FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2989)
-CYBER- STREFA - nowy server
powstal nowy server "CYBER STREFA". Pingus mniam mniam przynajmiej dla mnie (okolo 50 - 60). Jego ip to : 213.25.101.174:27960 - troszq trudny ale da sie zapamietac.
Milego grania
trza bedzie potem przetestowac
nowy server :)
hamie!!!!!! ja mialem dac tego posta. Ja za�atwi�em ten server wi�c ja powinienem miec taka przyjemnosc napisac ten post hyhy ladne pingi serdecznie was zapraszam na niego
mi�ego fragowanie
Napisane oryginalnie przez Duke
hamie!!!!!! ja mialem dac tego posta. Ja za�atwi�em ten server wi�c ja powinienem miec taka przyjemnosc napisac ten posthyhy ladne pingi serdecznie was zapraszam na niego
...
w og�le AV sobie ostatnio jakies jaja robi... wczoraj na sparingu za�o�yli has�o podzas gry i wszystkich wywali�o... ja potem nie mia�em ochoty jush tego grac i pisa�em na forum
co do tego nowego servka to mam tam ping 300 i nie da si egrac praktycznie fuu
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
co do tego nowego servka to mam tam ping 300 i nie da si egrac praktyczniefuu
aaaaaaaaaaa
qrde nie wiem kto ale jaki� naprawde kompletny DEDBIL zaqada non-stop has�a na coolnet... qr.wa nie da si� pogra�! znowu jest inne has�o i nie znalaz�em jak narazie osoby kt�ra by je zna�a...
paranoja
Napisane oryginalnie przez GuriaS
qrde nie wiem kto ale jaki� naprawde kompletny DEDBIL zaqada non-stop has�a na coolnet... qr.wa nie da si� pogra�! znowu jest inne has�o i nie znalaz�em jak narazie osoby kt�ra by je zna�a...
paranoja
dla mnie caly czas jest ok. macie jakies dupiaste lacza
dla mnie caly czas jest ok. macie jakies dupiaste lacza![]()
chyba 2 mbity a nie @mb?
chyba 2 mbity a nie @mb?![]()
jejeje
ja na tym servie mam genialny piongus... jak gra�em to �ci�ga��m jeszcze film q3 (300mb) i i tak mia�em ping 50-60
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Ten server dzia�a czy nie???Raczej nie, bo jak wpisuje te ip i jego nazwe to nic mi nieznajduje![]()
mail - [email protected]
THX
THX sxl'q za opd.
A jusz mys�a�em �e ten serv tylko u mnie niedzia�a
To Duke chyba cos tam zalatwial, mi dalej server nie dziala.
Pozostaje sie modlic by pan DarekB uruchomil nam 2 coolneta, wtedy przynajmniej zapotrzebowanie na miejsce by sie rozlozylo po polowie.
Jak by jeszcze 1 z serverow usunac, jak mowil mist, z mastera (nie wiem czy to mozliwe) to by go niemcy nie znajdowali w przegladarkach i by byl only for PL?
Re: co do cybera
quote:
Napisane oryginalnie przez Ottar
To Duke chyba cos tam zalatwial, mi dalej server nie dziala.
Pozostaje sie modlic by pan DarekB uruchomil nam 2 coolneta, wtedy przynajmniej zapotrzebowanie na miejsce by sie rozlozylo po polowie.
Jak by jeszcze 1 z serverow usunac, jak mowil mist, z mastera (nie wiem czy to mozliwe) to by go niemcy nie znajdowali w przegladarkach i by byl only for PL?
mail - [email protected]
Z Snajperem
To moja wina (albo cfg) Bo tlumaczylme sedziemu w lidze jak dzial recon, i server nie przetrzyma� restartu. Juz zglosilem to Asikowi, mam nadzieje ze mnie �ywcem ze skory nie obedrze (moze da jakies znieczulenie?).
Aktualnie chyba nie da sie w��czy� hasla na snajper.pl Tzn da si�, ale w momencie wylanczania server pada.
Re: Z Snajperem
quote:
To moja wina (albo cfg) Bo tlumaczylme sedziemu w lidze jak dzial recon, i server nie przetrzyma� restartu. Juz zglosilem to Asikowi, mam nadzieje ze mnie �ywcem ze skory nie obedrze (moze da jakies znieczulenie?).
Aktualnie chyba nie da sie w��czy� hasla na snajper.pl Tzn da si�, ale w momencie wylanczania server pada.
mail - [email protected]
Z tego co wiem
By� ju� taki postulat graczy, do kt�rego SID si� przychyli�. Dotyczy� on rozszerzenia mo�liwo�ci recona i refere do poziomu zbli�onego do osp (tj. min lockowanie team�w, kapitanowie team�w). Chyba co� z tego wyjdzie, ale dopiero gdzie� w okolicach bety 3.0 i nie wiadomo w jakiej formie.
Jak ju� m�wimy o sprz�cie - dobrze �e dorzucaj� nowe bronie i to w ilo�ci (? 5 sztuk) bo konkurencyjne mody maj� po 20-24 pukawki (navy seals, true combat, strike force) - i mimo �e gra si� 6-7 najlepszymi, zawsze pozostaje mo�liwo�� wyboru czy pr�bowania innych broni/strategii. Ja ju� poprostu rzygam na widok m4 o celno�ci raila czy spassa o sile ra�enia rozp�dzonego tira.
;-)
..ale nvg "uzywanego tylko przez lamy" - jak niekt�rzy uwa�aj�, szkoda....ja tam stare�ki ju� i na oczko s�abuj�, nic nie b�d� widzia�....sporo teamkill�w b�dzie ;-(((
Y.
Re: ;-)
quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
..ale nvg "uzywanego tylko przez lamy" - jak niekt�rzy uwa�aj�, szkoda....ja tam stare�ki ju� i na oczko s�abuj�, nic nie b�d� widzia�....sporo teamkill�w b�dzie ;-(((
Y.
mail - [email protected]
Re: Z Snajperem
quote:
Panowie. Server Cyber moglbys stac ale tylko na piont release 1.31, bo tak powiedzial ten pan od niego. Dlatego na tym poincie bo tam jest jeszcze jeden server cpma i jest on na 1.31. jakbysmy wszystkie polskie servery (az 2?) na 1.31 to wtedy mozna by pogadac i on by znowu stal, a takto nie ma sensu...
Napisane oryginalnie przez Duke
Panowie. Server Cyber moglbys stac ale tylko na piont release 1.31, bo tak powiedzial ten pan od niego. Dlatego na tym poincie bo tam jest jeszcze jeden server cpma i jest on na 1.31. jakbysmy wszystkie polskie servery (az 2?) na 1.31 to wtedy mozna by pogadac i on by znowu stal, a takto nie ma sensu...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:32.