FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2926)

Posted by SOLAR on 21-12-2001 08:14:

Cool W kwesti formalnej.

Czy można zmieniać postać w trakcie tej samej rogrywki. Np. gram medykiem zabili mnie 3 raz i zmieniam na porucznika ?

I czy taka zmiana bedzie dopuszczalna na turnieju ?

Osbiście myśle, że to jest li tylko broszka danego zepołu, ale może się mylę ? Hmmmm ?

Posted by [WP]SS-MAN on 21-12-2001 09:52:

Thumbs down Re: W kwesti formalnej.

quote:
Napisane oryginalnie przez <BMN> SOLARIS
Czy można zmieniać postać w trakcie tej samej rogrywki. Np. gram medykiem zabili mnie 3 raz i zmieniam na porucznika ?

I czy taka zmiana bedzie dopuszczalna na turnieju ?

Osbiście myśle, że to jest li tylko broszka danego zepołu, ale może się mylę ? Hmmmm ?

???????Gupie pytanie
Oczywiście że TAK!!!!
Tylko po to załorzyłeś nowy "temat" ??? gdyby wszyscy ludzie chcąty zadać (-gupie-) pytanie zakładali TU nowy "temat" to byłby bajzel jak %#^lera!! od tego są meile, GG, irc........ a nie BOARD!! tu mówi się o poważnych sprawach!! "Czy można zmieniać postać w trakcie tej samej rogrywki" a czy można strzelać do wroga?????
Nie możesz zagadać na GG do kogoś?? czy wysłać meila?

Posted by ins@ne on 21-12-2001 10:50:

Talking Re: Re: W kwesti formalnej.

quote:
Napisane oryginalnie przez [WP]SS-MAN

tu mówi się o powarznych sprawach!!

Czy "powarzne" to to samo co poważne ?

Posted by SOLAR on 21-12-2001 11:47:

SS-MAN wyluzuj i nie bądż taki czepialski.
Dałeś odpowiedź jestem bardzo wdzięczny.
Bardzo, alo to bardzo dziekuje TOBIE !!!!!!!!

Może i masz racje, że trza było zrobic tak jak mówisz, ale wiesz... impuls i poszło .

Pozdrawiam kimkolwiek i skądkolwiek jesteś )))

Posted by Nexus6 on 21-12-2001 11:53:

Re: Re: Re: W kwesti formalnej.

quote:
Napisane oryginalnie przez ins@ne

Czy "powarzne" to to samo co poważne ?

Nie! Pierwsze powarzne dotyczy tych co to wszystko wiedza i na innych wyzywaja. Drugie powazne jest dla w miare normalnych

Posted by [BK]FritzKrieg on 21-12-2001 13:03:

Thumbs down

Zastanawiam sie nad dwoma rzeczami.
Pierwsza rzecz to rozterka nad klanami. Czym jest klan? Zbieranina przypadkowych ludzi czy formacja zrzeszajacych graczy ktorzy sie angazuja, graja w miare regularnie i sa fanami gry w ktorej uczestnicza. I w tym momencie pojawia sie pytanie - skad sie biora w klanach ludzie ktorzy niewiedza podstawowych rzeczy o niej i do czego to prowadzi? Ludzie, jezeli chcecie by ta scena nie byla cyrkiem nie "bawcie" sie w klany tylko tworzcie powazne klany z powaznymi graczami a nie "wolfplayerami" ktorzy zadaja pytania w stylu: "a do kogo sie tu strzela?".
Druga rzecz nad ktora sie zastanawiam to ta w ktorej sie reklamuje swoje forum na innym forum. Pozostawiam to bez komentarza.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Posted by C4|Shiro on 21-12-2001 13:39:

Re: Re: W kwesti formalnej.

quote:
Napisane oryginalnie przez [WP]SS-MAN

Tylko po to załorzyłeś nowy "temat" ??? gdyby wszyscy ludzie chcąty zadać (-gupie-) pytanie zakładali TU nowy "temat" to byłby bajzel jak %#^lera!!

przeciesz jest bajzel...wiec o co biega?

