FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2796)

Posted by capone on 15-12-2001 03:24:

Exclamation powtorka klowy z Av

Chcialem sie dowiedziec czy jest planowana powtorka tego meczu co wtedy rozegralismy bo tamto bylo rozegrane w takich warunkach ze nie powinno sie liczyc.
nie zabardzo wiem o czym tu pisac bo pierwszy raz takie cos pisze ale akurat nie spie to sobie to napisalem chyba nikt sie o to nie wqrwi . nara

Posted by ScreeM on 15-12-2001 11:25:

hmhm

No w�a�nie ja te� nie wiem czy si� liczy ta jedna mapka a nawet jak to mieli�my jeszcze na drugiej gra�, a wylecia�o mi to z g�owy

Posted by Pwael on 15-12-2001 12:59:

Angry grrr

Ciekawe czy tez byscie tak mowili jakbyscie tam wygrali...
mecz sie powinien liczyc, gralismy tam do konca wszystko bylo uzgodnione.... tylko capone w czasie meczu zaczal narzekac...

Posted by ScreeM on 15-12-2001 14:52:

hmh

pwael no w sumie uzgodnione bylo, ale uzgodnione bylo na snajpie i niedosc ze musialem ciagle votowac zeby wykurzyc hamow co sie wcinali to przez to tez zginalem pare razy, poza tym nie rozegralismy 2 meczu co wg mnie decyduje o tym jaka byla atmosfera i jak sie gralo

Posted by sxl on 15-12-2001 19:52:

Re: hmh

quote:
Napisane oryginalnie przez ScreeM
pwael no w sumie uzgodnione bylo, ale uzgodnione bylo na snajpie i niedosc ze musialem ciagle votowac zeby wykurzyc hamow co sie wcinali to przez to tez zginalem pare razy, poza tym nie rozegralismy 2 meczu co wg mnie decyduje o tym jaka byla atmosfera i jak sie gralo

Madrze powiedziane.

Moim zdaniem taki mecz ktory niedosc ze niekompletny to jeszcze na dodatek tylko na 1 mapce to nie bardzo powinien sie liczyc... AV, skoro jestescie debesciaki to grajcie znowu

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by sxl on 16-12-2001 00:58:

Od paru dni nie widzialem duk3'a. Widzial go kto?

PS. wszyscy z r3 -> zapraszam na strone klanowa. Poczytajcie, musimy zagrac cos oficjalnego bo jakis z nas malo aktywny klan

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by Duke on 16-12-2001 18:17:

co sxl? nie widziales mnie? bylo co dopiero w piatek, a dzis i wczoraj bylem w Maliniu

Posted by sxl on 16-12-2001 18:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez Duke
co sxl? nie widziales mnie? bylo co dopiero w piatek, a dzis i wczoraj bylem w Maliniu

No popatrz. no wlasnie wtedy Cie nie widzialem

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by GuriaS on 17-12-2001 09:01:

Talking hehe

to co powiesz o v3?
btw. sxl nie wybieraj nam jakich� zaa dobrych przeciwnokuff bo chyba nie chcecmy si� kompromitawa�...

Posted by sxl on 17-12-2001 12:59:

Exclamation klanowka

Nie bede tworzyl juz nowego tematu... Sluchajcie, umowie sie z jakims polskim klanem, albo AV albo v3 albo ponownie dT. Nie obchodza mnie zadne kompromitacje, mamy grac zeby sioe zgrac. Mamy jeden z najlepszych skladow w Polsce i naszym jedynym takim minusem jest zgranie... a raczej ejgo brak. Nie obchodza mnie w tym momencie zadne wyniki tylko to co ebde widzial podczas gry, wspolprace, jednomyslnosc i takie tam. Tymczasem deen ma problemy z netem wiec przejmuje tymaczasowo calkiem sprawy organizacyjne, liczcie sie wiec ze gramy z v3, dT albo AV i pojawiajcie sie na serverach zawsze po 20:00 jezeli macie taka mozliwosc, do czwartku wybiore sklad na weekendowy mecz.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by ScreeM on 17-12-2001 13:07:

Lightbulb no nie wiem

no nie wiem bo ja planowalem ta powtore klanowy zagrac z Av, w sobote albo piatek po 4, ale jakby co to napisze jeszcze, acha pwael odpisz czy pasuje wam w ten piatek albo sobote i jak tak to o ktorej

