FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2863)

Posted by 8lo0d on 17-12-2001 20:48:

co do jaggeda

Jest taka sprawa. Dotyczy ona czlonka klanu r3 jagged'a. Nie chcial bym tu nikogo krzywdzic, le zrobcie cos tzn poradzcie mu co ma zrobic by tak nie skakal. Wiem ze to nie jego wina, ale nam nie sprawai przyjemnosci gdy on nas ciagle rozwala a sam skacze i widac go co 2s. Dzis doszlo do malej sprzeczki bo ludzie sie wnerwili na niego bo nie dalo sioe normalnie pograc z nim. jeszcze raz prosze o jakies propozycje pomocy dla niego bo tak byc nie moze ....

Posted by deen on 17-12-2001 21:00:

Re: co do jaggeda

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Jest taka sprawa. Dotyczy ona czlonka klanu r3 jagged'a. Nie chcial bym tu nikogo krzywdzic, le zrobcie cos tzn poradzcie mu co ma zrobic by tak nie skakal. Wiem ze to nie jego wina, ale nam nie sprawai przyjemnosci gdy on nas ciagle rozwala a sam skacze i widac go co 2s. Dzis doszlo do malej sprzeczki bo ludzie sie wnerwili na niego bo nie dalo sioe normalnie pograc z nim. jeszcze raz prosze o jakies propozycje pomocy dla niego bo tak byc nie moze ....

hmmm a wiec sprawa wyglada nastepujaco, nie tylko jagged skacze, ale rowniez AV-M.G-R, Leon... do tej grupki moge zaliczyc takze v3-Greateye'a u mnie ta 4 skacze naprawde nie sympatycznie.... nie bede nikogo pouczal, ale dlaczego zarzuty kierujecie wlasnie w jego strone (jaggeda) ?

Posted by GuriaS on 17-12-2001 21:02:

blood masz racje co do tego �e to nie jego wina ale... no w�a�nie ale... po pierwsze (nie wiem kto, kto� kto gra� teraz na coolnecie) zrobili�cie jedno wielkie chamstwo dla jaggeda... pono� kickowali�cie go za to �e skaka� (co jest moim zdaniem nie do zaakceptowania) i przez to nie m�g� gra� tylko by� jako spectacor, dopiero jak wszed�em to jako� to wynegocjowa��m (albo wymusiem) �e m�g� gra� bo tak to by sie nie doczeka� ...
po drugie mash racje �e to nie jego wina ale QLNET jak i inne servery s� dla wszystkich a nie tylko dla tych co maj� dobry ping... eh

Posted by deen on 17-12-2001 21:08:

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
blood masz racje co do tego �e to nie jego wina ale... no w�a�nie ale... po pierwsze (nie wiem kto, kto� kto gra� teraz na coolnecie) zrobili�cie jedno wielkie chamstwo dla jaggeda... pono� kickowali�cie go za to �e skaka� (co jest moim zdaniem nie do zaakceptowania) i przez to nie m�g� gra� tylko by� jako spectacor, dopiero jak wszed�em to jako� to wynegocjowa��m (albo wymusiem) �e m�g� gra� bo tak to by sie nie doczeka� ...
po drugie mash racje �e to nie jego wina ale QLNET jak i inne servery s� dla wszystkich a nie tylko dla tych co maj� dobry ping... eh

gurias dokladnie, zdadzam sie z toba w 100%, gdybym stosowal podobne praktyki z reszta graczy, to 'skaczaca 4' byla by kopana, co jest dla mnie bezsensowne, kilka razy, zwracalem greateye'owi uwage, ale nigdy go nie kopalem.. i mysle ze nie bede tego robil, bo jest to chamskie.
8lo0d wiem jak sie gra z 'zabkami' ale jak sam powiedziales to nie ich wina i nie mozemy bawic sie w adminow.

Posted by 8lo0d on 18-12-2001 13:49:

Boshe

Ja wiem ja go nie kickowalem i nie zabranialem mu grac. Callvote dal ktos inny ... nawet nie zaglosowalem a co do grania ja mu mowilem tylko ze gra z nim jest do dupy bo tak jest ale nie zabranialem mu grania ...

