FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2845)
Mecz [TLOG] VS [pro]
Więc tak .... W sumie nie wiem co mam o tym meczu myslec, sądzic.
Postaram sie go tera opiisac , zeby inni wiedzili ( jak sa ciekawi oczywiscie )
Map ut_Dox
Zaczeło sie smiechowo . Burdel , burdel , i jeszcze raz BURDEL
( ale to był śmiechowy burdel ) Na pocztaku pojawily sie problemy z serwerem . [TLOG] nie chialo grac na qlnecie ( mieli pingi ok 80 ) a my nie chielismy grac na serwei przez nich podanym ( pingi ok 700
) . doszlo do malej kłótni miedzy mna a pyzeczką
PYZA SPOKO!!! nie obrazaj sie , dobrze grales i to jest najwazniejsze
. Skonczylo sie na tym ze zagramy na qlnecie ( nie wiem jak doszliscie do porozumienia bo mamuśka kazala mi smieci wywalic
. Ok zaczynam . Pierwszys sklad . Mystikal , Pyziaty , F4+4L , Pwael , Grucha . W suemi dziwny mecz . Wynik sam mowi za siebie ( 3 do 1 dla nas ) Byly dwa Draw Mecze
Ottar , niezle kołczował nasz skladzik . Jak ktos miał laga , ottar odrazu wprowadzal zmiany . Chlopaki dobrze grali . Slowa uznania dla duk3 , i pyzy . O innych nic nie moge napisac bo poprostu lagowalo im ...... Np: Fatal dwa razy wypadl z gry . Wiec ogolnie spoko , i duze GG dla ottara .
Mecz [TLOG] VS [pro] #2
Drugi mecz gralismy na ut_Casa .
Skladzik taki sam . Pojawily sie problemyy z AUTOJOIN . Ottar nie wiedzial jak to wylaczyc , ale sie staral . Nie biadolił , tylko cos tam robil . No aale jakos zaczelismy . Na poczatku TLOG wygralo pierwsze starcie . POzniej my dwa podrzad . Systematycznie odchodzilismy im az do 8 punktu dla [pro] Wtedy tlog sie poderwal i wygral pare rundek , doprowadzajac do remisu , a pozniej do wyniku 8 - 9 dla tlog . (jakos tak ) wcale nie bylo łatwo na tej mapce . Duzo osobom lagowalo lacze . W czasie meczu zdalzyla sie jedna rzecz . Zawodnik o xsywce EDWARD wszedl do naszej druzyny i zaczą rozpierdalac naszych !!!! Dziwne zachowanie , ale i tak te lamuchy wygraly . Tez sie dzialy smiechowe akcje . Nagrywalem demko ( prosze sie nie smiac z mojej gry ale ztremowany bylem , bo wiedzialem ze nie bedzie latwo z nimi wygrac ) Zobaczcie jak COMMA mnie leczyl ( siedzialem pod murem
, albo jak z pawlem pod koniec rozwalalismy kolesiow ( ja mialem jedna kreske , pwael tez nie mial za wiele
: ) oglonie meczyk byl spoko . Tym razem gruszka dobrze zagral i pwael . Ottar znowu dobrze kołczowal !!
GG DLA WSZYSTKICH I DLA NASZEGO KOŁCZA OTTARA
GG JESZCZE RAZ
Rozmyslenia
Heheheh . Wiec tak .
Widac u nas za malo zgrania Moj klan AV , ma taktuki na pewne mapki . Kiedys gralismy z DT . Ja pawel , i karwol chyba . Ich bylo 4 . Uzywalismy taktyk mojego autorstwa i wygralismy z nimi , spokojnie . Co jest smiechowe to to , ze karwol nie znal tych taktyk
tylko ja z pawlem gralismy korzystajac z nich .
Pisze to , zeby kogos zachecic do napisaniaczegos takiego dla pro wiem ze niekomu sie nie chce , no ale coz .
Nastepnie , proponuje aby podawac pierwszy sklad przed meczem ( byly z tym porblem ) .
A jeszcze jedno . Wkurza mnie to ze nalo osob nie sluchalo soe ottara . Podam przyklad . Zawodnik X mial laga . Ottar mowi , ZAWDONIK Y WCHODZI ZA ZAWODNIKA X . Musial to mowic z 10 razy bo zmiast zawodnika Y wchodzili sobie inni zawodnicy Ale to juz nie zlazey od OTTARa , tylko od nas samych . Nawet kogos trzeba bylo kiknac ( nie pmaietam kogo )
oke , liczy sie wygrana .