Posted by Pwael on 17-12-2001 15:05:

to zalezy od skladu, swieta sie zblizaja, ludzie moga powyjezdzac, wiec nie moge wam niczego obiecac :/ spytam sie dzisiaj i do czwartku powinienm znac odpowiedz

Posted by GuriaS on 17-12-2001 15:46:

Unhappy eh

sxl ja wys���em kila maili do r�nych klan� zagranicznych ale tylko one! powiedzia� �e po nowym roku bed� mieli czas bo teraz chc� odpocz�� po jakiej� lidze ... jak chcecie moge Wam poda� tre�� ich maila

Posted by deen on 17-12-2001 16:46:

Re: grrr

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
Ciekawe czy tez byscie tak mowili jakbyscie tam wygrali...
mecz sie powinien liczyc, gralismy tam do konca wszystko bylo uzgodnione.... tylko capone w czasie meczu zaczal narzekac...

bacznie obserwowalem spotkanie AV z dT. Fakt ze druga runda byla posmiewiskiem, dlatego uwazam ze pierwsza runda powinna zostac zaliczona, a druga rozegrana w pozniejszym czasie, aby wylaonic przyszlego zwyciezce... badz byc podstawa do rozegrania 3 finalowej rundy.

W pierwszej, w miare spokojnej rundzie AV bezapelacyjnie wygralo wynikiem... 19:6 na uptown.

GG AV

Posted by ScreeM on 17-12-2001 18:26:

quote:
to zalezy od skladu, swieta sie zblizaja, ludzie moga powyjezdzac, wiec nie moge wam niczego obiecac :/ spytam sie dzisiaj i do czwartku powinienm znac odpowiedz

Ok pwael ja tez nie jestem pewien daj do czwartku odpowiedz ja tez dam, gbyco mamy duzo czasu

Posted by 8lo0d on 17-12-2001 19:19:

Re: Re: grrr

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

bacznie obserwowalem spotkanie AV z dT. Fakt ze druga runda byla posmiewiskiem, dlatego uwazam ze pierwsza runda powinna zostac zaliczona, a druga rozegrana w pozniejszym czasie, aby wylaonic przyszlego zwyciezce... badz byc podstawa do rozegrania 3 finalowej rundy.

W pierwszej, w miare spokojnej rundzie AV bezapelacyjnie wygralo wynikiem... 19:6 na uptown.

GG AV

Deen ale czy to powinno sie liczyc ?? Co chwile wchodzil ktos i 3eba bylo kopac poza tym dT gralo przez 8 kolejek we 3 na 4 z Av bo mi sie komp wiesznol poza tym umaiane do ciezkiej ... na snajperze to na snajperze. i tu zwracam sie do ScreeM'a naszego wspanialego CL'a ktory zgodzil sie zmienic serva boshe chlopie bylo umowione nie zmieniaj. To byla hamowa a nie klanowa...

Posted by 8lo0d on 17-12-2001 19:23:

Re: Re: grrr

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

GG AV

Poza tym tak mnie to wszystko wqrwial* i jak wiem ScreeM'a i capone tez (to kickowanie nieustanne ludzi) ze grac sie nie dalo. Co chwile wpadala jakies koles i zaczynal sie klocic ze on chce grac. Skoro to Av jest takie wspaniale to niech rozegra mecz ponownie i udowodni ze sa dobrzy. ja nie twierdze ze my jestesmy najlepsi (zero zgrania, zero taktyk, gra na pale) ale jakos sobie radzimy tak jak w meczu z r3.

