FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2867)
clan r3
sxl, jest to odpowiedz na newsa ze strony klanowej r3..
widze poprawe, nie mialem dzisiaj lagow, zobaczymy jak bedzie jutro....a wiec nie skreslaj mnie jeszcze z listy graczy na nadchodzacej klanowce zobaczymy co bedzie.
Re: clan r3
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
sxl, jest to odpowiedz na newsa ze strony klanowej r3..
widze poprawe, nie mialem dzisiaj lagow, zobaczymy jak bedzie jutro....a wiec nie skreslaj mnie jeszcze z listy graczy na nadchodzacej klanowcezobaczymy co bedzie.
mail - [email protected]
Re: Re: clan r3
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
OK, nidgy Cie nie skreslalem. Dzisiaj i jutro NALEGAM aby wszyscy ktorzy maja taka mozliwosc pokazali sie na coolnecie po 20:00. Wybiore sklad jutro w nocy, po ostatnich partyjkach wieczornych.
PS. GG grucha, w koncu jestes na boardzie![]()
A wiec jednak w czwartek wybierze sie sklad. Oczywiscie musze jescze do tego zalatwic Ottara, jak jest coachem to ma byc Mam do Was 2 prosby:
1. napiszcie mi ***** czy mozecie grac w sobote lub niedziele, i to tyczy sie kazdego
2. wlazcie na coolneta dzis i jutro o 20:00
mail - [email protected]
quote:
A wiec jednak w czwartek wybierze sie sklad. Oczywiscie musze jescze do tego zalatwic Ottara, jak jest coachem to ma bycMam do Was 2 prosby:
1. napiszcie mi ***** czy mozecie grac w sobote lub niedziele, i to tyczy sie kazdego
elloU!
nareszcie mi niecik dzia�a poprawnie... nie widzia�em tego 4um przez 4dni!
no ale dobra przejd�my do r3
ja moge by� na LQNECIE dzisiaj i jutrri ale dzisiaj raczej o 21 bo teraz jeszcze lekcje ko�cze na Utro... papa
A wiec jednak w czwartek wybierze sie sklad. Oczywiscie musze jescze do tego zalatwic Ottara, jak jest coachem to ma bycMam do Was 2 prosby:
GuriaS
jaki ty jestes nie poskladany... a patrz na 1y punkt mojej poprzedniej wypowiedzi. I powiedz teraz dokladnie z jakim to klanem zalatwiasz mecz w sobote, jak Ci idzie zalatwienia i co im dokladnie powiedziales [gdzie gramy, o ktorej, jaka nasza mapka]
Grucha, a w sobote bedziesz juz na SDI czy ejszcze na stalym?
ps. czekam na odpowiedzi duk3 oraz jaggeda
mail - [email protected]
quote:
GuriaS
jaki ty jestes nie poskladany... a patrz na 1y punkt mojej poprzedniej wypowiedzi. I powiedz teraz dokladnie z jakim to klanem zalatwiasz mecz w sobote, jak Ci idzie zalatwienia i co im dokladnie powiedziales [gdzie gramy, o ktorej, jaka nasza mapka]
Grucha, a w sobote bedziesz juz na SDI czy ejszcze na stalym?
ps. czekam na odpowiedzi duk3 oraz jaggeda
a wi�c :
klan : -=PKF=- (czy jako� tak )
data: 22.12.2001(sobota)
godz: 9PM
server: QLNET
nasza mapka: ut_dox
ich mapka: nie wiem bo... --->d� posta
sqady: 5v5
others: qrde jeszcze mo nie odpisali czy graj�, na jakiej mapce i czy pasuje im data... ale eszcze jest pi�tek i sobota prawie ca�a
tak�e chyba odpisz�
a sxlq a jaki bedzie sqad?
jak do piatku w nocy nie bede mial od nich odpowiedzi to umwie nas z kims z naszej scenki.
mail - [email protected]
Heheheh
Z kim???
Mo�e znami???
Tylko jeszcze musze z pyziatym i kilerem porozmawiac
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Z kim???
Mo�e znami???
Tylko jeszcze musze z pyziatym i kilerem porozmawiac![]()
mail - [email protected]
eh no jeszcze nie odpowiedzieli... mam na dzieje �e Utro przyjdzie co� bo mi nerwy puszcz� ...
btw. dzisiaj na wiecz�r jush mi lepiej sz�o(dotychzcasz tzn. w tym tygodniu gr�em beznadziejnie) i to zaz spraw� nerwuff
na mecz musimy si� wyluzowa� bo znowu przegramy tak jak z dT i si� nigdy nie nauczymy gra� w teamie... jak sie wczoraj wnerwia�em o byle �mir� tak dzisiaj (na wicz�r bo popo�udniu by�o to co wczoraj) by�o jush lepiej... mo�e sie przed meczem um�wimy z psychologiem?
tak cie wyleczy ze stresoff ze juz nie bedziesz chcial grac, a przy okazji zrobi Ci lew....ke a moze i nawet dwie
hehe
to na kiedy wizyte umawiamy doktorze?
ps. tak na serio to zagrajmy jaki� sparing (nasz klan only) np. 3v3 na snajpie i podzielimy si� na 2 teamy:
- ka�dy wybierze jedn� mapke
- ustalimy date
- 1 team bedzie mia� 4 (nas jest 7 w r3? )
i wtedy si� oka�e kto gra najlepiej z kim� pod presj�
ps2. moje proponowane sqady to:
team 1: sxl, duk3, jagged, piotra5
team 2: deen, GuRiaS, GruChA
we sobote o 20:30 badzcie na CoolNecie
umowilem sie WSTEPNIE [nie na 100%] z AV
gramy 5:5, nasza mapa do docks. W sobote poludnie podam tutaj sklad wyjsciowy na meczy.
