FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3163)
Spro o COOLNET
Panowie, jest sprawa. Od pewnego czasu da sie zauwazyc, niektorzy rzadza sie serverem CoolNet. Nie chce tutaj robic rozroby, ale powiem tyle. TKK za bardzo rzadzisz sie serverem. Wyprowadzajace z rownowagi ejst gdy nagle wpadasz, mowisz ze zaraz gra AV i kickujesz wszystkich. Ja z chlopakami z r3 chcielismy zrobic sobie trening na serverze, a tutaj wpada TKK, zaklada haslo, i za chwile wszyscy wylatuja widzac komunikat server disconnected. Od dzisiaj kazde 'zarezerwowanie' sobie servera na jakis mecz klanowy ma byc tutaj pokazane. DOkladnie w tym topicu, ma byc post w ktorym pisze, conajmniej 1 dzien wczesniej cos nastepujacego: dnia tego i tego klan ten i ten graja klanowke i server coolnet w tej godzinie jest zajety.
Innego rozwiazania nie widze. Rownie dobrze moglby wpasc ktos od nas z rconem i powiedziec ze zajelismy server, mimo ze tak nie bylo. Od dzisiaj takie rzeczy trzeba ustalac, a nie robic wszystko wg wlasnego widzismisie.
Ps. naprawde zalozylem ten topic z formalnosci, nie dla zadnych klutni. Prosilbym o dostosowanie sie bo to wg mnie nie jest nic wymagajacego...
mail - [email protected]
sxl ma w tym miejscu racje, qrde ktos zna rcona i odrazu robi co chce, powinno to byc tutaj wlasnie dobrze sxl zauwazyl oglaszane, a jeszcze powinno byc takie cos ze na kazdy mecz klanowy powinien byc zalatwiany rcon a nie tylko sv moze grac w spokoju lkanowy bo znaja rcona
sxl ma w tym miejscu racje, qrde ktos zna rcona i odrazu robi co chce, powinno to byc tutaj wlasnie dobrze sxl zauwazyl oglaszane, a jeszcze powinno byc takie cos ze na kazdy mecz klanowy powinien byc zalatwiany rcon a nie tylko sv moze grac w spokoju lkanowy bo znaja rcona![]()
mail - [email protected]
nie zle mnie zrozumiales powinno byc gdzies podane kto ma rcona do jakiefgo serwa i zeby mozna z nim bylo zalatwic to ze zrobi haslo na dana klanowe
ja nie wiem, czy wczotajszy trening mia� by� na snajperze, bo teraz widze �e jednak na coolnecie ale... duk3 mi na snajperze m�wi� �e teraz (czyli wczoraj) jest trening r3.... by�o... ekhm... 2 osoby do tego, duk3 potem poszed� a ja sam zosta�em... jak tak dalej b�dzie to nie widze sensu istnienia r3 bo on jets tylko po to �eby by�o wi�cej klan�w w Polsce...
a tak jeszcze co� nie do tematu nie chcieli by�cie by� w jakim� zagranicznym klanie? przecie� bardzo du�o gra na Coolnecie i maj� dobre pingi, i graj� co najmniej 2 klan�wki tygodniowo, a u nas jest 1 klan�wka miesi�cznie... ja chchia�bym pogra� w klanie z "niemcami"
, mo�e bym sie lepiej zgra�?
oczywi�cie nie m�wie o odej�ciu z r3 tylko jeste ciekawy czy by by�o fajnie
Napisane oryginalnie przez GuriaS
ja nie wiem, czy wczotajszy trening mia� by� na snajperze, bo teraz widze �e jednak na coolnecie ale... duk3 mi na snajperze m�wi� �e teraz (czyli wczoraj) jest trening r3.... by�o... ekhm... 2 osoby do tego, duk3 potem poszed� a ja sam zosta�em... jak tak dalej b�dzie to nie widze sensu istnienia r3 bo on jets tylko po to �eby by�o wi�cej klan�w w Polsce...
