FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2796)
powtorka klowy z Av
Chcialem sie dowiedziec czy jest planowana powtorka tego meczu co wtedy rozegralismy bo tamto bylo rozegrane w takich warunkach ze nie powinno sie liczyc.
nie zabardzo wiem o czym tu pisac bo pierwszy raz takie cos pisze ale akurat nie spie to sobie to napisalem chyba nikt sie o to nie wqrwi . nara
mecz sie powinien liczyc, gralismy tam do konca wszystko bylo uzgodnione.... tylko capone w czasie meczu zaczal narzekac...
hmh
pwael no w sumie uzgodnione bylo, ale uzgodnione bylo na snajpie i niedosc ze musialem ciagle votowac zeby wykurzyc hamow co sie wcinali to przez to tez zginalem pare razy, poza tym nie rozegralismy 2 meczu co wg mnie decyduje o tym jaka byla atmosfera i jak sie gralo
Napisane oryginalnie przez ScreeM
pwael no w sumie uzgodnione bylo, ale uzgodnione bylo na snajpie i niedosc ze musialem ciagle votowac zeby wykurzyc hamow co sie wcinali to przez to tez zginalem pare razy, poza tym nie rozegralismy 2 meczu co wg mnie decyduje o tym jaka byla atmosfera i jak sie gralo![]()
mail - [email protected]
Od paru dni nie widzialem duk3'a. Widzial go kto?
PS. wszyscy z r3 -> zapraszam na strone klanowa. Poczytajcie, musimy zagrac cos oficjalnego bo jakis z nas malo aktywny klan
mail - [email protected]
co sxl? nie widziales mnie? bylo co dopiero w piatek, a dzis i wczoraj bylem w Maliniu
co sxl? nie widziales mnie? bylo co dopiero w piatek, a dzis i wczoraj bylem w Maliniu![]()
mail - [email protected]
hehe
to co powiesz o v3?
btw. sxl nie wybieraj nam jakich� zaa dobrych przeciwnokuff bo chyba nie chcecmy si� kompromitawa�...
Nie bede tworzyl juz nowego tematu... Sluchajcie, umowie sie z jakims polskim klanem, albo AV albo v3 albo ponownie dT. Nie obchodza mnie zadne kompromitacje, mamy grac zeby sioe zgrac. Mamy jeden z najlepszych skladow w Polsce i naszym jedynym takim minusem jest zgranie... a raczej ejgo brak. Nie obchodza mnie w tym momencie zadne wyniki tylko to co ebde widzial podczas gry, wspolprace, jednomyslnosc i takie tam. Tymczasem deen ma problemy z netem wiec przejmuje tymaczasowo calkiem sprawy organizacyjne, liczcie sie wiec ze gramy z v3, dT albo AV i pojawiajcie sie na serverach zawsze po 20:00 jezeli macie taka mozliwosc, do czwartku wybiore sklad na weekendowy mecz.
mail - [email protected]
no nie wiem
no nie wiem bo ja planowalem ta powtore klanowy zagrac z Av, w sobote albo piatek po 4, ale jakby co to napisze jeszcze, acha pwael odpisz czy pasuje wam w ten piatek albo sobote i jak tak to o ktorej
sxl ja wys���em kila maili do r�nych klan� zagranicznych ale tylko one! powiedzia� �e po nowym roku bed� mieli czas bo teraz chc� odpocz�� po jakiej� lidze ... jak chcecie moge Wam poda� tre�� ich maila
Napisane oryginalnie przez Pwael
Ciekawe czy tez byscie tak mowili jakbyscie tam wygrali...
mecz sie powinien liczyc, gralismy tam do konca wszystko bylo uzgodnione.... tylko capone w czasie meczu zaczal narzekac...
quote:
to zalezy od skladu, swieta sie zblizaja, ludzie moga powyjezdzac, wiec nie moge wam niczego obiecac :/ spytam sie dzisiaj i do czwartku powinienm znac odpowiedz
Napisane oryginalnie przez deen
bacznie obserwowalem spotkanie AV z dT. Fakt ze druga runda byla posmiewiskiem, dlatego uwazam ze pierwsza runda powinna zostac zaliczona, a druga rozegrana w pozniejszym czasie, aby wylaonic przyszlego zwyciezce... badz byc podstawa do rozegrania 3 finalowej rundy.
