FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3045)
Stalki!!
qrcze chcialbym sobie stalke zalozyc i nie wiem jaka wybrac
*mozecie mi pomoc???
*chodzi o taka na ktorej by mi sie dobrze w CS'a gralo bo tylko o to mi chodzi
*koncze POMOCY !!!!!!!!
ja mam przez astercity... mam neta kabloowke i phonai jest zniżka.... mooj ojciec za neta płaci troszke ponad 100 PLN miesięcznie i w CS'a spoxik sie gra...
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
a ja mam SDI, z tej racji, że w miejscu, w którym mieszkam nie ma innej możliwości (samo centrum krakowa). w CSie mam pingi ok. 60-90, wiec gra sie swietnie. 160 zł miesiecznie
koniec czasu
idz sie ogol
GG 1667903
SDI chyba se żaryt stroicie to najbardziej zjebana stałka jaką w życiu widziałem a co do ASter City to mam pewne wątpliwośc zakladam se w listopadzie astera i facet mówi że stałke będe mial grudzien styczen.
Przychodzi grudzien dzwonie do centrali i mowia mi ze stalke mi zaloza GRUDZIEN 2003 -STYCZEN 2004r LOL mowie facet przeciez mowil ze bede mial w tym roku LOL
ja osobiscie polecam Chello zarabista stalka i jakie pingi....
qrcze cali tez myslalem o tym UPC ale u mnie nie zakladaja a o asterze slyszalem duzo opinii(niekoniecznie pozytywnych)a pozatym u mnie aster bedzie dopiero w 2004 a mieszkam jakies 200 m. od tego calego shitu.
*teraz bede dzwonil do tych palek z SDI i sie pytal
*koncze narka
zaix slyszalem ze ty masz w domq modem))))
quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
SDI chyba se żaryt stroicie to najbardziej zjebana stałka jaką w życiu widziałem a co do ASter City to mam pewne wątpliwośc zakladam se w listopadzie astera i facet mówi że stałke będe mial grudzien styczen.
Przychodzi grudzien dzwonie do centrali i mowia mi ze stalke mi zaloza GRUDZIEN 2003 -STYCZEN 2004r LOL mowie facet przeciez mowil ze bede mial w tym roku LOL
ja osobiscie polecam Chello zarabista stalka i jakie pingi....
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
hehehe jazz jak masz duzo hajsu to se polpaka pociagnij
przeciez masz duuuuzzzo kasy
sdi sux!
quote:
a ja mam SDI, z tej racji, że w miejscu, w którym mieszkam nie ma innej możliwości (samo centrum krakowa). w CSie mam pingi ok. 60-90, wiec gra sie swietnie. 160 zł miesiecznie
MSN [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
sdi sux!![]()
MSN [email protected]
ale mi pomogliscie
*tak wogole zalozylem ten topic zeby dowiedziec sie od was czy oplaca sie zakladac SDI.
*a jak nie,to zebyscie mi mogli zaproponowac(jesli jakies znacie) inne opcje ze stalka
*a ty zaix to jestes taki madry jestes bo masz modemik w domq [hehe]
*prosze was pomozcie mi nie chce sie juz meczyc z ta zasrana cafeja i wydawac na nich tyle hajsu a oni i tak na prewie zadnych znizek nie daja [trzyma mnie tylko w tej cafeji ten zayebisty klimacik(wiecie o co chodzi)]
*dobra koncze bo raptor pomysli ze to reklama jaks mojej cafe
*==================NARKA=====================
STALKA TO FAJNA RZEC ALE TY MASZ BRATA KTORT NIE DA CI GRAC (DAJ SOBJE SPOKUJ)
SDI , jak nie masz innego wyjscia , oplaca sie zalozyc . Juz ci kots powiedzial pingi 60-90 , oplata co miesieczna - 130 zl , oplata instalacyjna 500 lub 800 zl , zalezy czy podpisujesz minimalnie na 2 lata ( wtedy 500 zl ) lub bezterminowo ( wtedy 800 zl ) . Takze SDI jest bardzo dobre , wkoncu to "gwarantowane 115 kbit/s , ja tyle caly czas mam ! Ale np. 2 dzielnice dalej , Gdynia Cisowa czy cos takiego ( totlane pompidowo ) , prywatna firma zaklada stale lacze 2 MB/s , 300 zl za instalacje i 50 zeta miesiecznie , niestety u mnie nie zakladaja ! Tazke rozejrzyj sie za ofertami firm prywatnych , a jak nie ma to zakladaj SDI !
MSN [email protected]
nie wiem gdzie wy pingi 60-90 na sdi macie, ale niech wam bedzie
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
nie wiem gdzie wy pingi 60-90 na sdi macie, ale niech wam bedzie![]()
SDI , jak nie masz innego wyjscia , oplaca sie zalozyc . Juz ci kots powiedzial pingi 60-90 , oplata co miesieczna - 130 zl , oplata instalacyjna 500 lub 800 zl , zalezy czy podpisujesz minimalnie na 2 lata ( wtedy 500 zl ) lub bezterminowo ( wtedy 800 zl ) . Takze SDI jest bardzo dobre , wkoncu to "gwarantowane 115 kbit/s , ja tyle caly czas mam ! Ale np. 2 dzielnice dalej , Gdynia Cisowa czy cos takiego ( totlane pompidowo ) , prywatna firma zaklada stale lacze 2 MB/s , 300 zl za instalacje i 50 zeta miesiecznie , niestety u mnie nie zakladaja! Tazke rozejrzyj sie za ofertami firm prywatnych , a jak nie ma to zakladaj SDI !
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
quote:
tak wlasnie postapiłem.. ale: opłata miesieczna u mnie jest 160, ainstalacja byla 1000 zł![]()
MSN [email protected]
bardzo mozliwe, bo ja w ogole nie zioram na rachoonki
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
quote:
bardzo mozliwe, bo ja w ogole nie zioram na rachoonki![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
Ja już mam SDI zajebiscie chodzi ale komp słaby troszke jak dla mnie ale pingi 60-100
Email: [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez The!
stałka to zajebista rzecz ,ja chcialbym miec ale nie ma u mnie możliwości
![]()
back from the death
Kuwa jakiego trzeba miec kompa żeby elegancko chodził cs?
Napisane oryginalnie przez AdaX
jak to nie?
SDI jest w calej POLSCE DOSTEPNE!
MSN [email protected]
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:28.