FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=294)
Rejestracja .. Co i jak ?
witam kofani koledzy boardowcy .... korzystajac z tego ze lamuch ze mnie mam kilka pytan ....
Zestawili nam łącze internetowe (w koncu 1/2 roku walki) w związku z czym serwer CS ktory od jakiegos czasu stoi u nas na LANie chcielibysmy puscic na inecik ... co do samych założeń i ustawien serwa nie mam pytan , chodzi mi jedynie o to co zrobic zeby ludzie co nie co o nim wiedzieli ..... Czy podczas odswiezania internet games pojawi sie bez problemu czy musze cos , gdzies rejestrowac ???
Tak dla wiadomosci serwer ruszy od 25.06.01 na adresie 213.76.179.60 .. posiadamy 2xIII500 256 Ram serwa i 2Mbity łącze .. wszystko stoi w sieci osiedlowej w której mamy klanik [NH] , gramy od niedawna i chcemy sie troche zabawic ....
Prosze o jakies information .... z gory thx
Napisane oryginalnie przez Red
witam kofani koledzy boardowcy .... korzystajac z tego ze lamuch ze mnie mam kilka pytan ....
Zestawili nam łącze internetowe (w koncu 1/2 roku walki) w związku z czym serwer CS ktory od jakiegos czasu stoi u nas na LANie chcielibysmy puscic na inecik ... co do samych założeń i ustawien serwa nie mam pytan , chodzi mi jedynie o to co zrobic zeby ludzie co nie co o nim wiedzieli ..... Czy podczas odswiezania internet games pojawi sie bez problemu czy musze cos , gdzies rejestrowac ???
Tak dla wiadomosci serwer ruszy od 25.06.01 na adresie 213.76.179.60 .. posiadamy 2xIII500 256 Ram serwa i 2Mbity łącze .. wszystko stoi w sieci osiedlowej w której mamy klanik [NH] , gramy od niedawna i chcemy sie troche zabawic ....
Prosze o jakies information .... z gory thx![]()
Re: Re: Rejestracja .. Co i jak ?
quote:
Napisane oryginalnie przez [C4]==DeStRuCt0r==
Nigdzie nie musisz tego rejestrowac!
Wyslij maila do kogos z cs.pl, ze powstal kolejny (jzu z 50 bedzie) serwer cs. Podaj ip, na czym stoi, kto bedzie chcial to doda sobie go do favorites i bedzie na nim gral!
bardzo Ci dziekuje !!!
Re: Rejestracja .. Co i jak ?
quote:
Prosze o jakies information .... z gory thx![]()
Re: Re: Rejestracja .. Co i jak ?
destructor : w swoim czasie wszystko powiem ...
deen : na fpp masz ladnie opisane co trzeba zrobic zeby postawic serwer i adminowac ...
destructor : w swoim czasie wszystko powiem ...
deen : na fpp masz ladnie opisane co trzeba zrobic zeby postawic serwer i adminowac ...![]()
Re: Re: Re: Re: Rejestracja .. Co i jak ?
quote:
Bede czekal!
jak na razie sprawdz jak traceroutem dochodzisz do IP 213.76.179.58 ... jak po drodze jest 30 routerow to przestan czekac![]()
![]()
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rejestracja .. Co i jak ?
quote:
gdzie to mam sprawdzic, bo ja sie znam tylko na fragowaniu![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:20.