Pamietajcie jednak ze to nie jest 100% i jeszcze pare godzin przed emczem napisze tutaj czy gramy.
gurias, cos mi sie wydaje ze ci goscie nie odpowiedza, dlatego umowilem sie z AV
mail - [email protected]
ja sie zgadzam na wszystko (jak nie bede mial laguf)
Right here, right now
Dzien dobry tu doktor jagoda do uslug ja moge leczyc w kazdy dzien tygodnia o kazdej porze ale jest jedno ale nie wiem czy w sobote o 21 bede mogl bo wpada do mnie panienka
ale jak cus to mozecie liczyc na mnie i moralnie i fizycznie bo nie ma to jak lewatywka heh.
P.S. czy mozecie mi dac maila do deena ??
po dw�ch dniach od wys�ania do nich maila przyszed� mi mail... ale nie od PKF lecz od o2 ... taka jest jego tre��:
Tu program pocztowy rekin3.o2.pl.
Z przykroscia stwierdzam, ze twoja wiadomosc nie mogla byc
dostarczona do ktoregos z adresatow.
Jesli masz pytania dotyczace tego listu, napisz do <postmaster>
Jesli zdecydujesz sie napisac, prosze zalaczyc te wiadomosc,
usuwajac wczesniej tresci prywatne.
System pocztowy
<[email protected]>: host mx14.hotmail.com[65.54.232.7] said: 554 Transaction
failed
cholera wie o co chozi... mo�e sobie skasowali maila?
panowie sxl i deen zorganizujcie jaki� trening na jutro rano, po�udni �eby prze�wiczy� zgranie bo z AV przer�niemy 100razy gorzej ni� z dT... jak mamy by� dobrym klanem to trzeba �wiczy�... w zespole a nie osobo bo TRENING CZYNI MISTRZA" :/
panowie sxl i deen zorganizujcie jaki� trening na jutro rano, po�udni �eby prze�wiczy� zgranie bo z AV przer�niemy 100razy gorzej ni� z dT... jak mamy by� dobrym klanem to trzeba �wiczy�... w zespole a nie osobo bo TRENING CZYNI MISTRZA" :/
ok
to wpadam na irca
jak mozecie to badzcie o godzinie 18:00 na snajperze WSZYSCY!
Dziekuje za uwage
obowiazkowo maja byc grucha, jagged, duk3, deen, gurias no i ja bede. A piotra5... hm pitra5. Z nim nie idzie sie skontaktowac. Tylko na serverach czasem go widac, niech ktos go wciagnie w ten UT board
mail - [email protected]
quote:juz ja go wciagne
ok
to wpadam na irca
jak mozecie to badzcie o godzinie 18:00 na snajperze WSZYSCY!
Dziekuje za uwage
obowiazkowo maja byc grucha, jagged, duk3, deen, gurias no i ja bede. A piotra5... hm pitra5. Z nim nie idzie sie skontaktowac. Tylko na serverach czasem go widac, niech ktos go wciagnie w ten UT board
NO no, tak tez mysle. Tyle ze ja procz Sila to nie znam innych rekrutow Kogo dodales do r3krut deenq?
mail - [email protected]
UWAGA panopwie z r3! Dzisiaj klanuffka z niemieckim klanem -=PKF=- o godzinie 21(9PM) na qlnecie...
nie ejstem cl'em ale m�wie �e obecno�� obowi�zkowa jakl na ka�dej klan�wie
ja ludzi poinformowalem, i tak mysle ze jak bedziecie chcieli to po tel klanowce z pkf(mozna go ogladac?) my bedziemy mieli nasz skald, czyli tak przed 22, wiec mozemy zagrac, bo raczej nam pasuja godziny po 21, to chyba tyle, aha i nasza mapa to streets Wasz Dox o ile pamietam, to tyle papatki
hehe
pwaelq jak b�dzie,my w dobrej formie i reszta b�dzie chcia�a jeszcze gra� to mo�e zagramy ... pytaj deena albo sxl'a...
ps. sxl bedzie dzisiaj gr� bo go jeszcze dzisiaj nie widzia�em? :-/
Napisane oryginalnie przez GuriaS
pwaelq jak b�dzie,my w dobrej formie i reszta b�dzie chcia�a jeszcze gra� to mo�e zagramy... pytaj deena albo sxl'a...
ps. sxl bedzie dzisiaj gr� bo go jeszcze dzisiaj nie widzia�em? :-/
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:31.