a tak jeszcze co� nie do tematunie chcieli by�cie by� w jakim� zagranicznym klanie? przecie� bardzo du�o gra na Coolnecie i maj� dobre pingi, i graj� co najmniej 2 klan�wki tygodniowo, a u nas jest 1 klan�wka miesi�cznie... ja chchia�bym pogra� w klanie z "niemcami"
, mo�e bym sie lepiej zgra�?
oczywi�cie nie m�wie o odej�ciu z r3 tylko jeste ciekawy czy by by�o fajnie
![]()
mail - [email protected]
mea culpa panowie ale naprawde sam sie dowiedzalem nie wiele wczesniej niz wy... a co wy byscie zrobili jesli okazuje sie ze za 10 min macie klanowke na coolnecie i karwol wrzeszczy do was ze mu jaja oberwa jesli ja czegos nie zrobie...
poprostu wydaje mi sie ze organizujacy klanowke powinien to oglosic ze serv bedze zajety i potrzebny bedze administrator
czyyli popieram to co powiedzal slx i prosze nie zywcie do mnie urazy bo zrobili byscie dokladnie to samo na moim miejscu...
a co do tego kto ma rcona na coolnet to jestem to ja i Ottar...
i jesli uda sie to rezerwowanie servow to bedzemy wreszcie wiedzeli kiedy mamy co robic...
i jeszcze raz przepraszam za Karwola ktory organizujac klanowke nie upewnil sie czy serv jkest wolny
quote:
Napisane oryginalnie przez TKK
mea culpa panowie ale naprawde sam sie dowiedzalem nie wiele wczesniej niz wy... a co wy byscie zrobili jesli okazuje sie ze za 10 min macie klanowke na coolnecie i karwol wrzeszczy do was ze mu jaja oberwa jesli ja czegos nie zrobie...
poprostu wydaje mi sie ze organizujacy klanowke powinien to oglosic ze serv bedze zajety i potrzebny bedze administrator
czyyli popieram to co powiedzal slx i prosze nie zywcie do mnie urazy bo zrobili byscie dokladnie to samo na moim miejscu...
a co do tego kto ma rcona na coolnet to jestem to ja i Ottar...
i jesli uda sie to rezerwowanie servow to bedzemy wreszcie wiedzeli kiedy mamy co robic...
i jeszcze raz przepraszam za Karwola ktory organizujac klanowke nie upewnil sie czy serv jkest wolny
mail - [email protected]
Grrrr
Ale, jak organizujecie klanufke na podan� godzin� to tak ma by�!!! wtedy o tej godzinie wszystkich wywalacie z serva, albo kulturalniej prosze ich na spectuf w wala�..., a nie 20 minut przed meczem wywalacie(TKK)wszystkich(20 minut gry to moim zdaniem nawet nawet)niepsujcie dla gracz�w humork�w
LuZiK!!!
to co jakie� 20-30minut temy by�o na qlnecie to jest paranoja... przychodzi sobie duk3 i rudy101 i zaczyaj�... robi� sobie screeny na mapie abbey... nadesz�a zmiana na docki, a ci dalej nie przestaj� i przez 2 kolejne rundy siedzieli w jednym miejscu i robili fotki... jak chcia�em da� vota �eby ich kickn�� to duk3 zacz�� co� tam gada�, a jak ich zabi��m na dockqach to mnie zacz�� wyzywa�... cz�owieku ty jeste� w og�le normalny??? jest chyba snajper (ostatnio do zabawy ) a oni sobie przyszli na qlneta, gdzie gra jakie� 15 os�b a oni sie beda bawi�... snajper dzia�a, to dlaczego tam nie poszli�cie? ka�dy chcia� ich kickn�� na abbey'u, tylko �e sie mapa sko�czy�a (szkoda)... a do tego duk3 jeszcze chce rcona od Ottara. Wtedy by sobie nikt nie ppgra�, bo przychodzi duk3, i zaczyna sobie robi� fotki, a jak komus sie nie podoba to kick! Ottar na Twoim miejscu nie dawa�bym rcona nikomu, bo niestety sa osoby kt�re by zacz��y bardzo rz�dzi� serverem i nie by�o by na nim gry
Napisane oryginalnie przez GuriaS