Posted by deen on 17-12-2001 20:40:

Re: Re: Re: grrr

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Deen ale czy to powinno sie liczyc ?? Co chwile wchodzil ktos i 3eba bylo kopac poza tym dT gralo przez 8 kolejek we 3 na 4 z Av bo mi sie komp wiesznol poza tym umaiane do ciezkiej ... na snajperze to na snajperze. i tu zwracam sie do ScreeM'a naszego wspanialego CL'a ktory zgodzil sie zmienic serva boshe chlopie bylo umowione nie zmieniaj. To byla hamowa a nie klanowa...

sry ale na uptown nie widzialem wiekszych problemow, ale nie ja jestem od rozstrzygania sporow miedzy klanowych

Posted by Pwael on 18-12-2001 15:51:

Arrow no widzisz

po pierwsze to wypraszam sobie mowienie cynicznie o moim klanie( skoro sa tacy wspaniali...) wkur.wia mnie takie cos! Ja sie do was nie doczepiam wiec wy tego tez nie robcie, my tez gralismy przez jakis czas we 3, i na to nikt nie narzekal, a zwalszcza wy tego nie pamietacie, wydaje mi sie ze gdyby odbyla sie oficjalna klanowka i gdybyscie podobnie dostali w dupe to byla by podobna gadka! mam propozycje, zagrajmy na docks(nie wiem kiedy jeszcze) i jak wy wygracie to powtorzymy ten mecz na uptown jezeli my to zaliczymy ten mecz, co wy na to? aha mowie od razu ze gramy po 4-5 nie mniej nie wiecej, ok? to pa

Posted by deen on 18-12-2001 15:58:

Re: no widzisz

quote:
po pierwsze to wypraszam sobie mowienie cynicznie o moim klanie( skoro sa tacy wspaniali...) wkur.wia mnie takie cos! Ja sie do was nie doczepiam wiec wy tego tez nie robcie, my tez gralismy przez jakis czas we 3, i na to nikt nie narzekal, a zwalszcza wy tego nie pamietacie, wydaje mi sie ze gdyby odbyla sie oficjalna klanowka i gdybyscie podobnie dostali w dupe to byla by podobna gadka! mam propozycje, zagrajmy na docks(nie wiem kiedy jeszcze) i jak wy wygracie to powtorzymy ten mecz na uptown jezeli my to zaliczymy ten mecz, co wy na to? aha mowie od razu ze gramy po 4-5 nie mniej nie wiecej, ok? to pa

pwaelu przeczytaj wczesniejsze posty, uwazam ze AV jedna runde wygralo w 100% uczciwie nie bylo zadnych kickow, problemow itp...
na uptown wszystko przebiegalo zgodnie z planem, nie bylo nie proshonych gosci

Posted by sxl on 18-12-2001 16:19:

Re: no widzisz

quote:

no to ci-pa

Pwaelq nie denerwuj sie. Juz nawet ja sie powstrzymuje od bluzgania, robie t tylko na serverach Wspomnij ze chlopaki sa najmlodsze z wszystkich graczy UT wiec nie potrafia tak panowac nad emocjami

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by Pwael on 18-12-2001 16:52:

Unhappy :/

a co ja na to moge? kolesie mowia ze sie nie liczy to (ich zdaniem) sie nie liczy to nic ze grucha ottar ogladali mecz i go komentowali, mysle ze oni tesh maja cos do powiedzenia ( i nie tylko oni, ale tylko ich zapamietalem)

Posted by deen on 18-12-2001 17:34:

Re: :/

quote:
a co ja na to moge? kolesie mowia ze sie nie liczy to (ich zdaniem) sie nie liczy to nic ze grucha ottar ogladali mecz i go komentowali, mysle ze oni tesh maja cos do powiedzenia ( i nie tylko oni, ale tylko ich zapamietalem)

pwaelu czuje sie niedowartosciowany nie pamietash mnie na spec'ie ? dla przypomnienia gram rowniez pod nickiem :}
mam nawet demko

Posted by sxl on 18-12-2001 21:59:

Deenq... tak po znajomosci... wyslij mi to demko...
Moze sie jakies akcje do filmiku znajda

PS. mimo wszystko mysle ze mecz powinien zostac znow rozegrany. Zrobcie panowie tak: tamto spotkanie wygralo AV

A teraz zagrajcie nowe dla rozwiania watpliwosci

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by deen on 19-12-2001 14:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Deenq... tak po znajomosci... wyslij mi to demko...
Moze sie jakies akcje do filmiku znajda

PS. mimo wszystko mysle ze mecz powinien zostac znow rozegrany. Zrobcie panowie tak: tamto spotkanie wygralo AV

A teraz zagrajcie nowe dla rozwiania watpliwosci

ok wysle ci, po ICQ czy moze na mail'a ?

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:44.