FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2979)
Atmosfera na serwerach
i wcale nie mam na mysli pomyslu zeby po przekroczeniu pewnej wysokosci zaczynal sie otwarty kosmos, a tam statki inwazyjne poszczegolnych szczepow, mysliwace przechwytujace i stacje orbitalne a do tego wszystkiego walka na planetach 
do rzeczy:
czy ja tak trafiam czy po prostu na serwerach t2 jest naprawde fajna atmosfera, jedymym przeklenstwem jakie uslyszalem bylo shazbot, a jedynym narzekaniam na cudza gre byl kometarz w przypadku wejsciu na miny przy fladze ...... nic poza tym, voting o kick jest baaardzo rzadki... poprzednio poza rtcw gralem w cs - i tam to po prostu byl koszmar, a na t2 wszystko odbywa sie w naprawde rewelacyjnej atmosferze, az chcie sie robic salute, no i robie

no to trzeba sie jakos lepiej zorganizowac, na forum jest nas 'kilka' osob 
Atmosfera jest taka, jaka powinna byc :-) Srodowisko T2 jest najbardziej "sportowym" srodowiskiem ze wszystkich znanych mi w grach internetowych. Smiem twierdzic, ze to prawdziwa 1337. Tu ludzie walcza honorowo, a jesli juz sie zdarzy vote o kicka, zwykle wiadomo za co i gosc tez wie. Tak jest na wszystkich serwerach, na ktorych bylem, nawet na tych, na ktorych gra po 60 osob.
Niesamowite, nie? Oaza honoru i normalnosci wsrod oceanu wulgarnego chamstwa, prymitywnosci i oszustw...
Tylko ta liczba aimbotow w T2 mnie przeraza...
aimbot�w to takie co� jest te� do T2, bleeee ochyda.
Re: Atmosfera na serwerach
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
poprzednio poza rtcw gralem w cs - i tam to po prostu byl koszmar, a na t2 wszystko odbywa sie w naprawde rewelacyjnej atmosferze, az chcie sie robic salute, no i robie![]()
![]()
dra ryja i przeklinaja tylko nie maja swiadomosci tego ze przy spotkaniu irl ze zbluzganym nie byloby tak dla nich sympatycznie i bezkarnie ....
a gram na polecanym przez Polskie Forum [TM] serwerq 
!GameSurf.de/ Katabatic2
212.122.148.114:28003 
Kochane serwery. Tylko z Team playem trzeba co� zrobi�.
Po �wi�tach mo�e um�wimy si� na gr� na jednym serwie (nie m�wie o katabaticku bo tyle os�b na niego si� nie zmie�ci, ca�y czas gra na nim 32 osoby, trzeba znale�� jakis inny.)
Osobiscie z serwow o najnizszym pingu najwyzej cenie sobie serwer klanu FRG - Frag Land bodajze.
Co do aimbotow: nie widziales nigdy zadnego? No co Ty??? Wkurzaja mnie strasznie... Diabelnie irytujace sa te wszystkie turrety, spidery i inne landspajki... jak ja nie cierpie tych aimbotow :-)))))))
no i kto je rozklada, no kto ????!!! no kag-pl 

HA! sugerujesz ze moge je zle rozlozyc? jaaa ?

Osobiscie z serwow o najnizszym pingu najwyzej cenie sobie serwer klanu FRG - Frag Land bodajze.

wlasnie wrocilem od rodziny ..... Home Sweet Home .....
i bylem ciekaw czy juz mam avatarka zmienionego

ja ostatnio gralem glownie na !GameSurf.de/ Katabatic2
212.122.148.114:28003 , ale ilez mozna katabatic wiec pewnie bede wlazil na serw ktory poleca yavor czyli frg 

