FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2852)
Password Coolnet
nareszcie jest chasło nie podam go jeszcze bo to nie ja je założyłem i nie chce spieprzyć sparawy... niech ktoś je poda za mnie plz
qr*wa!!!
teraz się wqrzyłęm na maxa... nie jestem ostatnio w dobrym nastroju także moge być troszke porywczy ale bde się starał... wywaliło mnie z servera (jak chyba wszystkich którzy grali) i i jak się próbuje dołączyć to mi wywala invalid password... wpisuje
"\password 111" i jest to samo... panowi jak zmieniacie PASSWORDA to mówcie na jakiegom bo przez to nikt sobie nie pogra i polska scenka ut tylko na tym straci...
Napisane oryginalnie przez GuriaS
teraz się wqrzyłęm na maxa... nie jestem ostatnio w dobrym nastroju także moge być troszke porywczy ale bde się starał... wywaliło mnie z servera (jak chyba wszystkich którzy grali) i i jak się próbuje dołączyć to mi wywala invalid password... wpisuje
"\password 111" i jest to samo... panowi jak zmieniacie PASSWORDA to mówcie na jakiegom bo przez to nikt sobie nie pogra i polska scenka ut tylko na tym straci...
HHE
żeby nikt się nie....wpier....ał.
po to było chyba hasło załorzone
A moze poprostu Darek B., admin coolnetu zobaczyl ze bawicie sie w adminow servera bez jego zgody i sam zalozyl haslo? IMHO bez jego zgody nie powinien nikt ustawiac hasla na wiecej niz jeden mecz klanowy. Sami pomyslcie jak to wyglada...
mail - [email protected]
HASLO
A jakie w koncu jest to haslo ??
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
A moze poprostu Darek B., admin coolnetu zobaczyl ze bawicie sie w adminow servera bez jego zgody i sam zalozyl haslo? IMHO bez jego zgody nie powinien nikt ustawiac hasla na wiecej niz jeden mecz klanowy. Sami pomyslcie jak to wyglada...
haslo
wszyskio zaczelo sie od tego ze TLOG chcieli grac na servie a haslem zeby sie nikt nie wp........ haselko zostalo zalozone, odbyly sie mecze, TLOG poszli z placzem do domu a haslo do rcona sie spier.... i Ottar czy ktos inny nie mogl hasla na qlnet skasowac
i to chyba cala historia hasla na qlnecie
Re: haslo
quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
wszyskio zaczelo sie od tego ze TLOG chcieli grac na servie a haslem zeby sie nikt nie wp........ haselko zostalo zalozone, odbyly sie mecze, TLOG poszli z placzem do domu a haslo do rcona sie spier.... i Ottar czy ktos inny nie mogl hasla na qlnet skasowac
i to chyba cala historia hasla na qlnecie
No czyli nie da sie aktualnie wejsc na server? Moze jednak znacie haslo obecne? Jezeli az tak zwaliliscie to bedzie trzeba wyslac maila do admina CoolNetu, a wtedy juz na 100% nie da nikomu rcona...
mail - [email protected]
aktualne (c)hasło na COOLNET to avrulez
miłego FRAGOWANIA
eh
8lood tu nawet nie chodzi mi o (c)hasło tylko o sam fakt ze jakiś (zaz przeproszeniem) DEBIL zaqada chasło podczas klanówki bądź sparingu...
ps. 8lood masz fajną ocenke...
PS. bloodq, ale milo. Dzis Mystikal mnie zwyzywal na coolnecie, a potem jeszcze mojego father. czyli panowie, Mystikal to rekordzista, 1 zdaniem zbluzgam fathera mojego, blooda i screema Co za gosc, kocham tego faceta. Ma lat pewnie kolo 20 a dalbym mu max 10
mail - [email protected]
quote:
Ano rzeczywiscie. Relacje z ludzmi od razu wychodza na wierzch
PS. bloodq, ale milo. Dzis Mystikal mnie zwyzywal na coolnecie, a potem jeszcze mojego father. czyli panowie, Mystikal to rekordzista, 1 zdaniem zbluzgam fathera mojego, blooda i screemaCo za gosc, kocham tego faceta. Ma lat pewnie kolo 20 a dalbym mu max 10
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
zbluzgal ci starego? oj, ja bym to inaczej zalatwil...
mail - [email protected]
quote:
Eh. MajeSku ja nic nie zrobie. Mystikala juz wszyscy znaja i wiedza jaki on jest... Nic na to nie poradze, nic juz nie pomoze. Ale podkreslam ze bluzgajac mojego starego wzial sie tez na blooda i screema...
Hehe myslisz ze mi powie gdzie mieszka? Ja bardzo kolorowa ekipie moge zebrac bez problemu No ale nie bede nic robil w tej sprawie bo ignoruje jego glupote. Z reszta moze sam kiedys dojdzie do wniosku ze ma 20 lat prawie a zachowuje sie gorzej niz 12 latek.
mail - [email protected]
quote:
Z reszta moze sam kiedys dojdzie do wniosku ze ma 20 lat prawie a zachowuje sie gorzej niz 12 latek.
Jest nowe halesko na coolneta !!
dzis tkk zalozyl nowe haslo na coolnet brzmi ono polak. Moze to ulatwi nam gre przy niskim pingu i wreszcie bez niemcow. Postarajcie sie naglosnic sprawe ale tylko rzecz jasna w gronie polakow !!
Ludzie. Nie ma to sensu. Chcecie zeby scena byla wieksza? To wylaczcie ten password. Naprawde mniej bedzie nowych graczy. A wy ciagle sie bawicie. TKK nie przasadzasz? Macie przeciez snajpera i kolejny nowey server jka chcecie treningi. Jak tak dalej bedziecie sobie przywlaszczac server to sie zrobi jakis krok aby temu zaprzestac.
mail - [email protected]
racja
sxl ma racje, poza tym czy Darek B. admin coolnetu zgodzil sie na to haselko ???
...
teraz trzeba przyznać sxl'owi rację bo jest nowy server i (c)hasło na qlnect jush nie jest zbytnio potrzebne bo ammy gdzie grac... ja jush się w sumie przyzwyczaiłem że na lnecie jst niemcuff od zaarabani i że jest sieczka a nie gra tak że zazqadanie ciągle nowych (c)hasłem nie ma juish sensu..
Witam! Na boardzie debiutuję więc sorka za uwagę ale: temat hasła "z lekka" się rozmył. Pogrywam sobie w UT, na Coolnecie jedynie jestem w stanie coś zdziałać a tu nagle invalid password i niestety żadne z w.w (board) haseł nie działa. Więc mam prośbę, plz very much, o ostateczne podanie aktulanego passowrda dla zainteresowanych (m.in. mnie), bo wiecie: święta idą, jest okazja trochę więcej potrenować a tu kicha.... pozdro
witamy na 4um!
(c)hasło ro POLAK (z dużych liter!!!)
przynajmniej takie było kilka godzin temu
Hyhy czyzby dysortografia wsrod graczy?
mail - [email protected]
LUDZIE, LUETE, REBIATA:
Wyjdę na Lamę, ale trudno:
wpisuję w konsoli connect 217.8.168.234:27960
potem password POLAK
i dalej wywala mi invalid password
gdzie robię error'a, help, hilfe, pomoszcz
quote:
Napisane oryginalnie przez @ttack
LUDZIE, LUETE, REBIATA:
Wyjdę na Lamę, ale trudno:
wpisuję w konsoli connect 217.8.168.234:27960
potem password POLAK
i dalej wywala mi invalid password
gdzie robię error'a, help, hilfe, pomoszcz
mail - [email protected]
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:57.