Posted by <BMN>Yoozio on 21-12-2001 14:43:

Ludzie Solaris pytal sie jedynie czy mozna zmieniac postac podczas jakiegos turnieju, a wy od razu 'powarznie' go opierdalacie za ciekawosc! Wiecej luzu, jestesmy klanem RTCW od 2 dni!(co nie oznacza, ze nie mozemy skopac komus dupy )

Posted by SOLAR on 21-12-2001 14:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Zastanawiam sie nad dwoma rzeczami.
Pierwsza rzecz to rozterka nad klanami. Czym jest klan? Zbieranina przypadkowych ludzi czy formacja zrzeszajacych graczy ktorzy sie angazuja, graja w miare regularnie i sa fanami gry w ktorej uczestnicza. I w tym momencie pojawia sie pytanie - skad sie biora w klanach ludzie ktorzy niewiedza podstawowych rzeczy o niej i do czego to prowadzi? Ludzie, jezeli chcecie by ta scena nie byla cyrkiem nie "bawcie" sie w klany tylko tworzcie powazne klany z powaznymi graczami a nie "wolfplayerami" ktorzy zadaja pytania w stylu: "a do kogo sie tu strzela?".
Druga rzecz nad ktora sie zastanawiam to ta w ktorej sie reklamuje swoje forum na innym forum. Pozostawiam to bez komentarza.
Pozdry

Zacznę od końca.

W sprawie reklamy.
Nie było to moją intencją coś zepsuć jeżeli chodzi o konwenanse. Link naszego forum podałem jedynie dla informacji. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam i wycofuje go. Strona się reorganizuje, a tam można nas spotkać. (gości z cyrku) Nie jest to forum wyłącznie dla wyznawców RTCW. Miło wdziany jest każdy.

Sprawa podstaw w grze.
Wszystko jest wiadome dla wiedzących, natomiast czasami oczywiste sprawy nie są nigdzie opisane. Chcesz, aby to środowisko powstało i pozostało hermetyczne ?
Cały twój wywód na temat rozterki trąca lekką ksenofobią. My dobrzy (bo długo gramy, prawdziwe debeściaki) oni źli dopiero się rozkręcają się. Jak się nauczycie bardzo dobrze grać to się zgłoście.
A kto to dla ciebie poważny gracz ?
Moim zdaniem ten który chce grać jak najlepiej, chce być przydatny dla swojego zespołu i zżywa się z nim.
Myślę, że hasło w stylu „skąd się biorą w klanach ludzie którzy niewiedzą podstawowych rzeczy i do czego to prowadzi ?” pewnego dnia zada ci ktoś, kto będzie wiedział tylko ciut więcej od Ciebie.

Pozdrawiam.

Posted by DarkXenocide on 21-12-2001 14:51:

Talking

Takie topice do MP Combat cos tam topik jest to po to tez.

Moje odp: NIE WOLNO ZMIENIAC POSTACI !!!! Kto zmienia jest zafajdanym cheaterem i nie gram z nim!

Hilfe to moj brat mi zmienil postac to nie ja!

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by [SPECNAZ]RoL on 21-12-2001 15:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Takie topice do MP Combat cos tam topik jest to po to tez.

Moje odp: NIE WOLNO ZMIENIAC POSTACI !!!! Kto zmienia jest zafajdanym cheaterem i nie gram z nim!

Hilfe to moj brat mi zmienil postac to nie ja!

Sarkazm jest obroną ludzi słabych

Posted by DarkXenocide on 21-12-2001 15:22:

Red face

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL

Sarkazm jest obroną ludzi słabych

Ja sie przed niczym nie bronie, nikt mi tu nie stawial zarzutu rolq
Btw cos cie nie widze w RTCW? mecze w CB, czy po katach kampisz z XMem ?

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by [SPECNAZ]RoL on 21-12-2001 15:29:

Siakos nie moge sie dopchać na RyBy
I jak sie dopcham to gram pod innym nikiem A kampienie z XM to swoją drogą...

Posted by [BK]FritzKrieg on 21-12-2001 15:33:

Arrow

quote:

Zacznę od końca.