GG PRO !!
Jak jeszcze ktos podzieli swojego posta na 3 czesci i tym samym bedzie spamowal board to pozeganjcie sie z forum ut...
nie wiem ile razy mam wamto powtarzac - tym razem mowie to po raz ostatni...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
Jak jeszcze ktos podzieli swojego posta na 3 czesci i tym samym bedzie spamowal board to pozeganjcie sie z forum ut...
nie wiem ile razy mam wamto powtarzac - tym razem mowie to po raz ostatni...
mail - [email protected]
w sumie macie racje (majes,sxl) bo się rzeczywiście robi burdel jak cholera ale jak by to umieścił w jednym poście to by się można było pogubić... ale macie racje
ilu z was powie jeszcze ze majes ma racje????? a mnie wkur.wia cos takiego, jeden mowi a reszta wpisuje za nim 100 postow ze taaak on ma racje, dobrze gada, trzeba robic jak mowi.... i po co to? a do tego powtarzacie i rozwijacie mysli... ehh
ps
gg pro
Re: grrr
quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
ilu z was powie jeszcze ze majes ma racje????? a mnie wkur.wia cos takiego, jeden mowi a reszta wpisuje za nim 100 postow ze taaak on ma racje, dobrze gada, trzeba robic jak mowi.... i po co to? a do tego powtarzacie i rozwijacie mysli... ehh
ps
gg pro
smieszni jestescie
ty majes , a ty moze bys sie chocaz spytal dlaczego tak zrobilem ? eee ? madry to ty nie jestes !!!! nie moge pisac takich dlugic postow bo mie dodaje ich do forum ..... Jakby wszystko bylo wpozo z moim netem to bym normalnie napisal .......
A pawel ma racje
Re: Re: grrr
quote:
tez prawda... druga konkretna osoba po sxl'u na boardzie ut![]()
Re: smieszni jestescie
quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
ty majes , a ty moze bys sie chocaz spytal dlaczego tak zrobilem ? eee ? madry to ty nie jestes !!!! nie moge pisac takich dlugic postow bo mie dodaje ich do forum ..... Jakby wszystko bylo wpozo z moim netem to bym normalnie napisal .......
A pawel ma racje
Re: Re: smieszni jestescie
quote:
to jest dopiero lol...nie dodaje ci ich do forum mowisz? to w takim razie musisz miec ultra-wolne polaczenie z netem - wiec jak ty grasz w ut na niskich pingach jezeli nie chce ci dodac postow do forum?
i nie krzycz na mnie misiek...
Re: Re: Re: smieszni jestescie
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
czasem forum chodzi bardzo wolno...
....
dobra , sorki majes ze krzyczalem . Postaram ci sie to wytlumaczyc .
SDI nie mam . Odrazu ci to mowie . Mam necik DROGA RADIOWA . Kurde , w sumie dobrze ze o tym mowimy , moze ty mi pomozesz . Jak rgam w ut to pingi mam jedne z nizszych ( jak gralismy z tlog na ich serwerze mialem najmniejszy ) ale ja naprwade nie moge pisac duzych tekstow . Chodzi mi tu nie tylko o ten board , ale tez np : nie moge pisac dlugich imejli . Nie wiem dlaczego sie tak dzieje
DEEN
Mi nie chodzilo o to ze board wolno chodzi . Mi sie laduje natychmiast jak wiekszosc stronek ....
HOHO
Qrde rozumiem troche myst'ego z tym problemem pisania długich postów, ja mam ten sam problem.Niewiem, może to jest przez programy sylabakomunikator, albo przez moja przeglądarke.
Ale board non-stop dobrze działa mi, a jak gram w UT to mam prawie największe pingi
Gratulejszon dla [PRO]-oby tak dalej
mnie ostatnio board tesh chodzi słąbiutko ale to chyba wina sieci... czasami nawet nie chce mi sie włączyć fpp.pl a co dopiero o napissaniu posta!?!?!
ale jak jush powiedziałem to chyba wina mojej sieci a nie fpp.pl
co nie oznacza ze macie tu spamowac... ten 1kb tekstu (bo tyle waza gdzies jego wszystkie posty w tym topic'u) nie zmiania postaci rzeczy nawet na najwolniejszym modemie... wiec nie wciskajcie mi tu kitu z wolno dzialajacym boardem...
zreszta o ile sie nie myle mysti ma sdi - wiec? kto ma racje?
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:13.