boardzie mnie od dawna nie interesuje. Ostatnio ii tak malo pisze bo mi sie nie chce wiec jak czasem cos napisze krotkiego to wszyscy sie rzucaja...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:56.