FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2796)
powtorka klowy z Av
Chcialem sie dowiedziec czy jest planowana powtorka tego meczu co wtedy rozegralismy bo tamto bylo rozegrane w takich warunkach ze nie powinno sie liczyc.
nie zabardzo wiem o czym tu pisac bo pierwszy raz takie cos pisze ale akurat nie spie to sobie to napisalem chyba nikt sie o to nie wqrwi . nara
mecz sie powinien liczyc, gralismy tam do konca wszystko bylo uzgodnione.... tylko capone w czasie meczu zaczal narzekac...
hmh
pwael no w sumie uzgodnione bylo, ale uzgodnione bylo na snajpie i niedosc ze musialem ciagle votowac zeby wykurzyc hamow co sie wcinali to przez to tez zginalem pare razy, poza tym nie rozegralismy 2 meczu co wg mnie decyduje o tym jaka byla atmosfera i jak sie gralo 
Napisane oryginalnie przez ScreeM
pwael no w sumie uzgodnione bylo, ale uzgodnione bylo na snajpie i niedosc ze musialem ciagle votowac zeby wykurzyc hamow co sie wcinali to przez to tez zginalem pare razy, poza tym nie rozegralismy 2 meczu co wg mnie decyduje o tym jaka byla atmosfera i jak sie gralo![]()

mail - [email protected]
Od paru dni nie widzialem duk3'a. Widzial go kto?
PS. wszyscy z r3 -> zapraszam na strone klanowa. Poczytajcie, musimy zagrac cos oficjalnego bo jakis z nas malo aktywny klan 
mail - [email protected]
co sxl? nie widziales mnie? bylo co dopiero w piatek, a dzis i wczoraj bylem w Maliniu 
co sxl? nie widziales mnie? bylo co dopiero w piatek, a dzis i wczoraj bylem w Maliniu![]()

mail - [email protected]
hehe
to co powiesz o v3?
btw. sxl nie wybieraj nam jakich� zaa dobrych przeciwnokuff bo chyba nie chcecmy si� kompromitawa�... 
Nie bede tworzyl juz nowego tematu... Sluchajcie, umowie sie z jakims polskim klanem, albo AV albo v3 albo ponownie dT. Nie obchodza mnie zadne kompromitacje, mamy grac zeby sioe zgrac. Mamy jeden z najlepszych skladow w Polsce i naszym jedynym takim minusem jest zgranie... a raczej ejgo brak. Nie obchodza mnie w tym momencie zadne wyniki tylko to co ebde widzial podczas gry, wspolprace, jednomyslnosc i takie tam. Tymczasem deen ma problemy z netem wiec przejmuje tymaczasowo calkiem sprawy organizacyjne, liczcie sie wiec ze gramy z v3, dT albo AV i pojawiajcie sie na serverach zawsze po 20:00 jezeli macie taka mozliwosc, do czwartku wybiore sklad na weekendowy mecz.
mail - [email protected]
no nie wiem
no nie wiem bo ja planowalem ta powtore klanowy zagrac z Av, w sobote albo piatek po 4, ale jakby co to napisze jeszcze, acha pwael odpisz czy pasuje wam w ten piatek albo sobote i jak tak to o ktorej
sxl ja wys���em kila maili do r�nych klan� zagranicznych ale tylko one! powiedzia� �e po nowym roku bed� mieli czas bo teraz chc� odpocz�� po jakiej� lidze
... jak chcecie moge Wam poda� tre�� ich maila 
Napisane oryginalnie przez Pwael
Ciekawe czy tez byscie tak mowili jakbyscie tam wygrali...
mecz sie powinien liczyc, gralismy tam do konca wszystko bylo uzgodnione.... tylko capone w czasie meczu zaczal narzekac...
quote:
to zalezy od skladu, swieta sie zblizaja, ludzie moga powyjezdzac, wiec nie moge wam niczego obiecac :/ spytam sie dzisiaj i do czwartku powinienm znac odpowiedz