to co jakie� 20-30minut temy by�o na qlnecie to jest paranoja... przychodzi sobie duk3 i rudy101 i zaczyaj�... robi� sobie screeny na mapie abbey... nadesz�a zmiana na docki, a ci dalej nie przestaj� i przez 2 kolejne rundy siedzieli w jednym miejscu i robili fotki... jak chcia�em da� vota �eby ich kickn�� to duk3 zacz�� co� tam gada�, a jak ich zabi��m na dockqach to mnie zacz�� wyzywa�... cz�owieku ty jeste� w og�le normalny??? jest chyba snajper (ostatnio do zabawy) a oni sobie przyszli na qlneta, gdzie gra jakie� 15 os�b a oni sie beda bawi�... snajper dzia�a, to dlaczego tam nie poszli�cie? ka�dy chcia� ich kickn�� na abbey'u, tylko �e sie mapa sko�czy�a (szkoda)... a do tego duk3 jeszcze chce rcona od Ottara. Wtedy by sobie nikt nie ppgra�, bo przychodzi duk3, i zaczyna sobie robi� fotki, a jak komus sie nie podoba to kick! Ottar na Twoim miejscu nie dawa�bym rcona nikomu, bo niestety sa osoby kt�re by zacz��y bardzo rz�dzi� serverem i nie by�o by na nim gry
mail - [email protected]
Dzis o 21:00 na CoolNecie r3 ma zamiar rozegrac klanowke z zagranicznym klanem FFS.
Prosilibysmy o nie przeszkdzanie klanom w tym czasie...
PS. sorki ze tak pozno pisze ale do konca nie bylo pewne, jak komus przeszkadza to prosze tu napisac i omowimy to dokladnie.
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Dzis o 21:00 na CoolNecie r3 ma zamiar rozegrac klanowke z zagranicznym klanem FFS.
Prosilibysmy o nie przeszkdzanie klanom w tym czasie...
PS. sorki ze tak pozno pisze ale do konca nie bylo pewne, jak komus przeszkadza to prosze tu napisac i omowimy to dokladnie.
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Mam pytanie czy beda mogli byc spektatorzy ??! Chetnie nagralbym demko z tego meczyq. Co wy na to ?!?!![]()
mail - [email protected]
:((((
nie wiem co sie dzieje, ale na coolnecie s� coraz wieksze lagi!
ja dzisiaj nie mog�em zagra� bo mi�em ping 300-600, a na dow�d mam skrina z browsera z www.urbanterror.pl (za reklame dzi�kowa� nie trzeba )... jak wida� nie ma AI jednej osoby z pingiem poni�ej 100, tylko nieliczni maj� 100-200 a reszta lagi... a na snajperze asiq, plz wy��cz to zasrae FOR LOW PINGS ONLY, bo tam nie moge wej�� nie wiem czemu, a p za tym na snajperze chyba nie ma sensu �eby by�o to, bo tam nie ma tylko ludu co na qlnecie... przemy�l to
<--a oto screen(m)-->
W piatek o 21:00 server CoolNet bedzie prawdopodobnie zajety, odbedzie sie tam klanowka r3 i dT. Jezeli jednak beda lagi i pingi 500 to przeniesiemy sie na snajpera - tutaj prosba dla [as]ika zeby na czas meczu dal jutro przykladowego rcona i pozwolil nam grac bez problemow... Z gory dziekuje.
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
W piatek o 21:00 server CoolNet bedzie prawdopodobnie zajety, odbedzie sie tam klanowka r3 i dT. Jezeli jednak beda lagi i pingi 500 to przeniesiemy sie na snajpera - tutaj prosba dla [as]ika zeby na czas meczu dal jutro przykladowego rcona i pozwolil nam grac bez problemow... Z gory dziekuje.
quote:
Napisane oryginalnie przez Apsik
bardzo mi przykro ale w piatek po 20-ej do okolo 24 bede ja ze swoim teamem gral na snajperq moze na krotko przeniesiemy sie na collnet ale tylko po to byscie zagrali ... bede na serwerze wtedy zmienie rcona
dobroduszny [AS]ik
mail - [email protected]
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:55.