Posted by sxl on 18-12-2001 14:28:

Stary, co sie rzucasz? Na coolnecie ciagle graja ludziki z pingami 250 ktorzy skacza o wiele bardziej, na przyklad PiotrPL ktory zawsze dzieki swoim skokom jest na 1 miejscu. NIe ma zadnej rady dla jaggeda, to jest Polska i tu sie pije.... znaczy sie to jest Polska i tutaj rzadzi TPsa ktorej wyroki... lacza sa poprostu beznadziejne. Nic nie poradzisz kochasiu, a kickowanie to wiecie gdzie mozecie sobie wsadzic. Jak zobacze ze bedziecie kickowac tych skaczacych to sami bedziecie kickowani, nawet bez callvote. Chamstwo i tyle. Popieram zupelnie wypowiedz GuriaSa

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by deen on 18-12-2001 16:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Stary, co sie rzucasz? Na coolnecie ciagle graja ludziki z pingami 250 ktorzy skacza o wiele bardziej, na przyklad PiotrPL ktory zawsze dzieki swoim skokom jest na 1 miejscu. NIe ma zadnej rady dla jaggeda, to jest Polska i tu sie pije.... znaczy sie to jest Polska i tutaj rzadzi TPsa ktorej wyroki... lacza sa poprostu beznadziejne. Nic nie poradzisz kochasiu, a kickowanie to wiecie gdzie mozecie sobie wsadzic. Jak zobacze ze bedziecie kickowac tych skaczacych to sami bedziecie kickowani, nawet bez callvote. Chamstwo i tyle. Popieram zupelnie wypowiedz GuriaSa

oo wlasnie dobrze ze mi sxl przypomniales, tak to prawda PiotrPL skacze jak zajac co daje mu czesto pierwshe miejsce masz racje..

Posted by GrEaTEyE on 18-12-2001 16:10:

SPOK�J

Hmmmm.Ja te� mam lagi takie jak jagged, M.G, PiotrPl, Leon, ale ci wszyscy gracze s� z jednej miejscowo�ci, nawet ja.
To niejest wina naszych ��czy , tylko zasranego Bia�ostockiego TPSA.Teraz modernizuj� stacje.(ciekaw kiedy to sk�cz�)
To ma si� z czasem sko�czy�.Niemartwcie si�, to z czasem zniknie i b�dzie wszystko O.K.
Popieram GuriaS'ka wypowied� ze znanych powod�w

GrEaTEyE

Posted by jagged on 18-12-2001 19:50:

Thumbs up pierwszy wpis

Hejka chlopaki dzieki za poparcie a tak apropo to wlasnie pierwszy raz tu jestem

Posted by GruChA on 18-12-2001 21:52:

Talking hyhy

jagged nie jestes sam, bo ja tu tez dopiero z 2 dni czy cus

Posted by sxl on 18-12-2001 21:56:

No to panowie, poszperac w tematach i rozwijac forum UT

I starajcie nie wpasc MajeSowi w oko pod zlym katem [piszcie na temat, nie dzielcie wypowiedzi na pare czesci itp] bo i tak przezywa pewnie nerwice przez ten walony NASK. Podziwiam MajeSka, jak bym sie juz zalamal. Swoja droga, mam w klasnie goscia, ktory moze bez problemu, bez zaplaty, tak porpostu wlamac sie na stronke nasku. I to tak ze na 100% nikt go nie zczai. Podesle go tam chetnie na server nasku [ten z www tylko] jak juz ut.pl bedzie mialo domene

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by GuriaS on 19-12-2001 21:26:

Talking jeeee

wielkie THX za poparcie!
btw. jush sie nie moge doczeka� ut.pl a tu mi do tego sie internet wali i w ka�deej chwili moge zosta� wywalony s\z serva ut i nie bede gra� przez d�ugo
eh

Posted by on 14-01-2002 08:48:

Talking hehe

znalazlem fajne info o Le�ajsku (ave keke)

W lesie pod Le�ajskiem wyp�ywa z Rudnego Stawku rzeczka Jagoda, kt�ra przep�ywaj�c przez miasto wpada do Sanu.

a jak juz tu jestem, to jagged ma juz malego pinga i dalej was rozwala i co bloodku nie sprawdzila sie twa teza

