FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2896)
Na jakich myszkach gracie???
Cze
Mam do was pytanie, na jakich myszkach gracie???
Interesuje mnie jaka myszka jest dobra i co watro qpić
Pomóżcie, bo ja ze swoją już niewytrzymuje
ja gram na a4tech'u www-15. Jest to dosc stara myszka ma jakies 2 lata ale gra mi sie zajebisc** i jest idealnie dostaosowana do mojej dłoni.
dokladnie taka sama
ciekawy zbieg okolicznosci, bo ja tez mam A4tech WWW-15
ciekawi mnie po co w niej 2 scroll???
eeee ja gram na LOGITECHU ale nie znam pełnej nazwy
w każdym razie jak ktoś był w M@UPIE top wie jaką mam
mycha najlepsza imho i gdy bede ja zmienial to zmienie na nowego WingMana...
Ciekawostka jest to ze ma ona ok 2 lat, a kupilem ja, wierzcie czy nie, jeszcze od ven0ma. Tak, tego pana smarkacza ktory wygral tyle turniei ProMode.
Polecam Wam ta myszke, naprawde dobry sprzecior.
mail - [email protected]
a ja...
mam Microsofta optical inteli mouse, 5 przyciskow, super czula, dopasowana, jaaaazda
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
No to ja wiem w takim razie
Ja mam Logitech WingMan Gaming Mouse
mycha najlepsza imho i gdy bede ja zmienial to zmienie na nowego WingMana...
Ciekawostka jest to ze ma ona ok 2 lat, a kupilem ja, wierzcie czy nie, jeszcze od ven0ma. Tak, tego pana smarkacza ktory wygral tyle turniei ProMode.
Polecam Wam ta myszke, naprawde dobry sprzecior.
THX
Dzięki z waszych wypowiedzie, ale dzisiaj poszedłem do sklepu i se qpił3m zawalista myszke a4tech'a
Optical GreatEye wheel mouse, 5 przycisków i jak narazie jest ql.
Polecam ją, wygrała konqrs w czasopismie, niepamietam jakim na na dobrą cenę i jakośc(oczywiście bdb.)
piszcie dlaej jakie macie propozyszjon.
Też polecem logitecha. Mam tą mysz od 5 lat i nigdy mi jescze nie nawaliła, czyszcze ją żadko i jest qll. Mam dokładnie Logitecha pilota niestety z ogonem, ale jakoś mi nie przeszkadza. Najfajniejsze jest to że jezdziłem tą myszką po wsszytkim:
Od słwonika PWN po czasopisma, drweno , tysiace podkladek a skończysszy na obudowie
myszka
Ja mam razor boomslang .... wojek mi przysala ze stanow . Dla mnie nie ma lepszych myszek do grania . Pod aplikacjami tak dobrze wcale sie nie sprawdza .......
Co do wingmana - fajna myszka tylko brudzi sie czesto ( przeciez zaprzestali ja produkowac na jakis okres czasu prze to ) . Ale i tak najlepszy jest Rejzor
Re: myszka
quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
Ja mam razor boomslang .... wojek mi przysala ze stanow . Dla mnie nie ma lepszych myszek do grania . Pod aplikacjami tak dobrze wcale sie nie sprawdza .......
Co do wingmana - fajna myszka tylko brudzi sie czesto ( przeciez zaprzestali ja produkowac na jakis okres czasu prze to ) . Ale i tak najlepszy jest Rejzor![]()
mail - [email protected]
Nieprawda
Niepradwą jest że razory niesą dostępne w POLSCE.
Razory są dostępne w sklepach firmy Auchuan(sorry za reklame)
Ale ja wam poradzam go qpić, kosztuje on 280 zł.
Fajnie wygląda
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Niepradwą jest że razory niesą dostępne w POLSCE.
Razory są dostępne w sklepach firmy Auchuan(sorry za reklame)
Ale ja wam poradzam go qpić, kosztuje on 280 zł.