W pierwszej, w miare spokojnej rundzie AV bezapelacyjnie wygralo wynikiem... 19:6 na uptown.
GG AV![]()
Re: Re: grrr
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
bacznie obserwowalem spotkanie AV z dT. Fakt ze druga runda byla posmiewiskiem, dlatego uwazam ze pierwsza runda powinna zostac zaliczona, a druga rozegrana w pozniejszym czasie, aby wylaonic przyszlego zwyciezce... badz byc podstawa do rozegrania 3 finalowej rundy.
W pierwszej, w miare spokojnej rundzie AV bezapelacyjnie wygralo wynikiem... 19:6 na uptown.
GG AV![]()
Re: Re: Re: grrr
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Deen ale czy to powinno sie liczyc ?? Co chwile wchodzil ktos i 3eba bylo kopac poza tym dT gralo przez 8 kolejek we 3 na 4 z Av bo mi sie komp wiesznol poza tym umaiane do ciezkiej ... na snajperze to na snajperze. i tu zwracam sie do ScreeM'a naszego wspanialego CL'a ktory zgodzil sie zmienic serva boshe chlopie bylo umowione nie zmieniaj. To byla hamowa a nie klanowa...
no widzisz
po pierwsze to wypraszam sobie mowienie cynicznie o moim klanie( skoro sa tacy wspaniali...) wkur.wia mnie takie cos! Ja sie do was nie doczepiam wiec wy tego tez nie robcie, my tez gralismy przez jakis czas we 3, i na to nikt nie narzekal, a zwalszcza wy tego nie pamietacie, wydaje mi sie ze gdyby odbyla sie oficjalna klanowka i gdybyscie podobnie dostali w dupe to byla by podobna gadka! mam propozycje, zagrajmy na docks(nie wiem kiedy jeszcze) i jak wy wygracie to powtorzymy ten mecz na uptown jezeli my to zaliczymy ten mecz, co wy na to? aha mowie od razu ze gramy po 4-5 nie mniej nie wiecej, ok? to pa
Re: no widzisz
quote:
po pierwsze to wypraszam sobie mowienie cynicznie o moim klanie( skoro sa tacy wspaniali...) wkur.wia mnie takie cos! Ja sie do was nie doczepiam wiec wy tego tez nie robcie, my tez gralismy przez jakis czas we 3, i na to nikt nie narzekal, a zwalszcza wy tego nie pamietacie, wydaje mi sie ze gdyby odbyla sie oficjalna klanowka i gdybyscie podobnie dostali w dupe to byla by podobna gadka! mam propozycje, zagrajmy na docks(nie wiem kiedy jeszcze) i jak wy wygracie to powtorzymy ten mecz na uptown jezeli my to zaliczymy ten mecz, co wy na to? aha mowie od razu ze gramy po 4-5 nie mniej nie wiecej, ok? to pa
Re: no widzisz
quote:
mail - [email protected]
:/
a co ja na to moge? kolesie mowia ze sie nie liczy to (ich zdaniem) sie nie liczy to nic ze grucha ottar ogladali mecz i go komentowali, mysle ze oni tesh maja cos do powiedzenia ( i nie tylko oni, ale tylko ich zapamietalem)
Re: :/
quote:
a co ja na to moge? kolesie mowia ze sie nie liczy to (ich zdaniem) sie nie liczy to nic ze grucha ottar ogladali mecz i go komentowali, mysle ze oni tesh maja cos do powiedzenia ( i nie tylko oni, ale tylko ich zapamietalem)
Deenq... tak po znajomosci... wyslij mi to demko...
Moze sie jakies akcje do filmiku znajda
PS. mimo wszystko mysle ze mecz powinien zostac znow rozegrany. Zrobcie panowie tak: tamto spotkanie wygralo AV
A teraz zagrajcie nowe dla rozwiania watpliwosci
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Deenq... tak po znajomosci... wyslij mi to demko...![]()
Moze sie jakies akcje do filmiku znajda
PS. mimo wszystko mysle ze mecz powinien zostac znow rozegrany. Zrobcie panowie tak: tamto spotkanie wygralo AV
A teraz zagrajcie nowe dla rozwiania watpliwosci
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:44.