Posted by sxl on 14-01-2002 12:52:

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
znalazlem fajne info o Le�ajsku (ave keke)

W lesie pod Le�ajskiem wyp�ywa z Rudnego Stawku rzeczka Jagoda, kt�ra przep�ywaj�c przez miasto wpada do Sanu.

a jak juz tu jestem, to jagged ma juz malego pinga i dalej was rozwala i co bloodku nie sprawdzila sie twa teza

Jagged ma ostatnio ping 15! LOL! ps. czepiali sie go ludzie bo dobrze fragowal, a troche skakal, wszyscy wiec jak to ludzie zwalili wszystko na lagi... bleugh.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by 8lo0d on 14-01-2002 14:13:

Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Jagged ma ostatnio ping 15! LOL! ps. czepiali sie go ludzie bo dobrze fragowal, a troche skakal, wszyscy wiec jak to ludzie zwalili wszystko na lagi... bleugh.

Wlasnie jakos ostatnio nie idzie mu za dobrze, mimo tak wspanialego pingu.

Posted by Ottar on 14-01-2002 15:29:

E tam

Potrzebny jest czas zeby przestawic sie z laga 666-999 na ping 9-14. Z reszta ja do gry Jaggeda nie mam kompletnie zadnych zastrzezen, oprocz tego ze teraz juz nie jest niesmiertelny

Posted by sxl on 14-01-2002 17:07:

Tia, o dobrej formie jagodki swiadczy min screen z topic r3- nice shooting. No, teraz ja screem i blood czekamy na takie samo obnizenie pinga... A spox byloby gdyby sie tak stalo... No ale jak powiedzieli kiedys pewnie bardzo madrzy panowie: gdyby, gdyby to nie bylo nia niby, gdyby...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by M3R1!N on 23-01-2002 21:55:

Lightbulb skakanie

co do tego skakania to ja proponuje rate ustawic na 10000 i bedzie loozik (u tych skaczacych)
pozdroofka

Posted by deen on 23-01-2002 23:14:

Re: skakanie

quote:
Napisane oryginalnie przez M3R1!N
co do tego skakania to ja proponuje rate ustawic na 10000 i bedzie loozik (u tych skaczacych)
pozdroofka

hmm teraz juz chyba nikt nie skaczde, dawno nie widzialem skaczoncych kolesi.

btw GE nie przesadziles z sygnaturka ??
wam tez wyswietla to bycze zdjecie ?
z jakim zespolem HH'wym ?

Posted by 8lo0d on 24-01-2002 08:25:

Re: Re: skakanie

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

hmm teraz juz chyba nikt nie skaczde, dawno nie widzialem skaczoncych kolesi.

btw GE nie przesadziles z sygnaturka ??
wam tez wyswietla to bycze zdjecie ?
z jakim zespolem HH'wym ?

Taaa wlasnie jakos ostatnio zauwazylem ze jak ludzie maja ping 300 - 400 to jakos nie skacza ... A tak wogole MajeS to propoonuje zamkna� ten topic ... stare dzieje.
Deen mi tez wyswitla to "bycze" zdjecie i proponuje gr8eye'owi je usunac lub jakos pomniejszyc bo zeby dosc do jakiegos posta to musze sie natrudzic jezdz�c skrollem

Posted by on 24-01-2002 16:21:

Talking Re: Re: Re: skakanie

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Taaa wlasnie jakos ostatnio zauwazylem ze jak ludzie maja ping 300 - 400 to jakos nie skacza ... A tak wogole MajeS to propoonuje zamkna� ten topic ... stare dzieje.
Deen mi tez wyswitla to "bycze" zdjecie i proponuje gr8eye'owi je usunac lub jakos pomniejszyc bo zeby dosc do jakiegos posta to musze sie natrudzic jezdz�c skrollem

hehe a czemu chcesz zamykac ten topic ?
mnie tam sie podoba
a co jak bede chcial kiedys publicznie nawrzucac jagged'owi, to co mam nowy topic zakaldac ;-) hehe (joke)

Posted by roberf on 08-02-2002 22:46:

Jagged to stary podrywac i co on wie o zabijaniu. O tyle co mam do TOmka.

p.s.
I nie zlam serca Julicie :p

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:09.