Fajnie wygląda![]()
mail - [email protected]
Tak Tak
TAk sxl'q pomyliłem się w nazwie
poprawie się "razer"
sry za pomyłke
... szkoda że z ogonkiem bo mnie czasem wpieprza kak mi się ręka zawinie podczas gry
chwilowo (po śmierci Pilot-logitecha, niech mu śmietnisko lekkim będzie ;-))) mam A4 radiową. Gra się świetnie. Ogon nie plącze się (gram z sens okolo 1.5 do 2 razy większą niż znani mi gracze, a kiedy są lagi, zwiekszam jeszcze, dobrze mi się gra tylko wtedy, gdy wystarczy mi 4 cm2 powierzchni do pomachania mycholem, nie umiem wiosłowac po całym stole ;-) - przy takim sens ogon naprawde robi się ciężki.
Ale i tak tęsknie za Logitechem...
Y.
A ja mam fajna myszke bezprzewodowa radiowa A4Tech z 2 skrolami. gra sie na niej nawet fajnie tylko na poczatku mialem problem z bateriami. Ale moj Tata wszystko rozwiązał: kupił 4 baterie które można ladowac i ladowarke do nich. Jak sie jedne skoncza to biore drugie a tamte daje na ladowanie jestem bardzo zadowolony
Czyż nieprawda???
niedroga i dobra firma robiąca sprzęt
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
a4tech rulez!!!
Czyż nieprawda???
niedroga i dobra firma robiąca sprzęt![]()
Moja Myshka
Microsoft Intelli Mouse with Wheel
dobrze wysluzona myha, mam do niej sentyment i nawet mozliwosc podmiany na optyczna microsoftu (lezy podpieta do 2-giego kompa) jakos do mnie nie przemawia
MYCHA
JA BYM NA TWOIM MIEJSCU KUPIL MYSZ LOGITECHA CORDLESS MOUSEMAN OPTICAL SAM JEJ UZYWAM I UWAZAM ZE JEST NAJLEPSZA BO DUZO BARDZIEJ PRECYZYJNA OD INNYCH MYSZEK NP.(KABLOWYCH CZY RADIOWYCH) ALE TO TWOJ WYBOR I TWOJ HAJS
Napisane oryginalnie przez capone
JA BYM NA TWOIM MIEJSCU KUPIL...
Ech w Media MArku sa Logitechy Pilot Wheel Mouse Optical - kosztuja 120 zl. A wiezcie, sa zarabiste. Wczesniej mialem taka sama tylko ze z kulko - roznica jest nie samowita. Po prostu sadze za kazda mysz optyczna jest 50 % lepsza od kulkowej!
quote:
Napisane oryginalnie przez Ni_co
Ech w Media MArku sa Logitechy Pilot Wheel Mouse Optical - kosztuja 120 zl. A wiezcie, sa zarabiste. Wczesniej mialem taka sama tylko ze z kulko - roznica jest nie samowita. Po prostu sadze za kazda mysz optyczna jest 50 % lepsza od kulkowej!
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Widzieliscie moze ta "wspaniala myche" na ut.pl ?? Powiedzcie tzn napiszcie mi dlaczego takie cos bedzie kosztowalo az 300 dolcow ?!?!?
mail - [email protected]
mycha
Niedawno kupilem nowa mych a4tech'a. Nazywa sie Optical GreatEye WOP-35 i gra mi sie na niej spox, idealnie dopasowana do mojej dloni ... z tym ze przy mocnym ruchy w bok [ tzn szybkim ] nie reaguje i tu jes jej wada. Dalbym link ze zdjeciem ale cos streonka na ktorej bylo siadla
Re: mycha
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Niedawno kupilem nowa mych a4tech'a. Nazywa sie Optical GreatEye WOP-35 i gra mi sie na niej spox, idealnie dopasowana do mojej loni ... z tym ze przy mocnym ruchy w bok [ tzn szybkim ] nie reaguje i tu jes jej wada. Dalbym link ze zdjeciem ale cos streonka na ktorej bylo siadla![]()
mail - [email protected]
e
mi sie najlepiej gra na tym logitechu, i nie mam zamiaru go zmieniac
Napisane oryginalnie przez sxl
Chlopie, skoro wiesz ze ta myszka pasuje do twojego łona to co ty z nia robisz ???
btw, mowilem ze WingMan jest najlpszy do graniaI nie zmienie zdania, bo taka prawda
![]()
mysz
ja gram na myszy A4tech , a jaki typ to nie wiem, wiem ze z jednym kólkiem, no i gra sie dobrze, tylko ze mam kompa od 1996 roku i nie mialem nigdy podkladki, az do dzis, musze se wkoncu kupic
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:49.