FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3204)
gra ktos?
Dzien dobry wszystkim czytelnikom tego borda!
Trafilem tu z nudow (jak to w pracy) i widze ze jest was tu cale rzesze, a na serwach spotykam moze z 3 nicki stad, WTF??
Ja rozumiem ze pewnie nie macie z kim grac, bo z kim nie zagracie to 50:-5, ale jakbyscie sie tak wszyscy wbili na serwery zamiast meczyc jakies boty to by bylo chyba lepiej?
Mozecie sobie wymyslic znak rozpoznawczy zeby sie znajdowac na serwach i nie trafiac na mastahow, jakies newbie w nazwie czy cos tzn. ci co slabo graja zebym nikogo nie urazil.. whatever boty sux a serwy stoja i sie marnuja
A moze ktos ma lacze odpowiednie i serwerki jakies postawi? Jakies FFA by sie zdalo bo snick i eneasz sa zlagowane..
JAZDA NA SERWY
a i Szcz�sliwego Nowego
Teraz mam wiecej wolnego czasu wiec troche zwiekrze ilosc godzin na servach. Jak cos to na RxRach or Kubusiach
i co tu robic?
zrob gralnie
.,.,.,.
�atwo powiedziec, a trudno zrobic jak w moim miescie gra gora 10 osob z tego wiekszosc ma stale i nikt czegos takiego chciec pewnie nie bedzie chcial
Moim zdaniem 10 osob juz wystarczy zeby sie dobrze bawic. A co z tego, ze maja stale? Chlopie wiesz jaka jest zabawa jak gosciu siedzi w tym samym pokoju? Wypas! Rob gralnie!!! Ja tez przyjde sie popisac swoimi zdolnosciami
Jesli chodzi o male Quake Party (Frag Party czy jak wolicie) to juz 4-5 osoob i jest klimat (chociaz lepiej jak jest parzysta ilosc wtedy mozna sobie Taemy pograc). No i na Lanie nie ma takich lagow jak na necie
Teraz jest zupe�nie inna sytuacja je�li chodzi o ��cza i granie w necie. Kiedy�, w czasach �wietno�ci QW nikt sobie nawet nie marzy� o sta�ce w domu i pingach rz�du 40... Nowe gry wymagaj� coraz szybszego ��cza, a na moim marnym mam cz�sto takie lagi, �e si� gra� nie da. Zapuszczam sobie w�a�nie wtedy starego, dobrego QW i czuj� si� �wietnie (czysta gra, �adych lag�w). Za kilka lat b�dzie taka sama sytuacja, je�li chodzi o granie w dzisiejsze gry...
Ja mam na RxRach srednio ping 40-60 i PL jakies 0-10 (zadko kolo 20)
Re: .
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
To sie Shooler ciesz, niektorzy maja gorzej (np. ja)
ja moze o Twoich pingach![]()
.
Klarkash-ton nie jest normalny
lol
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Jesli chodzi o male Quake Party (Frag Party czy jak wolicie) to juz 4-5 osoob i jest klimat (chociaz lepiej jak jest parzysta ilosc wtedy mozna sobie Taemy pograc). No i na Lanie nie ma takich lagow jak na necie![]()
jestem za a nawet przeciw
quote:
Napisane oryginalnie przez szpenio
wescie i zorganizujcie takie frag party dla czlonkow tego boardu to by bylo git
No i zeby nie bylo jak z qw_ladder.em (nie chodzi mi o organizacje)
quote:
Napisane oryginalnie przez tec.monti
A jakies byly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
plusy:
+nie ci�gnie si� to wszystko miesi�cami (latami? )
+Ci co maja czas graja, Ci co nie maj nie graj i juz
+kto� idzie na nocke do kafejki (i idzie na jedn� nock�, a nie co jaki� czas)
+i wiele, wiele innych
wszystko: eliminacje, walki, final jednego dnia, co o tym myslicie?
a jak ktos nie ma czasu a chce grac?
poza tym jak bedzie zbyt duzo chetnych to za chiny nie zrobisz w jeden dzien
Przerazliwie duzo.
quote:
Napisane oryginalnie przez misyu
Przerazliwie duzo.
Jak pochodzic po serwerach qw to malo sie dzialo powiedzmy rok temu, dlatego gram teraz w q3. Widze, ze teraz jakies zmiany, bo co zagladne to ktos gra. QW mi sie zawsze podobal, ale nie mam z kim grac u siebie i jest ciezko
Jego radujace serca dzialania sa i gimnastyka dla umyslu, i wspanialym treningiem na serwerach, choc mi sie nie udalo Go (tak! G!) nigdy tam spotkac
Ale oczywiscie nie kwestionuje jego znajomosci naszej uroczej scenki
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:17.