FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2994)
Liga!
Stało sie! Już na 100% będzie liga i to jeszcze w tym roku! Prosze wszytkich o dobieranie sie w 3(zespoły będaa po 3 ) i wysyłanie zgłoszeń na [email protected]
Prosze jeszcze o nie dobieranie sie w jakieś MEGA sqady(np. ottar, duk3, sxl) tylko dobierajcie sobie tego z kim gra się wam najlepiej i z kim jesteście zgrani...
NARAZIE PRZYJMUJEMY ZGŁOSZENIA DO KOŃCA TEGO ROKU TAKŻE SIĘ POŚPIESZCIE BO CZAS TO LIGA
Napisane oryginalnie przez GuriaS
Stało sie! Już na 100% będzie liga i to jeszcze w tym roku! Prosze wszytkich o dobieranie sie w 3(zespoły będaa po 3) i wysyłanie zgłoszeń na [email protected]
Prosze jeszcze o nie dobieranie sie w jakieś MEGA sqady(np. ottar, duk3, sxl) tylko dobierajcie sobie tego z kim gra się wam najlepiej i z kim jesteście zgrani...
NARAZIE PRZYJMUJEMY ZGŁOSZENIA DO KOŃCA TEGO ROKU TAKŻE SIĘ POŚPIESZCIE BO CZAS TO LIGA![]()
mail - [email protected]
sklad rzecz gustu
i nikt nie mzoe zabronic np dreamteamu pawel,grucha,pyza. A co z danymi technicznymi ligi? Gdzie, kiedy, jak?
niedługo (chyba nawet Utro) będzie stronka z zasadami
Re: hihi
quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
mnie taki sklad pasi![]()
![]()
![]()
Re: Re: hihi
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Qrde pasowalo by jeszcze w tym roku to zagrac nie kce mi sie czekac![]()
![]()
![]()
spokojnie... bedzie stronka a na niej zasady i wszystk dobrze opisane (bedzie Utro albo pojutrze chyba
zgłaszać teamy mozecie do konca tego roku, maja mieć jush nazwe i 3 zawodników... prawdopodobnie pierwsze mecze bedą na końcu (29,30,31) ale to nie ejst pewne, bo zależy to od ilości zespołów i innych ważnych rzeczy
ps.DOBIERAĆ SIĘ!
Napisane oryginalnie przez deen
ehh jako pomysllodawca tego projektu (tak tak ja pierwshy wspomianalem o lidze) powinienem wiedziec o waszych planach, a nikt mi nie powiedziali do tego sxl i Gurias 2 osoby z mojego klanu, knuja na boku
![]()
mail - [email protected]
czy?
jak ktoś se składa team'a to ja jestem bardzo chętny:_)
jeszcze jedno, a nielepiej byłoby zagrać po 4???
ps. moge wam zdradzić że prawdopodobnie będzie możliwość REZERWOWEGO ale to tylko w przypadkach gdy w teamie jest jakiś lagowiec typu: jagged, thor, leon, grucha itp.
ps2. jeszcze przypominam ... zgłoszenia: [email protected]
ps3. zespoły MUSZĄ mieć nazwe
ps4. jeszcze dodam że jest możliwość obrazka klanowego
Narazie czekam na strone ...
P.S. : Zgadzam sie z pomyslem guriasa ... tylko moze bez tego lagowego ograniczenia bo kazdy moze miec laga tylko oni maja go czesciej
teraz prosze o nie zadawanie tutaj zbędnych pytań... jak stronka będzie to się wsyztskiego dowiecie i nie zadawajcie tu pytań bo nie bedzie na nie odpowiedzi...
ps. moge wam zdradzić że prawdopodobnie będzie możliwość REZERWOWEGO ale to tylko w przypadkach gdy w teamie jest jakiś lagowiec typu: jagged, thor, leon, grucha itp.
ps2. jeszcze przypominam... zgłoszenia: [email protected]
ps3. zespoły MUSZĄ mieć nazwe
ps4. jeszcze dodam że jest możliwość obrazka klanowego![]()
mail - [email protected]
Re: Re: Re: Re: hihi
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
to nie tak
to jest osobna liga
MajeS bedzie robil zupelnie inna... to jest taka krotka liga. Zobaczycie z reszta.