Jest uno problem, ja od paru dni w og�le nie gra�em na serwach, ale za 2-3 dni to zmieni� (kill krush and destroy - yeah).
chamstwo...
Domowa atmosfera na serwach, tak JASNE. Mo�e i tam nie przeklinaj� ale hamstwo jest i to jakie...
Nie przeklinaj� bo nie ma na to czasu, w CS tak bo runda zaczyna si� po �mierci wszystkich z 1 Teamu.
A co do chamstwa, to jest i to du�e. Owszem teamkiller�w wywalaj� odrazu przez g�osowanko, ale pomimo wszystko, znajduj� si� tacy co kradn� tw�j pojazd tu� po zrobieniu (je�eli nie masz w��czonego teleportu), udaj� �e eskortuj� a tak naprad� po chwili dostajesz od nich dyskiem i oni zgarniaj� ca�e laury za flag�...mog� jeszcze powymienia� chamskie zachowanie niekt�rych graczy, ale po co... 
Fakt jak zwykle jest druka strona medalu, ale ktora jest ladniejsza to kazdy wie =P
Ja tez sie spotkalem z roznymi niemilymi sytuacjami, ale wiekszosc jest mila. No to mozna sobie tu tylko poprzypominac co to sie niemilego komus trafilo.
Na poczatek co ja zrobilem niemilego komus =))))))))))))
1 - buchnolem komus shrike za co przepraszam, ale dobro teamu wydalo mi sie wazniejsze. W koncu ktos musial zakosic przeciwnikowi flage by capper z ich teamu nie mial jak zdobyc punkta =)))))))))))))))))))
2 - zakosilem komus czolg z tailem (nie myli z jugiem), no ale sytuacja wymagala by porozjezdzac panoszacych sie po bazie wrogich jednostek.
3 - moglo wygladac na atak, ale strzelilem do kumpla juga tylko dlatego aby go zrzucic z gory bo by go rozmazal o gore jakis obcy shrike......
4. 5 .6 7...... trzeba wiedziec ze to co moze sie wydawac atakiem lub chamstwem, z innego punktu widzenia moze komus uratowac tylek, wiec najpier dokladnie sie trzeba rozejzec co sie w ogole stalo =))))))
jaj jest wiele w grze, no i w takich momentach sie nie mysli o zlych przypadkach :-))))))))
.... bo jak tu nie klasc sie na podlodze ze smiechu jak jakis czolgista przez bite 30 minut proboje wjechac czolgiem na budynek i co respawn w bazie to widzisz jak sie chlop meczy, a wokol powoli tworzy sie grono widzow ktorzy ogladaja syzyfowa prace czolgisty.......... no wykladka jakich malo !!!!! =))))))))))))))))
albo roztawiasz rozne wiezyczki i motions sensory z bazie patrzysz do gory a nad glowa zderzaja sie dwa bombowce obcego teamu. Zderzenie czolowe w takim miejscu na takim pulapie i zaden nie skrecil....... looooooooleeeee !!!!!
Ostatni krzyk mody - trojkat czolgistow.
1 - obcy czolg wpada pod czolg teamu, mamy jeden na drugim. Zza gory wyskok robi drugi czolg bcych i spada na te dwa czolgi - efekt - 3 kopulujace czolgi z czego jeden ranny - LOOOOOOOL
Wtedy jeszcze nie nagrywalem demek i nie robilem screenshotow. Poniewaz tych przypadkow...... kfiatkow..... jest czasem do ubrechtania, nagrywam juz kazda mape i co ciekawsze efekty, bede zrzucal na dysk w postaci obrazkow i gdziesp ublikowal. Pierwszy aktualny NIEZIEMSKI przypadek, to wlasnie demko ktore yavi muci i jak juz wymuci to sie gdzies tu na fpp.trybach opublikuje mam nadzieje.
Okey koniec nawijania ide POGRAC !!!!!!!!!!!!!!! =))))
>trzeba wiedziec ze to co moze sie wydawac atakiem lub
>chamstwem, z innego punktu widzenia moze komus uratowac
>tylek, wiec najpier dokladnie sie trzeba rozejzec co sie w ogole
>stalo =))))))
Yep. Sam nie spotkalem sie z sytuacjami, ktore opisywal Icea. Owszem, zdarzaja sie dowcipnisie, ktorzy podkladaja satchele na wlasnym vs, ale to jest w kazdej grze sieciowej. Spotykam sie czasami z przykladami bezmyslnosci lub braku wyobrazni, ale... kto wie, ile razy ja sie wykazalem takim brakiem, bo nie przypuszczalem ze cos jest komus do czegos potrzebne? Chamstwo a konflikty wynikajace z braku informacji o tym, co robia wszyscy pozostali w grze (a szczegolnie - jakie sa ich zamiary) - to zupelnie inne sprawy.
>.... bo jak tu nie klasc sie na podlodze ze smiechu jak jakis
>czolgista przez bite 30 minut proboje wjechac czolgiem na
>budynek i co respawn w bazie to widzisz jak sie chlop meczy, a
>wokol powoli tworzy sie grono widzow ktorzy ogladaja
>syzyfowa prace czolgisty.......... no wykladka jakich malo !!!!!
Hehehehe...
>albo roztawiasz rozne wiezyczki i motions sensory z bazie
>patrzysz do gory a nad glowa zderzaja sie dwa bombowce
>obcego teamu. Zderzenie czolowe w takim miejscu na takim
>pulapie i zaden nie skrecil....... looooooooleeeee !!!!!
Lol :-)
>Ostatni krzyk mody - trojkat czolgistow.
>1 - obcy czolg wpada pod czolg teamu, mamy jeden na drugim.
>Zza gory wyskok robi drugi czolg bcych i spada na te dwa czolgi -
> efekt - 3 kopulujace czolgi z czego jeden ranny - LOOOOOOOL
:-)))))))))
>Wtedy jeszcze nie nagrywalem demek i nie robilem
>screenshotow. Poniewaz tych przypadkow...... kfiatkow..... jest
>czasem do ubrechtania, nagrywam juz kazda mape i co
>ciekawsze efekty, bede zrzucal na dysk w postaci obrazkow i
>gdziesp ublikowal. Pierwszy aktualny NIEZIEMSKI przypadek, to
>wlasnie demko ktore yavi muci i jak juz wymuci to sie gdzies tu
>na fpp.trybach opublikuje mam nadzieje.
Nie rob screenshotow :-P Nagrywaj demka, podeslij, obejrze, ja zrobie screenshota :-P BTW z antyaliasingiem ustawionym w OpenGL na 4x mam na Recalescence 1-2 fps, za to wygladzanie miodzio... :-))))
HEH..... no i co z tego ? =]]]]]]]]]]]
mam na demku multikill, moze z dwa razy i raz ultrakilll...........
SATCHTEL RULES !!!!!!!!!!!!!!!!! =DDDDDDDD
A ja przez moment mialem na demku rampage... :-(
Co tam, w niedziele nagram sobie nowe :-P
No to ja mam demko.... tylko znowu ktore ? Mam unstoppable !!!!!! ladunek, zwiezwanie, po drodze fragi, ladunek, zwiewanie i tak w kolko..... i nagle piekny dzwiek Unstoppable !! jeeeeeeee !!!!!!!!
No i troche zle sie dzieje..... mam ponad.... a moze juz 400mb demek..... co ja mam z tym robic ? =D
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:10.