FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=294)

Posted by Red on 22-06-2001 15:52:

Exclamation Rejestracja .. Co i jak ?

witam kofani koledzy boardowcy .... korzystajac z tego ze lamuch ze mnie mam kilka pytan ....
Zestawili nam łącze internetowe (w koncu 1/2 roku walki) w związku z czym serwer CS ktory od jakiegos czasu stoi u nas na LANie chcielibysmy puscic na inecik ... co do samych założeń i ustawien serwa nie mam pytan , chodzi mi jedynie o to co zrobic zeby ludzie co nie co o nim wiedzieli ..... Czy podczas odswiezania internet games pojawi sie bez problemu czy musze cos , gdzies rejestrowac ???

Tak dla wiadomosci serwer ruszy od 25.06.01 na adresie 213.76.179.60 .. posiadamy 2xIII500 256 Ram serwa i 2Mbity łącze .. wszystko stoi w sieci osiedlowej w której mamy klanik [NH] , gramy od niedawna i chcemy sie troche zabawic ....

Prosze o jakies information .... z gory thx

Posted by on 23-06-2001 13:22:

Re: Rejestracja .. Co i jak ?

quote:
Napisane oryginalnie przez Red
witam kofani koledzy boardowcy .... korzystajac z tego ze lamuch ze mnie mam kilka pytan ....
Zestawili nam łącze internetowe (w koncu 1/2 roku walki) w związku z czym serwer CS ktory od jakiegos czasu stoi u nas na LANie chcielibysmy puscic na inecik ... co do samych założeń i ustawien serwa nie mam pytan , chodzi mi jedynie o to co zrobic zeby ludzie co nie co o nim wiedzieli ..... Czy podczas odswiezania internet games pojawi sie bez problemu czy musze cos , gdzies rejestrowac ???

Tak dla wiadomosci serwer ruszy od 25.06.01 na adresie 213.76.179.60 .. posiadamy 2xIII500 256 Ram serwa i 2Mbity łącze .. wszystko stoi w sieci osiedlowej w której mamy klanik [NH] , gramy od niedawna i chcemy sie troche zabawic ....

Nigdzie nie musisz tego rejestrowac!
Wyslij maila do kogos z cs.pl, ze powstal kolejny (jzu z 50 bedzie) serwer cs. Podaj ip, na czym stoi, kto bedzie chcial to doda sobie go do favorites i bedzie na nim gral!

Posted by Red on 23-06-2001 18:14:

Re: Re: Rejestracja .. Co i jak ?

quote:
Napisane oryginalnie przez [C4]==DeStRuCt0r==

Nigdzie nie musisz tego rejestrowac!
Wyslij maila do kogos z cs.pl, ze powstal kolejny (jzu z 50 bedzie) serwer cs. Podaj ip, na czym stoi, kto bedzie chcial to doda sobie go do favorites i bedzie na nim gral!

bardzo Ci dziekuje !!!

Posted by on 23-06-2001 21:18:

Re: Re: Re: Rejestracja .. Co i jak ?

quote:

bardzo Ci dziekuje !!!

Nie am sparwy.
BTW: wpadne kiedys pograc(modl sie zebym mial dobry ping )

Posted by deen on 24-06-2001 01:46:

Re: Rejestracja .. Co i jak ?

quote:

hehe to jak tam sprawa z adminowaniem ?
chetnie bym sie nauczyl
bo chiclabym na jakims adminowac

Posted by Red on 24-06-2001 10:12:

Re: Re: Rejestracja .. Co i jak ?

destructor : w swoim czasie wszystko powiem ...

deen : na fpp masz ladnie opisane co trzeba zrobic zeby postawic serwer i adminowac ...

Posted by on 24-06-2001 10:46:

Re: Re: Re: Rejestracja .. Co i jak ?

quote:
destructor : w swoim czasie wszystko powiem ...

deen : na fpp masz ladnie opisane co trzeba zrobic zeby postawic serwer i adminowac ...

Bede czekal!

Posted by Red on 24-06-2001 22:30:

Re: Re: Re: Re: Rejestracja .. Co i jak ?

quote:

Bede czekal!

jak na razie sprawdz jak traceroutem dochodzisz do IP 213.76.179.58 ... jak po drodze jest 30 routerow to przestan czekac

Posted by on 25-06-2001 09:24:

Re: Re: Re: Re: Re: Rejestracja .. Co i jak ?

quote:

jak na razie sprawdz jak traceroutem dochodzisz do IP 213.76.179.58 ... jak po drodze jest 30 routerow to przestan czekac

gdzie to mam sprawdzic, bo ja sie znam tylko na fragowaniu

Posted by Red on 25-06-2001 12:04:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rejestracja .. Co i jak ?

quote:

gdzie to mam sprawdzic, bo ja sie znam tylko na fragowaniu

hehe dobre i to .. jak korzystasz z windy w pasku start w uruchom wpisz tracert 213.76.179.58

jak wywali ci kupe routerow to se nie pograsz za bardzo pewnie ...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:20.