FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2736)
Kick za Ping?
Ten post to właściwie apel, ale wypowiedzcie się ......
Otóż wczoraj na jednym serwie najpierw zostałem wyzwany od lam, a potem zobaczyłem jak trwa votovanie żeby mnie wykickać...
Za co? Ano za to, że medyk w jednej rundzie mnie 7 razy podniósł...
Cienki jestem? Jasne, ale jak jako jedyny miałem ping ok 100, a reszta od 4 do 20, to się **** nie dziwcie, że cienki damage!!!
Więc fuck, : Jak nie chcecie w Teamie dużego pinga, to może mu powiedzieć : stary, psujesz gre itd. itp... To sobie sam pójdę... A tak za jakiś czas, na innym serwie (tu lepszy ping w stosunku do reszty) słyszę text: z ilu serwów cię wykickali, że tu przylazłeś?
****, pieprzona niesprawiedliwość......
Rozwiazanie jest proste - nie wchodzic na lamowate servery.
A ktore nie sa lamowate? Tego sie dowiesz na kanale #wolfpl, skad startuje wiekszosc powaznych graczy i gdzie sie mozesz dowiedziec rzeczy ktore cie interesuja.
Uwaga: Nie wszyscy tam sa powazni (pozdry dla Nikta ) wiec wyrozumialosc jest wskazana
Pozdry
Chyba sie stary pomyliles. Ja jak mam pinga kolo 100 to jestem happy. Gram w wolfa jakis czas i nie widzialem mniejszego pinga u ludzi jak 50, i nie sadze zeby ktos cie wywalil za to ze medyk cie 7 razy podnosil. Jakby nie chcieli z toba grac to by olali twoje krzyki "MEDIC!" Moze rozwaliles kogos z druzyny ? Nie sadze zeby wawalili cie tak dla zabawy, ale moze sie myle.
Jak jestes cienki to cwicz, trening czyni mistrza
Jezeli to bylo na Rybach to sie powinni cieszyc wrecz ze sobie punkty podnosza dzieki tobie -> z reszta to co mowil Thot : pierwej by cie olali i nie leczyli a dopiero potem moze by wywalili . Chyba ze sie darles 50 razy MEDIC !!! jak zwykle wszystko jest wzgledne . A co do pinga to jak sie zorientowalem to dopiero ponizej 300 gra zaczyna sie haczyc .
Re: Kick za Ping?
Jasne, może mam skopaną Winde, nie wiem.....ale naprawdę reszta miała ping w granicach 20, a ja ok 100... Nie o to chodzi, że gra mi się sypie, ale jeśli masz full health ,ładujesz cały magazynek Thompsona w typa co ma z 1/5 healthu, a on nic.....a po chwili sam leżę. A jak medyk nade mną sam żre apteczki,zamiast mnie podnieść, to ja takiego meda !@#$%^
To samo się tyczy wołania o ammo : czy trzeba się prosić non-stop? No przecież to logiczne, że med ma dawać med paki, a lieut ammo, a nie napier@#$ naloty w kółko. Tylko, że jak komuś wolniej to idzie, to nie wywalać na ryja od razu.....
A zresztą......wołanie na puszczy, jęczenie pijanego
Wywalić ten Topic, hehe
Ja tam z pingiem nigdy nie schodzę poniżej 100. Zazwyczaj mam między 100 a 300 ( i wtedy gra mi się oki), ale ostatnio często mam w przedziale 600 - 800 ( coś mi dostawca szwankuje). I cóż w takich sytuacjach nie pozostaje mi nic innego niż samemu podjąć decyzję o rezygnacji z gry. Przy takim pingu zazwyczaj czynię więcej szkody niż dobrego, po prostu nie ma się pełnej kontroli nad wszystkim ( człowiek nie jest aż tak wspaniałomyślny aby przewidzieć co się stanie za tą sekundę - tzn. co się już stało a ty jeszcze o tym nie wiesz że się stało = inaczej mówiąc lag) . Troche nagmatwałem ale chyba wiadomo o co chodzi )
pewnie dlatego medycy czy lutenet ci nie daja ammo lub zycia bo albo ktos wlasnie do nich strzela , albo biora sie za to ludzie nieodpowiedzialni ktorzy nie wiedza jaka funkcje pelnia, moze miales pecha, ale jak ja zawsze prosze o cos tam to dostaje, a ile razy widzialem jak ja lezalem a medycy w ogniu leczyli cie, nie zwazajac na to ze zaraz oni bede blagac o zycie, mowie ci niektorzy bira klase, a nawet niewiedza jak jest ich rola, a co do pingow to zebys widzial ile ja razy mialem najwiekszy ping, az szkoda gadac i ja sam tez sie wtedy dziwilem, bo jak wszyscy mieli ponizej 100 to jak musialem miec powyez 200, i to jest denerwujace bo ja sie napie****** z kims to nie wiesz czy ty jestes taki cieniak czy poprostu kolo jest tak dobry, a to czasem tylko wina pingu, bo raczej trudno wygrac z pingiem 200 , a koles ma np.50, da sie napewno ale ciezko , a pozatym trzeba sobie wyrobic wprawe do pingow, i zawsze wiedziec jaki sie ma jak sie laduje do gry
Re: Re: Kick za Ping?
quote:
Napisane oryginalnie przez [mroova]ant
Jasne, może mam skopaną Winde, nie wiem.....ale naprawdę reszta miała ping w granicach 20, a ja ok 100...
