FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2852)

Posted by GuriaS on 17-12-2001 14:24:

Angry Password Coolnet

nareszcie jest chasło nie podam go jeszcze bo to nie ja je założyłem i nie chce spieprzyć sparawy... niech ktoś je poda za mnie plz

Posted by on 17-12-2001 14:34:

111

spox - na to forum szwaby chyba nie zagladaja

Posted by GuriaS on 17-12-2001 15:42:

Angry qr*wa!!!

teraz się wqrzyłęm na maxa... nie jestem ostatnio w dobrym nastroju także moge być troszke porywczy ale bde się starał... wywaliło mnie z servera (jak chyba wszystkich którzy grali) i i jak się próbuje dołączyć to mi wywala invalid password... wpisuje
"\password 111" i jest to samo... panowi jak zmieniacie PASSWORDA to mówcie na jakiegom bo przez to nikt sobie nie pogra i polska scenka ut tylko na tym straci...

Posted by deen on 17-12-2001 16:29:

Re: qr*wa!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
teraz się wqrzyłęm na maxa... nie jestem ostatnio w dobrym nastroju także moge być troszke porywczy ale bde się starał... wywaliło mnie z servera (jak chyba wszystkich którzy grali) i i jak się próbuje dołączyć to mi wywala invalid password... wpisuje
"\password 111" i jest to samo... panowi jak zmieniacie PASSWORDA to mówcie na jakiegom bo przez to nikt sobie nie pogra i polska scenka ut tylko na tym straci...

z tego co wiem haslo nie zostalo zalozone dla nas polakow, ktorym znudzila sie sytuacja na serverze...gdy przy pingu 300 probowalismy cos wskurac.. przy czym niemcy grali na pingu 50.
Haslo zalozone zostalo na mecz PRO vs TLOG.. mam racje ?
jezeli nie, uswiadomcie mnie... co bylo glowna przyczyna zalozenia hasla.

Posted by GrEaTEyE on 17-12-2001 17:37:

Wink HHE

żeby nikt się nie....wpier....ał.
po to było chyba hasło załorzone

GrEaTEyE

Posted by sxl on 17-12-2001 19:13:

A moze poprostu Darek B., admin coolnetu zobaczyl ze bawicie sie w adminow servera bez jego zgody i sam zalozyl haslo? IMHO bez jego zgody nie powinien nikt ustawiac hasla na wiecej niz jeden mecz klanowy. Sami pomyslcie jak to wyglada...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by 8lo0d on 17-12-2001 19:37:

HASLO

A jakie w koncu jest to haslo ??

Posted by deen on 17-12-2001 21:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
A moze poprostu Darek B., admin coolnetu zobaczyl ze bawicie sie w adminow servera bez jego zgody i sam zalozyl haslo? IMHO bez jego zgody nie powinien nikt ustawiac hasla na wiecej niz jeden mecz klanowy. Sami pomyslcie jak to wyglada...

zapytajcie ottara, on najlepiej wie dlaczego zalozone zostalo haslo....

Posted by GruChA on 17-12-2001 22:34:

Post haslo

wszyskio zaczelo sie od tego ze TLOG chcieli grac na servie a haslem zeby sie nikt nie wp........ haselko zostalo zalozone, odbyly sie mecze, TLOG poszli z placzem do domu a haslo do rcona sie spier.... i Ottar czy ktos inny nie mogl hasla na qlnet skasowac
i to chyba cala historia hasla na qlnecie

Posted by deen on 17-12-2001 22:35:

Re: haslo

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
wszyskio zaczelo sie od tego ze TLOG chcieli grac na servie a haslem zeby sie nikt nie wp........ haselko zostalo zalozone, odbyly sie mecze, TLOG poszli z placzem do domu a haslo do rcona sie spier.... i Ottar czy ktos inny nie mogl hasla na qlnet skasowac
i to chyba cala historia hasla na qlnecie

dokladnie..
nie bylem pewien ale tej wersji bede sie trzymal nie znam sie na serverach i dlatego nic nie mowilem bo nie chcialem palnac gafy

Posted by sxl on 18-12-2001 13:05:

No czyli nie da sie aktualnie wejsc na server? Moze jednak znacie haslo obecne? Jezeli az tak zwaliliscie to bedzie trzeba wyslac maila do admina CoolNetu, a wtedy juz na 100% nie da nikomu rcona...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by GuriaS on 22-12-2001 22:43:

aktualne (c)hasło na COOLNET to avrulez
miłego FRAGOWANIA

Posted by 8lo0d on 22-12-2001 23:45:

haslo ..

no wlasnie je zmienili bo cos mi nie chce wejsc ... poza tym jakie denne haselko kto mogl wymyslic cos tak ...

Posted by GuriaS on 23-12-2001 00:05:

Unhappy eh

8lood tu nawet nie chodzi mi o (c)hasło tylko o sam fakt ze jakiś (zaz przeproszeniem) DEBIL zaqada chasło podczas klanówki bądź sparingu...
ps. 8lood masz fajną ocenke...