Re: Re: Re: Re: Re: hihi
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
wiem ze MajeS bedzie organizowal oficjalna lige.. UT.pl, ale ja jako pierwszy proponowalemlige 2/2 lub 3/3...
i nazwalem ja nawet "Mała Ligą Urban Terror"
bedzie ona ciagle uaktualniana
to wlasnie przez nia o 1:00 jestem jeszcze na nogach...
zawartosc dzialow bedzie jeszcze zmieniona...http://q3arena.gry.wp.pl/wh/
http://q3arena.gry.wp.pl/wh/
mail - [email protected]
Re: do guriasa i sxl-a
quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-kiler
Macie bardzo dobry pomysl z ta liga , mam nadzieje , ze bedzie to sprawnie dzialalo i ze bedzie z kim powalczyc....
Narazie czekam na strone ...
P.S. : Zgadzam sie z pomyslem guriasa ... tylko moze bez tego lagowego ograniczenia bo kazdy moze miec laga tylko oni maja go czesciej![]()
Napisane oryginalnie przez GuriaS
a z kąd wiesz że to będzie MAŁA LIGA? może będzie tam 30 teamów po 3 osoby a tego jush bym nie nazwał małą ligą...
a po za tym bedzie się iaczej nazywaładzisiaj się dowiecie
cze wam! Ja chcialbym zagraz z ottarem i kims jeszcze (np. Grucha ) Nie wiem Ottar czy tylko mi sie tak wydaje ale gra nam sie dobrze. Odpowiedz na to plis
duk3 of sYnthesis
3 serw
Sxl na stronie umiesciles 2 serwy(Snajpera i coolnet) moze ten nowy serwer ( bodajze "Strefa") by sie nadal. Nie jest on jeszcze rozpowszechniony wiec nie bedzie problemu zagrac tam meczu a nie tak jak na COOLNECIE , ze jak chce sie zagrac mecz to trzeba 10 osob wywalac i zakladac haslo bo nontoper ci ktos wchodzi....
Aha no i jeszcze mam jedno pytanko :
A jak w zadnym z 2 "druzyn" , które graja nie ma zadnego admina???? Czy bedzie ktos (np. Ty bo chyba masz admina albo Ottar ) prydzielony zeby timelimit ustawic i takie tam????
Jeszcze to przedyskutuje z GuriaSkiem, ale mozliwe ze zapisy beda do czwartku tylko. A to dlatego ze chcielibysmy zainaugurowac lige jeszcze teraz, gdy jest duzo wolnego czasu. Prosze Was wiec o zbieranie sie juz w teamy powoli...
mail - [email protected]
Duke + Ottar + Grucha , ekhm....... mialo nie byc rewelacyjnych skladow a ten sie zapowiada baaardzo dobrze , ale moze i to lepiej ze bedzie z kim powalczyc tylko ze te slabsze sklady nie beda mialy przyjemnosci z gry z takim skladem jak wasz
, ja tam nie lubie walczyc o honorowy punkt
Jeszcze to przedyskutuje z GuriaSkiem, ale mozliwe ze zapisy beda do czwartku tylko. A to dlatego ze chcielibysmy zainaugurowac lige jeszcze teraz, gdy jest duzo wolnego czasu. Prosze Was wiec o zbieranie sie juz w teamy powoli...
Mapper, newswritter...
quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-kiler
Duke + Ottar + Grucha , ekhm....... mialo nie byc rewelacyjnych skladow a ten sie zapowiada baaardzo dobrze , ale moze i to lepiej ze bedzie z kim powalczyctylko ze te slabsze sklady nie beda mialy przyjemnosci z gry z takim skladem jak wasz
, ja tam nie lubie walczyc o honorowy punkt
![]()
mail - [email protected]
!@#$%@#$!@
panowie tak wszyscy chciełiście lige a jak narazie to widze tylko że kiler jest tym zainteresowany i grr8 bo ostro kombinują kogo dać jeszcze do teamu... 8lood ty qrde tesh chciałeś lige a teraz mi pier.dolisz na qlnecie że to będzie 5 drużyn i syf, jak nie będziecie robić zespołów i się w to angażować to rzeczywiście będzie gówno a nie liga... jeżeli do czwartq nie będzie 8 lub więcej zespołów to nie ma żadnej ligi a wtedu proponuje Ci MajeS żebyś się zastanowił nad sensem robienia Twojej ligi bo to może być tak samo jak teraz...
ps. sorry że tak klnąłem w tym poście ale mi naprawde nerwy jush puściły
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:13.