W sprawie reklamy.
Nie było to moją intencją coś zepsuć jeżeli chodzi o konwenanse. Link naszego forum podałem jedynie dla informacji. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam i wycofuje go. Strona się reorganizuje, a tam można nas spotkać. (gości z cyrku) Nie jest to forum wyłącznie dla wyznawców RTCW. Miło wdziany jest każdy.

Sprawa podstaw w grze.
Wszystko jest wiadome dla wiedzących, natomiast czasami oczywiste sprawy nie są nigdzie opisane. Chcesz, aby to środowisko powstało i pozostało hermetyczne ?
Cały twój wywód na temat rozterki trąca lekką ksenofobią. My dobrzy (bo długo gramy, prawdziwe debeściaki) oni źli dopiero się rozkręcają się. Jak się nauczycie bardzo dobrze grać to się zgłoście.
A kto to dla ciebie poważny gracz ?
Moim zdaniem ten który chce grać jak najlepiej, chce być przydatny dla swojego zespołu i zżywa się z nim.
Myślę, że hasło w stylu „skąd się biorą w klanach ludzie którzy niewiedzą podstawowych rzeczy i do czego to prowadzi ?” pewnego dnia zada ci ktoś, kto będzie wiedział tylko ciut więcej od Ciebie.

Pozdrawiam.

Zaden konwenans tylko nie pisana zasada - nie reklamuje sie swoich kanalow na ircu bedac na innym kanale i nie reklamuje sie wlasnego forum przebywajac na innym forum. To takie proste ze az intuicyjne. Nie dla wszystkich.
Kim jest dla mnie powazny gracz? To taki ktory sie wglebia w aspekty danej gry a potem dopiero wyplywa na glebokie wody (wstepuje do klanu na przyklad). Osobiscie wole nie lamic i nie wychylac sie dopoki sie nie rozeznam w terenie na ktory zamierzam wejsc.
Mowisz o rozkrecaniu sie Wystarczaja 2-3 rozgrywki i opcjonalnie przeczytanie pliku 'readme' zeby wiedziec wszystko co potrzebne by nie zadawac glupich pytan i nie prowokowac takich topikow.
I nie bierz tego wszystkiego zbyt do siebie. Nikt na ciebie nie naskakuje. Czasem sie po prostu dwa razy zastanowic zanim sie zaczyna tego typu topik na forum bez uprzedniego przeczytania wazniejszych topikow.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Posted by SOLAR on 21-12-2001 16:25:

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg

Zaden konwenans tylko nie pisana zasada - nie reklamuje sie swoich kanalow na ircu bedac na innym kanale i nie reklamuje sie wlasnego forum przebywajac na innym forum. To takie proste ze az intuicyjne. Nie dla wszystkich.
Kim jest dla mnie powazny gracz? To taki ktory sie wglebia w aspekty danej gry a potem dopiero wyplywa na glebokie wody (wstepuje do klanu na przyklad). Osobiscie wole nie lamic i nie wychylac sie dopoki sie nie rozeznam w terenie na ktory zamierzam wejsc.
Mowisz o rozkrecaniu sie Wystarczaja 2-3 rozgrywki i opcjonalnie przeczytanie pliku 'readme' zeby wiedziec wszystko co potrzebne by nie zadawac glupich pytan i nie prowokowac takich topikow.
I nie bierz tego wszystkiego zbyt do siebie. Nikt na ciebie nie naskakuje. Czasem sie po prostu dwa razy zastanowic zanim sie zaczyna tego typu topik na forum bez uprzedniego przeczytania wazniejszych topikow.
Pozdry

No to chyba pora zamknąć ten topic.

Pozdrawiam i do następnego spotkania

Posted by [WP]SS-MAN on 23-12-2001 17:07:

Talking

Sorry że tak na ciebie naskoczyłem...........
jeśli masz jakies pytania/prośby pisz GG 1357268 lub [email protected]

A jeśli nie moge pomóc wejdz na #wolfpl lub #c4 tam są mądrzy ludzie oni ci pomogą

Posted by SOLAR on 24-12-2001 11:08:

Dzięki !

Posted by [WP]SS-MAN on 25-12-2001 18:02:

Talking

quote:
Dzięki !

Nie ma za co ............

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:59.