Posted by sxl on 23-12-2001 12:53:

Ano rzeczywiscie. Relacje z ludzmi od razu wychodza na wierzch

PS. bloodq, ale milo. Dzis Mystikal mnie zwyzywal na coolnecie, a potem jeszcze mojego father. czyli panowie, Mystikal to rekordzista, 1 zdaniem zbluzgam fathera mojego, blooda i screema Co za gosc, kocham tego faceta. Ma lat pewnie kolo 20 a dalbym mu max 10

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by on 23-12-2001 12:56:

quote:
Ano rzeczywiscie. Relacje z ludzmi od razu wychodza na wierzch

PS. bloodq, ale milo. Dzis Mystikal mnie zwyzywal na coolnecie, a potem jeszcze mojego father. czyli panowie, Mystikal to rekordzista, 1 zdaniem zbluzgam fathera mojego, blooda i screema Co za gosc, kocham tego faceta. Ma lat pewnie kolo 20 a dalbym mu max 10

zbluzgal ci starego? oj, ja bym to inaczej zalatwil...

Posted by sxl on 23-12-2001 13:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS

zbluzgal ci starego? oj, ja bym to inaczej zalatwil...

Eh. MajeSku ja nic nie zrobie. Mystikala juz wszyscy znaja i wiedza jaki on jest... Nic na to nie poradze, nic juz nie pomoze. Ale podkreslam ze bluzgajac mojego starego wzial sie tez na blooda i screema...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by on 23-12-2001 13:02:

quote:

Eh. MajeSku ja nic nie zrobie. Mystikala juz wszyscy znaja i wiedza jaki on jest... Nic na to nie poradze, nic juz nie pomoze. Ale podkreslam ze bluzgajac mojego starego wzial sie tez na blooda i screema...

gdyby mnie tak ruszyl to ja bym sie tam do niego przejechal z ekipka i tyle...

Posted by sxl on 23-12-2001 13:04:

Hehe myslisz ze mi powie gdzie mieszka? Ja bardzo kolorowa ekipie moge zebrac bez problemu No ale nie bede nic robil w tej sprawie bo ignoruje jego glupote. Z reszta moze sam kiedys dojdzie do wniosku ze ma 20 lat prawie a zachowuje sie gorzej niz 12 latek.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by on 23-12-2001 13:08:

quote:
Z reszta moze sam kiedys dojdzie do wniosku ze ma 20 lat prawie a zachowuje sie gorzej niz 12 latek.

oby

Posted by 8lo0d on 23-12-2001 19:08:

Jest nowe halesko na coolneta !!

dzis tkk zalozyl nowe haslo na coolnet brzmi ono polak. Moze to ulatwi nam gre przy niskim pingu i wreszcie bez niemcow. Postarajcie sie naglosnic sprawe ale tylko rzecz jasna w gronie polakow !!

Posted by sxl on 23-12-2001 19:14:

Ludzie. Nie ma to sensu. Chcecie zeby scena byla wieksza? To wylaczcie ten password. Naprawde mniej bedzie nowych graczy. A wy ciagle sie bawicie. TKK nie przasadzasz? Macie przeciez snajpera i kolejny nowey server jka chcecie treningi. Jak tak dalej bedziecie sobie przywlaszczac server to sie zrobi jakis krok aby temu zaprzestac.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by 8lo0d on 23-12-2001 20:01:

Exclamation racja

sxl ma racje, poza tym czy Darek B. admin coolnetu zgodzil sie na to haselko ???

Posted by GuriaS on 23-12-2001 20:10:

...

teraz trzeba przyznać sxl'owi rację bo jest nowy server i (c)hasło na qlnect jush nie jest zbytnio potrzebne bo ammy gdzie grac... ja jush się w sumie przyzwyczaiłem że na lnecie jst niemcuff od zaarabani i że jest sieczka a nie gra tak że zazqadanie ciągle nowych (c)hasłem nie ma juish sensu..

Posted by @ttack on 23-12-2001 23:22:

Wink

Witam! Na boardzie debiutuję więc sorka za uwagę ale: temat hasła "z lekka" się rozmył. Pogrywam sobie w UT, na Coolnecie jedynie jestem w stanie coś zdziałać a tu nagle invalid password i niestety żadne z w.w (board) haseł nie działa. Więc mam prośbę, plz very much, o ostateczne podanie aktulanego passowrda dla zainteresowanych (m.in. mnie), bo wiecie: święta idą, jest okazja trochę więcej potrenować a tu kicha.... pozdro

Posted by GuriaS on 23-12-2001 23:25:

witamy na 4um!

(c)hasło ro POLAK (z dużych liter!!!)
przynajmniej takie było kilka godzin temu

Posted by on 24-12-2001 08:16:

Haslo!

gurias naucz sie... haslo! nie chaslo... haslo!

Posted by sxl on 24-12-2001 08:44:

Hyhy czyzby dysortografia wsrod graczy?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by @ttack on 24-12-2001 09:55:

Question

LUDZIE, LUETE, REBIATA:
Wyjdę na Lamę, ale trudno:
wpisuję w konsoli connect 217.8.168.234:27960
potem password POLAK
i dalej wywala mi invalid password

gdzie robię error'a, help, hilfe, pomoszcz

Posted by sxl on 24-12-2001 10:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez @ttack
LUDZIE, LUETE, REBIATA:
Wyjdę na Lamę, ale trudno:
wpisuję w konsoli connect 217.8.168.234:27960
potem password POLAK
i dalej wywala mi invalid password

gdzie robię error'a, help, hilfe, pomoszcz

Zrob tak
/connect 217.8.168.234

Potem gdy juz wyskakuje ci ze zly password wpisujesz znowu:
/password POLAK

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:57.