Napisane oryginalnie przez deen
bacznie obserwowalem spotkanie AV z dT. Fakt ze druga runda byla posmiewiskiem, dlatego uwazam ze pierwsza runda powinna zostac zaliczona, a druga rozegrana w pozniejszym czasie, aby wylaonic przyszlego zwyciezce... badz byc podstawa do rozegrania 3 finalowej rundy.
W pierwszej, w miare spokojnej rundzie AV bezapelacyjnie wygralo wynikiem... 19:6 na uptown.
GG AV![]()
Re: Re: grrr
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
bacznie obserwowalem spotkanie AV z dT. Fakt ze druga runda byla posmiewiskiem, dlatego uwazam ze pierwsza runda powinna zostac zaliczona, a druga rozegrana w pozniejszym czasie, aby wylaonic przyszlego zwyciezce... badz byc podstawa do rozegrania 3 finalowej rundy.
W pierwszej, w miare spokojnej rundzie AV bezapelacyjnie wygralo wynikiem... 19:6 na uptown.
GG AV![]()
Re: Re: Re: grrr
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Deen ale czy to powinno sie liczyc ?? Co chwile wchodzil ktos i 3eba bylo kopac poza tym dT gralo przez 8 kolejek we 3 na 4 z Av bo mi sie komp wiesznol poza tym umaiane do ciezkiej ... na snajperze to na snajperze. i tu zwracam sie do ScreeM'a naszego wspanialego CL'a ktory zgodzil sie zmienic serva boshe chlopie bylo umowione nie zmieniaj. To byla hamowa a nie klanowa...
no widzisz
po pierwsze to wypraszam sobie mowienie cynicznie o moim klanie( skoro sa tacy wspaniali...) wkur.wia mnie takie cos! Ja sie do was nie doczepiam wiec wy tego tez nie robcie, my tez gralismy przez jakis czas we 3, i na to nikt nie narzekal, a zwalszcza wy tego nie pamietacie, wydaje mi sie ze gdyby odbyla sie oficjalna klanowka i gdybyscie podobnie dostali w dupe to byla by podobna gadka! mam propozycje, zagrajmy na docks(nie wiem kiedy jeszcze) i jak wy wygracie to powtorzymy ten mecz na uptown jezeli my to zaliczymy ten mecz, co wy na to? aha mowie od razu ze gramy po 4-5 nie mniej nie wiecej, ok? to pa
Re: no widzisz
quote:
po pierwsze to wypraszam sobie mowienie cynicznie o moim klanie( skoro sa tacy wspaniali...) wkur.wia mnie takie cos! Ja sie do was nie doczepiam wiec wy tego tez nie robcie, my tez gralismy przez jakis czas we 3, i na to nikt nie narzekal, a zwalszcza wy tego nie pamietacie, wydaje mi sie ze gdyby odbyla sie oficjalna klanowka i gdybyscie podobnie dostali w dupe to byla by podobna gadka! mam propozycje, zagrajmy na docks(nie wiem kiedy jeszcze) i jak wy wygracie to powtorzymy ten mecz na uptown jezeli my to zaliczymy ten mecz, co wy na to? aha mowie od razu ze gramy po 4-5 nie mniej nie wiecej, ok? to pa
przeczytaj wczesniejsze posty, uwazam ze AV jedna runde wygralo w 100% uczciwie nie bylo zadnych kickow, problemow itp...Re: no widzisz
quote:

Wspomnij ze chlopaki sa najmlodsze z wszystkich graczy UT wiec nie potrafia tak panowac nad emocjami 
mail - [email protected]
:/
a co ja na to moge? kolesie mowia ze sie nie liczy to (ich zdaniem) sie nie liczy to nic ze grucha ottar ogladali mecz i go komentowali, mysle ze oni tesh maja cos do powiedzenia ( i nie tylko oni, ale tylko ich zapamietalem)
Re: :/
quote:
a co ja na to moge? kolesie mowia ze sie nie liczy to (ich zdaniem) sie nie liczy to nic ze grucha ottar ogladali mecz i go komentowali, mysle ze oni tesh maja cos do powiedzenia ( i nie tylko oni, ale tylko ich zapamietalem)
nie pamietash mnie na spec'ie
? dla przypomnienia gram rowniez pod nickiem :}
Deenq... tak po znajomosci... wyslij mi to demko...

Moze sie jakies akcje do filmiku znajda 
PS. mimo wszystko mysle ze mecz powinien zostac znow rozegrany. Zrobcie panowie tak: tamto spotkanie wygralo AV
A teraz zagrajcie nowe dla rozwiania watpliwosci
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Deenq... tak po znajomosci... wyslij mi to demko...![]()
Moze sie jakies akcje do filmiku znajda
PS. mimo wszystko mysle ze mecz powinien zostac znow rozegrany. Zrobcie panowie tak: tamto spotkanie wygralo AV
A teraz zagrajcie nowe dla rozwiania watpliwosci
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:38.