FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2813)
Mysz Optyczna/kulkowa/radiowa ?
Zamówiłem w sklepie logitecha mysz Dexxa - hmm zaciekawiła mnie że jest bardzo tanią (66 pln) myszą optyczną. Chyba najtańszą .. Dexxe sprzedaje Logitech niewątpliwie no.1 w sprzęcie do grania jako swoją (znaczy jako sprzęt firmowy). Kto z was mial doczynienia z myszami optycznymi i w ogóle z myszami dexxy.. co sadzicie w ogole o doborze MOUSA ? Zapraszam do podjęcia tematu.
Hmmmm. Myszy optyczne czytalem w CHIPie moga miec bledy przy bardzo gwaltownych ruchach. Jednak nie wiem czy to nie zostalo naprawione, bo ten artykul byl o Intelli Explorere Microsoftu, z CHIPa 1 rok temu
Ja tam i tak zawsze kazdemy polecam tylko i wylacznie Logitech Wingman Gaming Mouse... Super mycha, gram na niej od 2 lat i naprawde jest imho najlepsza
mail - [email protected]
Taka mysz ma Geralt Riv... mowi ze gra sie "inaczej" - trzeba sie przyzwyczaic....
Aha - 5 przyciskow to nie idzie wszystkich wykorzystac....
Co do dexxy to mam taką mala fikusna mysz na usb - jest ok...
a pad pod taką mysz ? słyszałem że da się grac na ręczniku ... ??
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Ja tam i tak zawsze kazdemy polecam tylko i wylacznie Logitech Wingman Gaming Mouse... Super mycha, gram na niej od 2 lat i naprawde jest imho najlepsza
quote:
Mysz optyczna dziala na zasadzie malej diody cmos ktora robi zdjatka co chwile i analizujac je okresla jak sie poruszyla mysz. Dlatego dziala na kazdym podlozu, moze nawet na lodzie grac ponoc![]()
ja mam kulkowa (boomslang) i jest super. Nie zmienie na inna.
mail - [email protected]
quote:
...Logitech Wingman Gaming Mouse... Super mycha, gram na niej od 2 lat i naprawde jest imho najlepsza
quote:
Napisane oryginalnie przez XeNoM
a grales na Boomslangu?Moim zdaniem boomslang jest najlepszy. 5 guzików, świetny kształt dla lewo i prawo ręcznych. Dla każdego.
mail - [email protected]
I think że optyczne mychy są dobre,ale nie w graniu w q3 bo np:kolega kupił se też tanią myche optyczną (teraz niepamiętam jak sie nazywała) i teraz sie skarży że mu sie zle gra w qłeja ,mysle że bardziej do tego nadają sie mychy z kulkami np. ja mam Logitech'a Wingman'a i mi sie na niej zarąbiscie gra i prawdopodobnie tej mychy niezmienie na inną.Oczywiscie mogę sie mylic co do mych optycznych.
CN clan ROXX
quote:
ja mam kulkowa (boomslang) i jest super. Nie zmienie na inna.
quote:
Nie gralem, ale i nie zamierzam grac. Zeby kupic Boomslanga trzeba sobie go z zagranicy sprowadzic [skad?] i wylozyc troche kasy. Potem sie okaze ze WingMan taki sam albo lepszy i kupa kasy wywalona w bloto...
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
ja tak samoi tez nie zamienie
OPTIC is the best
Ja gram na optyq ponad pół roq i jest zajebiście!!!
W kłeja dobrze się gra, w innych grach też niemam zastrzeżeń.
Myszka optyczna A4tech'a jest zajebiszcza i kosztuje jedyne 95 zł A po co wywalać na myszkę jakieś 200-300 zł???
niewiadomo czy to jest dobra czy zła myszka.A tak jak by sie qpiło tą myszkę co ja mam to by niemiało się czego żałować.
Po prostu a4tech'a myszki są the best!!!
Polecam
CyA_To_CoOlNeT_Pl_.
wtf ?
quote:
na poczatku grania boomslangiem mozna sie zniechecic jednak po tygodniu gdy sie przyzwyczaisz to innej myszki nei chcesz widziec
masz 1000 czy 2000?
Słyszałem że na 1000 ponoć lepiej sie gra gdy ma sie małą czułosc
Napisane oryginalnie przez ADM
TO zagraj sobie na wingmanie albo na pilocie a wtedy sobie porownaj, na czym ci sie lepiej gra![]()
Re: Mysz Optyczna/kulkowa/radiowa ?
quote:
Napisane oryginalnie przez yasser
Kto z was mial doczynienia z myszami optycznymi i w ogóle z myszami dexxy.. co sadzicie w ogole o doborze MOUSA ? Zapraszam do podjęcia tematu.
mialem obie z tych myszek....wybieram booma![]()
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
Re: Re: Mysz Optyczna/kulkowa/radiowa ?
quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda
1. przyzwyczajenie (optyka, kulka)
2. wykluczyc radiowe (waga - chyba, ze nie przeszkadza)
3. kupowac markowe produkty (trwalosc i ergonomia - dexxa syf)
4. sprawdzic jak lezy w dloni, a nie ogladac tylko przez pudelko
5. zastanowic sie 10x przed kupnem
6. szczescie)
Ta! i jaka radosc, ja czekam z reklamacja od pewnego czasu. Co zrobisz jak ci sie popsuje, kupisz nowa ?
Niezły majster z ciebie Oxy
nie...sam naprawie....zreszta juz boomsa niejednokrotnie rozkrecalem podkrecalem naprawialem itp...nic mi sie nie wali tak zebym nie mogl tego naprawic samodzielnie
mail - [email protected]
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:27.