e tam...dzis gralem z pingiem okolo 600-700 i jakos mi dobrze szlo...nie narzekalem...tzn postrzelac to se moglem..ale w koncu gram medem...wszystko bylo oki dopuki nie dostalem bana na Rybach
no cow kwestia przyzwyczajenia te pingi...(ale fakt jescze mnie nie cofalo o 5 metrow co secunde jak to na 999 bywa
)
Niestety przy 999 nie da się już zrobić nic , no ostatecznie mażna ludziom prezenty świąteczne rozdawać w postaci darmowych fragów. Ja sam gram dosyć ofensywnie i niestety nie mogę powiedzieć abym miał szanse wygrać jakiś pojedynek 1 vs. 1 z osobą która ma pinga w okolicy 100 ( chyba że wejdzi na fartownie rzucony granat).
dzis doszedlem do wniosq ze granie z kompa w lanie nie ma sensu...chyba ze na dobrym laczy....drugi komp jak chodzi blokuje pakiety...ja na sdi mam staly ping 999 jak chodzi u mnie inny komp w lan....eh
Ten post to właściwie apel, ale wypowiedzcie się ......
Otóż wczoraj na jednym serwie najpierw zostałem wyzwany od lam, a potem zobaczyłem jak trwa votovanie żeby mnie wykickać...
Za co? Ano za to, że medyk w jednej rundzie mnie 7 razy podniósł...
Cienki jestem? Jasne, ale jak jako jedyny miałem ping ok 100, a reszta od 4 do 20, to się **** nie dziwcie, że cienki damage!!!
Więc fuck, : Jak nie chcecie w Teamie dużego pinga, to może mu powiedzieć : stary, psujesz gre itd. itp... To sobie sam pójdę... A tak za jakiś czas, na innym serwie (tu lepszy ping w stosunku do reszty) słyszę text: z ilu serwów cię wykickali, że tu przylazłeś?
****, pieprzona niesprawiedliwość......
quote:
Napisane oryginalnie przez dreszczyna
STARY CO TO ZA SERWER OD 4 DO 20 MA SIE TYLKO W LAN,WIEC NIE SCIEMNIAJ ZE NA NECIE KTOS MA 20 NIERAZ GRAM NA LACZU 1 MB A MAM 90-100 IJESZCZE NIE SPOTKALEM SIE Z SERWEREM GDZIE JEST 20 NAJMNIEJ CO WIDZIALEM TO 60,A MOZE CIE WYWALILI ZE BYLA TO ROZGRYWKA KLANOWA??????
ehh i odswiezyl sie temacik
a to tez cos napisze , a wiec tak:
quote:
STARY CO TO ZA SERWER OD 4 DO 20 MA SIE TYLKO W LAN,WIEC NIE SCIEMNIAJ ZE NA NECIE KTOS MA 20.....
quote:
......NIERAZ GRAM NA LACZU 1 MB A MAM 90-100....
quote:
....A MOZE CIE WYWALILI ZE BYLA TO ROZGRYWKA KLANOWA??????
Spoko zdarzaja sie pingi ponizej 60. Mnie casem spada nawet do 20 na jakis czas... To wszystko zalezy od pory dnia, lacza (nie tylko wlasnego, ale tez reszty graczy) no i ilosci graczy. Takze w dobrych warunkach laboratoryjnych mozna poplywac z dobrym pingiem .
Spoko zdarzaja sie pingi ponizej 60. Mnie casem spada nawet do 20 na jakis czas...
Napisane oryginalnie przez [WP]SS-MAN
TA?! 20?! ja widziałem 2 razy u kolesia ping -1!!
Naprawde!!! pewnie zanim naciśnie przycisk![]()
już się ruszy![]()
-1 przy pingu pokazuje po zmianie mapy na serwerku jezeli dana osoba jeszcze nie jest w grze (mapa jej sie ciagle laduje)
zerknij sobie np na ByRy'm jak zmieni sie mapa ile osob ma "ping" -1
pozdr.
quote:
W lanie koleżko to ja mam ping 0 (zero). Nie widziałeś mniej niż 60? To mało widziałeś![]()
w lanie to mozesz miec chodzilo onet gosciu poczytaj dobrze!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Re: Kick za Ping?
quote:
duzo widzailem,i nie sciemniaj mi tu ,z pingiem 0 mozesz najwyzej grac z serwera i wez nie wypisuj mi tu takich glupot!!!!!!!troszeczke gram juz przez net,z roznych lacz, i prosze nie podnos adrenaliny!!!!
Re: Re: Re: Re: Kick za Ping?
quote:
duzo widzailem,i nie sciemniaj mi tu ,z pingiem 0 mozesz najwyzej grac z serwera i wez nie wypisuj mi tu takich glupot!!!!!!!troszeczke gram juz przez net,z roznych lacz, i prosze nie podnos adrenaliny!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Kick za Ping?
quote:
Stary, jak ci adrenalina buzuje, jak jesteś nerwowy, to polecam czytanie książek (papierowych). Cholernie uspokaja. Na boardzie to nerw ci raczej skoczy![]()
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kick za Ping?
quote:
as z bajera wyskoczyl!!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kick za Ping?
quote:
Daj juz spokój.....
:::::::::::::::::::::::
Moderator : jako, że zacząłem ten topic który zaśmieca board i nie wnosi nic sensownego to proponuję go zamknąć lubusunąć.
quote:
Napisane oryginalnie przez [WP]SS-MAN
temat był kick za ping i go sie trzymajmy
Mozna wywalic kodos kto ma ping 999.
Taki koles ani ruszyć sie nie moze ani nic (dobra tarcza)
jesli ma taki ping przez 5min to go kick![]()
jak ktos ma pinga 999 to raczej sam wyjdzie z serwerka, no chyba ze wszedl i poszedl od kompa
takiego mozna kopnac ale zadnego innego....
jak ktos lubi grac z pingiem 700 to niech sobie gra.....
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:13.